canım nil de ankaraya gidince mecbur park yatakta yatıo ve çook dönüo,kendi yatağı büyük daha rahat edio..buarada kıslar bizim beşik uzayanlardan geen bir arakadaşım artık uzat öle yatsın dedi ama çağan çok dönüyor o yüzden hala beşik gibi yatıyır varmı öle uzayan beşiği olupta uzatan
bşrde biz hala küvette yıkıyoz çağanı ama artık sığmıyor yazın bir havuzu var ona sokuyoz sizce artık küveti kaldırayımmı banyoda oturtupmu yıkasak acaba ay tekte yıkayamıyorum ya babasıyla anca yıkıyoz banyoda küçük iki şişman nasıl sığıpta yıkıcaz of ya
selamlar herkese
acucum kadın doğum hastanesinin karşısındaki sitelerdeyim ben sen nerde oturuyosun canım
ay tatil evet biz önce kaynanamlara gidicez bu ay sonunda sonra benim annemlere gidicez bakıcaz oralarda çağan la sorun olmuyorsa ağustostada tatile çıkıcaz yok problem lursa çıkmıcaz valla boşu boşuna para vermeyelim dedim zaten annemler deniz kenarında oturuyor orda girrersiiz denize dedim ben zaten den,ize giremiyom tuzlu suya alerjim var yani benim için pek tatil olmuyor aile ziyaretlerinde en azından çağanla ilgilenirlerde bende dinlenirim diye düşünüyorum bakalım işallah dinleneiliriz buarada geçen yıldan tatile çıkanlar neler lazım oluyor bir liste yapalımda unutmayalım ben zaten unutkanım şimdiden alcaklaımı listelim aramayalım gittiğimiz yerlerde
işte sebebi:)) bilgisayar manyağı oldu resmen kapıdan kovsan bacadan giriyor misali:))
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/8/2247.jpg
inci güneş kremi güneş gözlüğü şapkası allerji olursa diye bi krem (dr.dan isim al) raid tb bence unutma
bu arada çağn ishal oldu. ve ilk kez pişik oldu. dr ayko pomat verdi. sürmemle çığlığı basması bir oldu cayır cayır yandı yavrum yarım saat ağladı hemen yıkadık uydu kaldı. bide gözünü kaşıyo bayadır kıpkırmızı oldu gözleri. canının acısıyla ağlıyo. ki çağan düşer kalkar ağlamaz o kadar canı yanıyoki bağıra bağıra ağlıyo. neyse bizde durum böyleet
Biz pisik uzmaniyiz Ezgi cok oldu hipokort iyi geliyor
geçmiş olsun ya,acaba kreme değen eli mi değdi gözüne de??ben de bilmiorum o merhemi??inci güneş kremi güneş gözlüğü şapkası allerji olursa diye bi krem (dr.dan isim al) raid tb bence unutma
bu arada çağn ishal oldu. ve ilk kez pişik oldu. dr ayko pomat verdi. sürmemle çığlığı basması bir oldu cayır cayır yandı yavrum yarım saat ağladı hemen yıkadık uydu kaldı. bide gözünü kaşıyo bayadır kıpkırmızı oldu gözleri. canının acısıyla ağlıyo. ki çağan düşer kalkar ağlamaz o kadar canı yanıyoki bağıra bağıra ağlıyo. neyse bizde durum böylee.
erken di mi ya??!!3 gündür böölese çok yakın gelmesi,neys işallah hemen çıkar..kreş nası gidio derya?cok moralim bozuk Ezgi 3 gundur 3 biberon sutle gecirdi hicbirsey yemiyor agzinin suyu akiyor ikinci azilari geliyor sanirim tamamlandi cinku onun disleri off
canım biraz da yatırım gibi istedik,çok değerleniomuş orası??ama fikrinden eşime bahsedeceğim,teşekkürler:)biz de hep eylülde gidiorus ,hep memnun kaldık(geçen sene son 3 gün yağmur yağdı amaakannehir)Merhabalar,
İncicim biz arslanbey'de oturuyoruz .
Duygucum Akçakoca'dan gelirken biraz önce geçtim Karasu'dan, evler oldukça ucuz, deniz fena değil, ama Karadeniz işte tehlikeli, güzel bir plajı var, yazın çok kalabalık oluyormuş. Yerli halk genelde Karadeniz kökenliymiş. Ben Karasu yerine Kefken, Cebeci'yi tavsiye ederim, biraz daha pahalı ama doğa daha güzel!!!
Banyo konusunda biz normal küvet içinde yıkanmaya başlayalı 2 ay oldu, çok rahat ettim yanlız yıkayabiliyorum..
Ezgiciğime geçmiş olsun, İnşallah hemencecik çıkartır dişinide normale döner.
