Semracım 2 yaşına kadar emzirebilirseniz emzirin diyor doktorlar, benimkide memelerle savaşıyor , Mirayın ayak tırnaklarını naptınız gösterdiniz mi doktora ?
kızlar sorucam hepn unutuyorum Onatın üst ön 2 dişinde siyah lekeler vardı sonra o lekeler gitti ama bu seferde kabuk gibi soyuldu dişin üst tabakası yani beyazı , şimdide kahverengimsi sarımsı oldu yavrumun dişleri geçen baktım üstteki yan dişide siyahlaşmaya başlamış dr temizleyin dedi kalıcı dişlerde böyle olmaz dedi ama ben yinede endişe ediyorum o yüzden çocuk diş hekimine gidicem sizde de bu tip sorunu olan var mı?
kızlar bizi yalnız bırakmayın...fikirlerinize ihtiyacımız var...
iiyis tatlım nası olsun nil,yaramaz,kıpır kıpır,dediğim dedik,gene arabaya binmemeye başladı ama azcık yio,bi ii iki kötü yani:))bilmiyorumkismileDuygucum nasılsın Niloş nasıl ?
merhaba herkese
ben gezenti değilim ama benim oğlan çok fena...gezme lafını duydumu ne uyku kalıyor ne birşey..cin gibi oluyor vallahi...
emel semra allah size sabır versin...benim oğlanda erken kalkıyor...bazen ben yatmaya devam ediyoruma kalkınca yattığıma binlerce kez pişman oluyorum...evin altını üsüne getirmiş oluyor..
işden geldim baba ogul uyuyo hayata bak bea sabah giderkende uyuyodu bunlar:))
semraaaa emeeeeel kesin artık memeden sizinkiler olayı oyuna cevirmiş artık
balım metin de gezme delisi uyansın coook yorgunum ama dısarı cıkarıcam kuzumu
sevda nerde acaba uykusuz mu benim kader arkadasım kuzi de yok ortalarda bende yakında pistlere veda ederim artık(
bu arada dün gece nöbette bi doğumumuz vardı. sabaha karşı 4 de geldiler. takdir ettim varya bi kere bağırmaz mı insan yaa. ama yazık utnırım bağıramamki diyo bigüzel doğurdu 3800 bi erkek. nöbette zaten çok yorulmuştum tam oturdum dinleneyim bu hasta geldi. aman dedim yaa ne güzel bi olay bizim hastaneye o saatte genelde mayına basan yaralılar falan gelir üzüle üzüle yaparsın herşeyi ama bu başka. can geldi. saat 4 den sonra 9 a kadar hiç oturmadım ama olsun çok güzel bi şeydi. ve değerdi..çağanımla ilk günlerim hatırladım tekrar. ve allaha şükrettim iyiki onu bana verdin diye. neyse ben yataaarrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?