2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buarada kıslar bizim beşik uzayanlardan geen bir arakadaşım artık uzat öle yatsın dedi ama çağan çok dönüyor o yüzden hala beşik gibi yatıyır varmı öle uzayan beşiği olupta uzatan
bşrde biz hala küvette yıkıyoz çağanı ama artık sığmıyor yazın bir havuzu var ona sokuyoz sizce artık küveti kaldırayımmı banyoda oturtupmu yıkasak acaba ay tekte yıkayamıyorum ya babasıyla anca yıkıyoz banyoda küçük iki şişman nasıl sığıpta yıkıcaz of ya

slm kızlarr nasılsınız
fazilet resim süper canım yaa eymen çok tatlı olmuş valla saçlar süüüper ve resim komikk :)

canım nil de ankaraya gidince mecbur park yatakta yatıo ve çook dönüo,kendi yatağı büyük daha rahat edio..
ben de küvette yıkıorum çünkü durmuo bizim :) küvette,kaydırmaz die bişi var ben de ondan mı alsam diodum??

ilk olarak depresan al kaynananlarda lazım olursempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafadulden
şaka şaka ,ağrı kesici falan al(ilaç),tırnak makasını,deniz için simit tarzı bişi,aklıma ilk gelenler,tabi bol kıyafet:)bi de şehirde olacaksınız diğerleri bulunur..
işte sebebi:)) bilgisayar manyağı oldu resmen kapıdan kovsan bacadan giriyor misali:))

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/8/2247.jpg

ayyy hahhahaha çok ii valla,hem maşallah ne kadar büyümüş eymen

merhaba:))
iisiniz işallah:))
ben de karasu hakkında bilgi istiorum ,bi kaç kişi ev almıştı ordan di mi??hadi bana anlatın,nerden ev alınır??nası seçtiniz siz??
hayırlı olsun tekrardan:))

Slm... Fazilet bizde aynı durumdayız... Aybüke uyuduğu zaman bakabiliyorum anca..

ınci bence beşiği uzatmak için erken. Yani bende aybükeyi bazaya geçirmeyi düşünmüştüm ama aybükede uyurken çok dönüyor.. Tabi yastık felan koyar düşmesini engellerim diyorsan o başka. Küvet işine gelince bizim küvet baya büyüktü hala rahatlıkla sığıyor. Banyoda yaptırınca da kucağıma oturtmazsam çok korkuyor...

inci güneş kremi güneş gözlüğü şapkası allerji olursa diye bi krem (dr.dan isim al) raid tb bence unutma

bu arada çağn ishal oldu. ve ilk kez pişik oldu. dr ayko pomat verdi. sürmemle çığlığı basması bir oldu cayır cayır yandı yavrum yarım saat ağladı hemen yıkadık uydu kaldı. bide gözünü kaşıyo bayadır kıpkırmızı oldu gözleri. canının acısıyla ağlıyo. ki çağan düşer kalkar ağlamaz o kadar canı yanıyoki bağıra bağıra ağlıyo. neyse bizde durum böylee.

cok moralim bozuk Ezgi 3 gundur 3 biberon sutle gecirdi hicbirsey yemiyor agzinin suyu akiyor ikinci azilari geliyor sanirim tamamlandi cinku onun disleri off

Merhabalar,
ıncicim biz arslanbey'de oturuyoruz .
Duygucum Akçakoca'dan gelirken biraz önce geçtim Karasu'dan, evler oldukça ucuz, deniz fena değil, ama Karadeniz işte tehlikeli, güzel bir plajı var, yazın çok kalabalık oluyormuş. Yerli halk genelde Karadeniz kökenliymiş. Ben Karasu yerine Kefken, Cebeci'yi tavsiye ederim, biraz daha pahalı ama doğa daha güzel!!!
Banyo konusunda biz normal küvet içinde yıkanmaya başlayalı 2 ay oldu, çok rahat ettim yanlız yıkayabiliyorum..
Ezgiciğime geçmiş olsun, ınşallah hemencecik çıkartır dişinide normale döner.
Tatil için biz Eylül'de rezervasyon yaptırdık bakalım nasıl olacak!!!!!!

