2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım naber dün aramışsın cebim evde kalmış geç geldik aramadım bende seni... müsait olunca konuşalım...

aynı beyazlık eşimin dişlerinde var dişçiye sormuştuk çocukken fazla antibiyotik kullanmıslar sana demişti ... ne kadar doğrudur bilmem...

siyahlıklarında demirden olur diye biliyorum hep meyveye karıştırıp vermiştim ben o yüzden canım...

kızlar bizi yalnız bırakmayın...fikirlerinize ihtiyacımız var...

güzelim sorunuz olursa burdanda sorabilirsiniz eminim hepimiz cevaplamaya çalışırız diğer tarafa bakmayı unutuyorum ben ...

acele etmeyin ek gıdalara sütünüz varsa

merhaba herkese

ben gezenti değilim ama benim oğlan çok fena...gezme lafını duydumu ne uyku kalıyor ne birşey..cin gibi oluyor vallahi...

emel semra allah size sabır versin...benim oğlanda erken kalkıyor...bazen ben yatmaya devam ediyoruma kalkınca yattığıma binlerce kez pişman oluyorum...evin altını üsüne getirmiş oluyor..

işden geldim baba ogul uyuyo hayata bak bea sabah giderkende uyuyodu bunlar:))
semraaaa emeeeeel kesin artık memeden sizinkiler olayı oyuna cevirmiş artık
balım metin de gezme delisi uyansın coook yorgunum ama dısarı cıkarıcam kuzumu
sevda nerde acaba uykusuz mu benim kader arkadasım kuzi de yok ortalarda bende yakında pistlere veda ederim artık(

herkese merhaba larrrrrrrrrrrr

temizlik yapiyordum bi bakayim dedim canim istemiye istemiye temizlik yapioyrum
ben biktim artik bu ev islerinden firar edecek yerim olsa inanin hic düsünmüyücem
hergün ayni yat kalk temizlik yemek cocuk bu ne ya
bi yerdede seviniyorum kizim olmadigina erkeklik ne güzel sey beli bi saat ise gidip geliyorlar
ama kadinlarrrrrrrrrrrr offffffffffff offfffffffffff

gecmise de bakamadim insallah herkesler iyidir
neyse ben isime devam edeyim girip icimi bosaltim rahatladim az da olsa gidiyorum geri
hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

merhabaaopuyorumnanaktan
biz de gezdik bugün zemuszemussengözlerimebaksanab

Duygucum nasılsın Niloş nasıl ?
iiyis tatlım nası olsun nil,yaramaz,kıpır kıpır,dediğim dedik,gene arabaya binmemeye başladı ama azcık yio,bi ii iki kötü yani:))bilmiyorumkismile
siz nasılsınız,inat mısınız hala??

ahahh agezenti,biz de addaa onun adı:))zemuszemuszemuszemus
nası uyuosun oğlun uyurken,hem nası rahat ediosun hem de nası rahat ettiriobilmiyorumkismile(tabi soru evde yalnız isena.s)

iyi geceler kızlar

duygucum ben yatıyorum uyumuyorum ama bazen dalıyorum ya kafama ıoyuncak patlatıyor yada bir çığlık...hiç rahat vermiyor yani bende rahat yatmıyorum ama bazen hiç kalkmak istemyorum işte...evdeki tehlikeli tüm eşyaları kaldırdım zaten birazda o yüzden rahatım...sadece etrafı dağıtıyor çekmeceleri karıştırıyor bugünde gardolabı boşaltmış

Son düzenleme:
slm kızlar

canım burdayım devamlı okuyorum ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum çok korkulcak pozisyonda deilim aslında ama devamlı koşturmaca devam etmekte iki çocuğun olumlu yönleride yok deil aslında genelde arka arkaya yapıyosun herşeyi alt değiştirme doyurma vs yani bide uyku saatlerini denk getirdik bu ara aynı zamanlarda uyuyolar bende az dinleniyorum ii oluyo kadında ev işlerine bakıyo böle idare ediyoruz işte tabi hep böle gitmiycek ama şimdilik iiyiz,şansıma kadında pek becerikli yani nu bunu yapmam demiyo her işi birlikte yapıyos maşallah ufaklığı bile idare edebiliyo ama en önemliiside samimi ve içten olması yani çocuklarıma karşı davranışları çok içten ve sevgi dolu buda beni çok mutlu ediyo malum böle insan bulmak zordur bu devirde ainşallah hepte böle gider kaan paşamız 20 günlük oldu zaten Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar hepinizi ve tüm bebeleri öpüyorummm

iyi akşamlar herkese
kaç gündür giremedim haftasonunda istanbuldaydık
arabamızı satmıştık 1 hafta önce araba almaya gittik istanbula şükür ki aldık
otobüsle zor gittik ceylinle alamasaydık yine zor dönerdik
perşembeden gittik 1 gece de kocaelide kaldık sonra kayınvalidem geldi konyadan onu aldık bursadan geldik evimize
ceylin biraz üzdü beni düzeni bozuldu yabancı bir evde herhalde
kızlar bizim hala dişimiz yok ya şaka gibi
neyse yazılı soruları hazırlayacam yarın girerim umarım
bu arada sevdacım ne güzel herşeyi ayarlamışınız özendim valla

