- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Ya başka birini bulamamış mı bu komşun senin güzelim.Zaten karnın burnunda bir de metin var.Çocuğunun çiş yaptığını bile bile sana nasıl getirir.Hiç olmazsa söyleseydi, sende çocuk yatarken altına naylon filan serseydin.Ne düşüncesiz inanlar var yaaaa.Kolay gelsin canım, ama bence bir an önce ara söyle , ben başa çıkamıyorum diye, ya da söyleyemeyeceksende hiç olmazsa bir laf sokuştur.Ne cadıyım ama heee.slm kızlar bööööööööööööööööööööööööööööööööö allahım cok mutsuzum metin yetmiyomus gibi dün komsu geldi kızımı hastaneye yatırdılar 7 yasındaki oglu var sizde kalsın bir hafta dedi:bbo:ne dicen yok mu diyim olur ama işe gidiyorum eşim nasıl baksın iki cocuga dedim aaaaaaaaaa onuda götür demez mi neyse gece yedirdim içirdim yattı altına işemiş sabah kalk üstünü degiştir okula getir zaten arabada rahat vermedi öglen geldik yedi içti işedi uyudu az önce kalkmıs yine işemiş mafoldumbenallahım hiç derdim yoktu yada ben sınanıyorum zaten metin canıma okudu bütün işlerim kaldı metin uyuyunca uyurdum hadi dedim uyumayım ikisini uyuttum işleri yaptım oturcam ayyyyyyyyyyy koltuk çişli alsanaalsanasmilenefret ediyorum hayattan bez mi baglayım koca cocuga yaaaaaaaaaaa
kızlar emzirebildigini kadar emzirin hamile kalmasaydım üç yasına kadar emzirirdim anne bebek arasındaki en güzel bag şimdi sarılsa bile bana memedeki gibi uzun durmuyo ki:gitme:
emeeeeeeeeeeeeeel cebin mi değişti aradım hep kapalı onat nasıl oldu dicektim
basak yasadıgın durumu o kadar iyi anlıyorum ki bende aynen öyleydim senelerdir atama bekledim allahtan atandım da mutluyum darısı sana olsun
esraaaaaaaaaaaa kaç kg berrak ayyyy abur cubur bizde yiyoruz zaten yemek yemiyo
afacan sizede gecmiş olsun tuba sizede...
çiş temizlicem
Sağol canım, evet yaaa, böceklerin peşinde koşuyoruz:))))8-9 aylıkken bir gün ağzında örümcek bulmuştum, şimdide balkon kenarlarına filn yapışmış küçücük salyangozları filan bulup ağzına atıyor.Çocuğum babası giib et olsunda ne olursa olsun diycek sanırım:))))))Annem çıldırııyor:))))):)) ay meralcim gecmis olsun yengec kiskaciyla falan acitti canini belki
Benim bir arkadasta bahceli evde oturuyor onun oglanda yiyor bocek falan
Ben cep telefonunu vermiyorum eline, onun uzanabileceği yerlerden de uzak tutuyorum, ama tv kumandası, maus filan olmadık yerlerden çıkıyor.O tür şeyleri bize bakarak alıyor eline, eğer biz ona bakıyorsak hemen bize getiriyor, al diye, ama bakmıyorsak, ya kanal değiştiriyor, ya bilg. başına geçip birşeyler yapmaya çalışıyor.Kizlar firinden cep telofonu buzdolanindan mouse cikartiyoruz :))
Hayırlı olsun ayşegül, kazasız belasız kullanırsın inşallah.Öğrenirsin , yakında acemliğin kalmaz.bizim de tam tersi.. hep katı ve eliyle yiycek çorba sulu yemek yemiyo günde 700cc kadar da süt ayran karışık içiyo çok mu ki acabaCADIARZU
kız neden kabul ettin burası istanbul millet kapıdan buyur etmi,yo komşusunu kadın sana çocuk bırakmış bizim babanneler getirme durmuyo burda diyolar düşün..bi de problemli çocuk ne mecburiyetin var kastınmı var kendine hamile hamile ara çabuuk gelsin alsın doğurmasaymış 2tane
biz de klozetten her türlü mutfak eşyası çıkarıp çöpe atıoruzaklinialirimsmile
kızlar araba aldım nihayet trafiktekilere şans dileyin bi acemi kadın daha kendini yollara vuracak:roflol:
