Belki kestiğinde yemesi düzene girer.Ama sevmediklerini sevmiyor zaten.derya normalde pütürlü taneli yemeyi seviyor ama meyva veya tatlı bişeu oldumu yemiyor gecen kahvaltıda eşim kendisine greyfurt sıkdı onu içdi bi güzel, hatda şaşırdık. ya bi işden ayrılsam sütten de kesicem hemen beni emmeside etki yapıyor iştahsıslaşıyor sanki. benim sütümün artık pek bi faydası yokdur, bir ay sonra sütten kesicem. inş ozamn düzene girer.
Portakal, mandalin en sevdikleri bizimde.Aslında meyveye hayır demiyor.Tatlıyı sevmiyor, sütlaç muhallebi sevmiyor ama çukulataya bayılıyor:))))ezgide greyfurta bayılıyor babası tuzluyor kendi yerken ondan alıp alıp yiyor ben hiç sevmem..
ezgide tatlı çok sevmez... şu topitopları çıkolataları yemiyor hiç zaten yemesinide istemiyorum ama biz yerken falan önce istiyor tadına bakıyor birdah istemiyor. bizimki balık et yogurt sever :)))
Merhabalar,
Okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum, işlerim her zaman ki gibi yoğun.
Aslı'da pütürlü yemek istemiyor. Ekmek falan verdiğimizde dişleri ile küçük parçalara ayırıyor, ama tükürüyor. Eline verdiğimiz yiyeceklerin sadece tadına bakıp atıyor, zaten iştahlı bir bebek değil. Biz yaşadıklarımızdan sonra sadece sağlıklı olsun yeter diyoruz, gerisi nasıl olsa olur, hiç birşeyi dert etmiyoruz, öyle böyle büyüyecekler.
Bu arada kızım tek elinden tuttuğumuzda 10 metre kadar yürümeye, ve kendini dengede tutmaya başladı, süperrrrrrr bişey bizim için. Allah'a binlerce kere şükürler olsun.
Ayyy çok uzun yazdım, görüşmek üzere
naber canım nil nasıl oldu geçtimi gözleri
hahahh senin saçını yolmasından iidir derim bendelikafaduldendelikafaduldencanım ya meler de yapıolar artıkMaşallah ezgi hanıma:)))))
Valla işteyken bende çok özlüyorum:))))Sabah gelmiş sıkı sıkı boğazıma sarılıyor:)))Çok tatlı oluyorlar böyle durumlarda.Alt değiştirmeyi, üstünü değiştirmeyi çok seviyor.Teyzesine benziyor bu halleri.Tabii ben böyle söylediğimde kızkardeşimde çıldırıyor tabii benzeyecek, benzesin bana diye:)))))
Egede kelime olarak baba diyor, anne, anneanne diyor.Arkadaşına huçççç diye sesleniyor.Köpekler havladığında balkona çıkıp, hıııı, ah aha diyor.Dıdıdıdı diye kızıyor:)))))
Tunca kızılmasından nefret ediyor, kim kızarsa onu dövmeye yürüyor.Özellikle tuncun annesini dişine kestiriyor sanırım, o çocuğuna kızıyor, bizimki dönüp ona bağırıyor sesi yettiğince, hırsını alamazsa, kızcağızı çekiştirip, saçlarını yoluyor, bağırarak:)))))
aynen ben de ,dün gece tüm fotolara baktık ,ne kadar değişmiş(iz)..sorma meral bebeklikten çıktı valla çok üzülüyorum
Merhabalar,
Okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum, işlerim her zaman ki gibi yoğun.
Aslı'da pütürlü yemek istemiyor. Ekmek falan verdiğimizde dişleri ile küçük parçalara ayırıyor, ama tükürüyor. Eline verdiğimiz yiyeceklerin sadece tadına bakıp atıyor, zaten iştahlı bir bebek değil. Biz yaşadıklarımızdan sonra sadece sağlıklı olsun yeter diyoruz, gerisi nasıl olsa olur, hiç birşeyi dert etmiyoruz, öyle böyle büyüyecekler.
Bu arada kızım tek elinden tuttuğumuzda 10 metre kadar yürümeye, ve kendini dengede tutmaya başladı, süperrrrrrr bişey bizim için. Allah'a binlerce kere şükürler olsun.
