2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar dün metin le okuldaydım üzmedi beni bugunda bebek arabası kırılmıstı kraft üç tekerlekli bebek arabası aldık kullanıslı bişiy.....bu arada oglum iyileşti ama yaramazlık tam gaz lmaz:havalar da cok güzel insan ne giydircegini sasırıyo dimi boshayallersmileboshayallersmiledoktor bize minadex diye balık yagı vitamiin verdi portakallı tadını sevdi metin 5 ml veriyorum günde yememiz yine aynı herseyi yiyo ama coooooooooooook az tadımlık neyse buna sükür hasta olmasın da :ecrin_bebek:bu arada karnım kocaman oldu dikiş yerlerim acıyo 8. aya girdim agrım sızım yok kus kadar hafifim de dikişlerimin acısı beni bitirdi şimdi anlıyorum neden iki sezeryanın arası 3 yılolsun dediklerini....
ahhuuuuuuuuuuuuuuuu nbr kararını cok begendim katı olmanda iyi yoksa bu cüceler felaket adam kullanıyo...
nil iyi mi duygu
ezgi ye gecmiş olsun aklımda bu kadar kaldı

günaydın herkese
sağol filiz be şimdilik iyi gidiyoruz seninde az kalmış çoğu gitti azı kaldı, tabi zoru kaldı diyorsun
iyi gidiyoruz dedim ama süt konusunda dedim onu çünkü ceylin dün gece bir hastalandı öksürüğle uyandık gece 3 te ses boru gibi ağlıyor acile götürdük hemen antibiyotik verdi ateş de vardı biraz
ilaçlarını verdik gece, bir de buharını yaptık Allahtan iyi uyudu sabaha kadar şimdi de fena değil
babası akşam biraz serinken dışarı çıkarmıştı o kendini suçladı
ben acaba süt hastalıklardan koruyor muydu diye kendimi suçladım
ne yapalım olan olmuş
duygu sende sağol valla başardık gibi şöyle artık hiç istemiyor

canım ya geçmiş olsun(
sütü kesince ilk ben de öle düşünmüştüm ama o zaman ölene kadar emzirmek lazımdelikafadulden

Selam herkesler iyidir inş. Geçmişi okuyamıyorum...Eşim Cumaya kadar yok. Mersine seminere gitti. Komşularımda yalnız kalmayayım diye akşam çay içmeye gelecekler sağolsunlar. Bende çayın yanına kek yapacağım kolay bişey bulabilirsem tabi:)

Cuma gece aybüke hiç uyumadı, sürekli ağlayarak uyandı ve her uyandığında eli kulağındaydı. Dün de doktora götürdük kulakları iltihaplanmış. Yine şurup aldık geldik... Akşam da saat on gibi babasıyla oynarken düştü kafasını kaloriferin borusuna vardı.. Hemen buz koyalım diye mutfağa koştuk bide baktım yüzü hep kan... Ay böyle durumlarda elim ayağım birbirine dolanıyor. Allahtan eşim soğukkanlı davrandı.. Buz koydurmadı ama şişmedi sayılır.. 2 saat uyutmadık gece de saat başı kontrol ettikte bu geceyide böyle atlattık... Allah bütün bebeişleri korusun...

aaaaaaaaa nasıl kan nerden aktı kan eeee nasıl şimdi metin de bugun tepsiye basını vurdu alnının ortası cizildi insallah iz kalmaz bugun yememe günümüzdü sulu köfte yaptım yemedi normalini yemedi ıspanak yaptım yemedi bezelye yemedi corba içmedi yaramazlıgı üstündeydi bende hiç yapmamıstım ama saglı sollu giristim metin e azcık dövdüm akıllandı mı yooooooooo tabi ama sinirim gcti birde bu aralar istegi olmayında kafasını duvarlara yerlere vuruyo psikopat bir tip yetişiyo bizim evde :))

Yeşimcim çok üzüldüm canım yaaaa, neyse sağlık olsun, yenisini alırsın.Yapacak kendini üzecek bir şey yok canım.

Sezeryanın kötü tarafları filizcim ne yapacaksın.Normal doğum olsa sorun yaşamazdın:)))))Bak sevdaya:)))))Geçmiş olsun bu arada.

