2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDINNNN
meral abla inşallah dualarımız kabul olur,kardeşin de alır bebişini kucağına sağlıkla..
isteyen herkese darısı ..herkese yaşatsın rabbim bu güzelliği amin.
mirayın gözlükler yakıyo ama benimkide :))
duygu görüşmek isterim elbete haberleşelim bi aksilik olmaz iinş

işallah canım ,sanırım salıdan itibaren daha rahat olur.p.tesi hastane maratonu başlayacak malum
ulaşabildiğin birileri olursa haberdar edersin sen de olmazsa:))

meral evi taşımışsın hayırlı olsun.
kardeşinin de gözü aydın ee sizinde tabi. allahın izniyle alsın kucağına o da tatsın inşallah bu güzel duyguyu.
güzel bi alyans bulursun umarım duygucum. biz senelerdie takmıyoz ikiside çekmecede duruyo işte. ayy alırken ne hyecenlıydık şimdi kullanmyoz ne tuhaf dimi..
mirayada maşallah pek tatluuuu.

bakıcılara naz yapamıyolar. güçleri analarına yetiyo.
bizimkide öyle amaaannn napalım kötü deiğimiz herşey geçecek allah daha büyük zorluklar vermesin..

İyi geceler kızlar nasılsınız_?
Meral ne kadar kalıcaksın Bursada bende yarın akşam gidicem belki buluşuruz aaa ne güzel olur valla
emelcim yarın yani pazar günü 2-3 gibi çıkmayı düşünüyoruz.Burada olursan görüşelim.Çok sevinirim valla:)))))Yarın ararım seni:)))

Canım senin istediğini unutmadım ama buraya geldiğimiz içiin alamadım.pazartesi döneceğim, salı gibi haber veririm sana.

işallah canım ,sanırım salıdan itibaren daha rahat olur.p.tesi hastane maratonu başlayacak malum
ulaşabildiğin birileri olursa haberdar edersin sen de olmazsa:))
Geçmiş olsun duygucum, inşallah temiz çıkar tahliller.
Kızlar hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için.

günaydıııııııııııııııın bayanssulusmileanneler günününüz kutlu olsun arkadaslar allahım bana bu duyguyu yasattıgı için hemi deeeee iki kere cok mutluyum allah cocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin herseyi satın alabilir insan bu dünyada ama bir cocugun kendimi cıkarsızca sarılmasını bol tükürüklü yanagına öpmesini yüzü kendine dönükken bir anda içine kusmasını üstüne işeyip yine de mutlu olmasını cileden cıksana gözlerinin içinin gülmesini ASLA iyi ki anneyim ogullarım bana dünyadaki en güzel sıfatı hediye etti bayanssulusmile
umarım sizlerde iyisinizdir azcık okudum gecmişi aysegül seni tebrik ederimalkisalkisalkisne güzel naz la araba kullanabiliyosun bende metin le heryere gidiyorum ama yanında biri olmalı yoksa mahvediyo beni....
meraaaaaaaal eviniz de bebeginiz de hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kardesinin hamişliğini saglıcakla kucagına alsın bebegini....bu arada benimde kardesim hamile haftaya da cinsiyetini ögrencek kısmetse ....
derya eviniz hayırlı olsun bende haziran ortası tasınıcam nisan gibi evimize dönücegiz....
okudum okudum aklımda bunlar kaldı :kedi:
iyi bakın kendinizea.s.

günaydınopuyorumnanaktan
bir anneler gününün,anlamının bu kadar değişebileceğini hiç düşünmemiştim,çok karışığım bugün...

hayat boyu anne olmak dileğim..anneler günümüz kutlu olsunopuyorumnanaktan

herkeze günaydın duru bu sabah uyandığında öptü beni bugün anneler günü kızım sen olmasan ben bu duyguyu tadamazdım iyiki benim kızım oldun dedim cici diye seviyor beni ne mutlu bizlere allah isteyenlere arayanlara versin herkezin anneler günü kutlu olsun

Tüm annelerin anneler günü kulu olsun kızlar:))Bebişlerle mutlulukdolu yıllar geçirmemiz dileklerimle...

güzel anneler anneler gününüz kutlu olsun rabbim evletlarımızla daha nicelerini kutlamayı nasip etsin işallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…