2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kolay gelsin valla Faziletçim senin işin çok zor, bizim oğlanda Ege gibi tuvalet fırçası meraklısı fırsatını bulduğu anda saldırıyor,sanırım bu çocuklar en azgın dönemlerini yaşıyorlar :)

selam kizlar az bucuk okudum ama aklimda kaldi mi bilmem kafamçokkarıştı
ay unutmadiginiza sevindim...ya aslinda alingan bi tip degilim ama o yazdigim son mesajda cok mutluydum adilin alerjisi gecmisti...benim icin buyuk devrim malum...paylastim sizinle alan olmadi...oydu olay yani..neyse kapatayim...zaten taaaaa 7 ay onceki durum hatirlamazsiniz bile... boshayallersmile

aysegul allah sifa versin kayinvalidene...cok zor bi durum...

ya herkes yaramazliklardan bahsetmis ama bizim durum da farkli degil...bi de biseylr gosteriyor sanki ih ih diyor ama ne kendi biliyo ne ben biliyom gosterdigi seyin ne oldugunu sonra da niye anlamiyorsun diye agliyor...bu haftaki takintisi bu...azilar geliyor ona yoruyorum insallah huyu degildir...yemek de ayni kus ucak tren gostere gostere balkonda yiyor yoksa o da yok...

biz d dun sehir merkezine parka gittik...aysegul duy emreyi bi kiz optu...elinden tuttu...kurtaramadik cocugu... kaydirigubbakcemile3 ama cok mutluydu sincap kus kovaladi..kedi yok olsa sevecekti kuzum :sinifsinif:

merhaba Lida alerjinizin geçmesine sevindim inşallah bir daha tekrarlamaz, bizimkide öyle ıh mıh gösterip duruyor birde herşeye kaayyyi diyor önceden kaleme derdi şimdi herşeye diyor dediğin gibi anlamayınca da sinirleniyor:)

eymen fazla yaramaz ama merak etme...benimki sanki senin yazdiklarini okuyup eymeni ornek aliyor...az kaldi size yetisiriz...yani canim demek istedigim yalniz degilsin...ben d gecen elimde emrenin sulugunu sinirimden oyuncak arabasina firlattim...2 saat uslu uslu durdu..yanlis yaptim belki ama gozum donmustu...oluyor boyle seyler...bu klozet takintisi da ayni..ama bi farkla bizimki kolunu suya sokup agzina goturuyordu...artik banyo yasaklandi...hic sikma canini...az siyiricaz bunlar buyuyene kadar ama napalim bizimkiler de boyleymis allah saglik huzur versin de bunlar de gececek de...ay benimkinden sesler geliyor..uyaniyor sanirim kactim ben

merhaba meral abla nasılsın..

anlaşılan bu ara çocukların hepsi aynı..eymen hasta olmadığı ve diş çıkarmadığı sürece çokta iştahlı bir çocuk olmasada yiyor..ama yemek seçen bir çocuk olacak..mesela tavuk çorbasını seviyor ama pirinç ya da şehriyeli olunca yemiyor...balık ve tavuk azda olsa yer ama kırmız et türünü kesinlikle ağzına almıyor hemen çıkartıyor...sabah kahvaltısı olarak süt içiyor başka birşey yemiyor ayda bir kere bazen yumurta yer

bu arada dün eymen denize girdi...biraz ağlarmış gibi yaptı ama gerçek bir ağlayış değildi azıcık nazlandı...bir kaç defa daha gidersek denizden çıkmayacak balık gibikaydirigubbakcemile3

ayyy benim oğlanda onu yapıyor ama dahada iğrenç olduğu için midenizi bulandırmayayım diye yazmadım:)).bir ara haberim oluncaya kadar klozete elini sokup sokup başını ıslatmış tabi, sonra hemen banyoya başını belki dört defa şampuanladımkaydirigubbakcemile

Lidanın yazdıklarına da nq yaptım ama onları almadııı....
Neyse...Lida alerjinizin geçmesine sevindim.
Emelcim egede son zamanlarda herşeye ci ciii deyip duruyor.Birşey anlatıyor ci, bişey istiyor cii.
Fazilet dün bizde gittik denize:)))Ama hava rüzgarlıydı, dalga da vardı, dizlerine kadar girdi geri döndü hep.İçine girmeye daha soğuk olduğundan cesaret edemedi:)))Neyse bu ay gireriz sanırım denize artık.Bu sene yüzmeyi öğrenirse çok iyi olacak.

