2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haftanın il gününden merhaba acaip yağmur var dünden beri insanın ruhu kararıyor valla sabah sabah kocişte beni sinirlendirdi çıktı gitti ay okula gitmesi gerekiyordu benim için evrak teslimine 10.30 da kaldırdım oyalandı oyaandı 1.30 da çıktı zaten 3te kendi toplantısı var sonrada diyorki yarınmı gitsem senin okula bırak dedimya çağana bak yarın ben giderim zaten atamamda olmadı bu yıl yeniden sınava girmem lazım kpssye canım hiç çalışmak istemiyor halılarımı yıkatmaya vermiştim lekeleri çıkarammışlar öle bende yıkardım onada bir dünya sinir oldum velhasıl hafta hiç iyi başmadı
duygucum nilime
geçmiş olsun işallah bişeyi yoktur canım bizimkide habire kafa göz çarpıyor dşüyor sürekli nekadar dikkat etsekte yapacak bişey yok buarada dr bize diş için flor vermişti birde zinko iştah için ama birisi alerji yaptı floru kestim bakalım omu yapıyor babasınında ilaçlara karşı alerjisi var sanırsam çağanında ilaçta kullanamıycaz bu gidişle
sevdacım aşağıda görünüyon nasılsın bakalım kağan nasıl duru nasıl eminim çok yoruluyosundur allah koplaylık vesin canım sana
kıs accu kocaelide oturuyonda bir tanışamadık senle valla
buarada yeşim den haber varmı koreye döndümü sözde izmite gelince arıcaktı

Selam... Burda hava çok sıcak.. Artık 10 ve 16 saatleri arasında dışarı çıkılmaz. Bizde dün bağa pikniğe gittik. Kızıma salıncak kurduk.. Hala yorgunluğu var. Bugünde doktor kontrolümüz vardı. Kulaklarımız iyileşmiş buğazımız kızarık antibiyotiği bitir dedi.
Kilomuz 12,600 boyumuzda 83,5 olmuş.

Duygu geçmiş olsun. Nıl nasıl...

merhaba kızlar bugün herkesin canı sıkkın herhalde, benim canımda buzdolabına sıkıldı ıncicim senin gibi, dolap çalışırken çok ses çıkarıyordu ama bir duruyordu bir ses çıkarıyordu servis çağırdım fan motoru bozuk değişecek dedi iyi dedim değişti şimdi hiç durmadan aralıksız ses çıkarıyor eskisine göre daha sessiz ama sonuçta yinede rahatsız ediyor hiç durmamaması da daha kötü oldu :)

merhaba kızlar,nasılsınız.
duygucum, nil nasıl oldu,geçmiş olsun, valla hiç yerlerinde durmadıklarıdan kafa göz surat her gün biryerleri morarıyor, şişiyor.çok haylaz oldular.alsanaalsanasmile
bugün bizimkide kafasını balkon demirine vuru, beni öpmeye çalışırken.dünde suratını vurmuş, hiç farkında değiliz, gözünün altı morarınca farkettik.evde bir sürü insan var ama yine kaş gözarası bir yerlerini vuruyor.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
emelcim, bu teknik servis olayını ben hiç anlamıyorum zaten.ufak bir sorunu oluyor, götürüyorsun, daha kötü geri geliyor...:roflol:
inci erjekler böyle sanırım,hep öncelikli kendi işlei, boşver sıkms cnını
bayanssulusmile
serpil tek olunca insançıldıyor güzelim, arada hava değiikliği yp sana da çağana da iyi gelir.

meralcim dediğin doğru valla daha çok beter oluyor servis sonrası, egehana da geçmiş olsun dediğin gibi kaşla göz arasında o kadar insan arasında kafa göz gidiyor

incicim canım yoğunum canım boşluklardada kendimi sokağa atıyorum valla bebeklerim ii çok mşükür sen nasılsın canım çağan nasıl

merhaba herkese
bizde iyiyiz sevdacım kurslar bitti çok şükür öğleden sonra evdeydim bugün
bayağı bir okudum sayfalar birikmiş ara verince böyle oluyor
sevda fotoğraflar çok güzel çok beğendim ne tatlı olmuş kaancık
şimdi 2. bebişimizi bekliyoruz filizden
bebişlerin yaramazlıklarını okudum da benim ceylinim baya usluymus
biz bursaya gittiğimizde sabah 10 gibi evden çıkıyoruz gece 1 de geliyoruz hiç üzmüyor beni kızım
daha çok yiyor daha çok uyuyor bursada
bu akşam bizde tayin isteyeceğiz hayırlısı ama çıkmaz diye tahmin ediyorum

