2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emel canım sakin ol :)))) kendini serbest bırak derin derin nefes al :)) sevdanın dediği çok doğru bak al onatı vur miraya yada mirayı onata :)) neyse ikiside aynı sen benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun benim bu ay son yeter artık işden çıkınca sütden kesicem aslında çalışırken daha kolay olurdu ama şiş memelrlede işe gelmek zor olur diye düşünüyorum.

miraya bakan kız anlatıyor ağzım açık kalıyor miray uykusu gelince yazstığı göstrip yanına gidiyormuş yani beni salla demek istiyormuş vede hiç sorun çıkarmadan 1 veya 2 saat uyuyormuş ama hafta sonları bana kan kusturuyor emziriyorum olmuyor mememi emiyor sonra diğerini sonra yine diğerini, olmuyor ayakda sallım diyorum kıyamet koparıyor hadi uyudu diyelim yerine koyamıyorum uyanıp ağlıyor bende son çare koltuğun üstüne yatırıyorum yanında uzanıyorum uyudumuda kalkıyorum , odeğil ilerde ayrılmak daha zor olcak bi an önce kesmem lasım yoks abana iyce alışıp yanımdan ayılmaz geceleri, kocşle zaten 2 senedir ayrı düşdük yeter artık :))

işallah canım:))
kızlar bana da bi fikir ,alyans bakıorum ama hiç bana göre bişi yok???storks da bi tane kendime beğenir gibi oldum ama kocişe;o da illa ben alacakmışım,kızdı bana soru sordukça!!beyaz altından bi yerde gözünüze çarparsa resim ekleyin olur mu??

canım ben geçen yaz uzun araştırmalar sonucu kuyumcukentten aldım çok güzel beyaz altın yani çok zor beğendim valla.ama resmini bulma şansım yok nete bulamadım göstercektim sana.istanbuldan bakıyosan bakmanı tevsiye ederim.

Bende anneme taç tan hediye alacağım... Ama pazar günü eline ulaşmayacak büyük ihtimal...

mrh kızlar
anneler günü yaklaşıyor
duygu ordaki 5. model eşiminkinin aynısına benziyo belki aynıdır:)benimkiside çok benzeri ama takamıyorum hala hamileliğimin 6. ayında veda ettim çok üzgünüm onu çok seviyordum çünkü
harbi özledim ya alyansımı
bizde anneler gününde kız kardeşimle annemi burda güzel bir yerde yemeğe götürcez 3 kız baş basa bi de kerem böcük olacak tabi..sonrada m&s a gidip beğendiği birşeyi almayı düşünüyoruz ama en önemlisi o gün kendini özel hissettirmek tabi mutlu etmek ..canım annem...bizimkilerde büyüse bizi mutlu etse annecim anneler günün kutlu olsun dese..ne zaman diyebilirler ki?acep
haydın iyi geceler girlsssss

SLM ARKADAŞLAR SİZE MİRAYIN RESİMLERİNİ SERGİLİYORUM :))

GÖZLÜK ABİSİNİN, ÇOK SAVAŞDI ALMAK İÇİN VE BAŞARDI.

Son düzenleme:
hey maşallah çok tatlı(lar):))valla büyüdüler de gözlük takıolar:))

canım ya ben de öle4 bi yüzük yaptıracağım heralde,ya enden ya boydan ayrılmış??

merhaba kızlar yine bomboş sayfalar

semracım miray çok tatlı maşallah gözlüğüde çokgüzel:))

bende yüzüğümden hamileliğimin sonlarına doğru ayrılmak zorunda kalmıştım sonrada takamadım zaten tam takıyım derken çalındı bende yenisi aldım ama klasik model aldım düz , diğeri beyaz-sarı altın karışıktı ve şerit vardı üzerinde incecik hep içerisine pislik giriyordu birde beyaz altının rengi gitti bir müddet sonra sarı altın oldu çizildi, bunlar da benim yüzük tecrübelerim :)) o yüzden bu sefer düz aldım

Merhaba kızlar, nasılsınız_?
Ben çok mutluyum, kızkardeşim hamileymiş.Ne zamnadır istiyordu.Anneler gününde izmirde buluşacaktık, kızkardeşimde bize anneler gününde sürpriz yapacakmış:)))Ama dr. daha önce düşüğü olduğundan tehlikeli olabilir demiş.5,5 haftalık şu anda.İzmire geldiğimizde abla gelemeyeceğim deyince, izmirdeki kızkardeşim, eşi, kızı karya, annem , ben , egehan bursaya geldik:)))Şimdi bursadan yazıyorum.Dua edin kızlar, inşallah bu hamileliği sağlıkla sonlanır.Bir bebeğimiz olur.Tüm istiyenler yaşasın bu mutluluğu:)))))
Sağol canım benim.Dişleri takma kafana bizde ilk 4 dişten sonra, 4-5 ay beklemiştik.çağanın yememesi dişlerden olabilir.Geçer yakında.Egehanda sokaktan içeri gelmek istemiyor:))))
Sağol ayşegülcüm.
Canım benim, aman sevsin banyoyu:))))Şoförlüğünü de ilerletmişsin maşallah.İstanbul trafiğinde çok zor ama başediyorsun demek ki:)))

Evet canım yaa, sanırım 1 ayda anca yerleşirim:)))) Sağol canım bu aradada:)))))

ooooh gezin bakalım ana kız:)))Önümüzdeki sene , ikisiyle gtmek zorunda kalacaksın nasıl olsa:)))))

SLM ARKADAŞLAR SİZE MİRAYIN RESİMLERİNİ SERGİLİYORUM :))

GÖZLÜK ABİSİNİN, ÇOK SAVAŞDI ALMAK İÇİN VE BAŞARDI.
Maşallah çok tatlı çıkmış:)))Kocaman olmuşta, gözlük takarmış:))))

iyi geceler
meralcim çok sevindim canım dularımız kardeşinle hayırlısı ile alır işallah kucağına yavrusunu Rabbim her isteyene nasip eder işallah
miraya maşallah çok tatlı
herkese güzel hafta sonları

günaydın:)))
ayy meralcim Allah tamamına erdirsin işallah,çok sevindim ben de:)))
emelcim teşekkür ederim canım ben de o yüzden oyuksuz bişi beğendim:)))
off gerçekten nie hiç uğramıo kimse??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…