2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

defneye de geçmiş olsun yeşim inşallah çabuk atlatır
hava değişimindendir sanırım meral ablanın dediği gibi
kolay gelsin meral abla sanada

selam kıslar duygu nil iyi sanırım sevindim canım çağanda dün gece çıkardı ya halılar falan her yer abttı sanırsam midesi rahatsız oldu kuzumun bugün ii şükür defneyede geçmiş olsun canım eşim mesaj attım özeline
meralim sanada kolay gelsin canım
bende bu haftadan itibaren yaz temizliğine başlıcam bir süre giremem galiba havalarda güzelleşmişken yapayım öpüyorum hepinizi görüşürüz

Geçmiş olsun yeşimcim, hava değişikliği etkilemiş olabilir defneyi.inşallah çabuk atlatır.
sagol Meralcim ins. istahida duzelir iyilesince
baktim canim kaydettim telime.
caganada gecmis olsun canim , keske hic hasta olmasalar hemen istaha vuruyor
bu arada dr dediki dut pekmezi icir, o iyi gliyormus. alicam bugun.
defneye de geçmiş olsun yeşim inşallah çabuk atlatır
hava değişimindendir sanırım meral ablanın dediği gibi
kolay gelsin meral abla sanada

sagol canim bende hava degisimine yoruyorum birazda teyzesinde fayasnslara oturdu
elki oda azdirdi ama emin degilim. Hic durdugu yerde durmuyor tutamiyoruz ki hali ustunde
kociste rahatsiz hava carpti sanirim onuda . yatti simdi bende corba yaptim uyanmasini bekliyorum defnenin kahvaltida yapmadi su saat oldu dogru durust yemedi
elma suyu sktim onuda icmedi. ben ictim sinirden yiyorum habire. 50 yi goremeyen ben 56 oldum 60 a merdiven dayadim cokacimcoook simdide gidip tatli yicem. cokacimcoook

merhabalar herkese gerci kimse yok ama olsun
dün bi ce diyip kactmak zorun da kaldim:))))
bütün cocuklarimizin
da 23 nisanlarini kutlarim

cok gecmis olsun gülüm nesi var nilimizin gene ?
gecmis olsun yesim defecigede insallah cabuk atlatir yavrum

sorma meralim valla kafayi yetirdiyorlar bana yakinda timarhaneye boylamasam iyidir:)))))

Gemis olsun inci türkiyede salginmi var yoksa bütün cocuklar ayni hep ishallerr

İyi akşamlar... Hasta bebişlerimize geçmiş olsun. Biran önce atlatırlar inş...

Bende sütlaç tariflerine bakıyorum. Aybükeye yedirmeyi deneyeceğim. Umarım beğenir.. Doğrusu benimde cnm çekiyor...

İyi akşamlar...

iyi akşamlar kızlar
ne zamandır girmiorum iki gün önce girip baya bi sayfa okudum ama yazamadan çıktım
okuduklarımdan etkilenip ceylini sütten kesmeye karar verdim
başak,esra,filiz ve meral sayesinde karar verdim
iştahsız çoçukların memeden kesilince daha iyi yiyebileceğini düşündüm bir de gece en az 5 kere kalkıyordu
esranın deliksiz uyuyor demesinden çok etkilendim hatta okurken ağladım
dünde bugünde hiç vermedim ama o kadar zor dayanıyorum ki sabah 7 de kalktı memeye bakıp bakıp ağlıyor hep ağlarken gözünden yaş gelmez şimdi nasıl döküyor görseniz
başakcım ceylinde çok düşkündü kerem gibi ben bi başarayım sen de düşün bence
sağolsun bakıcımız çok yardımcı oluyor günün çoğunu orada geçiriyor şimdi yine orda
gece uyutup getiriyor kadıncağız çünkü memede uyurdu ceylin burda yatsın diyor da ağlar rahatsız eder diye yatırmıyorum
çok şanslıyım bakıcı konusunda bir de ailelerden uzak olunca yaptıkları ilaç gibi geliyor bize
bir de bu geceyi atlatsak hayırlarla

chef bu kadar katı şekilde bıraktırmasaydın keşke yazık yaa kuzuya..
uzmanlar yavaş yavaş bıraktırın diyorlar önce emzirme süre aralıklarını uzatarak mesela sonra sadece gece emzirerek en son tamamen ,valla böyle katı bir seçimde payım olduğu için üzüldüm ben ..ama sen bilirsin taabi senin kararın..ben hala çok kararsızım gidip gidip geliyorum kıyamıyorum çok mutlu ondan bunu esirgemek çok zor ama böyle olmasıda mantıklı ve doğru değil keşke sadece yemeklerden sonra atlı niyetine emseydi oğlum..da beni böyle zor durumda bırakmasaydı emzirseydim 2 yaşa kadar ..offfffff çıkmazdayım

haklısın belki başakcım biraz katı oldu ama öbür türlü daha zor olacağını düşündüm her zaman istiyordu bir ver bir verme daha zor değil midir?
beklediğim kadar zor olmadı dün gece yine bakıcısı uyuttu getirdi 11 de 6ya kadar hiç uyanmadan uyudu ki ceylin en az 5 kere kalkardı gece meme beklentisi olmadığı için kalkmıyor herhalde
6 da uyandığında su verdim 9 a kadar uyudu 9 da biraz istedi ben de hemen kalktım balkona çıkarttım köpeklere baktık unuttu
benim en büyük amacım yemesiydi inşallah 2 gündür iyi yiyor
ama sütü içmedi yine denemeye devam edeceğim bir de süte alışsak
sabah yine tereyağlı sütlü domatesli yumurta içine de peynir koyup yedirdim