Maşallah ceyline ahucum, bizde bir yere gittiğimizde çıldırıyor, o yüzden yemeğe filan gitmek istemiyorum.Çok ilgi manyağı oldu, onunla ilgilenmemiz gerekiyor her dkika.

iyiyiz çok şükür sevdacım seninde iyi olmana sevindim yeni bebek nasıl resmi yokmu

iyiyiz sevdacım bizde.
sen nasılsın, 2 bebişle, yeni resimler nerde, bekliyoruz senii...

kızlar facede resimleri ekledim durununda kaanında yeni resimleri var ama ben buraya resim eklemeyibilmiyorum o nedenle buraya atamadım kusura bakmayın ltf

saol canım beğenmene sevindim
evet bakalım ikinci bebeğimiz ne kadar yakışıklı olucak görücez hayırlısıyla

incicim haklısın görüşemedik bir türlü, aklımda kaldığı kadarı ile yahya k. civarında oturuyordun di mi? biz oralara geliyoruz bazen tabii hafta sonları, hafta içi hiç bir yere çıkamıyoruz...

ii akşamlar:)))
saolun kızlar geçmiş olsunlar için,geçti ama bu kız da beni çıldırtıo(
tüm gün uyumadı gene,nası dayanıo anlamıorum???

bebişlerimize de geçmiş olsun bu arada valla nilde de çok vuruk kırık..
neys öpüorum şimdilik,bi rezervasyon yaptırdık izmire ağustos sonu,var mı gelen??opuyorumnanaktan

tatil mi
plan falan yapmadık
arkadaşlarla tatle çıkcaz ama nereye bilmiyorum
canım bişeycikte istemiyo yaa. tatil bile istemiyo düşünün yaaaanıı

günaydın kızlar

tatil işi bizimde belli değil hem istiyorum hem istemiyorum nedense zor geliyor , tatil bu ne garip değil mi sanki görevmiş gibi zor gelmesi:))
Duygucum biz temmuz sonu çıkıcaz

günaydın herkese nasılsınız

dün eşim antalyaya gidiyrdu bende kuzenimin yanına gittim alışverişe çıktık beraber ama binlerce kez pişman etti benim oğlan kene gibi yapıştı resmen kucağımdan inmedi...ellerini bıraktırsam bacaklarıyla yengeç gibi kıstırıyor..ama kendine gömlekle papyon aldım onu bir güzel giydirdi nasıl neşeli birde kızlara öpücük yolluyor..

neyse ben yazamıyorum...sebebinide resimli olarak göstereceğim:))) ama brenim oğlanın uyuması gerek önceboshayallersmile

selamlar herkese
acucum kadın doğum hastanesinin karşısındaki sitelerdeyim ben sen nerde oturuyosun canım
ay tatil evet biz önce kaynanamlara gidicez bu ay sonunda sonra benim annemlere gidicez bakıcaz oralarda çağan la sorun olmuyorsa ağustostada tatile çıkıcaz yok problem lursa çıkmıcaz valla boşu boşuna para vermeyelim dedim zaten annemler deniz kenarında oturuyor orda girrersiiz denize dedim ben zaten den,ize giremiyom tuzlu suya alerjim var yani benim için pek tatil olmuyor aile ziyaretlerinde en azından çağanla ilgilenirlerde bende dinlenirim diye düşünüyorum bakalım işallah dinleneiliriz buarada geçen yıldan tatile çıkanlar neler lazım oluyor bir liste yapalımda unutmayalım ben zaten unutkanım şimdiden alcaklaımı listelim aramayalım gittiğimiz yerlerde

balımıcım çağanda aynen eymen gibi bilgisayar manyağı kaldırdık hatta adını bile anmıyoz yanında bazen eşim pcden bahsedecek diyorki şu zımbırtı varya ondan bakarız çağan uyuyunca düşün yani evde adı bile yasak anca çağan uyuyunca çıkarıyoz meydana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…