yorgunluktan geçmişi okuyamıycam.
dün nöbetçiydim. 24 saat anam ağladı. eve geldim acele bi duş sonra çağan uykusuzluktan ölmek üzereydim valla. bütün odaların kapılarını kapattım çağanın peşinden koşturmak zorunda kalmayayım diye. koltupa uzandım ohhh bi güzel uyumuşum brden sıçradım çağan yok bağırıyorum çağan çağan diye ses yok. meğer yavrum o da herhalde yapacak bişey bulamadı canı sıkıldı halının üstüne yatmış uyumuş kalmış. içim gitti yaa. onu yatağına ben yatağıma yattık uyuduk 2 saat falan. akşamda salonun şeklini değiştirmeye kalktım tam işim bitti çağan zigon sehpaları devir en büyük sehpa kırıl. babaımda bugün nb.çi aldım komşuya verdim çağanı ev temizledim. şimdide yatcam.

ekinsu tükrükteki demir fazlalğı yapıyo o lekeleri. sertçe dişlerini fırçalaman lazım. eğer güzel fırçalamazsan bu dişler ilkokul çağında iyice siyahlaşıyor. kalıcı dişlerde sorun olmuyor ama yinede bence süt dişleride önemli..

bu arada dün gece nöbette bi doğumumuz vardı. sabaha karşı 4 de geldiler. takdir ettim varya bi kere bağırmaz mı insan yaa. ama yazık utnırım bağıramamki diyo bigüzel doğurdu 3800 bi erkek. nöbette zaten çok yorulmuştum tam oturdum dinleneyim bu hasta geldi. aman dedim yaa ne güzel bi olay bizim hastaneye o saatte genelde mayına basan yaralılar falan gelir üzüle üzüle yaparsın herşeyi ama bu başka. can geldi. saat 4 den sonra 9 a kadar hiç oturmadım ama olsun çok güzel bi şeydi. ve değerdi..çağanımla ilk günlerim hatırladım tekrar. ve allaha şükrettim iyiki onu bana verdin diye. neyse ben yataaarrrrrrrrrrrrrrrrr

vay be hatuna bak bağırmadan doğurdu demek :)) tebrik ediyorum valla ...
bende karşılaştım böyle bir durumla... 20 yaşlaında bir kız doğum sancısı çekiyordu hastanede gıkı çıkmıyordu kıvranıp duruyordu .
bazı insan güçlümü oluyor nedir artık ağrı eşiği yüksek demek kiminin... 3800 doğurmuş bide maşallah valla.

merhaba:))
nasılsınız??
canım nası hala dişi yok,dr ne dio??
maşallah ya Allah analı babalı büyütsün işallah:)sehpana üzüldüm :çok üzgünüm:

Günaydınlar kızlar, nasılsınız_?
Kaç gündür giremiyorum, ev taşıma telaşı yüzünden.Neyse hafta sonu taşıdık evi, ama şimdide yerleşme sorunumuz var.Neyse allah başka sorun vermesin.
Geçmişli şöyle bir okudum ama pek fazla bişey kalmadı aklımda:))))
sevdaı düzene girmişsiniz şimdilik sevindim.İnşallah evdeki kadında hep böyle gider, insan öyle olunca içi rahat ediyor.Şansınıza iyi olmuş.
Serpilcim, sehpana üzüldüm ama çağana bişey olmaış, boşver.Mal alınır nasıl olsa.Yeni bir doğum görmüşsün, allah analı babalı büyütsün.İnsan küçük bebişleri görünce bizimkiler kocaman geliyor gözümüze:))))

günaydın herkese umarım güzel birgün geçirirsiniz

meral abla taşınmışsın sonunda zorlu kısmı atlatmışsınız yerleşmesi kolay olur artık..yavaş yavaş herşey düzene oturur:))

eymenle çiçek dikeceğiz bugün..

Slm arkadaŞlar, ınŞ herkes ıyıdır,

meral abla hayırlı olsun, allah yardımcın olsun,

buarada aylın abla nasıl haberınız varmı.

BALIM SEN NASILSIN, BENCE ÇOK GÜZEL ÇıÇEK DıKMENıZ EYMENıN ELıNDENDE ÇOK GÜZEL BÜYÜR ıNŞ.

Sağolun kızlar, teşekkür ederim.Sizler nasılsınız_?
Eymenle çiçek dikecekmişsiniz fazilet, ne güzel.Alışsın bebişim benim:)))Bizim bahçeye de dikeceğiz bizde.Siz neler dikeceksiniz_?Bende alayım, dikelim:))

bu arada eymen artık konuşmaya başladı..bizim akrabaların 5 aylık bebeği var adı ege ona ege diye sesleniyor birde utku diye bebğimiz var onada ugu diyor öpüyor..oyuncağını öpüyor arada babasınıda öpüyor ama beni bir türlü öpmüyor ayy diye sarılıyor ama bir türlü öpmüyormafoldumben

biz pazar günü piknikteydik orada birde villa vardı bir ingilizin onun bahçesinden aldık ismini bilmiyorum ama çiçekler çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…