2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzelleşmek istiyor demekki bebişim:))))Bırak annesi şimdiden başlamış :))))

Al onatı çık dışarı canım, yapacak bişey yok.Tutturdularmı bağırmaya seslerini kesmek imkansız oluyor bunların.
Hayırlı olsun canımcım.İstanbulda olsaydım expertizliğini ben yapardım, istediğin krediyi hemen çıkartırdım:)))))))Sen ezgiye hamileykende bir ev kurasına girmiştin ezginin adına o da çıkmıştı:))))))Şanslısın güzelim:))))Güle güle otur inşallah.

Derya hayırlı olsun canım, bu arada şu sizin araba var ya chicco yatıyormu, bir yerde okumuştum birde kemerleri çok sıkıyor demişler doğrumu

saol canım bende göremedim bir türlü arabayı denk gelmedi alamadım, buldum senin dediğin yeri netten aradım 90 lira dediler toyikide falanda 130 muş olurda karşıya geçersem gidicem yoksa özel olarak gitmiyim dedim

slmlar hanımlar bi süredir giremiyorum malum defne yüüznden kaldırdım laptopu o uyuyuncada fırsat olmuyo zaten toplanma telaşındaydım yazlığa gidicez ya geçen h.sn büyük ve fazla eşyayı götürüdk kısmetse mayıs ortası temelli gidicez
çok şükür bi sıkıntımız yok geçende göz muaynesine götürük biraz huysuzlandı ama çok sorun çıkarmadı yememiz uykumuz güzel gidiyo ama bu ara bizde de istedikleirni ağlayarak yapma isteği o ağlıyo atıyo kendini yere ben hiç bakmıyorum bi süre sonra unutuyo susuyo

derya güle güle oturun deyim artık olmuştur o iş bil bence bankalar kredi vermek için can atıyo zaten ödeyemecek olmamda onların işine gelir zaten eve el koyarlar,annemler de yeni ev aldı bizde bekledik ekpertiz yakın zamanda ok çıktı şimdi içini yaptırıyolar gidecekller yakında napcaz bilmiyorum uzaklaşcaz ne güzel yakındık((

kızlar okudum azcık gecmişi ....
ezgiye masallah gelinlik kız berrak da ezginin arkasından yolcubayanssulusmile
aysegül araban hayırlı olsun
emeeeeeeeeeeeeel delirtmiş seni oglun dünde ben cinnet geciriyodum
komsuyu aradım bugun de yarın da işim var dedim göndermedi oglunu ayyyy arkadasa gittim gidesim yoktu da yalanım tutsun diye:kedi:iki canavar oglu verdi metin i sürekli düşürdü küçügü lobut gibi devrildi bizimki eve geldi canına okudum ooooooooo metin bey dedim evde aslan kesilirsein noooooooooooooldualsanaalsanasmile
derya eviniz şimdiden hayırlı olsun benimde güzel bir haberim var apartmanım eskiydi ederi 150 filandı 3 katlı evimize müteahit giriyo herkese yine bir daire vercek ama daire degeri 600 filan adam peşimizde kosuyo 500 e satın bana diye pışıııııııııık satarmıyımsempatiksalakcinni9 aya bitircek aylık 750 kira vercek bize 3+1 süper lüx bir daire kaan sanslı geldi bizehaziran yada temmuzda cıkcaz evden
aklımda bu kadar kaldı:kedi:

aa fifoş bi canavardan kurtulayım derken neler gelmiş başına(

ben de kaçıorum bu satte mi geliosunuss??

günaydınnnnn..
ne güzel haberlerle doldu son sayfalarr filiz hayırlı olsun canım harika !!! kısmetli ay oldu nisan hakikaten..
accu merhaba sen de kocaelinde mühendissin sanırım branşın ne senin?
kızınada maşşallah azimle büyük başarılar kadediyor
keremcik uyudu sanırım bende uyuycam
görüşürz

filizcim sanada hayirli olsun ama minicik bebekle nasil tasincaksin allah kolaylik versin guzelim

filiz, marsg, alisha hayırlı uğurlu olsun hepinize.
Başakcım benim branşım elektrik, bayanların pek tercih etmediği bölüm. Kızım için tüm yazılanlara teşekkürler.
Şimdi bir toplantıya gireceğim kim bilir ne zaman çıkarım, görüşürüz.

Merhabalar herkese, accu her seferinde yazmayı unutuyorum, maşallah bebişine canım yaa, azimli kız.Şimdiden kendini belli ediyor.Çok sevindim durumun iyi olmasına.

Fifoşçum sana da hayırlı olsun güzelim, istediğin gibi olsun herşey.Peşinde koştur canım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…