2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hanimlar
hic giremedim nete, aneme gittim, simdide esimin memleketine gidiyoruz.
konar gocer yasiyoruz, ordan giremem gelince gorusuruz
hasta bebisler varsa sifa diliyorum. optum

selam hanımlar uzun zamandır giremiyorum ama uzun zamandır hastalıklardan hiç fırsatım olmadı ki
uğrayım buraya birde yaz geldi hepten boşladım sizi farkındayım beni affedin ne olur...
inşallah hepiniz ve bebişlerin hepsi iyidir...
hepinizi çok özledim kendinize cici bakın...

Selam vereyim ama kimse girmiyorki selamımı alsın... Ee tabi yaz geldi herkes geziyor.. Bizde hergün parka iniyoruz aybükeye kava , kürek felan aldık onlarla kumda oynuyor. Dışardan gel banyo yaptır yemek yedir uyut derken zaten akşam on oluyor... Doğrusu öğle sıcağında evdeyiz ama ozaman da aybüke uyanık olduğu için baktırmıyor...

Neyse iyi günler.. Belki okursunuz diye biraz yazdım:)

tünaydın, gerçekten yaz geldi kimsecikler uğramıyor artık buraya:))
Neyse, herkese güzel hafta sonları dilerim.

merhaba:))
biz geldik..:))
ay ne iğrenç bi haftaydı anlatamam..
güya hastaneye iyileşmeye gittik,nil tam başakla buluşacağımız gün hasta oldu,off tabi bulaşmasın die görüşemedik
nerdeyse 1 hafta bişi yemedi,bi acayip oldu nil..demin arabayı park edip inince bi mutlu bi mutlu,evde de öle,yemeye de bailadı,kendine yemek bile yaptı,evni özlemiş kuzum :))
nil de demir eksikliği çıktı,3 ay tedavisi var soona eğer yükselmezse bu sefer elektroforezi yapılacak,gene boşuna gittik yani,öle herkese hemen yapmıolarmış testi!!
okuyamadım umarım herkes iidir,bebeklerimizi öpüorum:))

kızlar hepinizi çok özledim...girmeyrm artık buraya inş herkes iidir...netimde sorun var düzelir düzelmez aranıza dönücem sizleri hç unutmuyrm..hepinize sevgiler...

Slm... Geçmiş olsun duygu.

Bizde dün eşimin sınıf öğrencileriyle pikniğe gittik. Bir arkadaş daha vardı onunda kızı var aybükeden bir ay küçük.. Benim kız öğrencilerle gezdi bana hiç gelmedi hatta bir öğrencinin omuzunda uyuya kaldı diğer ufaklık annesinin peşini bırakmadı. Tam voleybola giriyor kzıı çığlık çığlığa:) Çok güzeldi.. çok eğlendik kızımla:)

merhaba kızlar

duygucum gçmiş olsun hep öyle olur zaten buluşacakken hastalanırlar aman iyi olsunlarda bizde kızlarla kaç kez iptal ettik ya o yüzden , bu arada çocuklar evlerini özlerlermiş zaten yabancı evi istemezlermiş huzursuz olurlarmış
ayşegül annesine gidecekti o yüzden girmiyordur aylin de zaten hafta sonu müsait ancak eguşla haşır neşir fırsatı olmuyor her konuştuğumuzda selam söylüyor , bende bursadayım annemlerde dönmedim hala burada ara sıra fırsatım olursa bakıyorum

aaa canım dönmüşsündür die düşünmüştüm,neyse rahatsa kal bence de:))
nil yapıştı bana iice 1 sn inmio kucağımdan,bi de şööle güsel yemek tarifi istiorum bol demirlisinden:)

sakatatlar, koyun eti , dana eti,tavuk eti, kuru baklagil, yumurta özellikle kuru üzüm kuru kayısı, pekmez, yeşil yapraklı sebzeler, fındık , fıstık, susam, tahin bunlar demir kaynaklı besinler Duygucum

