Merhabalar herkese, accu her seferinde yazmayı unutuyorum, maşallah bebişine canım yaa, azimli kız.Şimdiden kendini belli ediyor.Çok sevindim durumun iyi olmasına.
Sağol canım, evet kızım engelleri aşmak için çaba sarf etmeyi biliyor.
Aslı'da bu aralar istediği birşey yapılmadığında kendini yere atıp kafasını yerlere vuruyor, huysuzluk yapıyor. Geçiş dönemi herhalde, biz umursamaz davranınca daha sakin oluyor.
Merhabalar herkese, accu her seferinde yazmayı unutuyorum, maşallah bebişine canım yaa, azimli kız.Şimdiden kendini belli ediyor.Çok sevindim durumun iyi olmasına.
Sağol canım, evet kızım engelleri aşmak için çaba sarf etmeyi biliyor.
Aslı'da bu aralar istediği birşey yapılmadığında kendini yere atıp kafasını yerlere vuruyor, huysuzluk yapıyor. Geçiş dönemi herhalde, biz umursamaz davranınca daha sakin oluyor.
berrakta öle elinden bişey aldıkmı sinirden önune ne gelırse kafasını vuruo ,bazen dolaba bazen yere parkeye falan,acaba psikopatmı die düşünüorum demekki olabiliomuşboshayallersmile bende umursamıorum öle yaptı mı
slm kızlar iyi dilekleriniz içn tesekkürler derya nasıl tasıncam nolcak bende bilmiyorum cok agırlastım zaten gece uyku problemim var iş yogun eve geliyorum ev dandini metin hiiiiiiiiiiiç yemiyo bugun yarım muz yarım elma ile günü tamamladı defalarca koltuktan kendini atıyo boynu kırılcaktı bugun cok fena düştü bir yeri kanıyomu diye baktım o kadar yani ac ac yatıyo nolcak bilmiyorum kilo da kaybediyo sekerim tavan yapıyo acil igneye baslamam lazım yarın doktora gidicem kafamda elli tane tilki var yatıyorum afakanlar basıyo beni elim ayagım yanıyo karabasan mı ne artık üç gecedir böyle okuyorum üflüyorum yine yok bu arada metin kaan ben babası bit yataktayız düşünün artık halimi neyse cok yazdım
esraaaaaaa metin de kafayı tv ye parkeye vuruyo
Miray'cığıma geçmiş olsun, küçücük bebeği nerden bulmuş mantar?
Tuba hiç sinirlenme, hep onların istediği oluyor nasıl olsa, zamanınızın keyfini çıkarmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?