aaaaaaaaa süper çok sevindimkaydirigubbakcemile2 böyle bir haberi kim görse atlamazdı eminim arada kaynamış demek ki kerem uyandı ben kaçarrrrrrrr

aaaaaaaaa süper çok sevindimkaydirigubbakcemile2 böyle bir haberi kim görse atlamazdı eminim arada kaynamış demek ki kerem uyandı ben kaçarrrrrrrr

sagol basakcim sevindigine meral sana da opuyorumnanaktan

basak sen oto koltugu sormussun burda malum kullanmak zorunlu...ben kullaniyorum yani...1 yasina kadar geriye donuk zorunlu..sonr sana kalmis ama 2 yasina kadar devam edin sonra one donuk (boyle mi deniyor bilmem ama anlasiliyor dimi ) kullaniyosun..hatta burda 4-5 yasina kadar kullaniyorlar...herneyse canim geri donuk olanlarin onemi su cocuk ani ivmede basini kontrol edemiyor iki yasina kadar ve o yuzden one bakarsa allah korusun boynu kirilabilir..geri donuklerde en kotu ihtimal bacak kiriliyor...boyle bi vaka izledim youtube.da cocugun omuriligi kirilmis kazada..allah korusun..ama bana sorarsan burda one donuk olana gectim ama tr.de olsam beklerdim..burda trafik rahat yollar genis ve herkes dikkatli yavas kullaniyor..e tabi ben de..sana tavsiyem keremcik sorun cikarmazsa geri olanda devam t..seni gormesi icinse burda ozel aynalar oluyor onu koyarsin onune gorur seni...

Günün en güzel haberi Devrim in tahlillerinin normal çıkması..
Adil in alerjisinin son bulması da çok mutlu edici..Sizlerinin adına çok sevindim kızlaropuyorumnanaktan
Aylin canım çok geçmiş olsun
Ayşegül kayınvalidene Allahım yardımcı olsun
Bu klozet derdini sormayın kızlar valla B.klu tuvalet fırçası benim kzın favori oyuncağı..O bile dolabın üzerinde..Başımızın üstünde yeri var yani fırçanın..Klozete elini sokup bi güzel yalıyor,yerde ekmek kırıntısı falan görürse alıp yiyor..Karınca gibi evladım,kırıntı bırakmaz..Mutfak çekmecelerinin hepsini döküyor,dolabıma gidiyor kıyafetleri indiriyor,geçen evde mısafir vardı sizinkisi almış eline bi sütyen sallya sallaya geliyordu...ıç çamaşırlarını da mı dolabın üzerine kaldırıcam bilemiyorum artık...Memeden kesicem ama annemlerin yanına gitmeyi bekliyorum,çok düşkün gecemiz gündüzümüz karışıyor..tam işe gidicem meme diye ağlıyor..
Kesinlikle şapka taktırmıyor,toka asla..tokayı takıp unutturmaya çalışıyorum mümkün değil alıp atana kadar uğraşıyor
Benim elimden yemek yemiyor,bisküvi falan vermiyorum fakat eskaza ortada falan görürse yiycem diye ağlıyor...Kek,pasta asla hayır demiyor..Ama faydalı olanlara çok güzel hayır diyor

Bazen sürekli mızırdanıyor,ancak sokağa çıkınca mutlu oluyor
Ben Bade yle gezmeye falan gitmiyorum..Çünkü gittiğim yerde oyutup sohbet edemiyorum..En iyisi kıçımı kırıp evimde oturmak
Ama tabii çok farklı bir aşk..Baktığımızda içimin yağını eriten,ayak parmaklarına kadar kocaman bir aşkla sevdiğimiz çocuklarımız...Elbette sabırla katlanıyoruz,bazen çıldırma noktasına geliyoruz..Çocuk işte çocuk....Yapılacak tek şey sabırla sevgiyle katlanabilmek..Geçenlerde o kadar çok bağırdımki hüngür hüngür ağladı...Sonra çok pişman oldum tutamadım kendimi...Kafasından aşağı bir bardak kakaoyu boca etmiş tam okula gitmek için evden ayrılıyoduk..Masanın üzerine bırakmış babası,uzanmış almış..Halı, Zeynep bade nin bizzat kendisi.... kahverengiydi..Ay bi asabım bozuldu anlatamam..Eşim kendine gel falan dedi..Müfettişler okulda,tam çıkıyorum,geç kalmamam lazım diye çığrışıyorum
Yani oluyor bu tür şeyler..Düşününki kendimize ayırıcak hiç zamanımız yok..Benim kızım uyuyan bir çocuk da değil..Max 1 saat sabah 1 saat öğlden sonra..Çoğu zaman sadece 1 saat..Ona rağmen gece uyumuycam diye diretir
Rabbim sağlık derdi vermesin bir de hayırlı iyi bir evlat oldular mı tadından yenmez...
Düşüninki bu kadar emek veriyoruz,bir de bize sürekli ters cvp veren ,sürtüştüğümüz bir genç olursa..
Ay Allahım neler düşünüyorum...
Ay neyse kapatayım konuyu

Ben Koala almıştım oto koltuğu..
Allahım esirgesin bizi evlatlarımızı ama ben önü arkayı bilmiyorum Başakcoım..Senin sayfayı da görüntüleyemedi bu okuldaki net...
Bildiğimiz standart oto koltuğu almıştım ben

ah valla her yazılanda ezgiyi görüyorum sanki içim rahatladı biraz :)) sadece benim kızım bu kadar yaramaz ve yemek yemiyor sanıyordum...

ezgide 2 hafadır kahvaltıyı kesti asla birşey yemiyor ...

saat 3 gibi patates havuc kaşar peynir hepsi püre bazen enginarda koyuyorum onu yiyor.

