2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar,
Bence de aslında şimdiye kadar öğretmek lazımdı:))))))Ama ben böyle daha rahatım sanki:))O yüzden önemsemiyorum.Diğer ikisinde hazır bez pek bulunamıyordu, normal kumaş bez kullandığımızdan, yıkamak daha zor geldiğinden 1 yaşını doldurduğu gün ben gece bile altını bağlamadan yatırmıştım:)))Bu hazır bezler herkese rahatlık olduğundan ne anne ne de çocuk önemsemiyor.Diğer bezlerde çocuklarda rahatsız oluyorlar, ıslaklık hissettikleri için.Annelerde hergün kaynatılacak yıkanacak , uğraşıyorlar.Bir an önce bezdn kurtulma çabaları oluyor.Annelerimizde o yüzden zaten bizi en geç 1 yaşında bezden çıkarmışlar.

Ege için klozete takılan aparatlardan da , küçük lazımlıklardan da kullanıyorum ben, tuttuğum zamanlarda yapıyor aslında.Dün akşam yatırırken altını açtım baktım çişi var gibi , hemen kucağımda klozete tuttum çişini yaptı.Birde çişini yaparken görüp gülüyor.Tututp tutup tekrar yapıyor:)))Oyun oynuyor.Bir hafta gibi evde kalabilirsem onu alıştırırım diye düşünüyorum.

Duygu çok güzelmiş yaa bu bisikler.Nerelerde var acaba_?Emelde videosunu koymuş, çok hoşuma gitti, bir tane layım bende.Buralarda deniz kenarında filan anneannesiyle gezerken kullanır.Kucak istemez hiç olmazsa onunla oynarken.Arabayı da kaldıracağım artık zaten yavaş yavaş.

o arkadşımın kızı çişini ya da kakasını donuna yapıyo sonra anne kokuyo gel temizle diye bağırıyo:)))tam sıpa bunlar gözleri açılmadan alıştırmak lazım dooru dio tracy 2yaştan sonra bunlara da bize de çok zor alıştırmak

Ayşegül, bizimki şimdiden yapıyor kakasını , arkasından bezini alıp getiriyor bana değiştir diye.Birde kokuyorsun , kakamı yaptın dediğimizde, alt açmasını yere atıp üzerine yatıyor.Hadi temizleyin o zmaan diye.

Iste ezgide bu yok guzelim bez ver diyorum veriyor altini actirmak istemiyor maglesef kaciyor bezinide veriyorum cope atiyor herseyi biliyor cisi kakayi anlamiyor

merhaba:))
ay sevdacım ya bol uykular diliorum sana:))biz iiyiz şükür ,nil artist o kadar :))
emel izledim canım ben de çok tatlı gerçekten ama biraz büyümeleri lazım sanırım ya yoksa ite ite benim belim yerinden çıkar:))
çiş işi daha erken nası öğretilebilirdi bu bezlerle bilmiorum,anca bağlamayacaktık??şimdi nil de hevesli ama üstünü çıkarana kadar olan oluodur zati,gerçekten tek kat olmak lazım..

merhaba semra öncelikle cok gecmis olsun mirayima

o sorun bizdede var kayranin dogdugundan beri ayak tirnaklarinin cit barmaginda ve bas parmaginin yanindaki parmaginda iki ayagindada var ben cocuk doktoruna söyledigimde
ailede birinde varsa ceker demisti bende bizlerde olmadigini doktorda sizlerde olmasi sart degil dedelerinde ebelerinin birinde var dir degip göndermisti bizi
ama icim hic rahat degildi
simdi sen mantar diyince iycene moralim bozuldu bu ilet sey nasil bulasti yavrularimiza
benimde en kisa zamanda iyi bi cildiyeci bulmam lazim ve biran önce götürüyüm yavrumu

merhaba kislar kusura bakmayin birden baliklama semranin konusuna atim kendimi okuyunca moralim cok bozuldu insallah önlemi vardir bizde önlemini almis oluruz

insallah herkesler iyidir
bugünkü konu okudugum kadariyla sis mevzusu
acikcasi bende fazla geciktirmeden baslatma taraftariyim ama biraz daha isinsin havalar diye bekletiyorum malum burainin havasi bi iyibi kötü
cise alistiriyim derken hastalandirmayayim cocugumu söyle bi ay daha bekleme taraftariyim ben
tabi bu benim fikrim

kızlar taytay bisiklet die bişiye rastladım ve şaşırdım,bi bakın isterseniz..
hadi kaçıorum ben artık bayılcam uykusuzluktanopuyorumnanaktan

duygucum google den baktim dedigin pisiklete sanirim tahta pisikletti diyorsun
o tarz ama arkadan yiteklenmeli yani kulplu pisikletler var kücük sepeti ve emniyet kemerli
ben kayraya ondan alacam resmini bulursam yolarim sizlere belki türkiyedede vardir canim

canım saol sizede geçmiş olsun aynen dedğin gibi mirayında öyle vede klaın kalın olma sebebide mantardan kaynaklamıyormuş, dün araşdırdımda öğrendim neyse birbirimizden haber dar olalım bari, bu doktorlar bi alem ya herzamn ilgilenmiyorlr sonradanda niye ilgilenmediniz diyorlar, bizdede yok kimsede yok ama malesef mirayda oldu nasıl oldu onuda anlamış değilim, birde korumak için aklında bulunsun banyodan sonra ayaklarını iyce kurulamalısın, gerekirse saç kurutma makinasıyla, mümkün olmadıkca ayakkabı giydirme sürekli ayakları hava almalıymış, yaz geliyor inş kolaylıkla atlatırız yazın bi sandelet giydirriz parmakalrıda kuru kalır bu sayede yoksa çorapların içindede terleme yapıyor, mantar nemi sevdiğinden ayak parmaklarının kuru olması önemliymiş.

