hiç mi demio??valla ben pimpirikliyimdir ama sinirliyse normal:))belki konuşamıo die de dinirleniodur?slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl kızlar cevab yazarsanız sevinirim benim oglum burak hala konuşamıyor hiç bir şey demiyor sizce normalmi üstelik bu aralar acaip sinirli nasıl davranacağım bilemiyorum mafoldumbensenağlama şaştım kızıyorum bazen ona bile aldırış etmiyor hayır dan anlamıyor inadına yapıyor sanki moralim çok bozuk :çok üzgünüm::1no2::a015:
ayy inciiii!!!!:hulya:iyi geceler
aybükeye geçmiş olsun
oh ne güzel deryacım yavaş yavaş alılacak bence ne güzel oynamış ay bide resim yaparmış yerim ben onu
kıslar esra ile konuştuk bugün giremiyormuş artık eskisi gibi hepinişze çok çok selamı var berrakta iyiymiş
bende acaip yorgunum halılarımı verdim yıkatmaya onları vermişken gardırobumu sildim anca ne var ne yok indirip yatak odamı temizledim yarında çağanın odasını temizlicem bişr yandanda perdeleri falan yıkıyrum bu hafta hepsini yapayım diyorum bakalım yeğenim bizdeydi iki gündür çağanı oyalıyordu yarın gidcek o gidince yapabileckmiyim(
neyse hepinize iyi gecelr
bu arada bende kardeşimin yemin törenine gitmeyi düşünüyordum ama benim oğlana bakan birisini bulamayınca hayallerim suya düşecek gibi...çocuklada göze alamıyorum o kadar yolu
duygu köpek dişinden sonramı iki yaşına kadar gelmiyor diğer azılar...bizim 4 tane azımız var köpek dişi henüz yok
bugünlerde tam bahçeyle uğraşıyorum çiçeklerim çok güzel oldu çok zevkliymiş çiçekle uğraşmak tabi açan çiçekleri benim oğlan kopartıp bana veriyor o dahada güzel:asigim: aşkım benim..ne de olsa oğlak burcu romantik olcakkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?