2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşegülcüm nil,sööleyince adını söölüo ,genelde tekrar edio kelimeleri,al,ver,oldu,düştü gel..gibi kullandıkları var bi de:))
nu arada tüm dişerimiz tamamlandı,2.azılar hariç,işallah rahatıss 2 yaşına kadar:))darısı başınıza:)

Selam.. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...

Emel Aybüke bir yaşına kadar bir kez hastalanmıştı ama bir yaşından sonra neredeyse dörtkez kulakları iltihaplandı... Doktor bir kez ortakulak iltihabı olan çocukların kulakları daha çabuk iltihaplanabilir demişti... Sanırım ondan...

Duygu darısı bizim başımıza.. Doğrusu biz üç azı çıkardık ama azılardan önceki dişlerimiz hala çıkmadı. üç dişte yolda:)

merhabalar,
hasta bebişlere geçmiş olsun,
filiz yeni evin hayırlı olsun
meralcim ucuz atlatmışsınız.....
Ayşegül geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Unuttuklarım varsa özür şimdiden, sabah okudum ancak şimdi cevap yazıyorum, hemen de çıkacağım...

Slm hanimlar biz bu sabah krese gittik cok sevimliler ya sabah9 da hepsi oturup kahvalti ediyor kendi yiyor hepsi 12.30 yemek yne bizimki ikisindede oturmadi masaya kacti

Ama sinifa girdi oynadi 3 saat

resim yapmislar ilk resmin verdi ogretmeni :)) buzdolabina astik oyun hamuru dans vs vakit gecti

Aysegul kresi cocuk Evi olarak ara ezgininki cocuk Evi diye geciyor 18 aydan aliyor

Buarada Adin ne senin deyince Ezgi diyor bizimki artik

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl kızlar cevab yazarsanız sevinirim benim oglum burak hala konuşamıyor hiç bir şey demiyor sizce normalmi üstelik bu aralar acaip sinirli nasıl davranacağım bilemiyorum mafoldumbensenağlama şaştım kızıyorum bazen ona bile aldırış etmiyor hayır dan anlamıyor inadına yapıyor sanki moralim çok bozuk :çok üzgünüm::1no2::a015:

Aylin bence normal canım benim oğlumda çok sinirli hayırı anlamıyorlar henüz , bizde sadece anne ve baba diyoruz o kadar onun dışında başka kelimemiz yok

Aybüke adını söyleyemez uzun çünkü... Ama derdini anlatıyor.. Bir kaka dememiz eksikti onuda poposunu tutarak söylemeye başladı:)

Aylin bazı çocuklar geç konuşuyor, normaldir sanırım.. Birde kız çocukları daha çabuk dillenir diyorlar bence de doğru...

iyi geceler
aybükeye geçmiş olsun
oh ne güzel deryacım yavaş yavaş alılacak bence ne güzel oynamış ay bide resim yaparmış yerim ben onu
kıslar esra ile konuştuk bugün giremiyormuş artık eskisi gibi hepinişze çok çok selamı var berrakta iyiymiş
bende acaip yorgunum halılarımı verdim yıkatmaya onları vermişken gardırobumu sildim anca ne var ne yok indirip yatak odamı temizledim yarında çağanın odasını temizlicem bişr yandanda perdeleri falan yıkıyrum bu hafta hepsini yapayım diyorum bakalım yeğenim bizdeydi iki gündür çağanı oyalıyordu yarın gidcek o gidince yapabileckmiyim (
neyse hepinize iyi gecelr

iyi geceler herkese

emel yakınındada olsa mesela benimkinler daha iki ya da üç kez bakmışlardır...hasta oldum herkesin bir işi vardı..yanında olsada bazen uzaktakinden farkı olmuyor...yarın diyetisyene gitcem eymeni götürmek istemiyorum anneme söyledim yasin günü var dedi kayınvalideye söyledim işim var dedi...ne işin var dedim düşündü bahaneyi buldu..akşamdan bu yana sinir oluyorum zoruma gidiyor ya millet torununu kucağından atmaz bizimkinler sadece sevecek...annem yine bakarım dedi kıyamadı..

başak benim oğlanda bir baba demiyor bende acaba böyle olması normalmi diye düşünmüştüm..anne aba abi gel diyor sevmediği insana kapıdan girer girmez git diyor bazen utanıyorum:kedi:birde attım pist(kedi) hav(köpek) su süt tamam diyor ama baba kesinlikle demiyorbilmiyorumkismile

bu arada bende kardeşimin yemin törenine gitmeyi düşünüyordum ama benim oğlana bakan birisini bulamayınca hayallerim suya düşecek gibi...çocuklada göze alamıyorum o kadar yolu

aybükeyede çok geçmiş olsun..inşallah hemencik iyileşir

duygu köpek dişinden sonramı iki yaşına kadar gelmiyor diğer azılar...bizim 4 tane azımız var köpek dişi henüz yok

bugünlerde tam bahçeyle uğraşıyorum çiçeklerim çok güzel oldu çok zevkliymiş çiçekle uğraşmak tabi açan çiçekleri benim oğlan kopartıp bana veriyor o dahada güzel:asigim: aşkım benim..ne de olsa oğlak burcu romantik olcakkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hiç mi demio??valla ben pimpirikliyimdir ama sinirliyse normal:))belki konuşamıo die de dinirleniodur?

ayy inciiii!!!!:hulya:

canım ya bence de kardeşin anlar seni,kısa süre için hiç yorma oğlumu valla toparlayamazsın kolay kolay..

bizim 4 azıdan soona çıktı köpekler,sırada 2.4 azımız var:)

ayy çiçek vermeleri beni de bitirio,nil de papatya topluo bana (en sevdiğim):teytey::teytey:a.s.

deryacım 3 saat çok ii bi süre ilk sefer için ama sen sınıfta diildin işallah,kapıda falan bekle yoksa hep ister,zaten sanırım artık beklemezsin:))
yemeğe de alışır bikaç güne annesi

ay kızlar bugün kocişle işlerimiz vardı. çağanı bırakıp hem işlerimizi ypcaktık hemde gezcektik ama olmadı. adam izin aldı geldi ama iğrenç bi nöbet tutmuş. 10 km uzakta bi ilçe var. emniyeti basmışlar. lojmanları taramışlar gecenin bi yarısı. tabi hastane olarak sabaha kadar ayaktalarmış. yaralı gelirmi ayrı dert hastane basılırmı ayrı dert. anlıycanız geldi ve yattı. nerede yaşıyoruz biz ya. bu nası insanlık. gece yarısı uyuyan insanların üstüne roketatarlarla saldırmışlar. takır takır taramışşar. anlatırken hikaye gibi geliyo ama malesef bunlar yaşanıyo buralarda.

bizimde 4 azıdan sonra üst iki köpek çıktı. şimdide taa arkaları kaşıyo. alt iki köpekten önce arkadan diş çıkarcak herhalde.

bugün çağan bana annea dedi. ilk kez anne diyo. bide uzata uzata söylüyo. işine gelince aba diyodu neyse bugün sevindim işte anneyi duyunca. baba demeyi bıraktı silah arkadaşı ya ukku diyo babasına.
neyse işte böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…