geçmiş olsun :çok üzgünüm:İyi geceleeer... Biz yine hastayız. Öksürük, burun akıntısı, tıkanıklık, boğazda iltihap, kulakta kızarıklık ne ararsanız var... yine antibiyotik kullanıyoruz... İki gecedir uyumuyordu ilaçların etkiseyle bu gece uyur inş...
ay duygu alemsin...ben bi yerlere yazmistim ay boyle bi durum olur da yazmam mi...ama hangi mesaja bilemiyorum...sen bi ara bul arastirmaci arkadasim...bu arada senin cadi nasil...ya sen demissin biz sokak sokak dolasiyoruz diye yola atlamiyor mu nil...benimki arabalarin onune cikiyor hep..cekince de kiyamet kopuyor...
]ay canım asıl sen alemsin ,tıkla nickinin üstüne bak gelio bütün mesajlar,hahhaha..
biz sokak sokak dolaşıoruss mu yazmışım ??evet sokaktayıs ama akşam üstü ve sabahları..nilin atlama huyu yoktu ama yeni yeni görüo burda
evet kayınvalidem ankarada benim, eşim iş için gelecek bizde geliyoruz onunla zaten gitmek istiyorduk hep iş bahane oldu perşembe olmaz belki ama cuma yada cumartesi olabilir size nasıl uygun olursa ben özeline telimi yazıyım
hmmmbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?