2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meral abla bilmiyorum valla sinir oluyorum tırnak makası herşeyi ayrı her kullanmamda dezenfekde ediyorum. ikikere doktora gösterdim bişey yok dedi. neys eilaçları tedavisi mümkün int araçdırdım ibrahim saraçoğlu ısırgan otunu lapa yapıp üzerine sürün sabahda çözün diyor ama onud ayapmam ısırganın kaşındırıcı bi özelliği var bide yan etki yapar daha zor olur.

Evet canım, ne olur ne olmaz.Sen öncelikle bir uzman dr. la görüş.Ne kadar uzun süre vermişler öyle yaa.Çok yoğunlar anlaşılan.

Meralcim iyiyiz saol Onatcığımın sinirleri hala tepesinde ben çözdüm ama tv seyretmek istiyor açmıyorum diye herşeye saldırıyor onun siniri :)) önceden kumandaları görmediği zaman tv aç demeyi akıl edemiyordu şimdi ediyor bende örtü örttüm bakalım uyanınca anlayacakmı belki görmezse aklına gelmez

hahahaha hay allah yaaa, ne oldu bunlar böyle:))))))Demek derdi tv seyretmek, yaramaza bak, seyrettirmiyorsun diye yapmadığını bırakmıyor öyle miii:)))))

merhaba hatun kişiler:))
miray geçmiş olsun kuzu belki mantar değildir 20 mayıs vay be yoğunluğa bak ne para kırıyodur adam 240dan
kesin 2009 ocak bebişlerinin doğduğu sırada astrolojik tılsımlı bişiler yaşanmış olmalı hepsii inat hırçın sinirli yahu..:))

merhaba:))
meralcim yemio öle(
ya nil aralık doğumlu ama:)))
bu tv gıcık valla nil de zap meraklısı,kumandayı verip ıhh dio,değiştirmezsem basıo feryadı,bi de beğenmio bi yeri,gez babam gez:))

ıyi geceler..

Geçmişi okuyamadım.. Umarım herkes iyidir. Aybükenin eli hala kulaklarında. Antibiyotikler işe yaramıyor.. Allahtan ateşi çıkmıyor.. Dişleride fena halde kabarmış geliyorum diyor... Beş gündür baba diiiiieyip durdu kızım. Bugün babasız son gecesi yarın geliyor çoook şükür:)

Bu arada aybükeyi beşiğinden almadım.. Beşiğin yanındaki yatağa yattım beşikten uzanıp beni öpmeye çalıştı, cici yaptı saçlarıma..Anlamış kızdığımı sevimlilik yapmaya çalışıypr...

Bir hafta önce aybükenin odasını ayırdık kendi odasına geçti ama bende onunla onun odasına geçmiş oldum... Diş ve kulak sıkıntı verince geceleride uyku düzeni bozuldu.. Zaten hep üstünü açıyor, tulum giydirincede daralıyor uyumuyor. ne yapacağım şaşırdım...

İyi geceler..

gece kuslari iyi geceler kitap okuyordum sizinle paylasayim dedim

Tuvalet egitimine gec kalmisiz tracye gore 9ay-1yas idealmis
2 yas gec kalinmis olurmus bezler islaklik hissi vermedigi icin rahatsiz olmuyormus bebekler bezden kurtulma yasi artiyormus 1957 de yuzde 80 bebek 1 yasinda bezden kurtuluyormuz simdi 4 yasina kadar giden varmis

Bu yasta anneleri mutlu etmek icin ugrasan bebek 2 yasinda sadece kendi istedigini yapmak istermis o yuzden daha zor oluyormus

Son olarak klozete takilan aparatlardan alin diyor iki kere alistirma olmaz o zaman diyor 5 dk dan fazla oturtmiycakmisiz tuvalette sulu iciceklerden sonra 40 dk sonra tuvalete goturecekmisiz
Alistirma kiloduda kullanilmiycak bebek cis yaptiginda islakligi hissetmeliymis

Bizde ezginin altini actik oturttuk tuvalete yapmadi 5 dk sonra babasinin kucagina yapti hic haberi yok cokk isimiz var kolay gelsin :))

hahah deryacım ya okuma o kitabı !!biz çok geç kaldık tracye göre herşey için zati:)))nil oynuo kitapla,o kadar da ağır tek eliyle atıo valla yere:)))
bez konusunda haklısın,hissetmeyince rahatsız da olmuolar.ben de okuduğumda adaptör almaya karar vermiştim ama soona fiziksel özellik bakımından (diz-popo)lazımlık daha doğru die okudum ,dinledim ve bana mantıklı geldi,sonuçta en rahat pozisyon ,çömelmek:))
nil bi kaç gündür çisşş deyip lazımlığa oturuo ama kıyafetle denk gelio tabi..ama çıplakken oturduğunda da yapmadı daha

