2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kendime çok güldüm başak ya gamze bizimkinin deyince eşinin tayini çıktı sandım sağır duymaz uydurur gibi olmuşum :))) bu arada hadi bakalım hayırlısı olsun tecrübelerinizi yaz mutlaka memeden keserken çünkü kerem aynı onat gibi meme aşığı

slm kizlar cok herkes iyidir calemtyjne oglusun cok tatli masallah.kizlar cok yorgunumya devrimi terapiye götürdüm geldim yemek is güc derken yeni oturdum.sükürki devrim uyudu.terapicisi diyorki devrim cok zor bi cocuk senin isin diger annelere göre isin cok yorucu.devamli ilgi isteyen ve zor ögrenen bi cocuk.offf yoruldum ya.

kerem koca adam olmuş. düştümde dermiş. maşallah ona.
gülsücüm allah yardımcın olsun güzelim. ama şükürki korktuğun başına gelmedi. artık napcaksın sağlıklı olunda..
biim görüştüğümüz kız bakma olayona tamam dedi. valla gizli kamera alcam koycam eve. yok ben rahat edemem myle. bu fikir kimilerine paranoyakça geliyo ama hiçbi şeyin çocuğumun psikolojisini bozmasına izin veremem.
kızın başlama tarihiyle hafizenin gidişi arasında 15-20 gün var. annemi aradım bugün açık açık benim insan ihtiyacım var 20 gün dedim. düşünürüz dedi. bende valla iyi düşün kayınmvalideden hayır yok. gelmezseniz bu senede benide torunuda görmeyi unutun gelmem oralara ahada tehdit ediyorum dedim. güldü bişey demedi. ama gelmezlerse görürler onlar. ayyy varya çağan büyüsün bana ihtiyacı olsun hiç ikiletmiycem yavrumu allah nasip ederse.

neyse ya ben yine çok yazdım. kızlar unuttuklarım varsa nolur kusura bakmasın. kafam çok dalgın.
haa bugün kuaföre gittim. kısacık kestirdim saçlarımı. ama resmen işkenceydi. saç diplerim o kadarçok acıdı ki anlatamam. bu sabah kalktığımdada acıyodu. kuaför dedi ki saç nezlesi diye bişey varmış ilk defa duydum. yaa saçım bilem nezle oldu heryerim ağlıyo ve ağrıyo...
neyse bu defa gerçekten byeeee

ıyi geceleeer... Biz yine hastayız. Öksürük, burun akıntısı, tıkanıklık, boğazda iltihap, kulakta kızarıklık ne ararsanız var... yine antibiyotik kullanıyoruz... ıki gecedir uyumuyordu ilaçların etkiseyle bu gece uyur inş...

gecmis olsun aybukeye..insallah en kisa zamanda atlatir ama ne cokmus rahatsizligi...canim cok cani aciyordur...

ay duygu alemsin...ben bi yerlere yazmistim ay boyle bi durum olur da yazmam mi...ama hangi mesaja bilemiyorum...sen bi ara bul arastirmaci arkadasim...bu arada senin cadi nasil...ya sen demissin biz sokak sokak dolasiyoruz diye yola atlamiyor mu nil...benimki arabalarin onune cikiyor hep..cekince de kiyamet kopuyor...

serpil insallah bakici dogru duzgun cikar...ben burda kimselere guvenmem diye biraktim isi ve baslamiycam...senin ne kadar zorlandigini cok iyi anliyorum..allah yardimcin olsun...

ya gunduz okumustum ama ancak yaziyorum tabi aklimda kalmadi...

