kizlar selam,
tr.ye gittim geldim kendime dondum ama ancak yaziyorum...arada size takildim ama sadece okudum yazamadim...ama bu aksam yazmam lazim diye dusundum...niye mi az sonra
oncelikle masallah afacanlar ayaklanmis...yuruyenlere aferiiiin kocamanindan annelere de kolay gelsin diorum..benim canavar yurumuo...elinden tutarsam kosuyo ama...emeklemiyo da...sizinkilere masallah kocaman...darisi basimiza...
dislerini cikaranlara da affeerrrin hayirli olsun...
bu arada ben diyeti 3 hafta once biraktim artik hafakanlar basmisti cunku alerji dediler diyet yaptim kan kesilmedi hic..ben de artik yeter dedim bi de yiyeyim...hala gozle gorulur kan yok ve oglum huzursuz degil yediklerinden cok sukur..ama sonunda doktora yemeye basladim deyince bi arastiralim belki bagirsakta baska bisey vardir dedi...ki ben bunu aylar once soyledigimde alerji deyip gecistirdiler..yani doktora fena halde sinir oldum...
neyse telimi kaybettim bugun cok usgunum..bu da arada kaynasin benden bilgi...
filiz kiz ne cesaret masallah sana da...ay beni de gaza getirdin ama yoooookkk basaramiycaksin
baska da unuttum kafam corba gibi...asil onemli meseleeeeee
kizlar burda bu aksam bi arkadasa gittik..harvard univ.de post doktora yapiyo..arakadasin alani asilarmis...bize domuz gribi asisini anlatti uzun uzun ve tr.de doktorlarin bolunmesi yayilan haberler vs falan herseyi bi guzel anlatti..veeee sonuc bence yaptirin gerekli dedi..ve yan etkiler icin se normal grip asisiyla ayni riskte...yani korkmayin arkadaslar...nasil normal grip asisini rahat yaptirirsaniz bunu da oyle dusunun...tabi bize cok ayrintili anlatti...aklima burda olan ve baska yerlerde okudugum herseyi sordum...inanin cooookkk bilgi verdi...ve biz dun yaptirmistik iyi etmissinz dedi...isteyen olursa buraya da yazabilir sorulari ya da ozelime yazin...ben belki burayi yarin okuyamam...cevap veririm...ama ben bugun yaptirdigimia cok memnun oldum ki doktora gitmeden once asla yaptirmiycam diyodum...ve sirf doktorla daha cok tartismayim diye yaptirdim..tabi burdaki istatistikleri ogrendim kimse hasta geri donmemis sonra icim rahat etti kabul ettim...ama bugun aklimda hicbir soru isareti kalmadi...
burda bi arkadasim gecirdi domuz gribini ve kiz mahvoldum dedi..bebekler dayanamaz bu aciya dedi...cok agir bi hastalikmis arkadaslar...bulasmazsa problem yok ama ben korktum ya bulasirsa diye....ben tavsiye ediyorum asiyi ama tabi karar sizin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?