slm arkadaşlar,
filiz allah yardımcın olsun. bencede doğumdan önce hallet taşınma işini .
tuğba bırak ağlasın :))) bakim kim oes edecek.(kesin sen edersin)
ardşalr mirayın ayaktırnakları doğduğundna beri şekilsiz, cildiyeye gösterdm bi kere bişey yok dmeişdi, ama iyce kalınlaşıp renkleri koyulaşdı, int araşdırmam göre ayak tırnakları mantar olmuş. iyi bi cildiye bulmam lasım, anadolu yakasında oturan arkadaşlar bildiğiniz cildiyeci varmı güvendiğiniz.
kızlar taytay bisiklet die bişiye rastladım ve şaşırdım,bi bakın isterseniz..
hadi kaçıorum ben artık bayılcam uykusuzluktanopuyorumnanaktan
merhaba semra öncelikle cok gecmis olsun mirayima
o sorun bizdede var kayranin dogdugundan beri ayak tirnaklarinin cit barmaginda ve bas parmaginin yanindaki parmaginda iki ayagindada var ben cocuk doktoruna söyledigimde
ailede birinde varsa ceker demisti bende bizlerde olmadigini doktorda sizlerde olmasi sart degil dedelerinde ebelerinin birinde var dir degip göndermisti bizi
ama icim hic rahat degildi
simdi sen mantar diyince iycene moralim bozuldu bu ilet sey nasil bulasti yavrularimiza
benimde en kisa zamanda iyi bi cildiyeci bulmam lazim ve biran önce götürüyüm yavrumu
canım saol sizede geçmiş olsun aynen dedğin gibi mirayında öyle vede klaın kalın olma sebebide mantardan kaynaklamıyormuş, dün araşdırdımda öğrendim neyse birbirimizden haber dar olalım bari, bu doktorlar bi alem ya herzamn ilgilenmiyorlr sonradanda niye ilgilenmediniz diyorlar, bizdede yok kimsede yok ama malesef mirayda oldu nasıl oldu onuda anlamış değilim, birde korumak için aklında bulunsun banyodan sonra ayaklarını iyce kurulamalısın, gerekirse saç kurutma makinasıyla, mümkün olmadıkca ayakkabı giydirme sürekli ayakları hava almalıymış, yaz geliyor inş kolaylıkla atlatırız yazın bi sandelet giydirriz parmakalrıda kuru kalır bu sayede yoksa çorapların içindede terleme yapıyor, mantar nemi sevdiğinden ayak parmaklarının kuru olması önemliymiş.
ya mirayın resimlerini yüklim pzt de görün skutıra binerken resmini çekdim çok hevesli üstüne binip tutuyor ama biz tutarsakda ağlıyor itelim diyoruz bırkmıyorda bazende ittiriyor evin içinde dönüyoruz, abisinden ne görürse onu yapıyor sıpa. ama biraz erkek fatma olucak öyle gözüküyor.
Ayşe sizede geçmiş olsun asında bizimde dikkat etmemiz gerek terleme konusunda
bu çiş mevzuu bizimde duruyor öyle Derya biz kurbağa lazımlık aldık kenarları geniş ya oturunca poposunu kesmiyor
http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=1287
onatda hep öyle yapıyor kalktıktan 5-10 dk sonra şırrrrr:)
evet tracy e göre bu yaşlar ama doktorlar ısrarla 2.5 yaş diyor annemde ıstrala tracy e hak veriyor geç kaldınız diyor anlamadım gitti valla, ama bende ilk önce lazımlık sonra adaptör diye okuyorum hep dediğin gibi kasları daha zayıf olduğu için çömelir pozisyon gerekiyormuş rahat yapabilmeleri için
duygucum bu tay tay bisiklet harika bir şey ya bayıldım ama 2 yaş sonrası diyor videosunu izledin mi çok tatlı
http://2teker.com/2009/04/29/video-sirin-ufaklik-taytay-ile-kesifte/
geçmiş olsun Tuğbacım , canım hastayken ayırmasaydın keşke şimdi daha çok sana ihtiyacı var ben kıyamıyorum hastayken kucağımdan inmiyor hiç
sevdacım Allah kolaylık versin valla uykusuz gecelerin yine başladı hoş ben hala uykusuz gecelere devam ediyorum :)birde duru ile zor valla, duruya kim bakıyor bu arada
merhaba:))
ay sevdacım ya bol uykular diliorum sana:))biz iiyiz şükür ,nil artist o kadar :))
emel izledim canım ben de çok tatlı gerçekten ama biraz büyümeleri lazım sanırım ya yoksa ite ite benim belim yerinden çıkar:))
çiş işi daha erken nası öğretilebilirdi bu bezlerle bilmiorum,anca bağlamayacaktık??şimdi nil de hevesli ama üstünü çıkarana kadar olan oluodur zati,gerçekten tek kat olmak lazım..
var canım onlardan burda ama ben çok ısınamadım nedense onlara,bu değişik bişi gibi geldi de paylaşayım dedim:))duygucum google den baktim dedigin pisiklete sanirim tahta pisikletti diyorsun
o tarz ama arkadan yiteklenmeli yani kulplu pisikletler var kücük sepeti ve emniyet kemerli
ben kayraya ondan alacam resmini bulursam yolarim sizlere belki türkiyedede vardir canim
Ayşe sizede geçmiş olsun asında bizimde dikkat etmemiz gerek terleme konusunda
bu çiş mevzuu bizimde duruyor öyle Derya biz kurbağa lazımlık aldık kenarları geniş ya oturunca poposunu kesmiyor
http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=1287
Esracım dur daha acele etme:)))) Alırsın, kızların dediği gibi havalar biraz ısınsında ondan sonra daha rahat olur.Klozet adaptörüde resmini ekliyorum , şöyle birşey.Klozetin üstüne koyuyorsun:))))
var canım onlardan burda ama ben çok ısınamadım nedense onlara,bu değişik bişi gibi geldi de paylaşayım dedim:))
hehe çok güselmiş canım ama valla ben 3'e mi 5ê mi ne aldım,çok ucuza jkaçmışım:))
scootarlı resimlerinizi beklioruss ve tüm hastalara acil şifa dilioruss..
nil bugünde uyumadı 7 de eve gelirken bayıldı uyudu,işallah uyanmaz yoksa bu gece bana bitmez!!kaydirigubbakcemilenie uyumuo anlamıorum dün de uyumadı gene gelirken 8'de kucaamda kaldı..sinir oluorum valla 12 saat nası dayanıo benim uykum geliobilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?