2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm...

Ezgiye nasıl tatlı çıkmış öyle. MaşaAllah...

Aybükenin dişleri dokuz oldu. 3 tane yolda iki bir kaç güne çıkar gibi.. Aybükede hala emiyor ama ısırmak aklına gelmiyor.. Çok düşkün değil bizimki sabahları biraz hırçın oluyor aç aç diye resmen saldırıyor, dövüyor beni:) geceleri babasıyla odasına gidip beraber yatıp uyuyorlar. Bugün öğle uykusunda da ilkkez beşiğinde kendiliğinden uyudu... Arada numaradan ağlasada almadım:) 15 dakikada uyudu... Böyle devam edeceğim inş kendi kendine uyumaya alışır:)

Herkese iyi günler, yemek yapmam lazım:)

Merhabalar,
Deryacım taşınmışsın yeni evin hayırlı uğurlu olsun,
Nilime geçmiş olsun, en kısa zamanda demir deposu olur ınş.
ıncicim abine çok geçmiş olsun.
Bizden de iyi haberler var, kızımın durumunu doktoru çok iyi buldu, hatta şu anda 2-3 adım atıyor. Böyle giderse kıza zamanda hiçbirşeyi kalmaz dedi doktor.
Biraz hareketlenmiş bugün burası.....

gözünüz aydın canım çok sevindim

ooooooo yoklama yaptım herkes burdaymıs meger ara ara yapmak lazım:)
masallah ezgiye cok şirin
inci derya bizde hala 3 diş var kardesini bekliyo essek
nazlıııııı iyi mi ege
hera da tesrif etmii oh ne güzel
rapor işimi hallettim ama cocuklardan ayrılırken cok üzüldüm 6 yıllık ögretmenim ilk defa aldıgım bir sınıfı mezu edemeden bıraktım
inci abine gecmiş olsun inş sınavda istedigin olur
metin sinir küpü günde 2-3 kere krize giriyo kafayı yerlere vurmalar kıpkırmızı gözlerle aglamalar filan
kaan da 2 kg olmus keyfi yerindeydi metin le gittik doktora kardesi tanıstı anlamasada bişiy:)
duygu pekmez niye yemiyo ki derya nın dedği gibi meyve suyuna filan karıstır kalıcı lekeler olmasın

slm kizlar herkes iyi umarim.öncelikle marsg ezgiye masallah tam bi cimcimeyaaaa.
montesori canim bizimde 6disimiz var hala bekliyoruz snein gibi.
kizlar sizlere önemli bi haber vermek icin girdim devrimin tüm testleri bugün yapildi.okadar zor ve yorucu bi gündüki anlatilmaz.sabah 7buculkda kaltim devrime 8kadar mama yedirdim 9da kadar meme ve sadece su ve sonrasinda öglen 2bucuga kadar acti.narkoz verildigi icin ac olmasi lazimdi.ogluma öncelikle eeg cekilmis yine uyurken kimildamandan cekilmesi gerektiginden norkozluydu ama40dk sürcekti ama bizim velet tam ortasinda uyanmis.tabi yenidein noarkoz ve devam.inanin ciktiginda gözlerini bantlamislardi agzindada oksijen maskesi iananin icm cok acidi.uyurken oglumu kan almaya götürdüler tam 10 tüp kan alindi.canim yavrum uyandiginda hem ac hem yorgun hemde üsüyodu tiriyordu resmen.sonrasinda ateslendi derken cok yorulduk simdi evdeyiz.sonuclar ne zaman gelir bilmiyorum dua edin kizlar hersey yolunda gitsin.hadi sizi öpyürum.simdi dinlenim biraz by.

slm arkadaşlar

bakdım herkez iyi maşşallah,

accu durumunuzun iyiye gitmesine çok sevindim inşş daha iyi haberlerinide alırız,

derya eviniz hayırlı olsun eşin ve kızınla sağlıklı günlerde oturmanız dileğiyle.

demir ilacından dişler karardıysa kafanız atakmayın benim abimin oğlunun simsiyahdı gecermi gecmezmi diye üzülüyorduk vede gecdi problem yapmayın.