6 da danone 3 tane akşam 9 da yine aynı püreden yiyor içine kıyma koydum yemedi... pilav yemedi yemek çorba yemedi... bu püreyle besleniyor kaç gündür şok üstüne şok yaşatıyor bana ...

kreşte buldum dün... bahçeli çok güzel bir yer... ezgi en küçük olucak sabah 9 da gidicek 12,30 da alıcam ... sabah kahvaltısını orada yapıcak sucuklu yumurta yiyorlarmış :)))))) ezgi ne yiycek merak ediyorum. oradaki müdür burda iştahı açılır görürsünüz birbirlerine bakıp yiyorlar dedi.

haftada 2 yada 3 gün gidicek ezgiye baglı bakalım bazı çocuk 1 haftada tüketiyor burayı bir daha gelmek istemiyor dedi.

yarın sabah götürücem bütün gün kalıcam alıp gelicem bakalım ne yapıcak... bahçe işini çok sevdim sürekli bahcedelermiş artık üstü tenteli güneşten korunuyorlar. kum havuzu, top havuzu, kayak salıncak vs var

sevimli bir yer

Günaydın kızlar

Gamzecim Deryanın dediği gibi anlattıklarının hemen hepsi bizde de aynı benimde içim rahatlıyor duyunca :)
Derya ne güzelmiş bulduğun kreş ne kadar ücreti

Günaydın kızlar

Gamzecim Deryanın dediği gibi anlattıklarının hemen hepsi bizde de aynı benimde içim rahatlıyor duyunca :)
Derya ne güzelmiş bulduğun kreş ne kadar ücreti

canım tam gün gitse ve 5 gün gitse 650 tl

ama bizim yarım gün gidecek ve 2 yada 3 gün gidecek bu hafta belli eder kendini durup durmayacağı dedi o yüzden fiyat sonra konuşalım dedi.

ben 300 den fazla vermeyi düşünmüyorum onlar ne diycek bilmiyorum.

inşallah sever en küçük 21 aylık var şuan orada kız maskot burda diyor herkesin kucağında geziyor ezgide maskot olucak orada 18 ay - 2,5 yaş gurubunda olucak ezgi... ezilmez umarım büyüklerle olması gelişimini hızlandırı bence ama deneyip görücez bu hafta işte...

müdürü ve öğretmenlerle tanıştım hepsi çok sevimli güler yüzlü ... sıcaak geldi bana bakalım

inşallah bazı anaokullarının 0-3 yaş oyun grupları var dediğin gibi haftada 2-3 gün 1 yada 2 saatlik onlarada bakabilrsin

inşallah bazı anaokullarının 0-3 yaş oyun grupları var dediğin gibi haftada 2-3 gün 1 yada 2 saatlik onlarada bakabilrsin

eve yakın yer arıyorum güzelim ben sürekli çok var anaokulu ama hep 3 yaş sonrası burdakiler 2 tane var küçük alan bunu begendim...

merhaba:))
lidacım bence de bööle bi haber atlanmaz emin misin belki mesaj çıkmadı??ben de çok sevindim:teytey:
gamze sen büsküvi vermezsen o kendine yapar ıslağından,hahahhah..
nil de bazen az yio bazen yemio,bu aralar kasmıorum ben,napimmmbilmiyorumkismile

çok güzel canım ,biz de bakıoruz burdan ama eşim kreş adından hoşlanmıo,oyun grubu ona göre!!
nil de burda 'maskot'konumundaydı sana bi tavsiyem var,hep kucaktan kucaa gidio öle olunca ,soona sizden de beklio,bi bak öle olursa önlem al derim nacizane:)
sucuklu yumurtayı biz yaklaşık 1 aydır yioruz genelde sadece sucuk,her kahvaltıda bazen öğlen hatta akşamda,yaklaşık 3 güne 1 sucukdelikafaduldenilk zamanlar korktum bişi olur die ama olmadı.
büyüklerle oynamaya gelince de nil,çok güsel kalem tutuo,evcilik oynuo,ablalarrr die bağırıp bana azcık rahat verio,hahhahzaten çok diilmiş yaş aralığı ,hiç takma bak çook faydası olacak..ben de soona senden tavsiye bekliorum çünkü bizim oyun grubunu kapattılar ve kreş bakıoruss,ne yapıolar..vs gibi sorularım olur:)

fifoş kız bak nostalji yaptırıyım dedim sana:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…