Geçmiş olsun ahucum.Çabucak atlatsın inşallah ceylin.Sütü kesmekle alakası yok canım:))))Artık sütün ona çok fazla yaramıyor sonuçta.Hem duygunun dediği gibi o zaman sürekli ömür boyunca emzirmek lazım:))))

Tuğbacım geçmiş olsun, neresini vurmuşta kanamış.Üzüldüm bebişime.

Dövsende sövsende bu yaşlarda anlamaz filizcim, ona şaka yapıyorsun, oyun yapıtorsun sanmıştır:)))))

ah ya çok üzüldüm aybükeye nası vurmuş öle(ayrıca kulağı için de tabi(
ah metiş ahhh üzme annesi..filizcim nil de vuruo kafasını yerlere,ayaklarını da vuruo sanki ne yapıorum da o kadar sinirlenio..nil gene yemio 9,6 ya düştü gene(
off anlatsam dertten bol ne var,amannn diorum artık..bak uyanıo gene,ıhh sesi gelio(

haklısınız kızlar vurdum da noldu sanki azcık agladı sonra oyun sandı sırıttı durdu metin de günden güne kilo kilo kaybediyo benim de sacıma aklar düşüyo....
meraaaaaaaaal keske normal dogursaydım diyorum şimdi
duygu ne derdin var kıs

ahu en iyisini sen annesi bilirsin tabi canım ayrıca yeme sorununun düzelmesine sevindim daha da iyi olur umarım tamamen unutunca,ayrıca geçmiş olsun ..
aybükeye de geçmiş olsun annesi
duyguuuu kolAY gelsin canımmm dert dediğin nedir ki unutursun gider:))) sorma sen mi dertli ben açtırman kutuyu söyletmen beni...dert bende derman kimde.....oy oy oy geldiler bana

herkese iyi geceler
ceyline aybükeye ezgiye defneye başka hasta olan bebişimiz varsa onlarada geçmiş olsun
filizicim sayılı günlerin kaldı canım sağlıcakla al kucağına ama metişimizede kızma annesi havalar değiştiya çoştu bizim yaramazlar çağanda bişey yemiyor buaralar yine kilo verdi ay tarttırmaya korkuyorum artık düşünün yani aman sağlığı sıhhati yerinde olsunda zayıf olsun kuzum rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza
ay üç günden beri geziyooz yarın okul var daha hiç hazırlanmadım cuma izmitte outletteydik cumartesi toyotada 23 nisan muhabbetine parti vardı gün boyu ordaydık bugünde sapanca gölüne pikniğe gittik ama ben çok yorulmuşum yeni çamaşır astım bulaşıkları makineye attım bitsin diye bekliyorum ama dayanamıcam galiba gidipte yatayım bu haftada temizlik yapıcam hadi öptüm herkesi güzel bir hafta diliyorum hepinize

Günaydın kızlar

Ahu, Yeşim, Tuğba çok geçmiş olsun kızlar umarım çabucak iyileşir bebişlerimiz

Fifoşcum sana da geçmiş olsun canım az kaldı :CüvCüv: sabır artık yapacak bir şey yok metişin pabucunuda şimdiden dama atma bakiim klava:

İnci valla hayranım senin enerjine performansına nasıl yetişiyorsun bu kadar işe birde çağana ben hiç bir şey yapamıyorum şu an mutfakda bulaşık yığılı yatak odası dağınık çamaırlar asılı toplanacak oyyyy oyyy bu işleri kim yapacak kafamçokkarıştı

Ayşegülcüm sanırım ben gelemiyeceğim canım Onat daha tam iyileşemedi sıcağı sıcağına şimdi yine çocukları bir araya getirmeyelim dedim zaten Egede hastalanmış oda iyileşemez cumartesiye kadar 2 hafta sonra falan görüşelim derim ben ne dersin ?

günaydınlar herkese güzel bir güğn geçirmenizi diliyoırum derse giricem çıkınca gellrim yine

Merhaba kızlar, uykum var, yorgunumbenneyaptımkiKendime gelemiyorum yaaa.Şu ev işi bitse, taşınma gözümde büyüyor, doğru düzgün uyuyamıyorum kafayı takmaktan.
Sabahta maşallah bizim paşa 6,5 ta bütün enerjisi ile ayakta.Ne güzel ankaraya gitmeden evvel düzen oturtmuştum, 8 de kalkmaya başlamıştı, ankara dönüşü bir baktım 7 ye düşmüş, hergün de bir gün öncekinden 10 15 dk daha erken kalkıyor.Gözlerimi kapatsam masa üzerinde uyumaya başlayacak gibi hissediyorum kendimi.

