Güzelleşmek istiyor demekki bebişim:))))Bırak annesi şimdiden başlamış :))))ayyyy 2 dk sizi okiim derken berrak tüp el kremini al sık eline yüzüne saçına sür ,sesi çıkmıo bide baktım heryerı krem,kızım şimdiden güzelleşmek istıo
maşallah ,:sinifsinif:
bizimkide babymix,danino,hertürlü sütlü tatlı,kek börek çörek makarna sewer,
eti ve balığı zor yiyor
derya maşallah ezgiye çok tatlı olmuş kotla,berrakta kot giyince genç kız olmuş gibi gelio banadelikafadulden
ya okudum ama kremı temizlicem derken hepsini unuttumkafamçokkarıştı
Al onatı çık dışarı canım, yapacak bişey yok.Tutturdularmı bağırmaya seslerini kesmek imkansız oluyor bunların.kızlar çıldırtır bunlar insanı şimdi babası evde olsa valla evden kaçasım var bunaldım bir çocuk 2 saatir hiç durmadan her istediğini yaptığın halde bağıra çağıra ağlar zırlarmı ya kafam davul gibi bir türlü memnun edemedim derdide yok karnı tok altı temiz oyun desen durmadan oynuyorum her odada oyuncaklar dağıldı daha ne yapıyım bilemedim offfff offff offffff çıldırıcam
Hayırlı olsun canımcım.İstanbulda olsaydım expertizliğini ben yapardım, istediğin krediyi hemen çıkartırdım:)))))))Sen ezgiye hamileykende bir ev kurasına girmiştin ezginin adına o da çıkmıştı:))))))Şanslısın güzelim:))))Güle güle otur inşallah.kızlar bir ev için başvurmuştuk kredimiz onaylanmış şimdi sıra ekspere kalmış hani aşkı memnunda nihal diyordu ya karnımda kelebekler uçuşuyor diye aynı öyle oldum bende ya çok büyük bir heycanla bekliyorum sonucu...
bende taşınanlar kervanına katılıcam inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?