2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
derya normalde pütürlü taneli yemeyi seviyor ama meyva veya tatlı bişeu oldumu yemiyor gecen kahvaltıda eşim kendisine greyfurt sıkdı onu içdi bi güzel, hatda şaşırdık. ya bi işden ayrılsam sütten de kesicem hemen beni emmeside etki yapıyor iştahsıslaşıyor sanki. benim sütümün artık pek bi faydası yokdur, bir ay sonra sütten kesicem. inş ozamn düzene girer.

ezgide greyfurta bayılıyor babası tuzluyor kendi yerken ondan alıp alıp yiyor ben hiç sevmem..

ezgide tatlı çok sevmez... şu topitopları çıkolataları yemiyor hiç zaten yemesinide istemiyorum ama biz yerken falan önce istiyor tadına bakıyor birdah istemiyor. bizimki balık et yogurt sever :)))

Belki kestiğinde yemesi düzene girer.Ama sevmediklerini sevmiyor zaten.

Portakal, mandalin en sevdikleri bizimde.Aslında meyveye hayır demiyor.Tatlıyı sevmiyor, sütlaç muhallebi sevmiyor ama çukulataya bayılıyor:))))

Merhabalar,
Okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum, işlerim her zaman ki gibi yoğun.
Aslı'da pütürlü yemek istemiyor. Ekmek falan verdiğimizde dişleri ile küçük parçalara ayırıyor, ama tükürüyor. Eline verdiğimiz yiyeceklerin sadece tadına bakıp atıyor, zaten iştahlı bir bebek değil. Biz yaşadıklarımızdan sonra sadece sağlıklı olsun yeter diyoruz, gerisi nasıl olsa olur, hiç birşeyi dert etmiyoruz, öyle böyle büyüyecekler.
Bu arada kızım tek elinden tuttuğumuzda 10 metre kadar yürümeye, ve kendini dengede tutmaya başladı, süperrrrrrr bişey bizim için. Allah'a binlerce kere şükürler olsun.
Ayyy çok uzun yazdım, görüşmek üzere

canım öyle tabi sağlıkları önemli dediğin gibi öyle böyl büyüyırlar, aslıya maşşallah annesi inş daha çok sevindiricekleri günler olur. alkisalkisalkis

naber canım nil nasıl oldu geçtimi gözleri

hahahh senin saçını yolmasından iidir derim bendelikafaduldendelikafaduldencanım ya meler de yapıolar artık
bakın kızıma kocaman adam oldu :)) dar paça kot aldım takım giyiyiyoruz :))

sorma meral bebeklikten çıktı valla çok üzülüyorum
aynen ben de ,dün gece tüm fotolara baktık ,ne kadar değişmiş(iz)..
maşallah ezgiye anası..
dar paçayla harbiden çok bi hanım oluolar ,nil de giyio ama anası giyemio:çok üzgünüm:

işte bu kadar yahu..herşeyin özü...maşallah aslıya..

deryacım nil'in ertesi gün çapaklanması geçti ama ben biraz hatalı davrandım,tektim evde hep bi türlü tam olarak uyamadım merhemle damlayaklava:klava:çok ağladı tutamadım elini ,ayaklarını,kafasını..ama ii şimdi teyzesi,teşekkür ederim:)

coşmuş mekan.
veletler uyuyo herhaşlde. benimki de uyudu. bi kurabiye yaptım güzel olmuşsa tarifinin veririm. mera siz muğladamı yaşıyodunuz. anam ben emekli olunca öyle biyere yerleşim diyodum ama yok yılan çıyan vakitsiz ölürüm korkudan. şimdiden stresi sardı bak..

derya ezgi pek abla olmuş maşallah. çok tatlı .

