2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar ben tasındım sonunda herseyim biraz sıkısarak da olsa sıgdı ama ne unuttuk biliyo musunuz kaan a yatak almayı ve yatagı koymaya yer garibim ne sanssız bir cocuk yaw 24 gün sonra aramızda olcak amabilmiyorumkismile
anneme gectim metin burdaydı bir haftadır cok mutlu burda insan cok olunca adam bası 1 saat düşüyo günde kaydirigubbakcemile3ben iyice agırlastım şiştim ayakkabılarım olmuyo annemin pazar terliğine kaldım yani toplam 10 kg almısım sekerim cok yüksek insülin vurulmaktan kevgire döndüm ama metin de ki gibi dikkat etmiyorum dozu yüksek cakıp herseyden yiyorum kötü yapıyorum ama sıkıldım bu durumdan.....
aysegüüüüüüüül gecmiş olsun kayınvaldene allah cektirmesin bakana da yatana da zor bizde minadex kullanıyoruz portakallısından metin in iştahı da şimdilik iyi bakalım eve gecince nasıl olcak ....kac ml veriyosun ben 5 ml veriyorum ama düzenli kullanmayı unutuyorum ....
balım gamze yazdıklarınızı okuyunca her evde bir metin var diyorumaklinialirimsmile
deryaaaa merak ettim acaba okulda napcak zaten cocukların alısma döneminde bahcede olmaları cok iyi ama ezgiyi kandırma bir anda bırakıp gitme zamanla alısır....
lida sevindim alerjinizin gecmesine güler e de sevindim mutlu iki tane haber :lepi:
aklımda bu kadar kaldı geceleri zor yatıyorum baston yutmus gibiyim bu arada günler yaklastıkca cok heyecanlanıyorum o bebek kokusunu içime cekicegime ikinci defa anne olucagıma :icecream:

bu arada eve kadın bulamadım 9-4 filan istiyorum 750 veriyorum yok efendim gelenler birde sigorta istiyo 6 ay filan bende evde olucam bir aksilik olmazsa yani bakıcagı tek cocuk birde yaparsa iki tencere yemek sanki holding sahibiyim sigortayı nasıl ödeyim yaaaaa

bir komsum var durumu cok kötü her gün makarna yemekten cocukları rahatsız damar sertliği var ikisinde de tam gün okula gidiyolar bak diyorum yok efendim olmazmıs para azmıs sigorta yokmus demek ki ihtiyacı yok yada calısmakta gözü yok allah düşürmesin ben öyle zor durumda olsam ve bana iş gelse cocuklarım için .ok bile temizlerim bea

emel baban nasıl oldu onatın keyfi yerinde mi size geldigimde görmüştüm onat ta wc fıcasıyla onuyodu dimi hala devam mı :))) benimki de almıs diş fırcamı saclarını tarıyo birde pipiye cok düşkün oldu altını bezlicegim zaman illa saatlerce konuscak pipiyle elleme filan yok da bazen bezini cıkarıyorum rahatlasın diue bası önde pipiye bakarak yürüyo....
aysegül arkadasım kızını götürüyo sabiha hanıma cok memnun eyüp de leventte yeri var 300 tl ücreti ama aralık da yer ayırttı cmt sıra gelicek de gidicek biz şimdi yer ayırtsak 2,5 sendromuna yetisiriz herhalde anne iş de kitabını bulursam alıcak güzelmiş diyolar....
ayyyy ne cok özlemişim be sizi cenem düştü baksanıza yazıyom da yazıyom:)))

babam iyi sayılır filizcim gezinmeye başladı, onat hala fırçaya takık senin gördüğün onun için alınmış hiç kullanılmamış sıfır fırçaydı ama en son temizlikçi kadın onu kullanmış oda 2. ele düştü anlıycağın şimdi tuvalete daldımı bizim fırçaya saldırıyor

sabiha hanıma benim eşimde gitmek istiyor ben gerek yok diyorum ama bakalım belki 1 kez giderim, anne işte kitabı var bende netten aldım ben

uzun zamandır yoktun kıs fifoş, bizde özledik seni.Hayırlı olsun güle güle otur.İnşallah kendi evin bir an önce olur, geçersin.
Nasılsınız kızlar,
Deryacım inşallah istediğin gibi bir yerdir.Sende ezgide mutlu olursunuz.Bende istiyorum ama benim bildiğim yok buralarda.
Emel baban nasıl oldu güzelim.Soramadım ne zamandır_?
Başak seni unutmadımmmm:))))Ama köye gidemedim, bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.

filiz güle güle oturun yeni evnizide. bu insanları anlamak zor gerçekten. bende bakıcı derdindeyim. ne istiyolarsa tamam diyecek haldeyim. bugün birinden haber gelcek aksilik çıkmazsa. offf off.
kaynananmda diyoki bu sene senelik izne çağanı erken çıkarın. kimse gelelim demiyo çok bunaldım ailelerin bu ilgisizliğinden. yavruyu anasndan ayırmak kolay geliyo nası kıyılır dimi ama.
kendi annem ayağım çatladı tanımadığım halde siz geçmiş olsun dediniz aradan geçti 6 gün daha bugün arıyo. bu evlat sevgisiyse benim hisseettiğim ne benimki evlat sevgisiyse anneminki ne şaştım. ammaaaan. ölümlü dünya diyim geçiyim bari..

