Sağol deryacım, inşallah sende hayırlısı ile ve rahatça taşınırsın.Bir aylık koşturmacanın arkasından taşındık sonunda:))))Çocukla gerçekten çok zor oluyor taşınmak, sağolsun eski evin oradaki arkadaş biz eşyaları taşırken aldı hep egeyi, onlar tunçla oynarken biz daha rahat toplandık.Ama bu evde daha çevreyi tanımadığımız için sürekli ayak altında dolaştı durdu.Çocuğum gün boyu doğru dürüsüt bişey yiyemedi.Hazır yoğurtlarla günü geçirdi, ama neyse.Bir gün de böyle olsun artık dedim.meralcim hayırlı olsun evin ağız tadıyla otur darısı başıma bugun tapu işimiz var boyacı girdi eve bende bir 10 güne kadar taşınırım inşallah...
Serseriiii, anneyi niye öpmüyormuş bakayım:))))Maşallah dillendiler artık.bu arada eymen artık konuşmaya başladı..bizim akrabaların 5 aylık bebeği var adı ege ona ege diye sesleniyor birde utku diye bebğimiz var onada ugu diyor öpüyor..oyuncağını öpüyor arada babasınıda öpüyor ama beni bir türlü öpmüyor ayy diye sarılıyor ama bir türlü öpmüyormafoldumben
Egehanda herkesi, herşeyi öpüyor.Geçen gün bahçede babasıyla oynarken neonun peşinden koşmaya başlamış, yakalayıp onuda öpecek:))))Neo herkesi korkutuyor ama egehandan kaçacak delik arıyor zavallım:)))))ezgide çok öpüyor bizi uyuyorsak gelip öpüp uynadırıyor herşeyi herkezi öpüyor :))) birde makas alıyor herkesin yanağından :)) dışarda her çocugun peşinden gidiyor elini uzatıp merhaba yapıyor feci olduya
Sağol güzelim, teşekkürler.Günaydın... Meral abla kolay gelsin..
Bizde aybükeyi dün kontrole götürdük. Kulakları geçiyor hafif kızarıklık kalmış ilacı on güne tamamla dedi doktor...
12 kilo, 82 cm olmuş... Gelişimi iyi dedi. Kulakları tekrar iltihaplanırsa kbb ye götür dedi... Muayene ederken birde balon verdi kızıma hiç ağlamadı:)
Bu aralar iyice dillendi... Bilindik kelimelerin dışında, Azra, beyya, abi, abila, giydir, çikar, aç, at, aç amaa:), toka, tak, dede, ayakka,bebek gibi şeyleride söylüyor...
sizlerle paylasmak istedim bu yaziyi
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce: Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyg...uları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....
Günaydınlar kızlar, nasılsınız_?
Kaç gündür giremiyorum, ev taşıma telaşı yüzünden.Neyse hafta sonu taşıdık evi, ama şimdide yerleşme sorunumuz var.Neyse allah başka sorun vermesin.
ay canım hadi hayırlı olsun,güle güle oturun işallah:teytey:
kolay gelsin size:icecream:günaydın herkese umarım güzel birgün geçirirsiniz
eymenle çiçek dikeceğiz bugün..
ayy sana da çok sevindim canım,Allah güsel günler göstersin yeni evinizde işallah,nerden aldınız,bakırköy'de misin gene??meralcim hayırlı olsun evin ağız tadıyla otur darısı başıma bugun tapu işimiz var boyacı girdi eve bende bir 10 güne kadar taşınırım inşallah...
çok sevindim ya kaç gündür çocuk uğraşıo kulağıyla..Günaydın... Meral abla kolay gelsin..
Bizde aybükeyi dün kontrole götürdük. Kulakları geçiyor hafif kızarıklık kalmış ilacı on güne tamamla dedi doktor...
12 kilo, 82 cm olmuş... Gelişimi iyi dedi. Kulakları tekrar iltihaplanırsa kbb ye götür dedi... Muayene ederken birde balon verdi kızıma hiç ağlamadı:)
Bu aralar iyice dillendi... Bilindik kelimelerin dışında, Azra, beyya, abi, abila, giydir, çikar, aç, at, aç amaa:), toka, tak, dede, ayakka,bebek gibi şeyleride söylüyor...
maşallah bi de annesi
sizlerle paylasmak istedim bu yaziyi
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce: Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyg...uları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....
ben de anne olmadan önce bu konuyla ilgili bu kadar ağlayacağımı bilmiodum:a015:
kızlar naber nasılsınız ay bu çocuğun uykusuzluğu beni yiyip bitiricek deliricem ben nasıl uykudur anlayamıyorum az önce uyuttum ayağımda salladım uyudu aldım yatağına koyuyorum uyanıyor basıyor çığlığı tekrar sallıyorum tekrar uyuyor tekrar yatırırken aynı bunu 3 kez yaşadık ve ben çıldırdım artık en son bıraktım ayağımdan divanda yatıyor kendi yatağına koyamadım, divanda yüksek başında bekle dur artık uyanana kadar işler kalsın öyle, geceleride uyumuyor zaten en uzun uykusu 2 saat bu ne böyle yaaaa offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?