2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pek uğrayan yok sanırım neyse azıcık kendi kendime konuşayımsempatiksalakcinni

bugün babam eymene akülü motor almış yarın getircek çok sevinir kuzucum artık

bu arada en kısa zamanda diyetisyene gitcez eşimle ikimizde göbeğimizden kurtulmak istiyoruzfcokacimcoooknasıl diyet yaparız bilmiyorum..aslında fazla yiyen bir insan değilim ama kiloda veremiyorum

sizde unutkanlık dalgınlık oluyormu ya...bugün sabah çaya şeker yerine tuz koymuşum bir içtim öğğğğ çok kötü..akşamda kayınvalidegilde salataya şeker koymuşum...yorgunluktanmı yoksa çocuktanmı aklım nerelerde bilmiyorumfisfisfis

günaydııııııııııııııın:))
aaaaaaaaa noldu nil e anacım bütün gün sokaklardasın otur biraz dimi ama midesini üsüttü işte birde abur cubur yiyoneyse cok gecmiş olsun geceniz nasıl gecti merak ettim....
fazilet bende de unutkanlık var o yüzden sürekli ocagı kontrol ediyorum gerisine takılmıyorum.....
yarın 23 nisan hava güzel olursa metin i okula götürcem kutlamaya eline bayrak verdi sallayıp duruyo prova yapıyo aklı sıra ayyy büyüdüler de 23 nisanları da olurmus bu cücelerin neyse ben kactım cok öptüm kaan da tekmeleyip duruyo günaydın diyo galiba ablalarına abilerine:)

günaydın arkadaşlar,
emel nasılsın.
nile geçmiş olsun inş düzelir,

balım bende de unutkanlık var. rejim olayındada üç beyaz şeyden uzak dur yeter :)) benle eşimde hırslandık ve dün tarih atıp tartıldık 1 aylık yarış en fazla kim kilo vericek göricez, vbenim tatlıyla pek aram yokdu zaten artık cola çikolata ekemk un bunlarada dikkat edersem kolay olur diyorum,inş ben kazanırım kazananı kaburgacıda hoş bi ziyafet bekliyor :))

merhabaaa:))
teşekkürler arkadaşlarım,kusması durdu nilin ama ishal başladı.gittik dr.a çok yaygın dedi,nil ii görünüo:))hem nil in bağırsakları çok hassas dedi,neys az kaldı 13 mayısta ankarada iice baktıracağım kuzuma..
kilo dersen ben de dünden beri min.abur cubur yiorum çok sinir oluorum kendime ne kadar saygısızım yani..ha bire yiorum(burda da üye oldum diet grubuna ama girme şansım bile olmuo(
neys herkes iidir işallah,gğzel bi gün olsun hepimizeopuyorumnanaktan

Nilime geçmiş olsun, yavrum yaa, ınşallah en kısa zamanda atlatır.
Semra galibiyet haberlerini bekliyoruz.
Yarın bir aksilik çıkmazsa Ankara'ya gideceğiz, 3 günlük tatilde kızım halalarını ziyaret edecek. Hepinize şimdiden iyi tatiller diliyorum. Umarım hastalıksız, huzurlu mutlu geçer günleriniz.

inanmıyorum ya bi de yatak odan dışında hırsıza saldırırsan sen suçlu oluosun hani kazara tabanca bıçak falan çekersen hapse giriosun lanet olsun bu düzene

nil kıza geçmiş olsunevt çok yaygın bizde geçirmiştik çok olmadı dr çok yaygın naz hafif atlatıyo dedi:))1gece uykusuz kalsın kusmuk temizlesin bakalım o dr hafif ne demekmiş

bilen deneyen var mı??
güsel oluo mu??

truffle kurabiye

MALZEMELER:

