diyet mi,ah kolay gelsin canım,ben hiç o kadar iradeli olamadımserpil bazen bıktırıyor ya alkışlıyoruz alkışlıyoruz aynı şeyi 10 defa yapıyor..
inci bu duam ikimiz için olsun allah bize bol sabır versin ama 4 yaşındada kuduruyor bunlr benim yeğenden biliyorumsempatiksalakcinni
ben diyetede başladım bazen yemek saatim gelince kan şekerimmi düşüyor nedense eymeni hiç çekemiyorum...o kadar koşturmama rağmen zayıflayamıyorum nasıl bir bünyeye sahibim bende anlamadım..bir saat yürüyüş yap dedi doktor ama evde koşurmaktan yürüyüşe vaktim yok
eymenin kendi eşyası olursa kimseyle paylaşmıyor zorla elinden alıyor ama başkasınınsa pek mücadele etmiyor arkasını dönüp gidiyor birde o anda bir tavrı var çok komikkaydirigubbakcemile3 birşeyi gösterirkende da da diyor..orda diyemiyor sonunu söyleyebiliyorsositososito
geçmiş olsun canım(geçmiş zaten:)) )ankara nası gidio,buluştunuz mu?günaydın kızlar Ankaradayım bende giremiyorum pek
Serpil geçmiş olsun canım Onatında 1 ay önce nerdeyse her yeri nokta nokta oldu kızarıklık, alerji gibiydi yediklerinden sandım geçmediler doktora gittim dr. mevsimden dedi birde çiçekle toprakla oynadımı dedi sivrisinek soktumu dedi bende hepsine evet dedim doktorda çocuğun bünyesi bunlarla ilk defa çok yakından tanışıyor o yüzden tepki veriyor alerjik bir durum 1-2 haftaya geçer dedi ve bdediği gibi 15 gün sonra geçti belki sizinde öyle bir şeydir Onat çiçekleri ellemeyi koklamayı bırak yemişti bile :))
Faziletcim Eymenin resmine bayıldım çok tatlı maşallah
Duygucum bizim koltukra Römer King Plus
hahha annen yoruldu off aldı ha:))neyse ii olmuş azcık rahatlar gelir:)Merhaba kızlar nasılsınız_?
Evvelki gün annemi götürdük didime, annesini özlemiş.1 gece kaldık biz döndük, o 10 gün filan kalacakmış.Egeyle uğraşmak bana kaldı şimdi:))))
Eymen çok tatlı olmuş fazilet, yaramazlıkta sınır tanımıyorlar bunlar:)))
Herkes tatil moduna girmiş))İncicim sana kolay gelsin kayınvalidenlerde, inşallah oturmaya fırsat bulursun orada.
Ege hala park yatağında yatıyor, oldukça genişti benim aldığım rahat ediyor, bende düştü mü , kalktı mı diye düşünmek zorunda kalmıyorum.1 haftadır gece uykusundan 2-3 kez ağlayarak uyanıyor yine.Aslında düzene girmişti.Sanırım dişler etkiliyor, yemesi de çok sorunlu oldu zaten.
Ege banyoyu çok sevdiği için fazilet gibi yıkarken sorun yaşamıyorum, küveti büyüktü zaten kendisi içine girip oturuyor yıka beni diye ama çıkartırken çığlığı basıyor.
Fazilet şu anda herşeyi en az 10 kez yaptırmak sitiyporlar canım, egede kitaplarını getirip sç aç diye diye sürekli okutmaya çalışıyor, aferin dediğimizde de illaki alkışlayacağız, o da kendini alkışlıyor arkasından.Tekrar tekrar istiyor, öğrenmeye açıklar şu anda ya, herşeyi tekrarlamak gerekiyor.
Slm hanimlar
Duygucum kres iyi gidiyor sabah 9 da babasi birakiyor 12.30 da ben aliyorum yemek yemiyor kaciyormus
Evdede yemiyor artik bir kasik ssokamiyorum agzina cok buyuk kriz var evde
Bakalim zorlamiycam kac gun dayanicak acliga
Kreste kendi yiyor hepsi bizimki veriyoruz gene yemiyor
Sinirlerim cok bozuk Annem bakicak 1 hafta inadini kirmaya calisicak o cok sabirli ben bagirmaya basladim tukendim
Banyoya gelince buyuk bizim yikandigimiz kuvette yikaniyor bir suru oyuncak oynuyor cikmiycam diye bagriniyor biz kuveti 3 ay kullandik
cnm böle eğiliyo küvete doldurduum sudan kaşla göz arasında içmeye çalışıyo ben girmiorum artık onla çok zor oluyo çıkarken ikimizde ıslak hem yoruluyo karnı acıkıyo çok güzel yiyo,sevda ben bir çocukla kafayı yedim seni düşünemiorum cnm nasıl baş ediosun Allah kolaylık versin yedir içir altını al uyut evle uğraş gece bitiosundur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?