merhaba:)
fifoşçum canım hadi hayırlısı,artık bitti ha,gelio bi afacan daha:))
vurmuosun di mi gerçekten metin'e!!?saol canım nil pekmez de yemedi ki hiç..
ya bu demir ilacı 2 ölçekte simsiyah yaptı kızımın inci gibi dişlerini???nası geçecek bunlar?
deryacım hayırlı olsun,güle güle oturun işallah:)ezginin tepkisi çok normal karıştırdıkça rahatlar hahhaha:))kahvaltı mı o ne??
meralcim nasılsın?
güzelim demir ilacını meyvaya karıştırıp ver direk verirsen kalıcı olurmuş o siyahlıklar... ben ezgiye 3 aya yakın verdim o şekilde... şu kavanoz meyvalarının yarısına karıştırıyordum.
ben de aynen umursamamaya çalışıorum ama babamız tam bi felaket..nazı o bu hale getirdi nasıl şımartıyo anlatamam o daha bebek anlamıyo falan dio halbuki herşeyi anlıyo biliyo babası yanındayken her istedii oluyo en ufak bi şeyde kafa hemen tak tak yerde..ezgide kızınca kendini yere atıyor aynı ege gibi kafayı koruyor...
aglaya aglaya tepiniyor ben hemen başka odaya geçiyorum kalk bile demiyorum tıpış tıpış geliyor peşimden eline birşey verip o anda unutturuyorum.
sus veriyim diyorum bazen kusacak gibi oluyor yok umursamıyorum çünkü berbat bir şey dışardada yapıyor bazen çıldırıyorum
olabilir cnm ya diş bizim hala 8diş var, acıyo diorum hatta ağlıorum bazen sinirden ama hemen şapur şupur öpüyo artık öle bi hal aldı ki ne zaman biyaramazlık yapsa kim varsa yanında ayaklarını bile öpüyo çözdü benmki olayı 16aylık 2öpücükle dünyayı yönetiyo zilliooo bugün işler yolunda heralde,yoklamada eksik daha az:))
ben de şimdi nil'i uyuttum,yatağa bakıorum:)
nil'e demir damlasının şurubu başladık 3 ay devam edeceğiz bakalım ne olacak?
biz de azcık rutinden çıkınca tepetaklak oluoruss.ayşegül ısırdığı zaman acıdığını sööle,kafasını vurunca bakma,oradan ayrıl biz de işe yaradı bayaa azaldı hatta nadiren yapıo,o da başkalarından güç alarak!!
naz nie yemio dişler mi gelio acaba?nil ayın 9'unda 13,12'sinde 14.dişlerini çıkardı,alt köpekleri..
kucaamdan inmio kızlar,elim kolum tutmuo,bi elimle arabasını
değeriyle kendini taşıorum,ama çok yoruluorum ve sinşrleniorum artık,2 sefer ağlattım dün,almadım bakalım düzelecek mi;daha önce işe yaramıştı..
kreşte de durmuo 2 gündür,iice anneci oldu,resmen annee die seslenio bana:))
bizden de bööle işte..
maşallah ezgiye bizim de yaramazlık yüzünden akıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?