2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba ben 2008 ocak annesiyim
tuvalet eğitimi hakkında yorumlar yapmışsınız biz daha yeni başlıyoruz eğitime sizin için henüz çok erken geç falan kalmadınız erken eğitime başalayınca çocuklarad geri dönüşler oluyor altıı ıslatıyolar ama dikkat edin hazır değil isler sakın başlamayın ...
bilmişlik yapmak istemedim yanlızca uyarmak istedim yanlış anlaşılmasın lütfen...nette okusunuz mutlaka öğle uykusunda kuru kalakmak ..bezden rahatsız olmak gibi kıriterler var gözlemleyin
kolay gelsin ....

merhaba kızlar

bugün yok yine kimseler

Sarp tecrübelerini bziimle paylaştığın için teşekkürler bende lazımlık aldım ama kullanmıyorum gözümüz alışsın ilk önce dedik ara sıra gidip gösteriyor çiş çiş diyor sadece bizimki :))

merhaba nasılsınız

birşey soracağım tv olayıyla ilgili...ben bazen eymenden kafa dinleyeyim diye çizgi film açıyorum izliyor..benimde bütün gün tv siz canım sıkılıyor ben izlerken eymende izliyor...ne yapmam lazım acaba_?

Balımcım kesinlikle tv syrettirmeyin 2 yaşına kadar diyorlar ama dediğin gibi engel olmak zor ben açmıyorum ama bazen açık görünce kapattırmıyor mümkün olduğunca tv yi açmamaya çalışıyoruz

bizim içinde biraz zor olacak ama neyse daha dikkatli olayım ben en iyisi...bu arada kemere gelecekmisiniz tatil için

ayy gezenti ocak anaları!!!
valla canım tüm gün tv açık biz de nil dooru düzgün oturup hiç seyretmedi,bikaç ay önce bazı reklamlara dikkat atti,şimdi de baby tv ya da baby firstte kankileri çıkarsa mutlulukla seyredio,ben tv de bi ses de olmazsa iice yerim heralde kafayıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

balım kemere gelmekten vazgeçtik bu yaz yol gözümde büyüyor belki izmir özdere gümüldür falan oralara gideriz dedik bakalım uzun yola çıkmak istemiyorum çocukla yazın sıcakta

merhaba:))
ay anamm iice gezenti olmuşuz valla..iki hava ısındı evde durana aşkolsunbayanssulusmile
opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız okuyamadım gecmişi azcık baktım ama tuvalet egitimi konusulmus iki yasından önce baslamak dogru degil sonra gece ıslatma sorunu yasıyo erken söyleyenler gerci cocuktan cocuga degişir ama bence erken....
ben insüline basladım mafoldumbenmetindeyken yürüyüş yaptıgım için dozlarım düşüktü şimdi vaktim yok ki yürümeye yüksek doz vuruluyorum metindeyken heyecandan mı ne canım yanmazdı şimdi cok canım yanıyosenağlamadelinmedik yerim kalmadı catladım agırlastım dikişlerim acıyo metin yaramaz ben yogun bir tuhafım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

ah be fifoşum ,senin artık doğurman lazım,hemen gelsin günün işallah,evde kal azcık dinlen:))şimdi de tüm gün çalışıorsun yürüyüş yerine geçmio muymuş??

günaydın kızlar

fifoşcum geçmiş olsun canım bencede az kaldı artık doğum iznine ayrıl evde daha rahat edersin

kızlar ne bu kimse uğramamış ıssız topik olduk yine

benim oğlan bu gece delirtti beni yarım saatte bir kalktı deli gibi ağlayarak uyandı hep bir türlü tekrar dalamadı ay berbat bir gece geçirdim buda yetmezmiş gibi sabah 5:50 de uyandı birde gece uyurken üzerini örttürmüyor buda yeni adet oldu uyurken örtüyorum anında uyanıyor anlamadım gitti uyurken üzerini örtmeye bile tırsıyorum uyanıcak diye valla offf offf bu çocuğun uykusuzluğu beni mahvetti

günaydın arkadaşlar,

emel aynı sıkıntı bizdede var bu onatla mirayı bi da koymak lasım sabaha kadar ağlasın dursunlar,
bugece bizimde kabus gibiydi gece 3 den sonra memelerimle savaşdı, sonra kalkdık su seninde dediğin gibi üstünü açma gibi huyu var uğraşıp duruyorum, bir ay kaldı ondan sonra meme falan yok artık yeter emdi.

dün bi arkadaşıma gitim onund a3 aylık kızı var bi gördüm şaşırdım okadar zayıflamışkı hiç sütüm yok dedi annesinde kızdı zayıflıycam derdine bişey yemiyorsun sütünde olmuyor dedi,millet bebeğinin sağlığını düşünerek değilde kendi güzelliğini düşünerek hareket ediyor kendime bakıyorum 14 aydır süt olsun diye elimden geleni yapdım ee bukadarda yeter zaten 13-14 aylıkdan sonra sütün pek bi önemi kalmıyormuş galiba.

eherkese sağlıklı bol güneşli,güzel hafdalar dilerim

Semracım 2 yaşına kadar emzirebilirseniz emzirin diyor doktorlar, benimkide memelerle savaşıyor , Mirayın ayak tırnaklarını naptınız gösterdiniz mi doktora ?

kızlar sorucam hepn unutuyorum Onatın üst ön 2 dişinde siyah lekeler vardı sonra o lekeler gitti ama bu seferde kabuk gibi soyuldu dişin üst tabakası yani beyazı , şimdide kahverengimsi sarımsı oldu yavrumun dişleri geçen baktım üstteki yan dişide siyahlaşmaya başlamış dr temizleyin dedi kalıcı dişlerde böyle olmaz dedi ama ben yinede endişe ediyorum o yüzden çocuk diş hekimine gidicem sizde de bu tip sorunu olan var mı?

kızlar bizi yalnız bırakmayın...fikirlerinize ihtiyacımız var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…