2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de aynıyım cnm ya kazandık gittik and lisesine snra uykusuz geceler mimarlıkta berbat bi öğrenci hayatın oluyo ve aynı zamanda yoğun bi iş hayatı..çalışırsam kendi işimi yapıcam ben kimsenin yanında çalışamam sanırım ben senin kadar mutsuz diilim okuldan bisürü ark ım var ekmek peşinde istanbulda hayatşla savaşıolar resmen düşünsene iş güç peşinde aile bile kuramadılar artık zor diolar.ben çok şükrediorum halime tam vaktinde bebeğim oldu bana ihtiyacı olduğunda hep yanındayım büyümdüğünü görüyorum büyüsün bi okula başlasın o zaman düşünücem ben de

araban hayırlı olsun aysegül kazasız belasız binersin inş.
700 cc çok değil bence gayet normal zaten en az 500cc

ilkokula diil yani:)2 yaşında kreşe başlatıcam kısmetse

aa öle mi ben max 500 sanıodum hatta çocuk istiyo vermiyorum bazen 500ü geçmeyelim die kaç cc en çok verelim

slm kızlar nasılsınız
ben iki çocuk arasında mekik dokumaktan sizleri
de arada okumaktan fırsat bulupta bişiler yazamıyorum
erkek anaları sizlere bazı sorularım olacak ya ben büyük oğlandan 13 yıl sonra unutmuşum bir çok şeyi ya
bu sıpa altını her açtığımda fıskiyeyi açıyo valla kıyafet değiştirmekten gına geldi başedemiyorum artık siz nasıl çözüm buldunuz bu duruma kızlar yazın bi hele
he bide sünnet konusunda fikre ihtiyacım var ne dersiniz
he bide duruda okadar çok kabızlık sorunu çektikki kıyaslama yapamıyorum,kaanın her bezi azda olsa kakalı sizce bu normalmi yani bu kadar kaka yapması
ve tabiki de DURU kızımın kulağını deldirmek istiyorum ama nerde ve nasıl olucağını bilmiyorum bi yardım lütfen derya,duygu,ayşegül sizler deldirmiştiniz galiba kızlar.

çok normal cnm her bezinin kakalı olması nazda öyleydi hatta hala 3kere falan yapar günde. her süt emmesinden sonra yapması normalmiş ve iyiymiş bağırsakları ii çalışıyo demekmiş çok rahat edersin umarım hiç kabız olmaz biz bi kere olduk şimdiye kadar çok berbat bişeymiş
biz annemlerin orda bi gözlükçüye deldirdik uyuşturucu sprey falan sıkmadı tabancayla deldi 2dk da hiçbişey anlamadı hala da çıkarmadık o küpeyi.deneyimli ve temiz bi yer olduktan sonra sorun olmaz korkma cnm çok geç kalma yoksa oynar kanatır

Sevdacim arkadasimda gordum oglu var gogus pedi varya kullandigimiz Onu koyuyordu bebegin pipiye :))

Ben deldirmedim derdirmeyi dusunmuyorum buyunce kendi deldirsin

saol deryacım nihayet alabildik inşallah kazasız belasız kullanırım nazla panik yapmam

Slm

Esracim ezgide kati cok zor yiyor yiyemedigindn degil isremediginden cok zorlaniyoru
Istemedigini cikariyor

)

Berrakda normalde yer ama bu ara yemio işte,çıkarıo hemen ağzından

canım ya allah yardımcın olsunda,bu komşu bu kadar samimiydi seninle çocuk bırakacak kadar anlamadım,hiç mi yakını yokmuş akrabası bırakacak,senın karnın burnunda bide kucağında çocuk birde çiş yapan misafir çocuk,ne rahat insanlar var ya:umursamaz:

canım berrak 11.5 kg du en son

kizlar dogum yapmis hic girip bakamiyorum ki
goz ucuyla okudum yazilari, hayirli ugurlu olsun Filizcim Sevdacim.
Allah 2 kati sabir versin.

Bizim kiz beni okadar yoruyorki anlatamam karistirmadik 1 mm karelik yer kalmadi.
surekli gozum ustunde oldugu halde bir sekilde yine zarar vermeyi basariyor.
istahimiz yine berbat, 2 lokma agzina sokacam diye yapmadigim sey kalmiyor
yarin dr gidip sakinlestirici alicam. yoksa dayanamiyorum artik cok yipraniyorum
kizimi cok seviyorum ama nerde hata yapiyorum bilmiyorum. tum gun pesinde dolasiyorum
herseyini yapmaya calisiyorum, hep o oncelikli ama yinede olmuyor olmuyor.
simdide deli gibi agliyor yatmak istemiyor ben artik tukendim, biraz dinlenmek benimde hakkim degilmi? babasi gitti yanina uzandi uyur belki diye. suan basim feci agriyor
kizlar tansiyon seker ne varsa dustu sanirim. Allah bize booool bol sabir versin
zira bende tukendi simdi haplardan medet umuyorum.
Sanki farkliymis gibi kafanizi sisirdim.