Tatil için biz Eylül'de rezervasyon yaptırdık bakalım nasıl olacak!!!!!!
merhaba herkese
maşallah eymene hiç yerinde durmadığı nasıl belli
biz ceylini normal banyodaki küvette yıkıyoruz ayakta duruyor kendi küvetini sadece 2-3 kere kullandık
tatil heyecanı beni de sardı biz temmuzun 4 ünde giriyoruz otele sidede balayına gitiğimz yer çok beğenmiştik
ceylin üzmez inşallah orda ya da hastalık filan çıkmaz
mayosunu aldım kızımın tch.... dan çok güzel tişört ve şort şeklinde 60 faktör güneş korumalıymış
deniz ayakkabısını da aldım şeffaflardan kıyafetleri var zaten simit ve kum kova takımı kaldı
güneş kremlerimiz de bu hafta geliyor biz hazırızzz tatile
ay yok ya gözü 1 haftadır kaşınıyo.
bugünde uyandı elinin tersiyleburnunu kaşıyodu. bi baktım dudağının üstü kızardı. bişeyler oluyo oğluşuma. nazar değdi herhalde. nereye gitsek millet kendi çocuğunu bırakıyo benimkini seviyo. bide hersöyleneni anlıyo yapma deneni yapmıyo oturup uslu uslu oynuyo çokda sosyal herkese kırmızı boncuk. millet diyo ki nazar çok değer buna 100 metreden seçiliyo çocuğun falan işte. artık seçilmeyecek yüzü gözü kırmızı çiikin bişey oldu işte..
off ders çalışmaktan beynim döndü. perşembe iki sınav. sonra 18 temmuzda final. allahım bu sene bitermi yaaa.
benim ne çok işim var ya. iyiki ayağım çatlamışta evdeyim napardım bilmem.
kolay gelsin o bilmediği şeye ıhh yapmak biz de de var,biz de sonu çığlık kıyametherkesten once ben davrandim gunaaayyydiiinnnn...burda gece 11.30..ben de yatacam :)
serpil gecmis olsun ne oldu cagana...insallah gecer..sen oku bol bol annesi..e artik allah korusun ama akilli bidik oldular bol bol okumak lazim...
oh oh tatil muhabbetleri baslamis...bizde yok daha..belki yine ekim kasim gibigeliriz dugun olacak...ayyy adil emre ile yolu dusunemiyorum sirf bu yuzden gelmeyebilirm...gecen yil ucakta 8.5 saat kucagimda araliksiz salladim oturarak..yolun ilk yarisinda da allahtan ascik uyumustu yoksa daha cok mahvederdi..ay simdi de cok korkutuyor...
neyse bizizm de gundemimizde tasinmak vardi ama istedigimiz gibi ev bulamadik kaldik..neyse bizim siteye bi libyali aile gelmis...markette buldum tanistimonun da 2.5 ve 1.5 yasinda ogullari var..bizimki sardirdi sanki..onlarla oynar artik napiim..ama cocugumun yakinda otuuran turk arkadasi yok
bu arada coook huysuz..bi dis cikartio beni tum dislerimi sokuyor...disimi sika sika dis kalmiycak bende...kendi capinda bi sey gosterip ih ih diyo ne gosterdigini kendi de bilmiyo..sonra da bas bas agliyo ver bana diye...omrum gitti..allah hastalik vermesin de raziyim ama disler cikana kadar ben kafayi yiyebilirim...bu arada sadece 2 azisi cikti..
selamlar herkese
öncelikle çağana geçmiş olsun serpilcim maşallah de bol bol da nazar duası oku
deryacım sizinde dişler ağrısız sızısız çıksın işallah çağanda çok huysuz vede gece uyumaları problem olmaya başladı sanırım bizimde yeni dişler gelicek
duygucum valla deprsan cantaya ilk atacaklarım arasında canım buarada karasu çok güzel bir yer yaz sonu gelin bir iki günlüğüne gezdiririz sizi orda valla mali durumlarımız iyi olsa ben bile istiyorum ordan ev
balımıcım senin eymen ynı benim çağan gibi allah sağlık sıhhat versin onlara ama biz çok uğraşırız senle dün karşı komşuma gittim kahve içmeye onunda 2.5 yaşında kzı var ay çağanla bir oyuncağı paylaşamdılar o inatçı bizimki de aynı onun gii yırttılar br taraflarını en son oyuncağıda aldım eve geçirdim çağanı bu sferde neden eve gellmişiz diye ağlıyor ömrümü yeid valla ay hiç bir komşuma gidemiyorum darılıyorlar neden gelmiyon diye hadi git bakalım valla içtğim kaveden bile bişey anlamıyorum ancak 4 yaşında falan rahat ederiz biz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?