merhaba kizlar
kostur oraya kostur buraya hic giremedim nete.
keyifler iyidir umarim. Defne bronsit olmus nezle diye dr goturduk ilac verdi ama
oksuruk gecmedi baska dr goturduk bronsit dedi. nasil ne ara usuttu bilemiyorum.
canim skldi baya. hasta bebislerede gecmis olsun kizlar.
gorusuruz,
sagol Meralcim ins. istahida duzelir iyilesinceGeçmiş olsun yeşimcim, hava değişikliği etkilemiş olabilir defneyi.inşallah çabuk atlatır.
baktim canim kaydettim telime.selam kıslar duygu nil iyi sanırım sevindim canım çağanda dün gece çıkardı ya halılar falan her yer abttı sanırsam midesi rahatsız oldu kuzumun bugün ii şükür defneyede geçmiş olsun canım eşim mesaj attım özeline
meralim sanada kolay gelsin canım
bende bu haftadan itibaren yaz temizliğine başlıcam bir süre giremem galiba havalarda güzelleşmişken yapayım öpüyorum hepinizi görüşürüz
defneye de geçmiş olsun yeşim inşallah çabuk atlatır
hava değişimindendir sanırım meral ablanın dediği gibi
kolay gelsin meral abla sanada
cok gecmis olsun gülüm nesi var nilimizin gene ?merhabaaa:))
teşekkürler arkadaşlarım,kusması durdu nilin ama ishal başladı.gittik dr.a çok yaygın dedi,nil ii görünüo:))hem nil in bağırsakları çok hassas dedi,neys az kaldı 13 mayısta ankarada iice baktıracağım kuzuma..
kilo dersen ben de dünden beri min.abur cubur yiorum çok sinir oluorum kendime ne kadar saygısızım yani..ha bire yiorum(burda da üye oldum diet grubuna ama girme şansım bile olmuo (
neys herkes iidir işallah,gğzel bi gün olsun hepimizeopuyorumnanaktan
gecmis olsun yesim defecigede insallah cabuk atlatir yavrummerhaba kizlar
kostur oraya kostur buraya hic giremedim nete.
keyifler iyidir umarim. Defne bronsit olmus nezle diye dr goturduk ilac verdi ama
oksuruk gecmedi baska dr goturduk bronsit dedi. nasil ne ara usuttu bilemiyorum.
canim skldi baya. hasta bebislerede gecmis olsun kizlar.
gorusuruz,
sorma meralim valla kafayi yetirdiyorlar bana yakinda timarhaneye boylamasam iyidir:)))))Merhaba kızlar,
herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım.Özellikle çocuklarımızın:))))
Faziletçim, daha taşınamadım, evin işlerini tamamlamaya çalışıyorum.O yüzden pek fırsat bulamıyorum girmeye.Sen neler yapıyorsun_?
duygucum nil hastalanmış, neyse şimdi geçmiş sanırım, öpüyorum nilin kara gözlerini:))
Hoşgeldin afacan, tabii 3 çocukla işin oldukça zor canım seninde:)))
selam kıslar duygu nil iyi sanırım sevindim canım çağanda dün gece çıkardı ya halılar falan her yer abttı sanırsam midesi rahatsız oldu kuzumun bugün ii şükür defneyede geçmiş olsun canım eşim mesaj attım özeline
bende bu haftadan itibaren yaz temizliğine başlıcam bir süre giremem galiba havalarda güzelleşmişken yapayım öpüyorum hepinizi görüşürüz
merhaba:))
23 nisan'ımızı ben de kutluorum:))
teşekkür ederim nil ii_Ydi.ama biz sabah kalktık stada gittik.güneş geldi bi ara çıkarken ,bi baktım gözü sulandı hemen sarı sarıçapak oldu ,akıo(tobsin die bi ilaç aldım??
defne kızımıza da geçmiş olsun(
ii geldi mi tatlım sinema:))
afacan hoşgeldin:))
meralcim şimdiden kolay gelsin canım:))
merhaba:))
23 nisan'ımızı ben de kutluorum:))
teşekkür ederim nil ii_Ydi.ama biz sabah kalktık stada gittik.güneş geldi bi ara çıkarken ,bi baktım gözü sulandı hemen sarı sarıçapak oldu ,akıo(tobsin die bi ilaç aldım??
defne kızımıza da geçmiş olsun(
ii geldi mi tatlım sinema:))
afacan hoşgeldin:))
meralcim şimdiden kolay gelsin canım:))
haklısın belki başakcım biraz katı oldu ama öbür türlü daha zor olacağını düşündüm her zaman istiyordu bir ver bir verme daha zor değil midir?