Geçmiş olsun emelcim sizede, ne oluyor bu çocuklara yaaa.Cuma günü görüşmüştük aylinle egenin bişeyi yoktu, gezerken mi üşüttü acaba o da_?

Duygucum senin ne derdin var canım yaaa, başakta ayrı dertlidelikafadulden

İncicim sana da kolay gelsin canım.Valla senin enerjinin onda biri yok bu günlerde bende.Yeni tuttuğum evi dün temizlettim.Daha oraya gidip bakmaya üşeniyorum.Akşam 8 de bitmemişti, en alt kat duruyordu, ne yaptılar bitti mi bitmedi mi bakmaya dermanım yok.Dün evdeki ıvır zıvırları topladık, koliledik.Ama benim odaya girmedim daha.Hiç bişey yapasımda yok açıkçası.Sadece yatıp uyumak istiyorum.Ütüler vardı sadece batıkanın okul pantalonuyla bir gömlek ütüledim.Eşimede sen takım giyme bu hafta dedim:)))) Evi taşıyacağız, eski evi şöyle üstünkörü temizlemek lazım.Ufffff uf.Şu taşınma işi çok büyüdü gözümde.

Kimsecikler yok yine Duygu bende senin gibi oldum ben giriyorum kimse yok tam çıkıyorum herkes geliyor:)))

Slm. Ne gelirse birden geliyor hep. İlk kulakları iltihaplandı, sonra düştü kafasını yara etti. Dün akşamda damacananın arkasına koyduğum raid in karınca yemini almış eline. Tablet şeklinde olanlardandı. Elinden aldığımda ıslaktı çok korktum kızlar.. Ben korkunca aybüke de ağladı hemen yan komşum geldi eşim yok diye.. hemen 114 zehir danışma hattını aradım tabiki ordaki hekimde sorumluluk almamak için sağlık kuruluşuna götürün dedi. Ben tabi iyice panikledim ama komşumun eşi baktı bişey olmamıştır yoğurt yedir dedi.. İçin rahat etmezse götürelim hastaneye dedi bende bir saat gözetim altında tutayım ona göre göötürürüz dedim. Bir saatte öyle durduk 12 ye doğru uyudu zaten...

Çoook uzattım kusura bakmayın...

aaaaaaaaa nasıl kan nerden aktı kan eeee nasıl şimdi metin de bugun tepsiye basını vurdu alnının ortası cizildi insallah iz kalmaz

Filiz sizede geçmiş olsun... Alnının sol tarafını vurdu. şimdi de küçük bir yara var.. Şişmedi ama...

Tuğbacım geçmiş olsun, neresini vurmuşta kanamış.Üzüldüm bebişime.

ah ya çok üzüldüm aybükeye nası vurmuş öle(ayrıca kulağı için de tabi(
((

aybükeye de geçmiş olsun annesi

herkese iyi geceler
ceyline aybükeye ezgiye defneye başka hasta olan bebişimiz varsa onlarada geçmiş olsun

Günaydın kızlar

Ahu, Yeşim, Tuğba çok geçmiş olsun kızlar umarım çabucak iyileşir bebişlerimiz

Teşeşkkürler kızlar...

Tuğbacım geçmiş olsun evet dediğin gibi herşey üst üste gelmiş başını bi gösterseydiniz doktora

slm arkadaşlar,

inş herkes iyidir.
hasta bebşlere gecmiş olsun .

bende çok hastayım, 4 gündür grip havası yaşıyorum resmen kemiklerim ağrıyor, inş yakın zamnda atlatırım, şirketin taşınma mevzusu yüzünden pek gelemiyorum yoğun oluyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…