Ayyy çok uzun yazdım, görüşmek üzere
su ilaclari bir bitse bu kdar israr etmicem Allah biliyor ama antibiyotikde ac karnina zararşşş noluoo ya cnm sanki bizimkiler farklı mı boşver yemesse yemesin ben kahvaltıda yumurta yesin diye sarımsaklı yoğurtlu yumurta salatası yaptm üstne tereyağ bile yaktım yüzüne bakmadı ii yeme dedim oturdum bi çatal aldım mamaaaaaa die çığlık attı:)hepsini yedi bana bırakmadı bence umursamamak en güzeli yemiyck yemiycek acıkıcak yiycek nasılsa geçen bi psikolog dedi tv de annelerin görevi yemek pişirip çocuğa sunmak yedirmek diil die...sen yapıomusun önüne getiriomusun ona bak için rahat olsun naz da günde 1öğün düzgün yer geri kalan elinde zeytin salatalık dolaşır durur habire süt içer her yeri mahveder ama geçici bu günler en kötü biraz zayıf olur ya da eşyaları değiştirirz olur biter boşveeerrrzemuszemus
masallah ezgiye genckiz olmus :)
meralcim guldurdun beni ya, demek et olsunda ne olursa olsun diyor ege bey.:)Sağol canım, evet yaaa, böceklerin peşinde koşuyoruz:))))8-9 aylıkken bir gün ağzında örümcek bulmuştum, şimdide balkon kenarlarına filn yapışmış küçücük salyangozları filan bulup ağzına atıyor.Çocuğum babası giib et olsunda ne olursa olsun diycek sanırım:))))))Annem çıldırııyor:)))))
Canım sen kendini çok yoruyorsun, birazda onu kendi haline bırak, illaki yedireceğim diye peşinde koşma.yediği kadar yesin.Bebekken güzel yiyordu hatırladığım kadarıyla, çeşit çeşit yapıp yediriyordun.Sen önce kendini sakinleştir, ama ilaçla filan değil.İlaca bağlama kendini.Çocuk kendi düzenin kendisi kuracak zaten.İnci bir ara senin gibiydi, sonra dr.la konuşurken bıraktı çağanın peşini, yediği kadar yesin dedi.Şimdi sanırım daha rahat, eskisi kadar sorun yapmıyor.Tabii ki yememsi sorun ama sen ne kadar peşinden koşarsan o okadar kaçıyor yemekten.
Sen ne zmaan döneceksin tekrar canım, Yürümesi için dr. a filan götürdün mü_*Herhangi bir şey söyledi mi dr.Konuşması anca başlar zaten.
Bizimkide anlatıyor birşeyler ama daha biz anlamıyoruz.O dolu dolu konuşuyor yalnız.Dün sabah ben yatarken bez poşedini almış gelmiş, ııh ıh diye beni kaldırmaya çalışıyordu.Kakasını yapmış, rahatsız olmuş beyefendi, değiştir diye getirmiş.Yatağa çıkardım yatıverdi, altımı değiştir diye.Bu sbaahta, dolaptan kıyafetlerini almış onları getirmiş, bana sesleniyor, onları giydirecekmişim.
evet canim maalesef, neydik ne olduk diyorum. gunde 4 ogun yiyen cocuga bir ogun yediremiyoz dogru durust ki porsiyonlar kus kadar , yogurt meyve yemiyormerhabalar:)))
yeşimcim azcık sabır canım,gerçekten yemeği üstelersen tüm ilişki kopuo ,bırak aç kalsın azcık,bişi olmaz korkma..
ben de nilli boğuşuorum tüm salonu yığdı eve,toplasan bi dert toplamasan bi dert(
slm kızlar.
yorucu bi tatil den sonra hastalandım 3 gün istirahat verdiler evdeyim.
ankaradan sınıf arkadaşım ve kardeşi geldiler. gezdik tozduk eğlendik ama malesef yorulmak beni hasta ediyor.
neyse bizim için yinede çok güzel i 23 nisan tatiliydi. doğubayazıta ittik bi gün ishak paşa sarayı gürbulak sınır kapısı irana bi adım vardı düşünün yani gerçi biz daha öncede gördük ama yinede hoştu. kızlar vandan bi sürü takı aldılar. markazit saatler takı setleri. falan filan..
bigünde akdamar adasına gittik. orasıda çok güzeldi. anlatmakla olmaz gelin sizide götürelim..
QUOTE]
ahh anılarım depreştı birden,akdamar adasına sayısını hatırlamıcak kadar çok gittim,
doğubeyazıt ıshak paşa sarayıda harikaydı,van kalesi muradiye şelalesi,edremit harika yerlerdi seneler önce şimdi dahada güzelleşmiştir
ezgide greyfurta bayılıyor babası tuzluyor kendi yerken ondan alıp alıp yiyor ben hiç sevmem..
ezgide tatlı çok sevmez... şu topitopları çıkolataları yemiyor hiç zaten yemesinide istemiyorum ama biz yerken falan önce istiyor tadına bakıyor birdah istemiyor. bizimki balık et yogurt sever :)))
maşallah ,:sinifsinif:
bizimkide babymix,danino,hertürlü sütlü tatlı,kek börek çörek makarna sewer,
eti ve balığı zor yiyor
derya maşallah ezgiye çok tatlı olmuş kotla,berrakta kot giyince genç kız olmuş gibi gelio banadelikafadulden
ya okudum ama kremı temizlicem derken hepsini unuttumkafamçokkarıştı
çıldırma hayatım bizim evde de var aynısından kendi haline bıraktım deliyi gitti plastik bi oyuncağıyla pat pat plazmaya vuruyo hem ağlıyo hem beni sinir etmeye çalışıyo..jel sürdüm dişlerine ayağıma aldım 2salladım uyudu uykusu gelmiştir belki bi denekızlar çıldırtır bunlar insanı şimdi babası evde olsa valla evden kaçasım var bunaldım bir çocuk 2 saatir hiç durmadan her istediğini yaptığın halde bağıra çağıra ağlar zırlarmı ya kafam davul gibi bir türlü memnun edemedim derdide yok karnı tok altı temiz oyun desen durmadan oynuyorum her odada oyuncaklar dağıldı daha ne yapıyım bilemedim offfff offff offffff çıldırıcam
kızlar bir ev için başvurmuştuk kredimiz onaylanmış şimdi sıra ekspere kalmış hani aşkı memnunda nihal diyordu ya karnımda kelebekler uçuşuyor diye aynı öyle oldum bende ya çok büyük bir heycanla bekliyorum sonucu...
bende taşınanlar kervanına katılıcam inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?