2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serpil bazen bıktırıyor ya alkışlıyoruz alkışlıyoruz aynı şeyi 10 defa yapıyor..

inci bu duam ikimiz için olsun allah bize bol sabır versin ama 4 yaşındada kuduruyor bunlr benim yeğenden biliyorumsempatiksalakcinni

ben diyetede başladım bazen yemek saatim gelince kan şekerimmi düşüyor nedense eymeni hiç çekemiyorum...o kadar koşturmama rağmen zayıflayamıyorum nasıl bir bünyeye sahibim bende anlamadım..bir saat yürüyüş yap dedi doktor ama evde koşurmaktan yürüyüşe vaktim yok

eymenin kendi eşyası olursa kimseyle paylaşmıyor zorla elinden alıyor ama başkasınınsa pek mücadele etmiyor arkasını dönüp gidiyor birde o anda bir tavrı var çok komikkaydirigubbakcemile3 birşeyi gösterirkende da da diyor..orda diyemiyor sonunu söyleyebiliyorsositososito

günaydın kızlar Ankaradayım bende giremiyorum pek

Serpil geçmiş olsun canım Onatında 1 ay önce nerdeyse her yeri nokta nokta oldu kızarıklık, alerji gibiydi yediklerinden sandım geçmediler doktora gittim dr. mevsimden dedi birde çiçekle toprakla oynadımı dedi sivrisinek soktumu dedi bende hepsine evet dedim doktorda çocuğun bünyesi bunlarla ilk defa çok yakından tanışıyor o yüzden tepki veriyor alerjik bir durum 1-2 haftaya geçer dedi ve bdediği gibi 15 gün sonra geçti belki sizinde öyle bir şeydir Onat çiçekleri ellemeyi koklamayı bırak yemişti bile :))

Faziletcim Eymenin resmine bayıldım çok tatlı maşallah

Duygucum bizim koltukra Römer King Plus

Merhaba kızlar nasılsınız_?
Evvelki gün annemi götürdük didime, annesini özlemiş.1 gece kaldık biz döndük, o 10 gün filan kalacakmış.Egeyle uğraşmak bana kaldı şimdi:))))

Eymen çok tatlı olmuş fazilet, yaramazlıkta sınır tanımıyorlar bunlar:)))
Herkes tatil moduna girmiş))İncicim sana kolay gelsin kayınvalidenlerde, inşallah oturmaya fırsat bulursun orada.
Ege hala park yatağında yatıyor, oldukça genişti benim aldığım rahat ediyor, bende düştü mü , kalktı mı diye düşünmek zorunda kalmıyorum.1 haftadır gece uykusundan 2-3 kez ağlayarak uyanıyor yine.Aslında düzene girmişti.Sanırım dişler etkiliyor, yemesi de çok sorunlu oldu zaten.
Ege banyoyu çok sevdiği için fazilet gibi yıkarken sorun yaşamıyorum, küveti büyüktü zaten kendisi içine girip oturuyor yıka beni diye ama çıkartırken çığlığı basıyor.
Fazilet şu anda herşeyi en az 10 kez yaptırmak sitiyporlar canım, egede kitaplarını getirip sç aç diye diye sürekli okutmaya çalışıyor, aferin dediğimizde de illaki alkışlayacağız, o da kendini alkışlıyor arkasından.Tekrar tekrar istiyor, öğrenmeye açıklar şu anda ya, herşeyi tekrarlamak gerekiyor.

Slm hanimlar
Duygucum kres iyi gidiyor sabah 9 da babasi birakiyor 12.30 da ben aliyorum yemek yemiyor kaciyormus

Evdede yemiyor artik bir kasik ssokamiyorum agzina cok buyuk kriz var evde

Bakalim zorlamiycam kac gun dayanicak acliga

Kreste kendi yiyor hepsi bizimki veriyoruz gene yemiyor

Sinirlerim cok bozuk Annem bakicak 1 hafta inadini kirmaya calisicak o cok sabirli ben bagirmaya basladim tukendim

Banyoya gelince buyuk bizim yikandigimiz kuvette yikaniyor bir suru oyuncak oynuyor cikmiycam diye bagriniyor biz kuveti 3 ay kullandik

merhaba:))
iisiniz işallah,ben de nili bi dışarı çıkardım ın ınn yaptık geldik,uyudu:))

diyet mi,ah kolay gelsin canım,ben hiç o kadar iradeli olamadım(
geçmiş olsun canım(geçmiş zaten:)) )ankara nası gidio,buluştunuz mu?
hahha annen yoruldu off aldı ha:))neyse ii olmuş azcık rahatlar gelir:)

canım hiç zorlama (tecrübe konuşuo)hem bağırdıkça yemez asla hem aranız bozulur,diğer davranışları da kötü etkilenir,eşşek gibi yiyecek elbet..
kreşin ii olmasına sevindim,hem o da başlar diğerleri gibi kendi yemeye,ii olur:)

okudum ama akil kaldi mi ki okuduklarim aklimda kalsin...