şirketin taşınma işlerinden dolayı yoğunuz bende o yüzden pek gelemiyorum bu ay son bundna sonrada evde kızımla ilgilenicem inş, herkesi öpüyrum kendinişze iyi bakın filiz sizinde durumunuz iyiymiş maşallah allah yardımcın olsun inş sağlıkla kuağına alırsın.

gülsu üzülme inş bişey çıkmaz sanırım eeg sonuçu bi kaç haftayı buluyor bir ay öncesi bi tanıdığın oğluna yapıldı sara hastalığımı var diyip şüphelenmişlerdi ama bişey çıkmadı allaha şükür, inş sizdede bişey çıkmaz, ne gibi şikayetiniz vardıda eeg yapdılar merak ettim allah şifa versin inş iyi haberler verirsin.

günaydin smrisk canim devrimde sara nöbetinden süphelenmiyolar beyin dalgalarini inceliyorlar.en son kontrolde yasitlarina göre bi kac ay geri demislerdi oyüzden test yapip duruyorlar bakalim.hayirlisi insallah.

günaydin smrisk canim devrimde sara nöbetinden süphelenmiyolar beyin dalgalarini inceliyorlar.en son kontrolde yasitlarina göre bi kac ay geri demislerdi oyüzden test yapip duruyorlar bakalim.hayirlisi insallah.

canım hiç kafana takma tabiki tedbiri elden bırakmamak lasım allah yardımcınız olsun beninm bahsettiğim çocuğu göstepeye götürüryorlardı doktorlar lütfen geri ydi bilmem neydi diyipde üzülmeyin her çocuğun gelişimi farklıdır b utür şeylerle üzülmeyin demiş, sende üzülme allahın izniyle hepsi gecer, mümkün olduğunca kalabalık ortamlara girin, çocuklu ortamlar çok önemli. allahdan benim çevrem genişde miray faydalanıyor etrafım cocuk kaynıyor, bu konuda çok şanslıyım, kreşmi açsam acaba

Günaydın,
Gülsü'cüm eeg bizde çektirmiştik, 10 günde çıkmıştı sonucu. Allah büyük canım bebeğimin ınş. hiçbirşeyi yoktur, her çocuğun gelişimi farklı oluyor ve 3-4 yaşında hepsi yaklaşık aynı şeyleri yapmaya başlıyorlar. Hem doktorlar herşeye şüpheyle yaklaşıp, en kötüsü üzerinden incelemelerini yapıyorlar, hiç üzülme.
Derya, smirsk sağolun

slmlar hanımlar uzun süredir girmemdim bikaç bişeyle uğraştık zaten defneden açamıyorum ki herkesler iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür defne sürekl bişeyler anlatıyo ağaz dolu gakka-ayakkabı koka-toka gibi kelimeleri farklı söylüyo ama ben anlıyorum bir iki üç-bi ti çü ama çokta dişler hala 12 köpek dişi ha patladı ha patlıycak durumda yakın zamanda yazlığa gidicez inşallah orası iyi geliyo bize

bu arada kızlar bişey daha danışıcam perşembe evlilik yıdönümümüz eşim istediğin bi yer vramı diyip duruyo bildiğiniz şık bi restoran varmı boğazda falan olabilir balık restorantıda olabilir tavsiye edebilceğiniz bi yer varmı

herkese merhaba benim oğlum un 5 tanecik dişi var ve 6 aya yakındır dişlerde hiçbir hareket yok daha çok çıkması gerekmez miydi ya. doktora götürsem mi acaba siz ne diyosunuz?

bence normal ilk dişini ne zaman çıkadı eğer geç çıkardıysa diğerlerininde geç gelmesi normaldir ama çok kafana takılıyosa rutin kontrollerinde doktorunuza sor

evt ilk dişleri de biraz geç geldi 10. ayında falan birden çıktı hepsi sonra kesildi. yine de en iyisi gidiyim ben doktora sonra pişmanlık yaşamıyım. teşekkürler...

slm kızlar ogluma bir dünya ciciler aldım ayyyy cok heecanlıydı yanlız abartmısım biraz bebek deterjanı aldım yıkadım ev bebek koktu bir anda ütü işlerim var sonra da hastane cantamı hazırlarım sizler nasılsınız gülsü inş sonucun iyi cıkar haber ver bize
nazo metin de öyle sürekli bişiyler anlatıyo anlamayınca sinirleniyo
rutin bizimde diş az beklemedeyiz
sen yenisin galiba:)

monteee metinden de vardır bi sürü şey ama yineden dayanamıyo dimi insan Allah sağlıkla güle güle kllanmayı nasip etsin ee tarih ne zaman

kısmetse 25 haziran gibi
metin in herseyini yani 0-6 aylık cok ihtiyacı olan birine vermiştim iyi ki vermişim sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…