700 cc mi iciyor naz masallah naza.
bizimki 70 cc icse bayram yapacam. offf off
bir daha cocuk yapmicam. yarin kalkip niye kardesim yok derse cevabimda hazir
senin yuzunden yok dicem alsanaalsanasmile

slm kızlar.

yorucu bi tatil den sonra hastalandım 3 gün istirahat verdiler evdeyim.
ankaradan sınıf arkadaşım ve kardeşi geldiler. gezdik tozduk eğlendik ama malesef yorulmak beni hasta ediyor.
neyse bizim için yinede çok güzel i 23 nisan tatiliydi. doğubayazıta ittik bi gün ishak paşa sarayı gürbulak sınır kapısı irana bi adım vardı düşünün yani gerçi biz daha öncede gördük ama yinede hoştu. kızlar vandan bi sürü takı aldılar. markazit saatler takı setleri. falan filan..
bigünde akdamar adasına gittik. orasıda çok güzeldi. anlatmakla olmaz gelin sizide götürelim..

meral valla eve yengeç girmiş okurken tüylerim dikenleşti. az önce sigara içerken balkondan arı girdi kovladım ama çıkaramadım nereye gittiğinide bilmiyorum eşimde nöbetçi valla çok korkarım kapattım kapıları ama inşallah ben kapatana kadar diğer odalara geçmemiştir. arıdan nası tırsıyorum yengeci görsem delirirdim herhalde.

baakçım inşallah istediğin gibi çalışırsın. işte sen çalışayım diyosun ben evde oturayım bu böyle işte.

neyse kızlar ben gidip şu arıyı arıyım. öptüm hepinizi..

ayşegül erken yaşda anne olmak heleki kerem gibi dünya güzeli bir oğlanın annesi olmak hiç birşeye değişilmez bir tat..hep derim yeryüzünde yükselebileceğim en üst rütbedeyim anneyim! orda sorun yok ama
artık büyüyorlar ya yavaş yavaş sardı beni iş merakı..bana en çok ihtiyacı olduğu dönemde yanındaydım hep tamam buda çok güzel..sen planlamışsın önünü görüyorsun bu iyi ama benim önüm karanlık ..iki üç ay sonra eşimle doğu hizmetine gidecek olmak ta etkili sanırım bu sancılarım da hadi burda tamam yeyip içip gezios adios ya orda???neyse sıktım sizi

en az 500 cc anne sütü yada devam sütü deniyor yanlış anlaşılma olmasın düzelteyim (inek sütü hala içmediğimiz için atlamışım ben onu) inek sütünün fazlası evet kansızlık yapar ..her bebğin ihtiyaç ve talebi farklıdır canım bence istediği kadar ver devam sütünü ayran zaten çok yararlı keremde çok seviyo Allahtan

sevda can bebe nin alt açma bezleri var ben onları kullanıyordum her açmada fiskiye durumu için keremde hemen her bezi kakalarda hala öle bağırsakları ii çalışıyor bu demek ki kaandan kabızlık sorunun olmayacak.. biz hala çok kez yapıyoruz:kedi:

İİ ozaman canım aman sorun olmasında yapsın ne kadar yapmak istersebende derim hep her bezi kakalı olsun yeterki kabız olmasın durudan çok çektim bu konuda.
gözlükçüde deldirdik demişsin ama her gözlükçü delmiyodur sanırım sana denk gelmiş galiba.

Sevdacim arkadasimda gordum oglu var gogus pedi varya kullandigimiz Onu koyuyordu bebegin pipiye :))

Ben deldirmedim derdirmeyi dusunmuyorum buyunce kendi deldirsin

canım bende denedim kaana göğüs pedi ağız mendilleri ıslak mendil ama olmuyo yaww en son göğüs pedini koyduğumda ben pişik kremini sürerken ped şişin taziği ile uçtu :roflol: ve her değiştirmede bu sorunu yaşıyorum çok komik bi haldeyim yani

allah yardımcın olsun yeşimcim
bu arada doğum yapan sadece sewda,filiz daha 8 aylık

kız yeşim ben doğurdum sadece filiz daha beklemede inşallah bir aya doğurcak canım oda

canım bende hasta bezlerinden kullanıyorum ondan yana sorun yok yani zemin çişlenmiyoda bizim sorun pipi :kedi:yukarı doğru tüm üstü başı ıslanıyo bununla başedemedimde siz erkek analarına sorim dedim

700 cc mi iciyor naz masallah naza.
bizimki 70 cc icse bayram yapacam. offf off
bir daha cocuk yapmicam. yarin kalkip niye kardesim yok derse cevabimda hazir
senin yuzunden yok dicem alsanaalsanasmile

ahh canım kıyamam aynen bende sendenim bende aynı şeyi söylicem duruya uykusuzluktan olmadı dicem allah sabır versin bütün annelere :)))))

günaydın kızlar

sevdacım oğluşun demekki fıskiyeyi açtı bile maşallah ona , canım tek çaresi var her altını açarken aklında olcak bu ihtimal bakacaksın yapıcak hemen bezini tutacaksın sonra değiştiriceksin canım

yeşimcim haklısın yoruldun yemeyen çocuk çok zor gerçekten kolay gelsin sana , bende çok yorgunum bazen diyorum bi kaç ay sıkıyım kemerleri en azından 1 aylığına bir kadın tutayım eve hiç iş yapmıyım onatın yemeği bulaşığı çamaşırıda yok oh ne güzel sadece oğlumla yan gelip yatıp oynayalım diyorum dinleneyim bende diyorum amaaa sonraa herşeye kaldığım yerden devam etmek daha çok yorar beni diyorum vazgeçiyorum

Meral hadi geçmiş olsun yengeç vakası geçirmişsiniz eviniz çokmu yakın denize gelmiş hayvancağız sizin eve kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…