en güzeli kendi işini yapmak zaten, o zmaan rahat oluyorsun.Ama kahretsin bir şehrazat olamadım diye hayıflanıyorum ben:)))))))))Ne kazanmadığı yarışma kaldı, ne yapmadığı büyük binalar:))))))))ben de aynıyım cnm ya kazandık gittik and lisesine snra uykusuz geceler mimarlıkta berbat bi öğrenci hayatın oluyo ve aynı zamanda yoğun bi iş hayatı..çalışırsam kendi işimi yapıcam ben kimsenin yanında çalışamam sanırım ben senin kadar mutsuz diilim okuldan bisürü ark ım var ekmek peşinde istanbulda hayatşla savaşıolar resmen düşünsene iş güç peşinde aile bile kuramadılar artık zor diolar.ben çok şükrediorum halime tam vaktinde bebeğim oldu bana ihtiyacı olduğunda hep yanındayım büyümdüğünü görüyorum büyüsün bi okula başlasın o zaman düşünücem ben de
Sevdacım başak, emel söylemiş.Çok normal her bezinin kakalı olması.Senin için iyi haber, kabızlık sorununuz pek olmayacak demek.Çiş konusunda bizimde bir kaç kez başımıza geldi.Ama çok sık değil.Ben altını açtığımda pipsi dikse çişinin olduğunu anlayıp, temiz bir bezle kapatıyordum canım.2-3 aylıktan itibarende zaten öyle gördüğümde hemen çişe tutuyordum:))))))slm kızlar nasılsınız
ben iki çocuk arasında mekik dokumaktan sizleri
de arada okumaktan fırsat bulupta bişiler yazamıyorum
erkek anaları sizlere bazı sorularım olacak ya ben büyük oğlandan 13 yıl sonra unutmuşum bir çok şeyi ya
bu sıpa altını her açtığımda fıskiyeyi açıyo valla kıyafet değiştirmekten gına geldi başedemiyorum artık siz nasıl çözüm buldunuz bu duruma kızlar yazın bi hele
he bide sünnet konusunda fikre ihtiyacım var ne dersiniz
he bide duruda okadar çok kabızlık sorunu çektikki kıyaslama yapamıyorum,kaanın her bezi azda olsa kakalı sizce bu normalmi yani bu kadar kaka yapması
ve tabiki de DURU kızımın kulağını deldirmek istiyorum ama nerde ve nasıl olucağını bilmiyorum bi yardım lütfen derya,duygu,ayşegül sizler deldirmiştiniz galiba kızlar.
Canım sen kendini çok yoruyorsun, birazda onu kendi haline bırak, illaki yedireceğim diye peşinde koşma.yediği kadar yesin.Bebekken güzel yiyordu hatırladığım kadarıyla, çeşit çeşit yapıp yediriyordun.Sen önce kendini sakinleştir, ama ilaçla filan değil.İlaca bağlama kendini.Çocuk kendi düzenin kendisi kuracak zaten.İnci bir ara senin gibiydi, sonra dr.la konuşurken bıraktı çağanın peşini, yediği kadar yesin dedi.Şimdi sanırım daha rahat, eskisi kadar sorun yapmıyor.Tabii ki yememsi sorun ama sen ne kadar peşinden koşarsan o okadar kaçıyor yemekten.kizlar dogum yapmis hic girip bakamiyorum ki
goz ucuyla okudum yazilari, hayirli ugurlu olsun Filizcim Sevdacim.
Allah 2 kati sabir versin.
Bizim kiz beni okadar yoruyorki anlatamam karistirmadik 1 mm karelik yer kalmadi.
surekli gozum ustunde oldugu halde bir sekilde yine zarar vermeyi basariyor.
istahimiz yine berbat, 2 lokma agzina sokacam diye yapmadigim sey kalmiyor
yarin dr gidip sakinlestirici alicam. yoksa dayanamiyorum artik cok yipraniyorum
kizimi cok seviyorum ama nerde hata yapiyorum bilmiyorum. tum gun pesinde dolasiyorum
herseyini yapmaya calisiyorum, hep o oncelikli ama yinede olmuyor olmuyor.
simdide deli gibi agliyor yatmak istemiyor ben artik tukendim, biraz dinlenmek benimde hakkim degilmi? babasi gitti yanina uzandi uyur belki diye. suan basim feci agriyor
kizlar tansiyon seker ne varsa dustu sanirim. Allah bize booool bol sabir versin
zira bende tukendi simdi haplardan medet umuyorum.
Sanki farkliymis gibi kafanizi sisirdim.
