kızlar bu sıralar işsiz olmaktan çok mutsuzum
çalışmak istiyorum ama iş yok kpss ye hazırlanacak ne mecal var ne de kerem den fırsat
onca yıl dirsek çürüttüm amiyane tabiriyle 7 yıl anadolu lisesine gittim arkadaşlarım kapıda top oynarken ingilizce öğrendim 11 yaşında gidiliyordu anadolu liselerine vakit..en zor okullardan birinde zor bir bölüm bitirdim şimdi??? evimin hanımı oldum küçümsemek değil neyini küçümseyim kendimimi ama ben bunu için programlanmadım kendimi çok eksik yarım hissediyorum çalışmak üretmek istiyorum..((ve aynı zamanda ağlamak
Slm
Esracim ezgide kati cok zor yiyor yiyemedigindn degil isremediginden cok zorlaniyoru
Istemedigini cikariyor
)
slm kızlar bööööööööööööööööööööööööööööööööö allahım cok mutsuzum metin yetmiyomus gibi dün komsu geldi kızımı hastaneye yatırdılar 7 yasındaki oglu var sizde kalsın bir hafta dedi:bbo:ne dicen yok mu diyim olur ama işe gidiyorum eşim nasıl baksın iki cocuga dedim aaaaaaaaaa onuda götür demez mi neyse gece yedirdim içirdim yattı altına işemiş sabah kalk üstünü degiştir okula getir zaten arabada rahat vermedi öglen geldik yedi içti işedi uyudu az önce kalkmıs yine işemiş mafoldumbenallahım hiç derdim yoktu yada ben sınanıyorum zaten metin canıma okudu bütün işlerim kaldı metin uyuyunca uyurdum hadi dedim uyumayım ikisini uyuttum işleri yaptım oturcam ayyyyyyyyyyy koltuk çişli alsanaalsanasmilenefret ediyorum hayattan bez mi baglayım koca cocuga yaaaaaaaaaaa
kızlar emzirebildigini kadar emzirin hamile kalmasaydım üç yasına kadar emzirirdim anne bebek arasındaki en güzel bag şimdi sarılsa bile bana memedeki gibi uzun durmuyo ki:gitme:
emeeeeeeeeeeeeeel cebin mi değişti aradım hep kapalı onat nasıl oldu dicektim
basak yasadıgın durumu o kadar iyi anlıyorum ki bende aynen öyleydim senelerdir atama bekledim allahtan atandım da mutluyum darısı sana olsun
esraaaaaaaaaaaa kaç kg berrak ayyyy abur cubur bizde yiyoruz zaten yemek yemiyo
afacan sizede gecmiş olsun tuba sizede...
çiş temizlicem
bizim de tam tersi.. hep katı ve eliyle yiycek çorba sulu yemek yemiyo günde 700cc kadar da süt ayran karışık içiyo çok mu ki acabaCADIARZU
QUOTE]
bende 500 den fazlası kansızlık yapar die bılıorum
saol deryacım nihayet alabildik inşallah kazasız belasız kullanırım nazla panik yapmam
hayırlı olsun canım güle güle kullan
slm kızlar nasılsınız
ben iki çocuk arasında mekik dokumaktan sizleri
de arada okumaktan fırsat bulupta bişiler yazamıyorum
erkek anaları sizlere bazı sorularım olacak ya ben büyük oğlandan 13 yıl sonra unutmuşum bir çok şeyi ya
bu sıpa altını her açtığımda fıskiyeyi açıyo valla kıyafet değiştirmekten gına geldi başedemiyorum artık siz nasıl çözüm buldunuz bu duruma kızlar yazın bi hele
he bide sünnet konusunda fikre ihtiyacım var ne dersiniz
he bide duruda okadar çok kabızlık sorunu çektikki kıyaslama yapamıyorum,kaanın her bezi azda olsa kakalı sizce bu normalmi yani bu kadar kaka yapması
ve tabiki de DURU kızımın kulağını deldirmek istiyorum ama nerde ve nasıl olucağını bilmiyorum bi yardım lütfen derya,duygu,ayşegül sizler deldirmiştiniz galiba kızlar.
çok normal cnm her bezinin kakalı olması nazda öyleydi hatta hala 3kere falan yapar günde. her süt emmesinden sonra yapması normalmiş ve iyiymiş bağırsakları ii çalışıyo demekmiş çok rahat edersin umarım hiç kabız olmaz biz bi kere olduk şimdiye kadar çok berbat bişeymiş
biz annemlerin orda bi gözlükçüye deldirdik uyuşturucu sprey falan sıkmadı tabancayla deldi 2dk da hiçbişey anlamadı hala da çıkarmadık o küpeyi.deneyimli ve temiz bi yer olduktan sonra sorun olmaz korkma cnm çok geç kalma yoksa oynar kanatır
Sevdacim arkadasimda gordum oglu var gogus pedi varya kullandigimiz Onu koyuyordu bebegin pipiye :))
Ben deldirmedim derdirmeyi dusunmuyorum buyunce kendi deldirsin
allah yardımcın olsun yeşimcim
bu arada doğum yapan sadece sewda,filiz daha 8 aylık
sevda can bebe nin alt açma bezleri var ben onları kullanıyordum her açmada fiskiye durumu için keremde hemen her bezi kakalarda hala öle bağırsakları ii çalışıyor bu demek ki kaandan kabızlık sorunun olmayacak.. biz hala çok kez yapıyoruz:kedi:
700 cc mi iciyor naz masallah naza.
bizimki 70 cc icse bayram yapacam. offf off
bir daha cocuk yapmicam. yarin kalkip niye kardesim yok derse cevabimda hazir
senin yuzunden yok dicem alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?