aybükeciğim bak baba gelio tatlım :))kulak ,diş ardarda yıprattı tabi kuzucuğu,artık geçer işallah:)

tşk ederim canım Aminn
canım kaan 3690 52 cm doğdu maşallahhh iki gün önce 15 gün kontrolüne götürdük 4kg 54 cm olmuş maşalah dr çok ii gidiyo dedi tabi böle devam ederse çok iii
canım kardeşinin bebişinide allah bağaşlasın çabucak toparlar inşallahh

iki gündür daha ii gidiyoruz canım kazasız yani ama bakalım tetikteyim devamlı

bakın kızıma kocaman adam oldu :)) dar paça kot aldım takım giyiyiyoruz :))

canım yaa çok şeker görünüyo maşallahhh

bende bitik durumdayım valla kızlar evde kadın var ama nerdeee yinede bitiyorum yorgunluktan

ah sevdacım nasılsın?
maşallah oğluma:))
canım valla fırsat bulursan yat uyu diyeceğim ama hem o zordur,hem de insan azcık kendi kendine de kalmak istio di mi??
umarım kısa sürede,en az yorgunlukla atlatırsın:))çok öpüorum hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar taytay bisiklet die bişiye rastladım ve şaşırdım,bi bakın isterseniz..
hadi kaçıorum ben artık bayılcam uykusuzluktanopuyorumnanaktan

yorgunum canım yaa onun dışında bi sorun yok çok şükür fırsat bulamıyorum canım ya bi bulsam o fırsatı zaten öle bi uyuycamki anlatamam öüyorum uykusuzluktan ama yok ne yazıkki kaanda gündüzleri hep uyanık duruda ee gece zaten malum kaan saatte bir uyanıyo emmeye duruda bu ara diş çıkarıyo huysuz ve yaramazz
sen nasılsın canım nil nasıl varmı yaramazlık

Bizde ezginin altini actik oturttuk tuvalete yapmadi 5 dk sonra babasinin kucagina yapti hic haberi yok cokk isimiz var kolay gelsin :))
onatda hep öyle yapıyor kalktıktan 5-10 dk sonra şırrrrr:)

evet tracy e göre bu yaşlar ama doktorlar ısrarla 2.5 yaş diyor annemde ıstrala tracy e hak veriyor geç kaldınız diyor anlamadım gitti valla, ama bende ilk önce lazımlık sonra adaptör diye okuyorum hep dediğin gibi kasları daha zayıf olduğu için çömelir pozisyon gerekiyormuş rahat yapabilmeleri için
duygucum bu tay tay bisiklet harika bir şey ya bayıldım ama 2 yaş sonrası diyor videosunu izledin mi çok tatlı
http://2teker.com/2009/04/29/video-sirin-ufaklik-taytay-ile-kesifte/
geçmiş olsun Tuğbacım , canım hastayken ayırmasaydın keşke şimdi daha çok sana ihtiyacı var ben kıyamıyorum hastayken kucağımdan inmiyor hiç
sevdacım Allah kolaylık versin valla uykusuz gecelerin yine başladı hoş ben hala uykusuz gecelere devam ediyorum :)birde duru ile zor valla, duruya kim bakıyor bu arada

Emel naber canim sen onata nasil lazimlik aldin Ezgi hic farkinda degil ya bence bosa ugrasicam birde tasinma isi var yanlis zamani sectik komsumun kizi 26 aylik altini acti 1 haftada cozduler isi simdi disarda beze yap desede yapmiyormus anladiklarinda daha kolay olucak sanirim
Ama krese vericem almiyorlar bezli

slm arkadaşlar bugünkü muhabbet ÇıŞ
bence zorlamayın zorladıkca inata biniyor, bigün oturuyorduk mirayın altını açdım hadi kızım tuvalete git çişini yap dedim, anacım izledim tuvalete gitti bacaklarını açdı ve yapdı ama aykata yapıyor kolazete imkanı yok oturmuyor. ablamın oğlu bende kalıyor oda 5 yaşında sürekli onu çiş yaparken görüyordu sanırım onun çok etkisi oldu bu dediğim olay 1 ay oldu ama ben üzerind epek duramıyorum 1 ay sonbra işden çıkınca yapdırmaya başlarım miraydada o istek var zaten. arada hadi çişe diyorum picamasını indirmeye çalışıyor. :)))

slm kızlar valla derya benim de arkadaşın kızı 25 aylık 30 a kadar saymayı biliyo elipsi patlıcanı herşeyi biliyo çişini 2aydır öğretemedi..bence çocuktan çocuğa değişir bu çiş olayı ii gözlemlemek lazım ben nazın yaza hazır olcağını düşünüorum arada adaptöre ya da lazımlığa oturtuyorum yapıyo havalar iyice ısınsın tek kat giysiye inelim başlıycam çalışmalara..bu arada bezle kreşe alan yerler var bizim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…