çağan da iyi işte. dün gece babamız nöbetçiydi aldım koynuma beraber uyuduk. gece boyunca uyanıp uyanıp yüzümü sevdi tekrar uyudu. çok hoşuma gitti ama bi taraftanda üzüldüm çocuğum beni çok özlüyo dye. napalım bugünlerde geçecek.

accu maşallah kızına. son gaz ilerliyo yavrucuk.

kurabviye süper olmuş yazıyorum

3 yumurta
1çay bard. dan 1 parmak az şeker
2 kabartma tozu
1 vanilya
1/2pk margarin
un
tarçın
kuru incir kayısı üzüm ceviz (ben dövüp kullandım isteğe balı) damla çikolata(olmasa da olur)

yumurta şeker iyice çırpılır. tarçın eklenip çırpılır.
kuru meyveler hariç karıştırılır. hamur kulak memesi kıvamında olacak.
kuru meveler küp küp kesilir una bulanıp hamura atılır hep beraber yoğrulur yağlı kağıt konmuş tepside 180-190 derecede 30 dk kadar pişirilir.

meyveler bol olacak. hatta hamur miktarından bile bol olacak.
mesela 8 incir incirden daha fazla kayısı kayısıdan daha fazla üzüm konacak. adı şekilsiz kurabiye.
yağlı kağıt koymazsanız meyveler fırın tepsisine değmeyecek şekilde yerleştirilecek çünkü meyveler tepsiye yapışıyo.
afiyet olsunnn..

su ilaclari bir bitse bu kdar israr etmicem Allah biliyor ama antibiyotikde ac karnina zarar
olur diye dusundugumden azda olsa yedirmeye calisiyorum oynatarak
2 gun sonra bitiyor ins. ondan sonra gorucek Defne hanim pasa gonlu bilir koyacam onune ister yer ister az gezer. daral geldi artik. korede ne guzel yiyordu ya boyle yapinca
bocaladim acikcasi.
bakın kızıma kocaman adam oldu :)) dar paça kot aldım takım giyiyiyoruz :))

masallah ezgiye genckiz olmus :)
meralcim guldurdun beni ya, demek et olsunda ne olursa olsun diyor ege bey.:)
bebekken iyiydi Defne evet, sonra dis, hastalik derken caganin kiz versiyonuna donustu,
suan bronsit olmus, ama oksuruk gecti ilacin bitmesini bekliyorum canim.
bugun icin endokrin prof. undan randevu aldik gidecektik ama gel gorki doktorun babasi
vefat etmis persembeye erteledik. hem bu hormonlari hemde yurumemesini sorucam.
iki adim atmisti korede ama burda kesildi. yerlerdeki halilardan korkuyor snairim orada yoktu o sekil alismisti simdi alismaya calisiyor diye dusunuyroum
konusmasina gelince baba yi diyor birde sacmaliyor iste :) biseyler soyluyor ama bebekce
koye goturecem onu couklarin arasina atacam. belki ise yarar.
ben koreye 2-3 ay sonra donecem canim.
evet canim maalesef, neydik ne olduk diyorum. gunde 4 ogun yiyen cocuga bir ogun yediremiyoz dogru durust ki porsiyonlar kus kadar , yogurt meyve yemiyor
elma suyu icmiyor sadece salatalik birde eserse kasar peynir yiyor minicik.
gececek insallah sabir diliyorum bu derten muzdarip olanlara.

Filizcim senin komsunada hayret hem kucuk bebgin var birde hamilesin
nasil kendi cocugunu sana verir cok dusuncesizmis gercekten. cevrede adammi kalmamis
sastim yani :1shok:

kizlar ya ben bu aralar dikis makinasi almayi dusunuyorum confidence 7470 diye
bir model begendim ama iyimidir bilemiyorum. singerin makinasi.
hic kullanan varmi , bilgisi olan ??

duygucum ben bugun taze fasulye yapacaktim sonra fikrimi degistirdim daha dogrusu esim degistirdi. lahmacun soyle ugrasma dedi. isi vardi disari cikti zaten oda disarda yer
bende izinliyim bugun :)
yarin yapacam artik.