günaydın kızlar

serpil ben seni çok iyi anlıyorum benimde burda hiç kimsem yok geçenlerde hastalandım nasıl kötüyüm regl sancım tuttu ytaktan kalkamıyorum içimden dedim annem 3 saat uzakta kaynanam 5 saat uzakta şimdi 1 saatliğine gel diyeceğim kimsem yok ne kötü dedim az daha temizliğe gelen kadını çağıracaktım valla:)

tuğba geçmiş olsun aybüş ne kadar sık hastalanıyor dr ne diyor acaba alerjik bir durumu falanmı var

slmlar
ben de çok çaresiz hissediorum bugünlerde, yardımcı kimsem yok yakında kreş araştrdım bu kadar küçük hiçbiri almıyo burda eylül gibi bidaha arayın diolar bakııcı tutsam o zaman da benim evde durmam çok saçma zaten güvenemem de kolay kolay..dün üniden ark larım vardı biri işsiz biri çalışıyo bende umutsuz ev kadını:)sanırım yüksek lisans yapıcam eşimle de konuştuk en mantıklısı bu sonra da okulda kalırım ama tabi aptal gibi kpds yi kaçırdım şimdi kasımda girip ancak şubatta okula başlayabilirim bakalım..
naz adını söylemeye başladı çok şeker naj diyo siizinkiler de başladımı

günaydın ayşegül, başak nasılsınız , vardır kreş ayşegül benim arkadaşın bir kreşi var 16 aylık bebek vardı alıyorlardı

maltepedemi cnm burda eli yüzü düzgün heryeri aradım alan yok maalesef..dragos ya maltepe arıorum

maltepede değil size çok uzak olsa söylerdim zaten ne biliyim sizin oralarda da çokdur kreşler diye düşündüm

tşk ederim emel,iyiyiz canım kerem beyin peşindeyimm.öğlen uykusunda paşa zade şuan bende yatacaktım vazgeçtim ..ayşegül sen de bunalmışsın sanırım artık evde olmaktan,ben uzun zamandır böyleyim artık kerem büyüyo bende kendime iş bakıyorum ama malun gideceğizde bilemiyorum bakalım kısmet tayin yerimiz güzel bir yer olursa orda ararım bulamazsamda artık bende kendi işimi kurcam bizde dün eşimle konuştuk bu konuyu:)) emel sen düşünmüyormusun çalışmayı mesul müdürlük bakınıyorum ben, aslında çok iyi bir iş bir kaç unlu mamülleri satan yerle anlaşsam evden ayda bir iki kez uğrayarak 1000 tlye kadar kazanabilirim ama maksat para kazanmak değil bir fiil evde olmak kendimi geriliyormusum hissi yaratıyo fiilen çalışmak istiyorum ama durumumuz el vermiyo işte

kerem kendi adını söylemiyo daha ..baba bile demiyo gerçi babamız üzgün onun dışında bi çok şeyi söylüyo ama 9 aydan beri anne diyo bilinçli olarak dede annanne totes (domates) düştüm attı tuş(kuş)annn(araba) hav(/köpek) gibi

Başak bende aynı şeyi düşünüyorum bir yere girsem çalışsam malum özel sektörde özellikle bizim sektör çalışma saatleri çok uzun sabah 7 de çıkarım evden akşam 8 den önce giremem o zamanda oğlum beni görmeden büyür bu düşünce canımı sıkıyor kendi işimi yapsam diyorum oda ayrı bir risk bilmiyorum şimdilik düşünmek istemiyorum mesul müdürlük hiç yapmadım çünkü ben kontrol etmeden rahat edemem hem yeni yasa çıkarıyorlar mesul müdürlük kalkıyor malesef o kapıda kapanıyor artık

haklısın bu anların tadını doya doya yaşayalım ilerde elbet kreş yaşına geldiklerinde yaparız birşeyler..
şanslı oldumuğumuzu bilnek lazım aslında hemde çok

evet bende öyle düşünüyorum çok şükür oğlumun yanındayım ben büyütüyorum bu çok büyük bir şans Allah eksik etmesin , bu arada ben haftaya perşembe-cuma-cumartesi ankaraya geliyorum seninle gamzeyle özlemle görüşmek isterim

evet kayınvalidem ankarada benim, eşim iş için gelecek bizde geliyoruz onunla zaten gitmek istiyorduk hep iş bahane oldu perşembe olmaz belki ama cuma yada cumartesi olabilir size nasıl uygun olursa ben özeline telimi yazıyım

geçmiş olsun :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…