2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meralcim hayırlı olsun evin ağız tadıyla otur darısı başıma bugun tapu işimiz var boyacı girdi eve bende bir 10 güne kadar taşınırım inşallah...

ezgide çok öpüyor bizi uyuyorsak gelip öpüp uynadırıyor herşeyi herkezi öpüyor :))) birde makas alıyor herkesin yanağından :)) dışarda her çocugun peşinden gidiyor elini uzatıp merhaba yapıyor feci olduya

Günaydın... Meral abla kolay gelsin..

Bizde aybükeyi dün kontrole götürdük. Kulakları geçiyor hafif kızarıklık kalmış ilacı on güne tamamla dedi doktor...
12 kilo, 82 cm olmuş... Gelişimi iyi dedi. Kulakları tekrar iltihaplanırsa kbb ye götür dedi... Muayene ederken birde balon verdi kızıma hiç ağlamadı:)

Bu aralar iyice dillendi... Bilindik kelimelerin dışında, Azra, beyya, abi, abila, giydir, çikar, aç, at, aç amaa:), toka, tak, dede, ayakka,bebek gibi şeyleride söylüyor...

Maşallah aybükeye kilosuda çok iyi boyuda...

ezgide ayakkabıya aka diyor :)) aslana akan kendince bir dil yaratıyorlar biz gülünce dahada şımarıyor iyice bozuyor :)

meralcim hayırlı olsun evin ağız tadıyla otur darısı başıma bugun tapu işimiz var boyacı girdi eve bende bir 10 güne kadar taşınırım inşallah...
Sağol deryacım, inşallah sende hayırlısı ile ve rahatça taşınırsın.Bir aylık koşturmacanın arkasından taşındık sonunda:))))Çocukla gerçekten çok zor oluyor taşınmak, sağolsun eski evin oradaki arkadaş biz eşyaları taşırken aldı hep egeyi, onlar tunçla oynarken biz daha rahat toplandık.Ama bu evde daha çevreyi tanımadığımız için sürekli ayak altında dolaştı durdu.Çocuğum gün boyu doğru dürüsüt bişey yiyemedi.Hazır yoğurtlarla günü geçirdi, ama neyse.Bir gün de böyle olsun artık dedim.

Serseriiii, anneyi niye öpmüyormuş bakayım:))))Maşallah dillendiler artık.

Egehanda herkesi, herşeyi öpüyor.Geçen gün bahçede babasıyla oynarken neonun peşinden koşmaya başlamış, yakalayıp onuda öpecek:))))Neo herkesi korkutuyor ama egehandan kaçacak delik arıyor zavallım:)))))

Sağol güzelim, teşekkürler.
Geçmiş olsun bu arada.Çabucak atlatsın bebişim.Yaz geldi artık, hastalanmadan bu yazı geçirelim barii:)))
Maşallah aybükeyede.Epey dillenmiş.

Çok tatlı oluyorlar yaa .. hele de gayretli gayretli bişeyler anlatıyor ya ozaman bitiyorum ben...

sizlerle paylasmak istedim bu yaziyi

BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce: Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyg...uları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....

hepimizin duygusunu tarif etmişsin,çok güzel yazı olmuş, allah mutluluğunuzu bozmasın sağlık ve huzur versin.

merhaba:)))

nil tabak çanakları dağıtıp,bi paket bisküviyi parçalarken size yazabiliorumdelikafadulden
iiyim yorgun ama iizemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhabalar,
Kaç gündür giremiyorum ama fazla bişey kaçırmamışım. 2 gündür iş için şehir dışındaydım.
Meralcim yeni evin hayırlı, uğurlu olsun, yorulmuşsunuzdur.
Aybüke ye maşaallah,
Aslı da birçok kelimeyi söylemeye çalışıyor bazen söylüyorda ama tekrarlattığımızda söylemiyor. Aklına gelince tekrarlıyor. Köpek, kedi, kuzu ve horoz sesi çıkartıyor ay çok tatlı oluyor. Kuzu ve köpeği resimlerinden gösteriyor ama diğer hayvanları göstermiyor.