ay döktürmüşssüğnüz yine ya oku oku bitmedi iki kelam yazayım paşam uyanmadan
meralcim kolay gelsin canım sana işallah bir an önce bitirirsiniz taşınma işini ay yengece gelince korkmuştur yavrum ben görsembende korkarım valla sözde köy çocuğuyum ama öle böcek asalak türü şeyelerden hep korkmuşumdurr hele eve yarasa falan girse evi terkederim gibi geliyor :)))
duygucum nilimede geçmiş olsun canım sen ilaçlarını düğzenli kullan bir daha tekrarlamasın
ayşegül araban hayırlı olsun canım kazasız belası kullan darsı başıma işallah :))
accu kızına maşallah canm çok gayertli işallah dahada iyi olucak
derya ay ne yakışmış ezgiye dar paça kot maşallah ona
emelcim onatda iyileşmiş gözün aydın canım umarım aylinle egede iyidri pek uğramıyor buraya ararasan selamımızı söle özledik onuda
yeşimcim ah bizde zorla üç beş kaşık veriyız canım ama defneninki hasatalığındandır zorlama hiç bizimki doğuştan yani çaresi yok yediği kadar deyip bırakıyorum valla
serpil snada geçmiş olsun hemde ne güzel gezmişssiniz öyle bende giştmiştim doğubeyazıta çok güzeldi abimler erzurumda görevliydi oraya gitmiştim ah ah palandökende rakı keyfi yapmıştık çok hoştu ordanda doğu beyazıta geçmiştik günü birlik hatta rus pazarımı bişey pazarı vardı valla elektronik cihazlar falan pek uygundu
evet dün çok yorulmuşum okulda ama geldim eve kociş benden yorgun evi savaş alanına çevirmişler baba oğul çağan canına okumuş diyorki bana haftada bir temizlikçi al eve byununla iş miş yapılmaz siz parkta gezerken yapsın işleri kadın düşünün yani çağan ne kadar bezdirdiyse adamı önceden sen yap diyen şimdi uğraşma diyor hehe neyse ama ben yinede kendim toparlıcam zaten havada kötü paşamda bana yardım eder görüşmek üzere herkesi öptüm

ay inci valla al bi kadın. haftada iki haftada gelsin. valla cabımıza yazık ediyoruz. benim kadın yaz diye köye gitti kocası götürmüş zorla. yeni birinide bulmak istemiyorum napıcam bilmem ama yok valla çok zor oluyo hem çalış hem yap. gerçi çalışmasam bile alırdım rahatlığını görünce vazgeçmem artık.
evet canım ya elektronikler pek uygun. vanda iyi o konuda ama elektronik konusunda doğubayazıt süper. burası ahşap işleri ve takı konusunda iyi. kızlar piyasayı koklayıp gelmişler 700 lira cicarı para verdiler takılara ama ankarada olsak 3 milyardan aşa olmazdı diyolar. duyrulur..

ayyyy 2 dk sizi okiim derken berrak tüp el kremini al sık eline yüzüne saçına sür ,sesi çıkmıo bide baktım heryerı krem,kızım şimdiden güzelleşmek istıo

kızlar çıldırtır bunlar insanı şimdi babası evde olsa valla evden kaçasım var bunaldım bir çocuk 2 saatir hiç durmadan her istediğini yaptığın halde bağıra çağıra ağlar zırlarmı ya kafam davul gibi bir türlü memnun edemedim derdide yok karnı tok altı temiz oyun desen durmadan oynuyorum her odada oyuncaklar dağıldı daha ne yapıyım bilemedim offfff offff offffff çıldırıcam

emelcim al çıkar dışarı sıkıca giydir havası değişsin olmadı komşuya geç sıkılmıştır o da evde

kızlar bir ev için başvurmuştuk kredimiz onaylanmış şimdi sıra ekspere kalmış hani aşkı memnunda nihal diyordu ya karnımda kelebekler uçuşuyor diye aynı öyle oldum bende ya çok büyük bir heycanla bekliyorum sonucu...

bende taşınanlar kervanına katılıcam inşallahhhhhhh

emel deryanın dediği gibi al dışarı çıkart bi havası değişsin :) canı sıkılmışdır. markete götür

derya hayırlı olsun inş. experde onay verir, şimdiden güle güle oturun.

çıldırma hayatım bizim evde de var aynısından kendi haline bıraktım deliyi gitti plastik bi oyuncağıyla pat pat plazmaya vuruyo hem ağlıyo hem beni sinir etmeye çalışıyo..jel sürdüm dişlerine ayağıma aldım 2salladım uyudu uykusu gelmiştir belki bi dene

sana bana uğurlu geldi nisan deryacm kutlayalım bi arakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…