Canim gecmis olsun ezgidede oldu capak dr tobrex verdi hemen gecti cok kotu olmustu gozkapaklari yapismisti ezginin

Canim gecmis olsun ezgidede oldu capak dr tobrex verdi hemen gecti cok kotu olmustu gozkapaklari yapismisti ezginin

canim ezgiye her cesit sut aldik muzlu cilekli balli soguk sicak vs sadece aptamilin sutunu iciyor mamasini hic yememisti her sutu dene sevdigi biri cikar

sağol deryacım ama bizimkinin inek sütüne alerjisi var sadece keçi sütü veriyorum aptamilin sütünü de veremiyorum ceylinde problem çok yani
kızım aslında çok uslu maşallah da bir tek yemesi,kilosu gibi problemlerimiz var bir de gece uykusu vardı o düzeliyor ne yapalım çeşit çeşit bu çoçuklar

İyi hafta sonları hepinize,

Ahucum iyi yapmışsın, inşallah yemesi düzene girer iyice.İlk günler zor oluyor ama alışıyorlar sonuçta.Ben egehanda biraz şanslıydım, zaten gündüzleri vermiyordum işe geldiğim için gece uyandığında istiyordu.Ama o sıralar bu kadar bilinçli değildi.Hiç gelip istemedi, öyle isteyince dayanmak zor biliyorum diğer çocuklarımdan:)))Onlarda kara biber acı şeyler filan sürmüştüm:))))Bunda sorun yaşamadım.
Süt içmiyorsa o kadar önemseme aslında, illaki içecek diye bir şey yok.Ama süt ürünlerini ver kalsiyum alabilmesi için.Yoğurt, peynir, yesin bol bol.
Zaten sabah kahvaltısı için sütte koymuşsun onu yiyorsa çok sorun yok demektir.Büyüdükçe yer, merak etme.Maşallah ceylineee:)))))alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bakıcı olayına da sevindim, rahat ediyorsun demekki.O da düşünüyor ceylini senin kadar, bu güzel.

çok sağol meral
bana da iyi yaptım gibi geliyor peynirini ve yoğurdunu hiç ihmal etmiyorum
ama az ama çok yiyor bu günlerde günde 2 tane de danino yediriyorum bezen de sütlü 8 tahıllı yiyor gece yatarken
bakıcı konusunda gerçekten çok şanslıyım sabah biraz istedi meme, çıktım hemen verdim ceylini parka götürüp gezdirp getirdiler biz de eşimle kahvaltımızı ettik başbaşa:)) zaten üst komsum

merhaba:)
canım geçmiş olsun ,çok yaygın herkeste büyük küçük..
Gemis olsun inci türkiyede salginmi var yoksa bütün cocuklar ayni hep ishallerr
evet canım..
canım çok ii yapmışsın sakın verme bi daha..ha gayret..
bakıcı ona teyzelik yapıomuş valla,bravo kadınaalkisalkisalkis
canım bu iş öle yazıldığı gibi azar bıraktırarak olmuo malesef..kestin kestin..senin bu kararsız tutumundan kaynaklanıo aslında kerem'in de davranışı..sen beyninde meme işini bitirirsen,düşündüğün gibi çocuk depresyona girmio ha tabi artık iice bilinçliler,bi an evvel hal çaresine bakmak,karar vermek lazım..:)
meral yazmış:)
saol canım,ay siize de geçmiş olsun,geçmiş gerçi amadelikafadulden
canim ezgiye her cesit sut aldik muzlu cilekli balli soguk sicak vs sadece aptamilin sutunu iciyor mamasini hic yememisti her sutu dene sevdigi biri cikar

nil de sadece nesquik kakaolu içio canı isterse..derya haklı deneyeceksin,ve illa içecek die bişi yok,peyniri yoğurdu yiomuş zaten..

ay kızlar ya nil 2 gecedir 0 uyku,yatırıorum ağlıo,napçam bilemiorum..dişleri bayaa kabarmış ondan mı acaba??bi de gözü mü ağrıo ki??

aaa derya dr.size dışarı çıkartmayın falan demiş miydi??biz dün güttük dr'a ama unutmuşum sormayı??
o ilaçı dr.istemedi,eski bi ilaç dedi yenisini yazdı bu arada..bi de merhem verdi tabi uygulayabilene aşkolsun ama en azından çamağı durdu,şimdi ,şiş ve biraz kızarık??:1no2:

merhaba herkese alıntı yapamadım aklımda kalanları yazacağım:))

meral abla şimdiden sana kolay gelsin..bende biraz temizlikle uğraşdım bu ara..

ahu eymen kendisi bıraktı memeyi ben birşey yapmadım..çok düşkündü ama nasıl olduysa zorlanmadan hemencik kesti.şimdi kaşıkla hiç bişey yemiyor herşeyi biberonla istiyor..yani herşey ayrı dert..bu ara maşallah diyeyim uykusu çok iyi sabah 8 de kalkıyor akşam 8 de yatıyor..gecede bir defa kalkıp sütünü içip tekrar yatıyor..

merhaba kizlar
cok kotuyum ya. Defnenin yazliklarini yikiyayim dedim, yeni almistim henuz giymedi.
arasinda kot vardi aptal gibi boya akitacagini dusunemedim. ve butun guzel elbiseleri mahvoldu
cok uzuldum ya. o kadar ozenerek aldim 1 kere giymedi sinirden aglicam ya.
oxi falan kullandim gitmedi. sonra domestosa koydum birinin rengi alacali olmus
digerlerinde leke aynen duruyor. off ya yazik oldu

emeeel haticeee sobeee nasılsınız kızlar haftaya geliosunuz dimi bize hatice aradım seni duymadın geçen gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…