beklediğim kadar zor olmadı dün gece yine bakıcısı uyuttu getirdi 11 de 6ya kadar hiç uyanmadan uyudu ki ceylin en az 5 kere kalkardı gece meme beklentisi olmadığı için kalkmıyor herhalde
6 da uyandığında su verdim 9 a kadar uyudu 9 da biraz istedi ben de hemen kalktım balkona çıkarttım köpeklere baktık unuttu
benim en büyük amacım yemesiydi inşallah 2 gündür iyi yiyor
ama sütü içmedi yine denemeye devam edeceğim bir de süte alışsak
sabah yine tereyağlı sütlü domatesli yumurta içine de peynir koyup yedirdim
iyi akşamlar kızlar
ne zamandır girmiorum iki gün önce girip baya bi sayfa okudum ama yazamadan çıktım
okuduklarımdan etkilenip ceylini sütten kesmeye karar verdim
başak,esra,filiz ve meral sayesinde karar verdim
iştahsız çoçukların memeden kesilince daha iyi yiyebileceğini düşündüm bir de gece en az 5 kere kalkıyordu
esranın deliksiz uyuyor demesinden çok etkilendim hatta okurken ağladım
dünde bugünde hiç vermedim ama o kadar zor dayanıyorum ki sabah 7 de kalktı memeye bakıp bakıp ağlıyor hep ağlarken gözünden yaş gelmez şimdi nasıl döküyor görseniz
başakcım ceylinde çok düşkündü kerem gibi ben bi başarayım sen de düşün bence
sağolsun bakıcımız çok yardımcı oluyor günün çoğunu orada geçiriyor şimdi yine orda
gece uyutup getiriyor kadıncağız çünkü memede uyurdu ceylin burda yatsın diyor da ağlar rahatsız eder diye yatırmıyorum
çok şanslıyım bakıcı konusunda bir de ailelerden uzak olunca yaptıkları ilaç gibi geliyor bize
bir de bu geceyi atlatsak hayırlarla
Ahucum iyi yapmışsın, inşallah yemesi düzene girer iyice.İlk günler zor oluyor ama alışıyorlar sonuçta.Ben egehanda biraz şanslıydım, zaten gündüzleri vermiyordum işe geldiğim için gece uyandığında istiyordu.Ama o sıralar bu kadar bilinçli değildi.Hiç gelip istemedi, öyle isteyince dayanmak zor biliyorum diğer çocuklarımdan:)))Onlarda kara biber acı şeyler filan sürmüştüm:))))Bunda sorun yaşamadım.haklısın belki başakcım biraz katı oldu ama öbür türlü daha zor olacağını düşündüm her zaman istiyordu bir ver bir verme daha zor değil midir?
beklediğim kadar zor olmadı dün gece yine bakıcısı uyuttu getirdi 11 de 6ya kadar hiç uyanmadan uyudu ki ceylin en az 5 kere kalkardı gece meme beklentisi olmadığı için kalkmıyor herhalde
6 da uyandığında su verdim 9 a kadar uyudu 9 da biraz istedi ben de hemen kalktım balkona çıkarttım köpeklere baktık unuttu
canım geçmiş olsun ,çok yaygın herkeste büyük küçük..selam kıslar duygu nil iyi sanırım sevindim canım çağanda dün gece çıkardı ya halılar falan her yer abttı sanırsam midesi rahatsız oldu kuzumun bugün ii şükür defneyede geçmiş olsun canım eşim mesaj attım özeline
evet canım..Gemis olsun inci türkiyede salginmi var yoksa bütün cocuklar ayni hep ishallerr
canım çok ii yapmışsın sakın verme bi daha..ha gayret..iyi akşamlar kızlar
ne zamandır girmiorum iki gün önce girip baya bi sayfa okudum ama yazamadan çıktım
okuduklarımdan etkilenip ceylini sütten kesmeye karar verdim
başak,esra,filiz ve meral sayesinde karar verdim
iştahsız çoçukların memeden kesilince daha iyi yiyebileceğini düşündüm bir de gece en az 5 kere kalkıyordu
esranın deliksiz uyuyor demesinden çok etkilendim hatta okurken ağladım
dünde bugünde hiç vermedim ama o kadar zor dayanıyorum ki sabah 7 de kalktı memeye bakıp bakıp ağlıyor hep ağlarken gözünden yaş gelmez şimdi nasıl döküyor görseniz
başakcım ceylinde çok düşkündü kerem gibi ben bi başarayım sen de düşün bence
sağolsun bakıcımız çok yardımcı oluyor günün çoğunu orada geçiriyor şimdi yine orda
gece uyutup getiriyor kadıncağız çünkü memede uyurdu ceylin burda yatsın diyor da ağlar rahatsız eder diye yatırmıyorum
çok şanslıyım bakıcı konusunda bir de ailelerden uzak olunca yaptıkları ilaç gibi geliyor bize
bir de bu geceyi atlatsak hayırlarla
canım bu iş öle yazıldığı gibi azar bıraktırarak olmuo malesef..kestin kestin..senin bu kararsız tutumundan kaynaklanıo aslında kerem'in de davranışı..sen beyninde meme işini bitirirsen,düşündüğün gibi çocuk depresyona girmio ha tabi artık iice bilinçliler,bi an evvel hal çaresine bakmak,karar vermek lazım..:)chef bu kadar katı şekilde bıraktırmasaydın keşke yazık yaa kuzuya..
uzmanlar yavaş yavaş bıraktırın diyorlar önce emzirme süre aralıklarını uzatarak mesela sonra sadece gece emzirerek en son tamamen ,valla böyle katı bir seçimde payım olduğu için üzüldüm ben ..ama sen bilirsin taabi senin kararın..ben hala çok kararsızım gidip gidip geliyorum kıyamıyorum çok mutlu ondan bunu esirgemek çok zor ama böyle olmasıda mantıklı ve doğru değil keşke sadece yemeklerden sonra atlı niyetine emseydi oğlum..da beni böyle zor durumda bırakmasaydı emzirseydim 2 yaşa kadar ..offfffff çıkmazdayım
meral yazmış:)haklısın belki başakcım biraz katı oldu ama öbür türlü daha zor olacağını düşündüm her zaman istiyordu bir ver bir verme daha zor değil midir?
saol canım,ay siize de geçmiş olsun,geçmiş gerçi amadelikafaduldenCanim gecmis olsun ezgidede oldu capak dr tobrex verdi hemen gecti cok kotu olmustu gozkapaklari yapismisti ezginin
canim ezgiye her cesit sut aldik muzlu cilekli balli soguk sicak vs sadece aptamilin sutunu iciyor mamasini hic yememisti her sutu dene sevdigi biri cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?