Bizde ezginin altini actik oturttuk tuvalete yapmadi 5 dk sonra babasinin kucagina yapti hic haberi yok cokk isimiz var kolay gelsin :))
gunaydin hanimlar
Sevdacim sana gozun aydin o zaman, Allah anali babali buyutsun canim
Annelik cok kutsal ama bir o kadarda yorucu yani bilemiyorum belki sizin cocuklar farklidir
pipi konusundada kardsim batuhanin pipisini actiginda asagi dogru tutuyor.
onunda baya kazasi olmus. Normale donuyor toparliyor oda
Kaan kac kilo dogdu? Sarilik hala devam ediyor 14 olmus sinir 20 diyor doktor.
Emelcim haklisin, insan hazira daha kolay alisiyor. Bende cok istiyorum oyle birseyi
ama bizim urumlar hep muamma. Esim bir aksilik olmazsa mayis sonu koreye gidecek
ben erteldgim lkadar ertelicem gitmeyi Defne biraz konusabilsin istiyorum. orda iyice
aptallasacak.zaten suan sadece baba diyor henuz yurumedi ustelik. bunlarida
siknti yapmayayim diyorum ama aklima takilmiyor degil.
birde emelcim, ozeline mesaj aticam simdi bakabilirmisin?
günaydın kızlar
sevdacım oğluşun demekki fıskiyeyi açtı bile maşallah ona , canım tek çaresi var her altını açarken aklında olcak bu ihtimal bakacaksın yapıcak hemen bezini tutacaksın sonra değiştiriceksin canım
yeşimcim haklısın yoruldun yemeyen çocuk çok zor gerçekten kolay gelsin sana , bende çok yorgunum bazen diyorum bi kaç ay sıkıyım kemerleri en azından 1 aylığına bir kadın tutayım eve hiç iş yapmıyım onatın yemeği bulaşığı çamaşırıda yok oh ne güzel sadece oğlumla yan gelip yatıp oynayalım diyorum dinleneyim bende diyorum amaaa sonraa herşeye kaldığım yerden devam etmek daha çok yorar beni diyorum vazgeçiyorum
Meral hadi geçmiş olsun yengeç vakası geçirmişsiniz eviniz çokmu yakın denize gelmiş hayvancağız sizin eve kadar
ah sevdacım nasılsın?
maşallah oğluma:))
canım valla fırsat bulursan yat uyu diyeceğim ama hem o zordur,hem de insan azcık kendi kendine de kalmak istio di mi??
umarım kısa sürede,en az yorgunlukla atlatırsın:))çok öpüorum hepiniziopuyorumnanaktan
onatda hep öyle yapıyor kalktıktan 5-10 dk sonra şırrrrr:)Bizde ezginin altini actik oturttuk tuvalete yapmadi 5 dk sonra babasinin kucagina yapti hic haberi yok cokk isimiz var kolay gelsin :))
hahah deryacım ya okuma o kitabı !!biz çok geç kaldık tracye göre herşey için zati:)))nil oynuo kitapla,o kadar da ağır tek eliyle atıo valla yere:)))
bez konusunda haklısın,hissetmeyince rahatsız da olmuolar.ben de okuduğumda adaptör almaya karar vermiştim ama soona fiziksel özellik bakımından (diz-popo)lazımlık daha doğru die okudum ,dinledim ve bana mantıklı geldi,sonuçta en rahat pozisyon ,çömelmek:))
nil bi kaç gündür çisşş deyip lazımlığa oturuo ama kıyafetle denk gelio tabi..ama çıplakken oturduğunda da yapmadı daha
aybükeciğim bak baba gelio tatlım :))kulak ,diş ardarda yıprattı tabi kuzucuğu,artık geçer işallah:)
geçmiş olsun Tuğbacım , canım hastayken ayırmasaydın keşke şimdi daha çok sana ihtiyacı var ben kıyamıyorum hastayken kucağımdan inmiyor hiçBu arada aybükeyi beşiğinden almadım.. Beşiğin yanındaki yatağa yattım beşikten uzanıp beni öpmeye çalıştı, cici yaptı saçlarıma..Anlamış kızdığımı sevimlilik yapmaya çalışıypr...
Bir hafta önce aybükenin odasını ayırdık kendi odasına geçti ama bende onunla onun odasına geçmiş oldum... Diş ve kulak sıkıntı verince geceleride uyku düzeni bozuldu.. Zaten hep üstünü açıyor, tulum giydirincede daralıyor uyumuyor. ne yapacağım şaşırdım...
İyi geceler..
sevdacım Allah kolaylık versin valla uykusuz gecelerin yine başladı hoş ben hala uykusuz gecelere devam ediyorum :)birde duru ile zor valla, duruya kim bakıyor bu aradayorgunum canım yaa onun dışında bi sorun yok çok şükür fırsat bulamıyorum canım ya bi bulsam o fırsatı zaten öle bi uyuycamki anlatamam öüyorum uykusuzluktan ama yok ne yazıkki kaanda gündüzleri hep uyanık duruda ee gece zaten malum kaan saatte bir uyanıyo emmeye duruda bu ara diş çıkarıyo huysuz ve yaramazz
sen nasılsın canım nil nasıl varmı yaramazlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?