saol canım,okudum ben de ,yarın sakatata koşacağım işallah yer ,iştah gene sıfır,tüm günü 5 çilekle kapadık(
gene de şükür,öle hastalıklar,hastalar var ki,bin kere şükür dedim hastanede,Allah hepsine yardımcı olsun..
ii geceleropuyorumnanaktan

günaydın dicem kimse yok bugun kısmetse izne cıkıyorum 32. hafta raporumu alıp okula vericem izne mi cıkıyorum iş basımı belli degil cünkü metin cok yaramaz tv ünitesine cıkıyordu şimdi tv üstüne yüksek atlama yapıyo günde de iki posta dayak yiyo benden saglı sollu allah ne verdiyse dayaktan sonra duruluyo tıfıl nolcakalsanaalsanasmile9 kg aldım yarın ogluma alısveriş yapıcam havuzluhan a gecicem heyecanlıyım mutluyum ama sizler nerdesiniz hıııkötükedihüso
yoklama zamanı
KANCİCEGİM
İSMİYE
REYHAN KARAKAŞ
HERA
SHEEDA
AŞIK81
ÖZLEMYB
MISIRLI AYCA
BUNLAR HİİİİİİİİİİİİÇ UGRAMIYO
ALİSHA
AYLİN
BLOOM
ESRA
NAZLI
SMRİSK
LACO
DURUSUU
BARCLİ
peki bunlar nerde:uhm:

duygu gecmiş olsun ankara yolları yaramıyo kıs size bende de kansızlık had safhada kan yapan yiyecekler sekeri tetiklediği için yemiyorum arkadasım bana hatay dan pekmez gönderdi metin e onu kullanım kanı iyi çıktı gecen bitti aradım ekime olur şimdi bulunmaz dedi olsaydı bende yollardım niloşa tüüüüh

günaydın hanımlar taşındım sonunda evime tam yerleşemedim ama bayagı ilerleme var :))

ezgi ilk gün çok yadırgadı evi çok ağladı sürekli kapıya gitti dışarı çıkmaya cabaladı... ağlaya ağlaya uyudu kaldı sonra...

iki gündür daha iyi alışmaya başladı...

duygucum yine boşuna gitmişsiniz demek...

bizim doktorda ezgiye istedi öylesine bakalım diye demir için test çok oldu ama ben deldiremedim kızımı boşuna arada veriyorum demir şurubu.

çekirdeksiz siyah üzüm ver güzelim kahvaltısına katıyorum ben bir avuç kadar...

merhaba:)
fifoşçum canım hadi hayırlısı,artık bitti ha,gelio bi afacan daha:))
vurmuosun di mi gerçekten metin'e!!?saol canım nil pekmez de yemedi ki hiç..
ya bu demir ilacı 2 ölçekte simsiyah yaptı kızımın inci gibi dişlerini???nası geçecek bunlar?

deryacım hayırlı olsun,güle güle oturun işallah:)ezginin tepkisi çok normal karıştırdıkça rahatlar hahhaha:))kahvaltı mı o ne??

meralcim nasılsın?

Günaydınlar hanımlar, nasılsınız_?
Duygucum geçmiş olsun, kan yapıcı bişeyler içirmeye çalış bari.
Fifoşçum, hadi bakalım kolay gelsin sana canım.Geçen doğumda zaman geçmek bilmiyordu, bu hamileliğinde çok hareketli geçiriyorsun, metiş bir taraftan işler bir taraftan:))))
Deryacım, geçen aylinle konuşurken o da söylemişti, yadırgadı mı ege yeni evi diye.Onun eguş yadırgamış.Bizimki sanki bizden daha hevesliymiş.Hiç yadırgamadı allahtan.Çok biliyorlar bu cimcimeler ama.:))Hayırlı olsun yeni evin.Yerleşinceye kadar epey bir süre geçiyor.Biz hala tam yerleşemedik.Sürekli de eksik bişeyler çıkıp duruyor.

İyiiym duygucum yaa, sen nasılsın güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…