teşekkür ederiz teyzeleri:)) oğlumun saçlarını uzatıyorum bende ve bu halini herkes beğeniyor ama saçları bitlenecek diyede korkuyorumkaydirigubbakcemile3

inci bizim yatak uzatmalı değil ama ben kenarındaki korumanın birtanesini söktürdüm kendi yatağıma yanaştırdım..çünkü beraber uyuyorduk yatağında yatmıyordu bizde çözümü bu şekilde bulduk...

bende küvetini kullanmıyorum yaz geldiğinden bu yana.çamaşır şepetim vardı onun içine koyuyorum kaymasın banyoda diye o şekilde yaptırıyorum..zaten benim oğlan banyoyu çok seviyor hiç hareket etmeden yıkamamı bekliyor ama duştan sonra banyodan çıkmamak için kıyameti koparıyoreyvahedigeldismile

Son düzenleme:
merhaba herkese
maşallah eymene hiç yerinde durmadığı nasıl belli
biz ceylini normal banyodaki küvette yıkıyoruz ayakta duruyor kendi küvetini sadece 2-3 kere kullandık
tatil heyecanı beni de sardı biz temmuzun 4 ünde giriyoruz otele sidede balayına gitiğimz yer çok beğenmiştik
ceylin üzmez inşallah orda ya da hastalık filan çıkmaz
mayosunu aldım kızımın tch.... dan çok güzel tişört ve şort şeklinde 60 faktör güneş korumalıymış
deniz ayakkabısını da aldım şeffaflardan kıyafetleri var zaten simit ve kum kova takımı kaldı
güneş kremlerimiz de bu hafta geliyor biz hazırızzz tatile

geçmiş olsun ya,acaba kreme değen eli mi değdi gözüne de??ben de bilmiorum o merhemi??
cok moralim bozuk Ezgi 3 gundur 3 biberon sutle gecirdi hicbirsey yemiyor agzinin suyu akiyor ikinci azilari geliyor sanirim tamamlandi cinku onun disleri off
erken di mi ya??!!3 gündür böölese çok yakın gelmesi,neys işallah hemen çıkar..kreş nası gidio derya?
canım biraz da yatırım gibi istedik,çok değerleniomuş orası??ama fikrinden eşime bahsedeceğim,teşekkürler:)biz de hep eylülde gidiorus ,hep memnun kaldık(geçen sene son 3 gün yağmur yağdı amaakannehir)

güle güle kullansın küçük hanımbayanssulusmileşimdiden ii tatiller:))

ay yok ya gözü 1 haftadır kaşınıyo.
bugünde uyandı elinin tersiyleburnunu kaşıyodu. bi baktım dudağının üstü kızardı. bişeyler oluyo oğluşuma. nazar değdi herhalde. nereye gitsek millet kendi çocuğunu bırakıyo benimkini seviyo. bide hersöyleneni anlıyo yapma deneni yapmıyo oturup uslu uslu oynuyo çokda sosyal herkese kırmızı boncuk. millet diyo ki nazar çok değer buna 100 metreden seçiliyo çocuğun falan işte. artık seçilmeyecek yüzü gözü kırmızı çiikin bişey oldu işte..

off ders çalışmaktan beynim döndü. perşembe iki sınav. sonra 18 temmuzda final. allahım bu sene bitermi yaaa.
benim ne çok işim var ya. iyiki ayağım çatlamışta evdeyim napardım bilmem.

herkesten once ben davrandim gunaaayyydiiinnnn...burda gece 11.30..ben de yatacam :)

serpil gecmis olsun ne oldu cagana...insallah gecer..sen oku bol bol annesi..e artik allah korusun ama akilli bidik oldular bol bol okumak lazim...

oh oh tatil muhabbetleri baslamis...bizde yok daha..belki yine ekim kasim gibigeliriz dugun olacak...ayyy adil emre ile yolu dusunemiyorum sirf bu yuzden gelmeyebilirm...gecen yil ucakta 8.5 saat kucagimda araliksiz salladim oturarak..yolun ilk yarisinda da allahtan ascik uyumustu yoksa daha cok mahvederdi..ay simdi de cok korkutuyor...

neyse bizizm de gundemimizde tasinmak vardi ama istedigimiz gibi ev bulamadik kaldik..neyse bizim siteye bi libyali aile gelmis...markette buldum tanistim onun da 2.5 ve 1.5 yasinda ogullari var..bizimki sardirdi sanki..onlarla oynar artik napiim..ama cocugumun yakinda otuuran turk arkadasi yok

bu arada coook huysuz..bi dis cikartio beni tum dislerimi sokuyor...disimi sika sika dis kalmiycak bende...kendi capinda bi sey gosterip ih ih diyo ne gosterdigini kendi de bilmiyo..sonra da bas bas agliyo ver bana diye...omrum gitti..allah hastalik vermesin de raziyim ama disler cikana kadar ben kafayi yiyebilirim...bu arada sadece 2 azisi cikti..

