2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar kızlar

nasılsınız biz hala dünden beri devam ediyoruz huysuzluklarımıza son gaz , beni mi deniyor kendinimi bilmiyorum

Dünden beri bizimkide huysuzmuş, akşam herşeye mızıldanıp duruyordu.İstediği birşey olmayınca gücü yettiğince bağırıp duruyor.Çok sinirli olacak bu ocak bebişleri.

ya acaba bu huysuzluk büyüme atağı mı??valla çıldıracağım ben de( yapsan dert istediğini yapmasan başka dert,ne yapacağımı şaşırdım??

slm kızlar iyi dilekleriniz içn tesekkürler derya nasıl tasıncam nolcak bende bilmiyorum cok agırlastım zaten gece uyku problemim var iş yogun eve geliyorum ev dandini metin hiiiiiiiiiiiç yemiyo bugun yarım muz yarım elma ile günü tamamladı defalarca koltuktan kendini atıyo boynu kırılcaktı bugun cok fena düştü bir yeri kanıyomu diye baktım o kadar yani ac ac yatıyo nolcak bilmiyorum kilo da kaybediyo sekerim tavan yapıyo acil igneye baslamam lazım yarın doktora gidicem kafamda elli tane tilki var yatıyorum afakanlar basıyo beni elim ayagım yanıyo karabasan mı ne artık üç gecedir böyle okuyorum üflüyorum yine yok bu arada metin kaan ben babası bit yataktayız düşünün artık halimi neyse cok yazdım
esraaaaaaa metin de kafayı tv ye parkeye vuruyo

günaydın kızlar

demekki çocukların huysuzluk çılgınlık dönemi bu bende dedim noluyor acaba şimdi hepiniz aynı şeyi söyleyince rahatladım valla dedim yanlış bir şey yaptıkta çocuğun psikolojisimi bozuldu değilmiş sevindim

Filizcim canım taşınma işin sanırım doğumuna denk geliyor ben o işi Onat 2 aylıkken yapmıştım çok zordu sana tavsiyem taşınacaksan doğumdan önce taşın her iki duumdada zaten iş yapamıyorsun ama en azından şimdi taşınırsan işinin başında durup talimat verebilirsin, Metini bırakırsın annene falan sende durursun başında, öbür türlü çok zor oluyor minicik bebek sürekli kucağında emziriyorsun evin içinde duramıyorsun çünkü eşya taşınıyor kapılar açık esiyor falan her yer toz oluyor, ben komşuda oturmuştum onatla, ama tabi eşyalar karmakarışık gitti bu seferde

Offf çok sinirlerim bozuk.... Sabahtan beri esneyip duruyor, uykusu var bir saat salladım uyumadı... En sonunda kızdım beşiğine koydum. şimdi avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor... Ama almıcam sussun önce... Offf

Tuğbacım susmuyorlar malesef sende vicdan azabı çektiğinle kalıyorsun sonrada kucağına alıp annecim özür dilerim bebeğim deyip deyip öpüyorsun canım , bence al kucağına sev okşa boşver

slm arkadaşlar,

filiz allah yardımcın olsun. bencede doğumdan önce hallet taşınma işini .

tuğba bırak ağlasın :))) bakim kim oes edecek.(kesin sen edersin)

ardşalr mirayın ayaktırnakları doğduğundna beri şekilsiz, cildiyeye gösterdm bi kere bişey yok dmeişdi, ama iyce kalınlaşıp renkleri koyulaşdı, int araşdırmam göre ayak tırnakları mantar olmuş. iyi bi cildiye bulmam lasım, anadolu yakasında oturan arkadaşlar bildiğiniz cildiyeci varmı güvendiğiniz.

merhabalar:))
ay geçmiş olsun yahu miray'a nası olmuş küçücük bebeğe mantar.hain mantar!!!
ay canım bence de ağlatma iki misli ağlıo soonahiç çekilmio:))
biz aynıyız ama nil azcık yoğurt yio ii oluo ,mutlu oluorum:))tabi meyvelilerden..onlar da bağımlılık yapıomuş bilio musunuz??
iççim sıkılıo gezesim var bi dünya alışveriş yapmak istiorum,nerde ne var kızlar ucuzunda hadi bi yazın bakayım,şööle güsel elbiseler,sandaletler???

merhaba canım ne kadarlık hamişsin bu arada isteyerek mi hamile kaldın çünkü metincik daha çook küçük ama bir anda büyümeleri çok iyi olucak
allah kurtarsın sağlıkla hayırlısınla seni ve kağan bebişi :))

Miray'cığıma geçmiş olsun, küçücük bebeği nerden bulmuş mantar?
Tuba hiç sinirlenme, hep onların istediği oluyor nasıl olsa, zamanınızın keyfini çıkarmaya bak

Miray'cığıma geçmiş olsun, küçücük bebeği nerden bulmuş mantar?
Tuba hiç sinirlenme, hep onların istediği oluyor nasıl olsa, zamanınızın keyfini çıkarmaya bak

valla sorma bende bilmiyorum ama doğduğundan beri vardı doktorlar hep nbişey olmaz gecer düzelir kalın tırnaklı torpile dediler bende öyle yapıdm akşam bakdım iyce kalınlaşıyor int araşdırdım mantar olabilir bide doktora göstermem lasım.

emel canım çok saol şimid arayıp görüşicem cmt inş ordadır.

Tuğbacım, hepsi aynı canım:)))Sonunda sen pes ediyorsun, onlar seslerini hiç kesmiyor, helede inatlaştılarsa:)))))

Semra, geçmiş olsun canım, nereden kaptı mantarı yaa, inşallah düşündüğün gibi değildir.Bir cildiye uzmanına göster hemen çocuğu.

Filiz işin çok zor canım yaaa,metişte çok yaramaz maşallah, aklın çıkıyordur o öyle yaptıkça.Taşınma işi de 2 çocukla çok zor olacak senin için.Ama hayırlısı artık.

Duygu yesin de ne olursa olsun diyor insan bazen, ama çok fazla yedirme.Bağımlılık yaptığını bişlmiyordum bak ben onların.Sen kendin hazırlasan, yoğurdun içine meyva püresi filan koysan yer mi acaba_?

Emelll, ne yapıyorsun, nasılsın_?Onatın siniri geçti miii_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…