ya mirayın resimlerini yüklim pzt de görün skutıra binerken resmini çekdim çok hevesli üstüne binip tutuyor ama biz tutarsakda ağlıyor itelim diyoruz bırkmıyorda bazende ittiriyor evin içinde dönüyoruz, abisinden ne görürse onu yapıyor sıpa. ama biraz erkek fatma olucak öyle gözüküyor.

evet semracim ayni dedigin gibi tirnaklarinin altlari etli etli keserken cok korkuyorum cani yanacak diye birde tirnaginin rengi sarilasiyor gibi oldu
tipki senin anlatiginin aynisi
tesekür ederim ne yapmam gerektigini söyledigin icin hic bi bilgim yoktu bu konuda interneten bi arastirayim bende birbirimizide aydinlatalim dedigin gibi ....
gercekten bi halt anlamiyorlar bu doktorlar helede burdaki doktorlarrrrrrr

güle güle binsin miraycik :)))) varsin erkek fatma olsun annesi

lazımlığınız çok güzelmiş gözleri çok hoşuma gitti, onatcığımız güle güle ....... anlarsın sen :))))

saol canım şu bi seneyi atlatsak başka bişi istemiyorum duru maşallah diş dışında sorunlu bi çocuk deil canım.kim bakıyo geceleri ben kaana babası duruya bakıyo canım gündüzleride ben ve yanımızda çalışan ablamız ikisinede bakyoruz işte.

tşk ederis canım ama nerdeee:) bunada şükürrr
yirim ben o artistii

slm kızlarr nasılsınıss çiş mevzusu açılmış ve başlanmış bende yaza düşünüyorum şimdi daha tam ısınmadan üşür ama ısınınca başlatcam artık tutmayaa ve lazımlık olayıyla başlamayı düşünüyorum bende,bakalım ne olcak zaten yazın üstlerinde bi badi oluyo çoğunlukla sıcaktan onuda aç oturttur hemen daha kolay

selamlar
çiş mevzusunu kaçırmışım,ya ben ne lazımlık aldım daha yada o dediğiniz diğer şeyden adaaptör de ne yeni duyuorumkafamçokkarıştıbende pek rahatmşım walla,babanneme göre bende çok geç kalmışım biz sana 9 aylıkken öğretmiştik çişini yapıodun dio lazımlığa hatırlamıorum tabiyerimseniben

Esracım dur daha acele etme:)))) Alırsın, kızların dediği gibi havalar biraz ısınsında ondan sonra daha rahat olur.Klozet adaptörüde resmini ekliyorum , şöyle birşey.Klozetin üstüne koyuyorsun:))))

Eklentiler

• $Baby-Jem-Luks-Klozet-Adaptoru__25871525_0.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 39
var canım onlardan burda ama ben çok ısınamadım nedense onlara,bu değişik bişi gibi geldi de paylaşayım dedim:))

hehe çok güselmiş canım ama valla ben 3'e mi 5ê mi ne aldım,çok ucuza jkaçmışım:))

scootarlı resimlerinizi beklioruss ve tüm hastalara acil şifa dilioruss..

nil bugünde uyumadı 7 de eve gelirken bayıldı uyudu,işallah uyanmaz yoksa bu gece bana bitmez!!kaydirigubbakcemilenie uyumuo anlamıorum dün de uyumadı gene gelirken 8'de kucaamda kaldı..sinir oluorum valla 12 saat nası dayanıo benim uykum geliobilmiyorumkismile

Esracım dur daha acele etme:)))) Alırsın, kızların dediği gibi havalar biraz ısınsında ondan sonra daha rahat olur.Klozet adaptörüde resmini ekliyorum , şöyle birşey.Klozetin üstüne koyuyorsun:))))

hııımm öle bişey yani,bende alengirli bişey sanmıştım
saol canım,dediğin gibi havalar ısınsa kolay olur burası hala serin gidio

canım berrakta ne güzel 9 a kadar yatıodu sabah bu hafta babamız bakıodu sabahları 7 de uyanmış,hele bu sabah 6 yı 20 geçe benle beraber uyandı gecede 12 de yatmıştı,ben gözümü zor açıom nasıl 6 saatla enerjik oluo anlamıom:umursamaz:

evet canım ya ben de şaşıorum valla,kalktı 8 de tabi acıktı 2 kutu yoğurt yedi yattı işallah yatar daha,çok tırsıorumeyvahedigeldismile

aylin sonuçlar mı açıklandı bugün??nası??arayamıorum telefonumun ekranı simsiyah,numara yok şimdik yani??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…