2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok gecmis olsun tugbacim ay en korktugum sey kafalarina bisey olmasin dan allah esirgesin tüm yavrularimizi
ay kiyamam ben ona aaaaaaaaa:)))) ama azda olsun anliyorlar filiz bazen insanin sabrini tasiriyorlar ama dünyaninda en güzel seyleri onlar

kolay gelsin inci valla isin zor gülüm
ben evde oldugum halde isleri zor yetistiriyorum inan
senin gene masallahin var
gecmis olsun emel onatin neyi var ?
ay ne kadar erken kalkiyor ege meral ben senin yerinde olsam kesin komalik olurdum normal uykumu alamiyinca
bu arada allah kolaylik versin canim ev tasimasi bi bela resmen helede cocuklarla aman
yakin olsam gelirdim yardima meral:))))
ay allah korusun tugba sen genede götür bi göster canim sakaya gelmez sonucta zehir le
icin rahat eder sonra gene haber ver merak ederim

onat şimdi iyi sayılır ayşecim geçen hafta rahatsızlanmıştı şimdi iyleşiyor hapşırık öksürük vardı , sen nasılsın senin oğlan nasıl

kusura bakmayin baliklama atlamisim konulara :))))
ama ne yapayim bu yaramazdan ne kadarini okursam kardir inanin bir soluk durmuyor
filizzzzzzzzzz bu ocak cocuklarinin hepsi ayni gülüm
istedigi olmayinca yerlere atmalar kendini depinmelermi dersin vurup kirmalarmi dersin
ay size ne söylemeyi unutum asil
gecen gün cocuklarin odasindaki televizyonu sen cek düsür yere
nasil cekti nasil düsürdün o agir seyi güm diye ses gelince mutfaktaydim eyvah dedim bisey oldu buna
allahtan bisey olmadi ama cok korkmustu
resmen ömrümden ümür gitti

cok gecmis olsun emelcim
iyiz canim bizde yaramazla ugrasip duruyorum iste
inan bu digerlerine bedel ben diger ikiyi ikiz gibi büyütüm aralarinda 1 yas vardi ama
yaramaz cocuk degilerdi
bu resmen hepsine bedel

merhaba kızlar
emel daha kesmedim kararsızlık aşamasınmdayım hala bi ben karar verebilirsem olacak umarım
sen ne düşünüyorsun emiyor değilmi onat?
kıyamıyorum sütüm varken vermemeye ben
uyku problemi ve bana düşkünlüğü eksi yanları ama artıları dah çoktur muhakkak tek sıkıntım düzenli bir gece uykusu alamaması canımı sıkıyo..
mayıs sonuna kadar emzirip o zaman tekrar bir durum değerlendirmesi yapacam sanırım:)
yada kendimi kandırıyorum :)))
afacan Allah korumuş senin afacanı çok tehlikeli üzerine düşebilirdi çookkk geçmiş olsun
göz ayırmaya gelmiyorlar

selamlar
amanın neler olmuş öle,düşmeler yaraalanmalar hastalanmalar
geçmiş olsun bütün bebişlerimize
tuğbacım aman dikkat yerde buldukları herşeyı atıolar ağızlarına,bence artık kullanma zehir falan allah korusun,allahtan görmüşsün ya görmeseydin
başakcım sütün war ama artık eskisi gibi faydalı deil ,yinede sen bilirsin tabı,iştahını kapamıosa biraz daha dewam et o zaman
berrakta da vardı orta kulak iltihabı ilaçlarımızı kullandık,tekrar dr a götürmek istıorum geçtimi die
kızlar bu berrak sürekli bişeyler istıo ağzına ama hep abur cubur doğru dürüst yemıo yemeklerini,tatlı şeylerı hiç itiraz etmeden yiyo ,yoğurt danino yada meyvayı güzel yiyo ama,yemek türünü çatlıorum yedırene kadar,eskiden 7-8 aylıkken taza fasulyeyı falan nasıl yerdi ezmeden ekmekle,şimdi hep çorba türü yiyo,ağzından çıkarıo verdiğim yemekleri,sizinde öle mi?

kızlar bu sıralar işsiz olmaktan çok mutsuzum
çalışmak istiyorum ama iş yok kpss ye hazırlanacak ne mecal var ne de kerem den fırsat
onca yıl dirsek çürüttüm amiyane tabiriyle 7 yıl anadolu lisesine gittim arkadaşlarım kapıda top oynarken ingilizce öğrendim 11 yaşında gidiliyordu anadolu liselerine vakit..en zor okullardan birinde zor bir bölüm bitirdim şimdi??? evimin hanımı oldum küçümsemek değil neyini küçümseyim kendimimi ama ben bunu için programlanmadım kendimi çok eksik yarım hissediyorum çalışmak üretmek istiyorum..((ve aynı zamanda ağlamak

başakcım bizde hala emiyoruz ben 2 yaşına gelene dek eğer sütüm yeterse ve Onatda hala emmek isterse emziricem, 15 aydır uykusuzum evet ama napıyım oğlum bir daha bu yaşına geri gelmeyecek 9 ay daha uykusuz kalırım bünyem alıştı zaten, bizde sizin gibiyiz gece sabaha kadar bazen 2 bazen 1 bazen yarım saate bir kalkıyoruz gözümüz kapalı meme emip tekrar uyuyoruz hatta ben yanımda yatırıyorum vık dedimi hemen veriyorum memeyi uykusuda dağılmıyor :) ben doktora sordum dr bana senin için zor olur dedi ama merak etme çocuk uykusuz kalmaz dedi onun için sorun olmaz dedi benimde tek merak ettiğim buydu zaten uykusunu kesintisiz yapmasının zararı olurmu diye düşünmüştüm çünkü sana düşkünlüğüne gelince bu aylar bebeklerin anneye en çok düşkün olduğu aylarmış memeyle alakası yok yani