duygu oto koltugu sormussun ben graco nautilus 3 in 1 kullaniyorum...ama burda britax cok iyi..benimki ondan sonra geliyor ama o da pahali..

bi de inci fazilet kolay gelsin size...sizinkiler pek bi zipir...bizde o sorun yok...cunku gittigim her yerde kucagimdan inmiyor sempatiksalakcinni tabi bende kol kasi body building yapmis gibi lülülülülülü

kizlar bu arada adim gulhan...tanisayim olumunekankayizsmile

günaydın herkese
sonunnnnnnnnnnnda ceylinin dişi çıkıyor ucu görünmüş
ama geç odu beee
bu günlerde heyecanla tayini bekliyoruz 15 inde belli olacak
hayırlıysa çıksın
ıNŞALLAHH
umarım herkes iidir havada güzel biraz bugün ceylin park deyip duruyo birazdan çıkarırım herhalde

tünaydın kızlar bizim oto koltuğu da chicco gerçi naz hiç oturmuyo bu aralar önce kemerini bağlatmamak için direniyo uslu uslu oturcam gibi duruyo tam siteden çıkıorum bi bakıorum inmiş arkada tam ortada oturuyo hiç kıpırdamadan tabi bunda benim araba kullanmamdan korkması da etkili:))bazen ani frenlerim olabiliyo ya çok tehlikeli aslnda mutlaka sıkı sıkı bağlamak lazım
biz dün havuza girdik ama çok feciydi kafası dahil heryerini sokmaya çalışıyo ordan oraya atlıyo büyük havuzuna girmek istiyo belim koptu valla bi sn durmadı çimlerde arkadaşları top oynuyo o kadar uslular ki..benmki kuduruk ordan oraya atlıyo
biz de 2azı çıkardık dişleri 10ladık kakayı klozete yaptıramıorum ben ya dün uğraştım uğraştım yapmadı küvete aldım oraya yaptı eşek bizimki yalnız yıkanıyo dolduruorum küveti yarım saat falan oynuyo snra duruluorum alıorum ama başında durmassam pis suyu içiyo

slm kızlar dicem ama slm ayşegül diyim başka kimse yok
canım nnabersiniz ohh valla havuz sezonunu açmışsınıs ne güzel nazın çıldırması normal annesi çocuk suyu seviyo
bizde yazlık yerde yaşıyoruz önümüz deniz ama daha başlayamadık havada tam oturmadı ee bide kaan var gerçi çıkıyorum ama denize gidicek kadar uzun zaman bulamadım henüz
canım pis suyu içiyo derken sen nerdesin kız o suyu içerken aman bi saniye tek bırakma annesi çok tehlikeli banyo ne olur ne olmaz gözünü ayırma yavrudann

he bide kızlar sorum olcak küvette nasıl yıkıyonus ya bizimki korkuyo valla sadece kendi küvetinde yıkanırken sesi çıkmıyo banyoya bayılıyo en az yarım saat oynuyo su kuşu denizide çok seviyo zaten duru geçen yaz 6 aylıkken bile millet hayran kalırdı denizdeki duruya ama küvete alıştırmak zor olucak sanırım.

cnm böle eğiliyo küvete doldurduum sudan kaşla göz arasında içmeye çalışıyo ben girmiorum artık onla çok zor oluyo çıkarken ikimizde ıslak hem yoruluyo karnı acıkıyo çok güzel yiyo,sevda ben bir çocukla kafayı yedim seni düşünemiorum cnm nasıl baş ediosun Allah kolaylık versin yedir içir altını al uyut evle uğraş gece bitiosundur heralde

canım ben hiç onla girmedim banyoya dediğin gibi çok zor olur ıslak ıslak her iki kişi giyinmek vs bi kez yapmıştım ondada babaya vermiştim o giydirmişti ben kendi küvetinde yıkıyorum önce oyuncaklarıyla yarım saat oynuyo sonrada yıkıyıp çıkarıyorum.
valla canım duru çok zor bi bebek ve çok zor bi çocuk buna kaandan sonra karar verdim yani hala en çok duruyla uğraşıyorum duru canıma okuyo resmen ama kaanım öle deil Allaha şükür şuana kadar hiç of dedirtmedi bana şükürler olsun maşallahhhh.ama duru neydi ya ben ona bile kolay bi bebek derdim hep ama meğerse o neymiş :)))) canıma okuyomuş halada okumaya devam ediyo valla ve ben hala diyorumki iikide doğurmuşum kaanıikisi birlikte büyüyolar ve bende onları yan yana seyretmeye bayılıyorum heleki bi dahaki yazı düşünmek ve hayal etmek bana büyük bi mutluluk veriyo.ikiz gibi olucaklar bıcır bıcır çok tatlı:)
ikiside küçük olunca işlerinide sıralıyosun mesela arka arkaya yıkıyosun arka arkaya alt değiştiriyosun arka arkaya doyuruyosun giydiriyosun vs yani açıkçası.iki ay oldu nasıl oldu anlamadım diyebilirim.3-5 sene sonra daha zor olur die düşünüyorum herşeye sil baştan tekrar aynı yorgunluklar bana daha zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…