ahh hadi hayırlı olsun dişleriniz:)))günaydın herkese
sonunnnnnnnnnnnda ceylinin dişi çıkıyor ucu görünmüş
ama geç odu beee
bu günlerde heyecanla tayini bekliyoruz 15 inde belli olacak
hayırlıysa çıksın
İNŞALLAHH
umarım herkes iidir havada güzel biraz bugün ceylin park deyip duruyo birazdan çıkarırım herhalde
off nil de oturmuo ama ben de sıkıldım kucaamda nille seyehat yapmaktan,anam ağlıo,iiki zorunlu oldu:))tünaydın kızlar bizim oto koltuğu da chicco gerçi naz hiç oturmuyo bu aralar önce kemerini bağlatmamak için direniyo uslu uslu oturcam gibi duruyo tam siteden çıkıorum bi bakıorum inmiş arkada tam ortada oturuyo hiç kıpırdamadan tabi bunda benim araba kullanmamdan korkması da etkili:))bazen ani frenlerim olabiliyo ya çok tehlikeli aslnda mutlaka sıkı sıkı bağlamak lazım
biz dün havuza girdik ama çok feciydi kafası dahil heryerini sokmaya çalışıyo ordan oraya atlıyo büyük havuzuna girmek istiyo belim koptu valla bi sn durmadı çimlerde arkadaşları top oynuyo o kadar uslular ki..benmki kuduruk ordan oraya atlıyo
biz de 2azı çıkardık dişleri 10ladık kakayı klozete yaptıramıorum ben ya dün uğraştım uğraştım yapmadı küvete aldım oraya yaptı eşek bizimki yalnız yıkanıyo dolduruorum küveti yarım saat falan oynuyo snra duruluorum alıorum ama başında durmassam pis suyu içiyo
canım ben hiç onla girmedim banyoya dediğin gibi çok zor olur ıslak ıslak her iki kişi giyinmek vs bi kez yapmıştım ondada babaya vermiştim o giydirmişti ben kendi küvetinde yıkıyorum önce oyuncaklarıyla yarım saat oynuyo sonrada yıkıyıp çıkarıyorum.
valla canım duru çok zor bi bebek ve çok zor bi çocuk buna kaandan sonra karar verdim yani hala en çok duruyla uğraşıyorum duru canıma okuyo resmen ama kaanım öle deil Allaha şükür şuana kadar hiç of dedirtmedi bana şükürler olsun maşallahhhh.ama duru neydi ya ben ona bile kolay bi bebek derdim hep ama meğerse o neymiş :)))) canıma okuyomuş halada okumaya devam ediyo valla ve ben hala diyorumki iikide doğurmuşum kaanıikisi birlikte büyüyolar ve bende onları yan yana seyretmeye bayılıyorum heleki bi dahaki yazı düşünmek ve hayal etmek bana büyük bi mutluluk veriyo.ikiz gibi olucaklar bıcır bıcır çok tatlı:)
ikiside küçük olunca işlerinide sıralıyosun mesela arka arkaya yıkıyosun arka arkaya alt değiştiriyosun arka arkaya doyuruyosun giydiriyosun vs yani açıkçası.iki ay oldu nasıl oldu anlamadım diyebilirim.3-5 sene sonra daha zor olur die düşünüyorum herşeye sil baştan tekrar aynı yorgunluklar bana daha zor geliyo
vallahi daha güselsin arkadaşım :)))bi de saçlar değişik ,resim küçük benim gösler kördelikafaduldendelikafaduldenAmanınnnnnn beni tanıyamıyo r kimselerrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
Kız Duygu hadi Balım falan tanıyamadı da sen nasıl Gamze mi diyosun kısssssss!!!
Ben aslında daha bi fotojenikimdirrr ama idareet böleee...
Emel pek bi tatlı,güzel bir hatun...Onat cidden zorlayan bir çocuk 2 dk durmadı kızlar...Maşallah ay parçası gibi süt beyazı çok tatlı..Ben damat adayını da ilk kez gördüm Başak la buluşuyoduk ama biz çocukları getirmiyoduk..Kerem de çok karizmatikk,kızım elini tutmaya çalıştı arabada fakat Kerem tersledi kızımı...:bbo:Bundan sonra ev gezmesi yapalım kızlar ,çok zor oluyo bölee AVMlerde falan..Sohbet edemedik ama Başak ı Ve Emel i gördüğüme çok sevindimdelikafadulden
merhaba dün kızlar sizin için iki arada bir derede fotoları attım merak etmeyin diye b,işi yazamadan,
çok kısa ama çok hoş bi buluşmaydı zeynep badenin arabasındaki keyfi onat paşanın annesini peşinden koşturması gözümde hala.sıpacanlar çok tatlıydı gerçekten Emel bende ayrıca teşekkür ederim canım bizede zaman ayırdığın için,çok memnun oldum.gamze evet kesinlikle bir daha ev ortamında buluşalım :)))kaçmalıyımmmmm
canım görmedim yaduygu naber canımmmm uyudumu nil
hahha çok tatlı yahu,ayy büyüolar artık şaka gibi,ee özlemeyecek miyiz bu hallerini??:sinifsinif:bugün keremi parkta yordum saklambaç oynadık ben saklandım o aradı gizli gizli gözledim kereta çok tatlı elleriyle yokkk yaparak beni arıyooo bulunca deliye dönüyo kaydırak arkası olur merdiven arkası olur tüp kaydırak içi olur saklandım durdum etraf eşraf ne dedi acaba bu deli anneye:))hehe..gelincede bi güzel yıkadım suyla oyna oyna yoruldu çok umutluyum bu gece inşallah ii uyur..ben bugün keremi nası yıkadım biliyormusunuz dün siz bizim kuvette yıkanıyolar dediniz ya ben kuveti atmıştım keremin evdede kuvet yok duşakabin var dikdörtgen çamaşır sepetine oturttum deliklerle su sürkülasyonu sağlansı hem hemde dibinde oynayacağı kadar su birikti çok daha kolay oldu hemde daha keyifle oynadık kafasını yıkarken bile usluydu ağlarız hep normalde o fasılda..
ay tatile mi kaçtı çılgın daha okullar kapanmadangamze canım gözlükler çok ayrı bi hava katmış sana,o yüzden tanıyamamıştırlar seni , ben çok beğendim çok yakışmış gerçektennnn..gerçi gamze suan cyprusss daaaa ohh deniz ve güneşin keyfini sürüyooo..biz daha tam 48 gün bekliycez bu mutlu son için((
ya nie kendinizi de bebekleri de bööle yıpratıosunuz anlamıorum:ecrin_bebek:günaydın ..mutlu pazarlar kerem umutlarımı bu kadar boşuna çıkarabilir sabah 5 de ayaktaydı ve gece 5 kere uyandı emmek için pessssssss diyorum daha da bişey demiyorum
benim kaan bile gece boyunca yani 24-00 ile 10-30 arası sadece 3 kez kalkıyo emmeye yazık valla ya gündüz uyumuyo gerçi ama olsun yani gece uyusunda güzndüz bi şekilde idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?