esra merhaba canım bizdede tam tersi kerem çorbadan nefret eden türünün tek örneği sanırım katı gıdadan hoşlanıyor yavrum ama bu da çok zor sürekli eliyle yiyebileceği şeyler pişirecek şeyler bulmak makarna köfte kek pankek:) bularda pişmiş sebzeler meyvaları dah çok seviyo ama bebekken de böyleydi hiç sevmedi sulu şeyleri ...anne sütünü kesince belki oda yer suluları su ihtiyacı artacak haliyle..bence atıştırmalık çok verme versem keremde seviyo ama o zaman ana yemekte çok sorun çıkıyo dediğin gibi
ama bzn yemiyo mu hiç birşey veriyorum o zman bende

hadi bakalım senden aldığım gazla bende giderim inşallah emel dediğin gibi biz alıştık artık benimde tek derdim onun uykusuzluğu ,bana dr u bıraktır dedi:ecrin_bebek: eşimde bıraktırmam taraftarı annene de lmaz: dur bakalım bende gittiği yere kadar diye düşünüyorum çok şükür sütüm bol hala belki uykuda düzene girer:içelim:

Sağol canım yaaa, düşünmen yeter:)))))Bende her an komalık olabilirim:)))))

allah korumuş, ya üstüne düşürseydi.Canım benim yaaa, çok yaramazlar bunlar.

Kızlar dün sabah eşimle yeni eve bir bakalım diye çıkmıştık.Annemlerde evde kahvaltıyı filan hazırlayacaklardı.Annem mutfaktayken egeden bir çığlık kopmuş, annem onun sesine elim ayağım titredi diyor.Bir çıkmış, salonda tam balkon kapısının önünde kocaman bir yengeç ters dönmüş.Bizimkide ondan kaçarken bağırıyormuş.
Annemde korkmuş, çocuğa birşey mi oldu acaba diye.Neyseki bir şey yok bende geldiğimde eve baktım ama birşey göremedim.Bizim oğlan yerde her gördüğü şeyin peşinde, böcekleri kovalıyor, bazen ağzına atmaya çalışıyor bazen bize getiriyor.Herhalde bu yengecide eline filan almaya kalktı diye düşündüm.Nerden girdiyse yengeçte eve.O hareket edince de korkudan bağırdı.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim:))))

Slm

Esracim ezgide kati cok zor yiyor yiyemedigindn degil isremediginden cok zorlaniyoru
Istemedigini cikariyor

Benimde sutum olsa emziridim heralde hayattaku en mukemmel duygu :))

slm kızlar bööööööööööööööööööööööööööööööööö allahım cok mutsuzum metin yetmiyomus gibi dün komsu geldi kızımı hastaneye yatırdılar 7 yasındaki oglu var sizde kalsın bir hafta dedi:bbo:ne dicen yok mu diyim olur ama işe gidiyorum eşim nasıl baksın iki cocuga dedim aaaaaaaaaa onuda götür demez mi neyse gece yedirdim içirdim yattı altına işemiş sabah kalk üstünü degiştir okula getir zaten arabada rahat vermedi öglen geldik yedi içti işedi uyudu az önce kalkmıs yine işemiş mafoldumbenallahım hiç derdim yoktu yada ben sınanıyorum zaten metin canıma okudu bütün işlerim kaldı metin uyuyunca uyurdum hadi dedim uyumayım ikisini uyuttum işleri yaptım oturcam ayyyyyyyyyyy koltuk çişli alsanaalsanasmilenefret ediyorum hayattan bez mi baglayım koca cocuga yaaaaaaaaaaa
kızlar emzirebildigini kadar emzirin hamile kalmasaydım üç yasına kadar emzirirdim anne bebek arasındaki en güzel bag şimdi sarılsa bile bana memedeki gibi uzun durmuyo ki:gitme:
emeeeeeeeeeeeeeel cebin mi değişti aradım hep kapalı onat nasıl oldu dicektim
basak yasadıgın durumu o kadar iyi anlıyorum ki bende aynen öyleydim senelerdir atama bekledim allahtan atandım da mutluyum darısı sana olsun
esraaaaaaaaaaaa kaç kg berrak ayyyy abur cubur bizde yiyoruz zaten yemek yemiyo
afacan sizede gecmiş olsun tuba sizede...
çiş temizlicem

:)) ay meralcim gecmis olsun yengec kiskaciyla falan acitti canini belki

Benim bir arkadasta bahceli evde oturuyor onun oglanda yiyor bocek falan

Slm

Esracim ezgide kati cok zor yiyor yiyemedigindn degil isremediginden cok zorlaniyoru
Istemedigini cikariyor

Benimde sutum olsa emziridim heralde hayattaku en mukemmel duygu :))
bizim de tam tersi.. hep katı ve eliyle yiycek çorba sulu yemek yemiyo günde 700cc kadar da süt ayran karışık içiyo çok mu ki acabaCADIARZU
kız neden kabul ettin burası istanbul millet kapıdan buyur etmi,yo komşusunu kadın sana çocuk bırakmış bizim babanneler getirme durmuyo burda diyolar düşün..bi de problemli çocuk ne mecburiyetin var kastınmı var kendine hamile hamile ara çabuuk gelsin alsın doğurmasaymış 2tane
Kizlar firinden cep telofonu buzdolanindan mouse cikartiyoruz :))

biz de klozetten her türlü mutfak eşyası çıkarıp çöpe atıoruzaklinialirimsmile
kızlar araba aldım nihayet trafiktekilere şans dileyin bi acemi kadın daha kendini yollara vuracak:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…