selamlar umarım herkes iyidir netimizde problem vardı giremedim pzatresi okıulda yoğundum ordanda bakamadım son sayfadan okuduğyum kadarıyla meralcim taşınmışssın hayırlı uğurlu olsun güle güle otur canım
derya sende taşınacamışsın snada hayırlı olsun canım
hasta olan bebişimiz varsa geçmiş olsun
kıslar çağan dişleri dörtledi ama hepsi üstten altta hiç yok normalmi sizce böyle bir durum buarada oğlum iyice zayıfladı hiç bişey yemiyor buaralar yine birde sürekli dışarı çımak istiyor ben balkona çıkınca bile ağlıyor parktan eve gelmek istemiyor çok yoruluyorum parktatada

slm kızlar yeni evinde sağlıkla huzurla oturun hayırlı olsun meralcim
inci sanmıorum problem olduunu ya biizm de aylardır 8dişimiz var çıkamadı bi türlü 9.
biz hergün 1saat banyo yapıoruz sabah beni uyandırıp kolumdan tutup banyoya götürüyo bıcıbıcı die ağlıyo o kadar banyo delisi oldu:)genelde 4-5 gibi yaptırıyorum üstüne tabak tabak ne versem yiyo uyuyo bölece akşam az yese de içim rahat.böle bi düzen istiyo kendi babamız geldikten sonra yıkamak istemiorum zaten 1-2saat görüşüolar erken yatıyo
buarada söförlüğü baya ilerlettim her yere gidiyorum naz da beni şaşırttı eline veriorum çubuk kraker falan camdan bakınıyo maşallah diyim de sıkılır yakında bundan da

merhaba kızlar artık giremez olduk buraya muhabbet edemez olduk

meralcim hayırlı olsun yeni eviniz senin işin daha 1 ay bitmez yerleşemezsin bir türlü kolay gelsin sana

ayşegülcüm maşallah sanada nazada ana kız ne güzel işler yapıyorsunuz ben Onatı zor yıkıyorum artık eskiden çok severdi şimdi başını ıslattırmıyor

slm arkadaşlar,

emel dediğin gibi artık kimseler gelmiyor buraya,

derya eviniz hayılı olsun kızın ve eşinle sağlıklı huzurlu oturmanız dileğiyle.

ayşegül hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inş,

inci mirayında henüz üstde dört altda 2 tane var 3 aydır yeni bir diş görmedik, sende takma kafana sırasıyla hepsi gelir, kaydirigubbakcemile5

merhaba:))
ay harbiden iice boşlandı sayfamız(
herkes ii olsaun da napalım di mi,kışın mecbur geleceğiz:))
opuyorumnanaktan

kızlar naber nasılsınız ay bu çocuğun uykusuzluğu beni yiyip bitiricek deliricem ben nasıl uykudur anlayamıyorum az önce uyuttum ayağımda salladım uyudu aldım yatağına koyuyorum uyanıyor basıyor çığlığı tekrar sallıyorum tekrar uyuyor tekrar yatırırken aynı bunu 3 kez yaşadık ve ben çıldırdım artık en son bıraktım ayağımdan divanda yatıyor kendi yatağına koyamadım, divanda yüksek başında bekle dur artık uyanana kadar işler kalsın öyle, geceleride uyumuyor zaten en uzun uykusu 2 saat bu ne böyle yaaaa offf offff

slm kızlarr umarım iisinizdir dicem ama emelin uykusuzluğu iice tavan yapmış
canım senin oğlan memeyi bırakmadan düzene girmez gibi görünüyo ancak memeyi bırakınca düzenli uyur ama sende emzirmek istiyosun kendince haklısın çocuk emmeye kalkmayı alışkanlık yapmış o nedenle uzun uyku uyuyamıyo valla işin zor Allah kolaylık versin canım.
bende işlerimi halledim kıızımı parka götürcem azcık oğlumuda babaanneyle bakıcı teyzesine bırakcam doyurup az hava almam lazım bunaldım ice gerçi hergün parka gidiyos bi kess duruyla kaanın satıpp:roflol:

sevdacım merhaba, valla tavan yaptık tamam gece anladık memeye kalkıyor bu çocukda gündüz ne oluyor zaten günde 1 kere 1-1.5 saat uyuyor o kadar , uyuyor dokununca uyanıyor, uyansın bende parka çıkıcam evde vakit geçmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…