iyi geceler gerçi kimeseler yok ama
filizcim hayırlı olsun eviniz canım güle güle oturun şallah işallah iyi bir bakıcı bulursun canım serpilcim bu dileğim senin içinde geçerli zira iyi bir bakıcı bulmak zor valla benim arakadaş işe başlıcak bişr bakıcı başlattı geçen ay kızım alışssın diye erken başlattı ilk iki hafta anlayamadı zira oda evde olduğundan bakıcı az buçuk lgileniyordu falan neyse üçüncü hafta bu rahatsızlandı hastaneye gitti kızıda uyutup bakıcıya bırakmış hastaneden bir gelmiş kız eşiğinden sarkmış ağlıyor bakmış bakıcı başka bişr odaya geçmiş üstünede battaniyeyi öekmiş horul horul uyuyor neyse almış kızı bakıcıda uyanmış demişki bak uyuma gündüzleri düşer dfaklan beşikten bakıcıda ona demişki ay zaten ben gündüzleri hiç uyumam nasıl pişkin bakarmısınız neyse ertesi gün kızı uyutup bana geldi gene bakıcı evde yine gittiğpinde bakıcı uyuyor aynı battaniyeyi almış o gün çıkardılar işten bu ikinci bakıcısı haftaya işe başlıcak bu bakıcıda bel fıtığı var bende deyip kanapeden aşağı inmiyormuş e bizim çocuklarda halıda oynuyorlar neyse uzun uzun anlatmim kadıncağız bundanda memnun değil napıcanı şaşırmış durumda haftayada işe başlıcak valla ha birde filizin anlattığına gelicem burdaki bakıcılar eğersadece çocuğa bakarsa 500 alıyor ev işide yaparsa 700 falan çokta bişey yapmıyolar ama fiyatlar çok uçuk bazılarıda iş beğenmiyor fiklizin dediği gibi benim abimin eşide öyle kaç tane iş buldum ama çalışmakta gözü yok sonrada hp bizden bekliyolar en sonunda dedimki seneye çalışıcam çağanada sen bakıcan valla tutupta bakıcıya bana para verdirisen dahada selam bile vermem size neyse yok ben ona bakarım sen sakın dert etme dedi sonuçta bedavada baktırmıcam ama en azından aklım evde kalmaz bari neyse kıslar bu bakıcı muhabbeti eaha çok uzar gider biz bugüğn hastanaye gittik dr çağana bir iştah açıcı bişrde diş içi tablet verdi kullanıcaz bakalım işallah faydasını görürüz bu hafta accık yoğun olucam belki bakamam buraya hepinizi öptüm görüşmek üzere

Günaydınnnnn Arkadaşlar flor tablet kullanan var mıydı?
Ay bu bakıcı olayı var yaaa...Çok zorrrrr
benimkinin de tayini çıktı..Ofkiii offff

günaydınnnnnnnn
emelcim babaın iyi olmasına sevindim canım,gamzenin değil bakıcısının tayini çıkmı ay gerçekten çok zor adam gibi bir bakıcı bulmak güvenmek çalışmadığım için tek bu konuda mutluyum.
meral abla teşekkür ederim ilgin için :)))
lidaaa bahsettiğim oto koltuk o geriye dönük olan eskiden bir yaşa kadar deniyordu ama artık oturtabildiğiniz kadar ters oturtun diyorlar en azından 4 yasa kadar ,karma grup var istanbulda ithal ettircem bakalım dönmediler daha mail attım geçen.o videoyu eklemke istemiştim bende yavrunun boynu kırılmış,izlemişsin sen
filiz taşınmış güle güle otur canım yeni bebek yeni ev oh ne güzel

dün kerem yürürken ayağı takıldı düştü ellerinin üstüne bende görmezden geldim ağlamasın diye babası geldi sese noldu!!! dedi kerem cevap verdi '' düştümmm'' çok şekerdi..domatese totes diyo birde çok hoşuma gidiyooo bizimde iştahımız bugün hiç yok köpekler yolda sanırım..gece zaten hala düzensiz uyku emel ben haziranın ortasına memeden kesmeye niyet ettim bakalım başarabilecekmiyim??dışarı çıkmak için deli oluyo ayakkabıları ile beni bile dövüyo gidelim diye havalar ısındı akşam olmasını bekliyorum halyle ama akşam olana kadar canıma ..dar atıyoz kendimizi dışarı..sankim 1 kilo daha vermşim kızlar çok mutluyum hiç bişi yapmıyorum ama 3 klo verdim 1 ayda emzirmenin faydaları sanırım

canım son mesajın buymuş,burda yazdığın henüz kan yok yani biz bilemedik bence tamamen geçtiğini?ondan kimse yazmamıştır bişi..aklıma takıldı da baktım şimdik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…