selam kızlar bebişler a.s. herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan
batuhanda sinirli valla istediği olmadı mı ya bizi dövmeye çalışıyor yada kendine zarar veriyor onun dışında sorunumuz yok şükür.
nil kuzuma da bol iştahlı günler diliyorum hemen iyileşir inşallah olumunekankayizsmile
sevdacım kaan bebek gelmiş ananlı babalı uzun ömürlü olsun tatlım
koca göbüşlü montiş seninde az kalmış hayırlısıyşa sende kucakla bebişini öpüyorum kocaman seni opuyorumnanaktan
slm kizlar herkes iyi umarim.öncelikle marsg ezgiye masallah tam bi cimcimeyaaaa.
montesori canim bizimde 6disimiz var hala bekliyoruz snein gibi.
kizlar sizlere önemli bi haber vermek icin girdim devrimin tüm testleri bugün yapildi.okadar zor ve yorucu bi gündüki anlatilmaz.sabah 7buculkda kaltim devrime 8kadar mama yedirdim 9da kadar meme ve sadece su ve sonrasinda öglen 2bucuga kadar acti.narkoz verildigi icin ac olmasi lazimdi.ogluma öncelikle eeg cekilmis yine uyurken kimildamandan cekilmesi gerektiginden norkozluydu ama40dk sürcekti ama bizim velet tam ortasinda uyanmis.tabi yenidein noarkoz ve devam.inanin ciktiginda gözlerini bantlamislardi agzindada oksijen maskesi iananin icm cok acidi.uyurken oglumu kan almaya götürdüler tam 10 tüp kan alindi.canim yavrum uyandiginda hem ac hem yorgun hemde üsüyodu tiriyordu resmen.sonrasinda ateslendi derken cok yorulduk simdi evdeyiz.sonuclar ne zaman gelir bilmiyorum dua edin kizlar hersey yolunda gitsin.hadi sizi öpyürum.simdi dinlenim biraz by.
selam kızlar
giremiyorum kaç gündür 10 gün önec bursaya gelmiştim cumartesi dönecektim vazgeçtim hadi 2 gün daha kalıyım dedim eşim döndü, aradan 1 saat geçmedi babam kalp krizi geçirdi hastaneye kaldırdık 4 gündür yoğun bakımdaydı daha bugün çıktı hastaneden by pass ameliyatı olacak yakında, babamın ardından 1 gün sonrada ananem vefat etti çok üzgünüm kızlar, öptüm hepinizi sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?