2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız filiiz doğuruyon şaka maka..ya bazen özenmiyo diilim anlamadan 2çocuk sahibi olcaksın biz hayatta cesaret edemeyiz bu gidişle

nazo boğazda lacivert die bi balık rest var anadolu yakasında, ya da aşk cafe güzel

Uploaded with ImageShack.us
cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

saol alisha biz avrupa yakasındayız
bu arada naz çok tatlı olmuş maşallah
hadi bakalım monte bi avazda inşallah :)))

günaydın:))
nazıma maşallah kocaman kız olmuş valla,saçları uzayınca nasıl da değişmiş yahu,maşallah:))

günaydın millet ayyyyyyyyyyyy naza bak bakıslar aynı metin zaten metin in bu forumda ki kız versiyonu nil ve nazdelikafadulden
duygu nerdesin
sabah erken kalktım iznimin keyfini sürüyorum cennetimden bakarken adlı filmi izledim şimdi de başka dilde aşkı izliyorum elimde kahvemle
baba ogul uyuyo Çok üzgünüm çoook

nazo laciverti biliyorum güzel bir yer birde beykoza giderken taç var ama fiyatları uçuk et lokantası tarzı bir yer düşünürsen üsküdar da testi mabeyin istinye de kuzine sait iskender filan var kuzinenin bahçesi çok güzel....

selam kızlar
giremiyorum kaç gündür 10 gün önec bursaya gelmiştim cumartesi dönecektim vazgeçtim hadi 2 gün daha kalıyım dedim eşim döndü, aradan 1 saat geçmedi babam kalp krizi geçirdi hastaneye kaldırdık 4 gündür yoğun bakımdaydı daha bugün çıktı hastaneden by pass ameliyatı olacak yakında, babamın ardından 1 gün sonrada ananem vefat etti çok üzgünüm kızlar, öptüm hepinizi sonra görüşürüz

selam kızlar
giremiyorum kaç gündür 10 gün önec bursaya gelmiştim cumartesi dönecektim vazgeçtim hadi 2 gün daha kalıyım dedim eşim döndü, aradan 1 saat geçmedi babam kalp krizi geçirdi hastaneye kaldırdık 4 gündür yoğun bakımdaydı daha bugün çıktı hastaneden by pass ameliyatı olacak yakında, babamın ardından 1 gün sonrada ananem vefat etti çok üzgünüm kızlar, öptüm hepinizi sonra görüşürüz

ekinsu başın sağolsun ve çok çok geçmiş olsun. inşallah bi an önce ataltırsınız bu günleri.

İyi akşamlar.. Naz'ı kıskandık bizde fotograf koymaya karar verdik...

Aybüke ve arkadaşı Azra:)

Afacanım kapısındaki stickerı öperken:)

slm kızlar valla ne doğru düzgün okuyabiliyorum nede yazabiliyorum kkusura bakmayın ne olur hiç zaman bulamıyorum bebeklerden ve ev işlerinden

Aminn tatlım çok tşk ederim
sizde iyisinizdir umarım pek uğramıyosun batuya ve kendine ii bak ve kocaman öp

canım çok geçmiş olsunn Allah sabır versin sana okurken çok kötü oldum inşallah ii haberlerini alıcaqksın oğluşunun Allahın izniyledualarımız seninle

çok geçmiş olsun emelcim tez zamanda atlatırsınız inşallah babacığına acil şifalar diliyorum ve başınız sağolsun canımm Allah sabır versin

aybükeye ve nazada maşallahlarr çok şekerler Allah nazarlardan korusun kocaman kız olmuşlar valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…