cok gecmis olsun tugbacim ay en korktugum sey kafalarina bisey olmasin dan allah esirgesin tüm yavrularimiziSelam herkesler iyidir inş. Geçmişi okuyamıyorum...Eşim Cumaya kadar yok. Mersine seminere gitti. Komşularımda yalnız kalmayayım diye akşam çay içmeye gelecekler sağolsunlar. Bende çayın yanına kek yapacağım kolay bişey bulabilirsem tabi:)
Cuma gece aybüke hiç uyumadı, sürekli ağlayarak uyandı ve her uyandığında eli kulağındaydı. Dün de doktora götürdük kulakları iltihaplanmış. Yine şurup aldık geldik... Akşam da saat on gibi babasıyla oynarken düştü kafasını kaloriferin borusuna vardı.. Hemen buz koyalım diye mutfağa koştuk bide baktım yüzü hep kan... Ay böyle durumlarda elim ayağım birbirine dolanıyor. Allahtan eşim soğukkanlı davrandı.. Buz koydurmadı ama şişmedi sayılır.. 2 saat uyutmadık gece de saat başı kontrol ettikte bu geceyide böyle atlattık... Allah bütün bebeişleri korusun...
ay kiyamam ben ona aaaaaaaaa:)))) ama azda olsun anliyorlar filiz bazen insanin sabrini tasiriyorlar ama dünyaninda en güzel seyleri onlaraaaaaaaaa nasıl kan nerden aktı kan eeee nasıl şimdi metin de bugun tepsiye basını vurdu alnının ortası cizildi insallah iz kalmaz bugun yememe günümüzdü sulu köfte yaptım yemedi normalini yemedi ıspanak yaptım yemedi bezelye yemedi corba içmedi yaramazlıgı üstündeydi bende hiç yapmamıstım ama saglı sollu giristim metin e azcık dövdüm akıllandı mı yooooooooo tabi ama sinirim gcti birde bu aralar istegi olmayında kafasını duvarlara yerlere vuruyo psikopat bir tip yetişiyo bizim evde :))
kolay gelsin inci valla isin zor gülümherkese iyi geceler
ceyline aybükeye ezgiye defneye başka hasta olan bebişimiz varsa onlarada geçmiş olsun
filizicim sayılı günlerin kaldı canım sağlıcakla al kucağına ama metişimizede kızma annesi havalar değiştiya çoştu bizim yaramazlar çağanda bişey yemiyor buaralar yine kilo verdi ay tarttırmaya korkuyorum artık düşünün yani aman sağlığı sıhhati yerinde olsunda zayıf olsun kuzum rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza
ay üç günden beri geziyooz yarın okul var daha hiç hazırlanmadım cuma izmitte outletteydik cumartesi toyotada 23 nisan muhabbetine parti vardı gün boyu ordaydık bugünde sapanca gölüne pikniğe gittik ama ben çok yorulmuşum yeni çamaşır astım bulaşıkları makineye attım bitsin diye bekliyorum ama dayanamıcam galiba gidipte yatayım bu haftada temizlik yapıcam hadi öptüm herkesi güzel bir hafta diliyorum hepinize
ben evde oldugum halde isleri zor yetistiriyorum inan
senin gene masallahin var
gecmis olsun emel onatin neyi var ?Günaydın kızlar
Ahu, Yeşim, Tuğba çok geçmiş olsun kızlar umarım çabucak iyileşir bebişlerimiz
Fifoşcum sana da geçmiş olsun canım az kaldı :CüvCüv: sabır artık yapacak bir şey yok metişin pabucunuda şimdiden dama atma bakiimklava:
İnci valla hayranım senin enerjine performansına nasıl yetişiyorsun bu kadar işe birde çağana ben hiç bir şey yapamıyorum şu an mutfakda bulaşık yığılı yatak odası dağınık çamaırlar asılı toplanacak oyyyy oyyy bu işleri kim yapacak kafamçokkarıştı
Ayşegülcüm sanırım ben gelemiyeceğim canım Onat daha tam iyileşemedi sıcağı sıcağına şimdi yine çocukları bir araya getirmeyelim dedim zaten Egede hastalanmış oda iyileşemez cumartesiye kadar 2 hafta sonra falan görüşelim derim ben ne dersin ?
ay ne kadar erken kalkiyor ege meral ben senin yerinde olsam kesin komalik olurdum normal uykumu alamiyincaMerhaba kızlar, uykum var, yorgunumbenneyaptımkiKendime gelemiyorum yaaa.Şu ev işi bitse, taşınma gözümde büyüyor, doğru düzgün uyuyamıyorum kafayı takmaktan.
Sabahta maşallah bizim paşa 6,5 ta bütün enerjisi ile ayakta.Ne güzel ankaraya gitmeden evvel düzen oturtmuştum, 8 de kalkmaya başlamıştı, ankara dönüşü bir baktım 7 ye düşmüş, hergün de bir gün öncekinden 10 15 dk daha erken kalkıyor.Gözlerimi kapatsam masa üzerinde uyumaya başlayacak gibi hissediyorum kendimi.
Geçmiş olsun emelcim sizede, ne oluyor bu çocuklara yaaa.Cuma günü görüşmüştük aylinle egenin bişeyi yoktu, gezerken mi üşüttü acaba o da_?
Duygucum senin ne derdin var canım yaaa, başakta ayrı dertlidelikafadulden
İncicim sana da kolay gelsin canım.Valla senin enerjinin onda biri yok bu günlerde bende.Yeni tuttuğum evi dün temizlettim.Daha oraya gidip bakmaya üşeniyorum.Akşam 8 de bitmemişti, en alt kat duruyordu, ne yaptılar bitti mi bitmedi mi bakmaya dermanım yok.Dün evdeki ıvır zıvırları topladık, koliledik.Ama benim odaya girmedim daha.Hiç bişey yapasımda yok açıkçası.Sadece yatıp uyumak istiyorum.Ütüler vardı sadece batıkanın okul pantalonuyla bir gömlek ütüledim.Eşimede sen takım giyme bu hafta dedim:)))) Evi taşıyacağız, eski evi şöyle üstünkörü temizlemek lazım.Ufffff uf.Şu taşınma işi çok büyüdü gözümde.
bu arada allah kolaylik versin canim ev tasimasi bi bela resmen helede cocuklarla aman
yakin olsam gelirdim yardima meral:))))
ay allah korusun tugba sen genede götür bi göster canim sakaya gelmez sonucta zehir leSlm. Ne gelirse birden geliyor hep. İlk kulakları iltihaplandı, sonra düştü kafasını yara etti. Dün akşamda damacananın arkasına koyduğum raid in karınca yemini almış eline. Tablet şeklinde olanlardandı. Elinden aldığımda ıslaktı çok korktum kızlar.. Ben korkunca aybüke de ağladı hemen yan komşum geldi eşim yok diye.. hemen 114 zehir danışma hattını aradım tabiki ordaki hekimde sorumluluk almamak için sağlık kuruluşuna götürün dedi. Ben tabi iyice panikledim ama komşumun eşi baktı bişey olmamıştır yoğurt yedir dedi.. İçin rahat etmezse götürelim hastaneye dedi bende bir saat gözetim altında tutayım ona göre göötürürüz dedim. Bir saatte öyle durduk 12 ye doğru uyudu zaten...
Çoook uzattım kusura bakmayın...
Filiz sizede geçmiş olsun... Alnının sol tarafını vurdu. şimdi de küçük bir yara var.. Şişmedi ama...
Teşeşkkürler kızlar...
icin rahat eder sonra gene haber ver merak ederim