2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizi dünyaya getiren annelerimize karşı
sevgimizi, saygımızı sadece birgün ile sınırlamamız, kısıtlamamız
elbette sözkonusu olamaz. Tüm Dünya annelerine armağan edilen bugün,
onlara ait özel bir gün..! Dünya`nın birçok ülkesinde kutlanan bu
evrensel günde bizleri dünyaya getiren, haklarını hiçbir zaman
ödeyemeyeceğimiz, biricik Annelerimizi sevgiyle anıyor, tüm Dünya
annelerinin "Anneler Gününü Kutluyorummmmmmmmmmmm"...

kizlar gec oldu ama anca bakabiliyorum.oglumun bugün yaramazlik günüydükaydirigubbakcemile2arkadaslarim hepinizin anneler gününü kutlarimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangüzel annesler bebislerinizle mutlu saglikli yasayin kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.

slm anneler ben de geçmiş annelr gününüzü kutluorum hepinizi kocaman öpüyorum
benim anneciim çook uzakta medinede şimdi ben aramadan o beni arayıp anneler günümü kutladı annelik böyle bişey işte..

Herkese merhabalar,
Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun, Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ınşallah.

iyi geceler herkese

bende geçmiş anneler gününüz kutluyorum...ayrıca anne olmak çok özel bir duyguymuş oğlum büyüdükçe dahada iyi anlıyorum:))

bugün kardeşimin nereye gideceğide belli oldu istanbul küçük yalıya çıkmış askerliği...aklıma geldi yine duygulandım:gitme:

günaydın arkadaşlar

yaz geldi ve kimseler uğramıyor artık ama duygunun dediği gibi kışa herkes burda olur yine,inş herkezin keyfi yerindedir, hepinizi çok çok öpüyorum.

canım üzülme küçükyalı çok güzel benim çok arkadaşım orda yapdı, biz çok yakınız küçükyalıya, bişeye ihtiyacı olursa bana haber verebilirsin. gerçekden ilgileniriz, laf olsun diye yazmıyorum,şimdiden hayırlı teskereler, allah kavuşdursun.

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri,
Balım, kardeşine hayırlı teskereler.
Bizim dün fizik tedavi dr. kontrolümüz vardı. Adam İtalya'dan kül bulutları nedeni ile gelemediğinden Çarşambaya kaldı. Çok üzüldüm biran önce kızımın dr. gözüyle değerlendirilmesini istiyorum. Bizce çok gelişme var ama normal den az mı çok mu bilemiyoruz. Umarım Dr. problemsiz yarın burada olur, bizde bebişimi götürürüz.
Kimsenin buralara uğramadığı şu zamanlarda içimi döktüm,
Herkese iyi günler.

kızlar merhaba nasılsınız geçmiş anneler gününüz kutlu olsun seneye anlayacağız esas anneler gününü yarım yamalak konuşup kutlu olsun diyecekler bize :))

balım Allah kavuştursun güzel yere düşmüş kadreşin bizde yakın sayılırız canım bizede haber verebilirsiniz bir ihtiyacınız olursa

meraaaal çok üzüldüm ya görüşemedik sen kalk taaaaaaa marmaristen gel ben kalk ta istanbuldan gel bursada buluş ama görüşeme ya sen bir gün daha kalsaysın kesin görüşürüdük ama çünkü kardeşim geldi akşama doğru 4 gibiydi getirirdi beni arabası vardı onun ama onun geldiği saatte sen çoktan yola çıkmıştın üzüldüm valla kısmet değilmiş

ayşegül aradım seni açmadın telini, ben annemdeyim pazar akşma dönücem gelemicez biz cumartesi sana zaten gelseydikde erken kalkacaktık aylinin düğünü varmış o akşam hazırlanacaktı falan ama sonuçda probelme benim yokum çünkü artık sen git gelde öyle görüşürüz canım

accu inşallah gelir doktor götürürsünüz güzel haberler alırsınız canım

Son düzenleme:
Merhabalarrrr,
Fazilet kardeşin çok güzel bir yerde yapıyor hayatım askerliğini.Saağlıcakla gitsin gelsin.
Accu inşallah güzel haberler alırsınız canım.
Emelcim, valla çok kötü oldu yaaa, bir gün daha kalabilseydim iyi olurdu ama işler vardı mecburen döndük.Zaten bursaya gitme düşüncemiz yoktu, birden bire oluşmuştu:))O yüzden 2 gün anca kalabildik.Neyse bir daha ki sefere inşallah.Çok iyi olurdu aslında.)))
Saat 3 gibi çıkmıştık biz yola canım.

merhabalar hanımlar herkese güzel bir hafta diliyorum yaz geldi yoğunlaştık iyice abim ameliyat olucak cuma günü yeğenim haziranda sbs girecek onu hazılrıyoz okulda finaller başlıcak dersleri toparlayıp soru hazırla çağan derken burayı ihmal ettik umarım herkes iyidri öpüyorum

selam verip kaçayım. umarım herkes iyidir.
bugünde hemşireler günü. bende hem kendimin hemde bi iki meslektaşım var burada onların hemşireler günün kutluyorum..

merhaba has hatunlar diyecektim ama vazgçtim baktım kimse yok boşlanmış yine burası..aaa ayıp ayıp iyiyki bi havalar ısınmaya gördü aşkolun ..
hadi gelin gari
serpil senin ve diğer hemşire arkadaşlarımızın günü kutlu olsun..

günaydın kızlar nerlerdesiniz yakında bir yoklama yapmak lazım çooooook uzun zamandır gelmeyenler var birde arada bir uğrayanlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…