Gçmiş olsun canım.slm kızlar.
yorucu bi tatil den sonra hastalandım 3 gün istirahat verdiler evdeyim.
ankaradan sınıf arkadaşım ve kardeşi geldiler. gezdik tozduk eğlendik ama malesef yorulmak beni hasta ediyor.
neyse bizim için yinede çok güzel i 23 nisan tatiliydi. doğubayazıta ittik bi gün ishak paşa sarayı gürbulak sınır kapısı irana bi adım vardı düşünün yani gerçi biz daha öncede gördük ama yinede hoştu. kızlar vandan bi sürü takı aldılar. markazit saatler takı setleri. falan filan..
bigünde akdamar adasına gittik. orasıda çok güzeldi. anlatmakla olmaz gelin sizide götürelim..
meral valla eve yengeç girmiş okurken tüylerim dikenleşti. az önce sigara içerken balkondan arı girdi kovladım ama çıkaramadım nereye gittiğinide bilmiyorum eşimde nöbetçi valla çok korkarım kapattım kapıları ama inşallah ben kapatana kadar diğer odalara geçmemiştir. arıdan nası tırsıyorum yengeci görsem delirirdim herhalde.
baakçım inşallah istediğin gibi çalışırsın. işte sen çalışayım diyosun ben evde oturayım bu böyle işte.
neyse kızlar ben gidip şu arıyı arıyım. öptüm hepinizi..
Yok be güzelim, denize yakın değiliz, ama gelmiş ite bir yerlerden.günaydın kızlar
sevdacım oğluşun demekki fıskiyeyi açtı bile maşallah ona , canım tek çaresi var her altını açarken aklında olcak bu ihtimal bakacaksın yapıcak hemen bezini tutacaksın sonra değiştiriceksin canım
yeşimcim haklısın yoruldun yemeyen çocuk çok zor gerçekten kolay gelsin sana , bende çok yorgunum bazen diyorum bi kaç ay sıkıyım kemerleri en azından 1 aylığına bir kadın tutayım eve hiç iş yapmıyım onatın yemeği bulaşığı çamaşırıda yok oh ne güzel sadece oğlumla yan gelip yatıp oynayalım diyorum dinleneyim bende diyorum amaaa sonraa herşeye kaldığım yerden devam etmek daha çok yorar beni diyorum vazgeçiyorum
Meral hadi geçmiş olsun yengeç vakası geçirmişsiniz eviniz çokmu yakın denize gelmiş hayvancağız sizin eve kadar
Sen ne zmaan döneceksin tekrar canım, Yürümesi için dr. a filan götürdün mü_*Herhangi bir şey söyledi mi dr.Konuşması anca başlar zaten.gunaydin hanimlar
Sevdacim sana gozun aydin o zaman, Allah anali babali buyutsun canim
Annelik cok kutsal ama bir o kadarda yorucu yani bilemiyorum belki sizin cocuklar farklidir
pipi konusundada kardsim batuhanin pipisini actiginda asagi dogru tutuyor.
onunda baya kazasi olmus. Normale donuyor toparliyor oda
Kaan kac kilo dogdu? Sarilik hala devam ediyor 14 olmus sinir 20 diyor doktor.
Emelcim haklisin, insan hazira daha kolay alisiyor. Bende cok istiyorum oyle birseyi
ama bizim urumlar hep muamma. Esim bir aksilik olmazsa mayis sonu koreye gidecek
ben erteldgim lkadar ertelicem gitmeyi Defne biraz konusabilsin istiyorum. orda iyice
aptallasacak.zaten suan sadece baba diyor henuz yurumedi ustelik. bunlarida
siknti yapmayayim diyorum ama aklima takilmiyor degil.
birde emelcim, ozeline mesaj aticam simdi bakabilirmisin?
merhabalar:)))
yeşimcim azcık sabır canım,gerçekten yemeği üstelersen tüm ilişki kopuo ,bırak aç kalsın azcık,bişi olmaz korkma..