* 50 gr / yarım su bardağı un ( Ben 1 su bardağı un kullandım)
* 25 gr / 1/4 su bardağı şekersiz toz kakao
* 1 çay kaşığı kabartma tozu
* 90 gr ince çekilmiş şeker
* 25 gr/ 2 yemek kaşığı tereyağı
* 1 adet çırpılmış yumurta
* 1 tatlı kaşığı kirazlı brendi/ portakal suyu
* yarım su bardağı pudra şekeri

YAPILIŞI:

- Unu, kakaoyu, kabartma tozunu bir kasede karıştırın ve üzerine robotta biraz çekilmiş şekeri ilave edin. Tereyağını koyup parmak uçlarınızla ince ekmek kırıntılarını andırana kadar karışımı ovun.
- Hafif çırpılmış yumurtayı ve portakal suyunu koyup karışımı toparlayın ve strech filme sarıp buzdolabında yarım saat dinlendirin.
- Pudra şekerini bir kaseye koyun. Hamurdan küçük ceviz kadar parçalar koparıp pudra şekerinin içinde yuvarlayın. Kurabiyelerin her tarafı pudra şekeriyle kaplanınca yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin.
- Önceden 180ºC'de ısıtılmış fırında yaklaşık 10 dakika pişirin.

merhabalar kizlar bayadir giremiyorum siteye beni unutunuzmu yoksa
insallah herkesler iyidir yavrucaklarla beraber
valla özledim sizleri ....
inanin hic firsat bulamaz oldum artik
sürekli evin isi cocuklar okuldan gelip derslerine yardim edip
ufaklikla ilgilen derken zaman nasil geciyor anlamiyorum
sizleride merak ediyorum bi yandan nasillar cocuklar iyilermi diye

ay daha yazacaktim eltim geldi sonra tekrar girmaye calisacam
hepinizi cok öpüyorummmmmmmmmmmmmm

günaydın

nilin iyileşmesine sevindim...

semra ben çaya şekeri varla yok arası birşey koyuyorum...yani şekersiz sayılır tuzluda yemem ama hamur işini bu ara iyice abarttım..verdiğim iki kiloyuda hemen aldım..

meral abla taşınıyormu kk ya girmiyor sanırım

dün bizde eymen doğduktan sonra ilk defa sinemeya gittik...anneme bıraktık uyku vakti gelince anne diye odaları gezmeye başlamış çantasını alıp kapıya gidermiş..babamla sallamışlar biraz uyumamış sonra annemim kucağında omzuna yatıp uyumuş kalmış..

Merhaba kızlar,
herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım.Özellikle çocuklarımızın:))))

Faziletçim, daha taşınamadım, evin işlerini tamamlamaya çalışıyorum.O yüzden pek fırsat bulamıyorum girmeye.Sen neler yapıyorsun_?

duygucum nil hastalanmış, neyse şimdi geçmiş sanırım, öpüyorum nilin kara gözlerini:))
Hoşgeldin afacan, tabii 3 çocukla işin oldukça zor canım seninde:)))

merhaba kizlar
kostur oraya kostur buraya hic giremedim nete.
keyifler iyidir umarim. Defne bronsit olmus nezle diye dr goturduk ilac verdi ama
oksuruk gecmedi baska dr goturduk bronsit dedi. nasil ne ara usuttu bilemiyorum.
canim skldi baya. hasta bebislerede gecmis olsun kizlar.
gorusuruz,

merhaba:))
23 nisan'ımızı ben de kutluorum:))
teşekkür ederim nil ii_Ydi.ama biz sabah kalktık stada gittik.güneş geldi bi ara çıkarken ,bi baktım gözü sulandı hemen sarı sarıçapak oldu ,akıo(tobsin die bi ilaç aldım??
defne kızımıza da geçmiş olsun(
ii geldi mi tatlım sinema:))
afacan hoşgeldin:))
meralcim şimdiden kolay gelsin canım:))

günaydın bayramımız kutlu olsun !!
nile de geçmiş olsun annesi kremi dr mu yazdı dr görmediyse sürme bence göz önemli çünkü canım eczacıya bile güvenmem ben daha çok küçükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…