semoşcum sen de aynı benmişin , kocamın halide aynı kocanın hali :))))))
işallah canım:))
kızlar bana da bi fikir ,alyans bakıorum ama hiç bana göre bişi yok???storks da bi tane kendime beğenir gibi oldum ama kocişe;o da illa ben alacakmışım,kızdı bana soru sordukça!!beyaz altından bi yerde gözünüze çarparsa resim ekleyin olur mu??
Sağol canım benim.Dişleri takma kafana bizde ilk 4 dişten sonra, 4-5 ay beklemiştik.çağanın yememesi dişlerden olabilir.Geçer yakında.Egehanda sokaktan içeri gelmek istemiyor:))))selamlar umarım herkes iyidir netimizde problem vardı giremedim pzatresi okıulda yoğundum ordanda bakamadım son sayfadan okuduğyum kadarıyla meralcim taşınmışssın hayırlı uğurlu olsun güle güle otur canım
derya sende taşınacamışsın snada hayırlı olsun canım
hasta olan bebişimiz varsa geçmiş olsun
kıslar çağan dişleri dörtledi ama hepsi üstten altta hiç yok normalmi sizce böyle bir durum buarada oğlum iyice zayıfladı hiç bişey yemiyor buaralar yine birde sürekli dışarı çımak istiyor ben balkona çıkınca bile ağlıyor parktan eve gelmek istemiyor çok yoruluyorum parktatada
Sağol ayşegülcüm.slm kızlar yeni evinde sağlıkla huzurla oturun hayırlı olsun meralcim
inci sanmıorum problem olduunu ya biizm de aylardır 8dişimiz var çıkamadı bi türlü 9.
biz hergün 1saat banyo yapıoruz sabah beni uyandırıp kolumdan tutup banyoya götürüyo bıcıbıcı die ağlıyo o kadar banyo delisi oldu:)genelde 4-5 gibi yaptırıyorum üstüne tabak tabak ne versem yiyo uyuyo bölece akşam az yese de içim rahat.böle bi düzen istiyo kendi babamız geldikten sonra yıkamak istemiorum zaten 1-2saat görüşüolar erken yatıyo
buarada söförlüğü baya ilerlettim her yere gidiyorum naz da beni şaşırttı eline veriorum çubuk kraker falan camdan bakınıyo maşallah diyim de sıkılır yakında bundan da
Evet canım yaa, sanırım 1 ayda anca yerleşirim:)))) Sağol canım bu aradada:)))))merhaba kızlar artık giremez olduk buraya muhabbet edemez olduk
meralcim hayırlı olsun yeni eviniz senin işin daha 1 ay bitmez yerleşemezsin bir türlü kolay gelsin sana
ayşegülcüm maşallah sanada nazada ana kız ne güzel işler yapıyorsunuz ben Onatı zor yıkıyorum artık eskiden çok severdi şimdi başını ıslattırmıyor
ooooh gezin bakalım ana kız:)))Önümüzdeki sene , ikisiyle gtmek zorunda kalacaksın nasıl olsa:)))))slm kızlarr umarım iisinizdir dicem ama emelin uykusuzluğu iice tavan yapmış
canım senin oğlan memeyi bırakmadan düzene girmez gibi görünüyo ancak memeyi bırakınca düzenli uyur ama sende emzirmek istiyosun kendince haklısın çocuk emmeye kalkmayı alışkanlık yapmış o nedenle uzun uyku uyuyamıyo valla işin zor Allah kolaylık versin canım.
bende işlerimi halledim kıızımı parka götürcem azcık oğlumuda babaanneyle bakıcı teyzesine bırakcam doyurup az hava almam lazım bunaldım ice gerçi hergün parka gidiyos bi kess duruyla kaanın satıpp:roflol:
Maşallah çok tatlı çıkmış:)))Kocaman olmuşta, gözlük takarmış:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?