ben de nilli boğuşuorum tüm salonu yığdı eve,toplasan bi dert toplamasan bi dert(
hayırlısı neyse o olur cnm hiç sıkma canını, nerde olursan ol sağlık olduktan sonra hiç önemli diil şimdiden sıkma kendini bak biz istanbuldayız da nooluyo sanki hep geziyoruz bol bol kitap alırsın bizle konuşursun kafa dinlersin sayılı zaman diilmi geçerayşegül erken yaşda anne olmak heleki kerem gibi dünya güzeli bir oğlanın annesi olmak hiç birşeye değişilmez bir tat..hep derim yeryüzünde yükselebileceğim en üst rütbedeyim anneyim! orda sorun yok ama
artık büyüyorlar ya yavaş yavaş sardı beni iş merakı..bana en çok ihtiyacı olduğu dönemde yanındaydım hep tamam buda çok güzel..sen planlamışsın önünü görüyorsun bu iyi ama benim önüm karanlık ..iki üç ay sonra eşimle doğu hizmetine gidecek olmak ta etkili sanırım bu sancılarım da hadi burda tamam yeyip içip gezios adios ya orda???neyse sıktım sizi
en az 500 cc anne sütü yada devam sütü deniyor yanlış anlaşılma olmasın düzelteyim (inek sütü hala içmediğimiz için atlamışım ben onu) inek sütünün fazlası evet kansızlık yapar ..her bebğin ihtiyaç ve talebi farklıdır canım bence istediği kadar ver devam sütünü ayran zaten çok yararlı keremde çok seviyo Allahtan
cnm sanırım eczacılar deliyo genelde, ama sakın çırağa deldirme biraz yaşlı tecrübeli biri olsun mutlaka kızının sakin bi anına denk getir zıplamasın:)İİ ozaman canım aman sorun olmasında yapsın ne kadar yapmak istersebende derim hep her bezi kakalı olsun yeterki kabız olmasın durudan çok çektim bu konuda.
gözlükçüde deldirdik demişsin ama her gözlükçü delmiyodur sanırım sana denk gelmiş galiba.
canım bende denedim kaana göğüs pedi ağız mendilleri ıslak mendil ama olmuyo yaww en son göğüs pedini koyduğumda ben pişik kremini sürerken ped şişin taziği ile uçtu :roflol: ve her değiştirmede bu sorunu yaşıyorum çok komik bi haldeyim yani
kız yeşim ben doğurdum sadece filiz daha beklemede inşallah bir aya doğurcak canım oda
şşş noluoo ya cnm sanki bizimkiler farklı mı boşver yemesse yemesin ben kahvaltıda yumurta yesin diye sarımsaklı yoğurtlu yumurta salatası yaptm üstne tereyağ bile yaktım yüzüne bakmadı ii yeme dedim oturdum bi çatal aldım mamaaaaaa die çığlık attı:)hepsini yedi bana bırakmadı bence umursamamak en güzeli yemiyck yemiycek acıkıcak yiycek nasılsa geçen bi psikolog dedi tv de annelerin görevi yemek pişirip çocuğa sunmak yedirmek diil die...sen yapıomusun önüne getiriomusun ona bak için rahat olsun naz da günde 1öğün düzgün yer geri kalan elinde zeytin salatalık dolaşır durur habire süt içer her yeri mahveder ama geçici bu günler en kötü biraz zayıf olur ya da eşyaları değiştirirz olur biter boşveeerrrzemuszemuskizlar dogum yapmis hic girip bakamiyorum ki
goz ucuyla okudum yazilari, hayirli ugurlu olsun Filizcim Sevdacim.
Allah 2 kati sabir versin.
Bizim kiz beni okadar yoruyorki anlatamam karistirmadik 1 mm karelik yer kalmadi.
surekli gozum ustunde oldugu halde bir sekilde yine zarar vermeyi basariyor.
istahimiz yine berbat, 2 lokma agzina sokacam diye yapmadigim sey kalmiyor
yarin dr gidip sakinlestirici alicam. yoksa dayanamiyorum artik cok yipraniyorum
kizimi cok seviyorum ama nerde hata yapiyorum bilmiyorum. tum gun pesinde dolasiyorum
herseyini yapmaya calisiyorum, hep o oncelikli ama yinede olmuyor olmuyor.
simdide deli gibi agliyor yatmak istemiyor ben artik tukendim, biraz dinlenmek benimde hakkim degilmi? babasi gitti yanina uzandi uyur belki diye. suan basim feci agriyor
kizlar tansiyon seker ne varsa dustu sanirim. Allah bize booool bol sabir versin
zira bende tukendi simdi haplardan medet umuyorum.
Sanki farkliymis gibi kafanizi sisirdim.
selam arkadaşlar
ezgi çok tatlı görünüyr tü tüü tüüüü maşallah kocaman oldular artık.
ya miraya ne yedirceğimi şaşırdım meyva olarak bişey yediremiyorum, varmı tavsiyeniz, pek tatlı türünü sevmiyor ama sebze yemeklerini yedirebiliyorum. hergün bi kaşık dut pekmezi yediriyoruz meyve niyetine şurup sanıpda içiyor kavanozdan aldığımız görürse içmiyor ama şurup şişesini elimde görürse kaçmayıp içiyor :))
Eline verdiğinde de yemiyor mu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?