günaydın herkese

serpil belki nazar olmuş olabilir annenin babanın bile nazarı dokunurmuş çocuğa..senin anlattıklarına göre gerçektende akıllı ve usluu bi çocuk çağan maşallah ona

benim oğlan birşeyi alsa hadi yerine koy diyince koyuyor aferin diyoruz alkışlıyor kendini ama aynı şeyi 10 defa alıp 10 defa alkışlatıyor kendini en sonunda bağırıyorumda vazgeçiyor..

montesori doğum yaptımı acaba görüşen varmı merak ettim:uhm:

selamlar herkese
öncelikle çağana geçmiş olsun serpilcim maşallah de bol bol da nazar duası oku
deryacım sizinde dişler ağrısız sızısız çıksın işallah çağanda çok huysuz vede gece uyumaları problem olmaya başladı sanırım bizimde yeni dişler gelicek
duygucum valla deprsan cantaya ilk atacaklarım arasında canım buarada karasu çok güzel bir yer yaz sonu gelin bir iki günlüğüne gezdiririz sizi orda valla mali durumlarımız iyi olsa ben bile istiyorum ordan ev
balımıcım senin eymen ynı benim çağan gibi allah sağlık sıhhat versin onlara ama biz çok uğraşırız senle dün karşı komşuma gittim kahve içmeye onunda 2.5 yaşında kzı var ay çağanla bir oyuncağı paylaşamdılar o inatçı bizimki de aynı onun gii yırttılar br taraflarını en son oyuncağıda aldım eve geçirdim çağanı bu sferde neden eve gellmişiz diye ağlıyor ömrümü yeid valla ay hiç bir komşuma gidemiyorum darılıyorlar neden gelmiyon diye hadi git bakalım valla içtğim kaveden bile bişey anlamıyorum ancak 4 yaşında falan rahat ederiz biz galiba

diyelim o zaman biz de ..geçmiş olsun..
kolay gelsin o bilmediği şeye ıhh yapmak biz de de var,biz de sonu çığlık kıyamet

saol canım,bi bakarsın uğrarıss:))
akşam gelen kızımız nisa 2 yaşında ama maşallah çok akıllı ,uslu...nil'i idare ediodaha rahat oluo işimiz..ama zor zor ben de kabardım gene,inmem lazım olmuomafoldumben:umursamaz:
haftaya ist'e gidecektim o da yattı galibamafoldumbenmafoldumben

ayy balım bağırma kıs. alkışla gitsin ne var..

çağana aferin oğluma diyorum hemen alkışlıyo kendini. bizdende bekliyo. valla ben alkışlıyom bol bol çok mutlu oluyo.
dün akşam çağan beni gerçekten öptü. ağzını kocaman yanağıma yapıştırıp aua diyodu öpmek oydu ama dün gerçeğini becerdi. bide böyle kocaman öpüyo yalaya yalaya ama çok hoş oluyo yaa
şimdi üst komşuda. ver yemek yiycez belki oda yer dedi verdim epeydir orda ne var böyle bebek büyütmeye diyolar ver diyosun veriyo ye diyosun yiyo diyolar. ver deyince veriyoda ben ye deyince yemiyo. tek sorunumuz o..napalım oda bişey için bana ceza veriyo ama ne için bilmiyorum. buda geçeeeerr..

neyse bende toparladım kendimi biraz. 20 günlüğüne insana ihtiyacım vardı. annemlere dedim tamam dediler sonra arayıp laga luga yaptılar. ona çok üzülmüştüm. insan evladı zordayken nasıl böyle yapabilir diye. çok gücüme gitti söyledikleri. ama zaman işte geçiyo ve hafifliyo öfke dediğin.
eşim senelik iznini alcak peşinden de ben bu sene bizi görmeyi unutsunlar artık. samsuna falan gitmiycem çocuğuma bakarken senelik iznmi harcadım gelemiyorum diycem. bi yıldda görmesinler bakalım. belki o zaman kıymetleniriz.
neyse uzattık gene lafı...
öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…