merhaba
ayşegül kayınvalidene geçmiş olsun allah kurtasın çok üzüldüm
yaramaz çocuktan çekenlerden biriside benim..ne kadar kitap okusanda ne kadar birşeyleri uygulamay çalışsanda boşmuş ben bunu anladım..bence her çocuğun bir yapısı var..bugün arkadaş aradı gel diye gelmezsen kırılırım dedi..ben bir yere çıkmıyorumya eymenle herkes biliyor bunu..neyse gittim arabasınıda almadım yolda yürüsün yorulur diye düşündüm ama nerde yorulmak..6 aylıkta bebeği var telefonu aldı başına tak diye vurdu ne yapacağımı şaşırdım ellerine vurdum kızdım ama anlamıyorki.daha neler neler pirizlere parmağını sokmaya çalışıyor..mutfak tezgahına uzanıyor eline ne geçerse alıp kaçıyor..oyuncaklarını lavoboya dolduruyor..banyo kapısı açık kalırsa klozetin içine elini sokuyor ne kadar iğrenç ya...birgün kalpten gidicem ...geçenlerde su içirmedi bana o anda nasıl sinirlendiysem elimdeki bardağı duvara fırlatmışımm..her yer cam kırığı allahtan ikimizinde bir yeri kesilmedi...sonra eşim aldı götürdü 3 saat sonra getirdi artık..şükür sağlığı yerinde çokta seviyorum kıyamıyorum ama çok bunalttı beni artık
eymen fazla yaramaz ama merak etme...benimki sanki senin yazdiklarini okuyup eymeni ornek aliyor...az kaldi size yetisiriz...yani canim demek istedigim yalniz degilsin...ben d gecen elimde emrenin sulugunu sinirimden oyuncak arabasina firlattim...2 saat uslu uslu durdu..yanlis yaptim belki ama gozum donmustu...oluyor boyle seyler...bu klozet takintisi da ayni..ama bi farkla bizimki kolunu suya sokup agzina goturuyordu...artik banyo yasaklandi...hic sikma canini...az siyiricaz bunlar buyuyene kadar ama napalim bizimkiler de boyleymis allah saglik huzur versin de bunlar de gececek de...ay benimkinden sesler geliyor..uyaniyor sanirim kactim ben
merhaba Lida alerjinizin geçmesine sevindim inşallah bir daha tekrarlamaz, bizimkide öyle ıh mıh gösterip duruyor birde herşeye kaayyyi diyor önceden kaleme derdi şimdi herşeye diyor dediğin gibi anlamayınca da sinirleniyor:)
merhaba meral abla nasılsın..
anlaşılan bu ara çocukların hepsi aynı..eymen hasta olmadığı ve diş çıkarmadığı sürece çokta iştahlı bir çocuk olmasada yiyor..ama yemek seçen bir çocuk olacak..mesela tavuk çorbasını seviyor ama pirinç ya da şehriyeli olunca yemiyor...balık ve tavuk azda olsa yer ama kırmız et türünü kesinlikle ağzına almıyor hemen çıkartıyor...sabah kahvaltısı olarak süt içiyor başka birşey yemiyor ayda bir kere bazen yumurta yer
bu arada dün eymen denize girdi...biraz ağlarmış gibi yaptı ama gerçek bir ağlayış değildi azıcık nazlandı...bir kaç defa daha gidersek denizden çıkmayacak balık gibikaydirigubbakcemile3
selam kizlar az bucuk okudum ama aklimda kaldi mi bilmem kafamçokkarıştı
ay unutmadiginiza sevindim...ya aslinda alingan bi tip degilim ama o yazdigim son mesajda cok mutluydum adilin alerjisi gecmisti...benim icin buyuk devrim malum...paylastim sizinle alan olmadi...oydu olay yani..neyse kapatayim...zaten taaaaa 7 ay onceki durum hatirlamazsiniz bile... boshayallersmile
aysegul allah sifa versin kayinvalidene...cok zor bi durum...
ya herkes yaramazliklardan bahsetmis ama bizim durum da farkli degil...bi de biseylr gosteriyor sanki ih ih diyor ama ne kendi biliyo ne ben biliyom gosterdigi seyin ne oldugunu sonra da niye anlamiyorsun diye agliyor...bu haftaki takintisi bu...azilar geliyor ona yoruyorum insallah huyu degildir...yemek de ayni kus ucak tren gostere gostere balkonda yiyor yoksa o da yok...
biz d dun sehir merkezine parka gittik...aysegul duy emreyi bi kiz optu...elinden tuttu...kurtaramadik cocugu... kaydirigubbakcemile3 ama cok mutluydu sincap kus kovaladi..kedi yok olsa sevecekti kuzum :sinifsinif:
aaaaaaaaa süper çok sevindimkaydirigubbakcemile2 böyle bir haberi kim görse atlamazdı eminim arada kaynamış demek ki kerem uyandı ben kaçarrrrrrrr
Günaydın kızlar
Gamzecim Deryanın dediği gibi anlattıklarının hemen hepsi bizde de aynı benimde içim rahatlıyor duyunca :)
Derya ne güzelmiş bulduğun kreş ne kadar ücreti
inşallah bazı anaokullarının 0-3 yaş oyun grupları var dediğin gibi haftada 2-3 gün 1 yada 2 saatlik onlarada bakabilrsin
canım tam gün gitse ve 5 gün gitse 650 tl
ama bizim yarım gün gidecek ve 2 yada 3 gün gidecek bu hafta belli eder kendini durup durmayacağı dedi o yüzden fiyat sonra konuşalım dedi.
ben 300 den fazla vermeyi düşünmüyorum onlar ne diycek bilmiyorum.
inşallah sever en küçük 21 aylık var şuan orada kız maskot burda diyor herkesin kucağında geziyor ezgide maskot olucak orada 18 ay - 2,5 yaş gurubunda olucak ezgi... ezilmez umarım büyüklerle olması gelişimini hızlandırı bence ama deneyip görücez bu hafta işte...
müdürü ve öğretmenlerle tanıştım hepsi çok sevimli güler yüzlü ... sıcaak geldi bana bakalım
slm kızlar nasılsınız ....ayrıntılıya girdim bugun şükür iyi cıktı okula gitmedim eşimle sunay akın ın oyuncak müzesine gittik cocuklar gibi şendik:icecream:sonra da veda filmine...metiş de duruyomus ananede :ecrin_bebek:üzmemiş onları sizler nasılsınız aysegül geşmiş olsun bir haftada 4 kgsempatiksalakcinninaptın öyle....
sedaaaaaaaaaa bende hemen dogurmak istiyorum metine hamileyken hop hop hoplardım nedense bunda cabuk yoruluyorum kaanıma kavusmak için sabırsızlanıyorum :asigim:
bu arada gecmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaslara tesekkür ederimopuyorumnanaktan
semraaaaaaa yazlıgınız hayırlı olsun ben bilirim karasuyu güzeldir gitmiştim daha önce bizde yazları tatile gitmezsek kefkende oluyoruz orasıda güzel karasudan daha yakın ama iki çocukla tatili 2 yıl filan göremem sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?