2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabaa:)))
biz de dışarda gezdik gezdik geldik..kızlar nil iice sohbet edio benle,çok seviniorum,olduu dio,allah alllahhh bi de:teytey:delikafadulden

ahh hadi hayırlı olsun dişleriniz:)))
off nil de oturmuo ama ben de sıkıldım kucaamda nille seyehat yapmaktan,anam ağlıo,iiki zorunlu oldu:))
ben de nili koyuorum küvetine öle yıkanıo,hem kendini hem bebğini hem etrafı hatta beni yıkıoohaoldumsmile
havuz sezonunuz hayırlı olsun,nie korkuosun bırak yüzsün ne güsel:))

maşallah kaan'a..ay ne güsel anlatmışsın ben de mi yapsam bi danekaydirigubbakcemile

resimler küçük çıkmış ama hepiniz süpersiniz...emel ve başak ı bildimde diğer arkadaşı bilemedimbilmiyorumkismile

evet lajoconde o yani gamze :)

merhaba bu arada hepinize , dün buluştuk kızlarla ikiside çok tatlı ikisinide çok sevdim iyiki buluşmuşum çok güzel vakit geçirdik çocuklarla çok zor oldu aslında çok muhabbet edemedik ama yinede güzel bir gün geçti, teşekkürler kızlar

herkeseee merhaba biz dostunuz parmak ailesi:))
ayy kaçtır tutuorum artık dayanamadım:)))heheheheh:))hahahhaha:)))
ohh ne güsel buluşmuşsunuz valla ben anladım nil cadısı bana karşı,aylardır bi yere gitmiorum bugün gidicem arkadaşıma,uyumak bilmedi,delirtti beni..yok yok gıcık bu kız gıcık!!
diyeceğim odur sizle buluşacağımız zamanda bööle oluo işte ya hasta,ya pasta:))
off çok geyik gördğm kendimi,gördüm bi kedi gördüm,ayyy ben çok korkarım kediden...ayyyyyyyyyy............
hahahha iice çizdim kafayı deli gibi gülüorum yazarken,amannn nil uyanmasın zaten 2 saatte uyuduhahahhaha...kaçtım ben----------------

Amanınnnnnn beni tanıyamıyo r kimselerrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
Kız Duygu hadi Balım falan tanıyamadı da sen nasıl Gamze mi diyosun kısssssss!!!
Ben aslında daha bi fotojenikimdirrr ama idareet böleee...
Emel pek bi tatlı,güzel bir hatun...Onat cidden zorlayan bir çocuk 2 dk durmadı kızlar...Maşallah ay parçası gibi süt beyazı çok tatlı..Ben damat adayını da ilk kez gördüm Başak la buluşuyoduk ama biz çocukları getirmiyoduk..Kerem de çok karizmatikk,kızım elini tutmaya çalıştı arabada fakat Kerem tersledi kızımı...:bbo:Bundan sonra ev gezmesi yapalım kızlar ,çok zor oluyo bölee AVMlerde falan..Sohbet edemedik ama Başak ı Ve Emel i gördüğüme çok sevindimdelikafadulden

saol canım bende sizi görmek isterim sizide beklerim ıstanbula bu arada Gamze'nin kızı Zeynep Bade aynı Deryanın Ezgi bu kadarmı benzer ikiz gibiler valla sadece ten rengi farkı var o kadar

merhaba dün kızlar sizin için iki arada bir derede fotoları attım merak etmeyin diye b,işi yazamadan,
çok kısa ama çok hoş bi buluşmaydı zeynep badenin arabasındaki keyfi onat paşanın annesini peşinden koşturması gözümde hala.sıpacanlar çok tatlıydı gerçekten Emel bende ayrıca teşekkür ederim canım bizede zaman ayırdığın için,çok memnun oldum.gamze evet kesinlikle bir daha ev ortamında buluşalım :)))kaçmalıyımmmmm

vallahi daha güselsin arkadaşım :)))bi de saçlar değişik ,resim küçük benim gösler kördelikafaduldendelikafadulden

biz de teşekkür ederis resimler için,hepiniz ayrı güsel:enbuyukkk:

ii akşamlaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

bugün keremi parkta yordum saklambaç oynadık ben saklandım o aradı gizli gizli gözledim kereta çok tatlı elleriyle yokkk yaparak beni arıyooo bulunca deliye dönüyo kaydırak arkası olur merdiven arkası olur tüp kaydırak içi olur saklandım durdum etraf eşraf ne dedi acaba bu deli anneye:))hehe..gelincede bi güzel yıkadım suyla oyna oyna yoruldu çok umutluyum bu gece inşallah ii uyur..ben bugün keremi nası yıkadım biliyormusunuz dün siz bizim kuvette yıkanıyolar dediniz ya ben kuveti atmıştım keremin evdede kuvet yok duşakabin var dikdörtgen çamaşır sepetine oturttum deliklerle su sürkülasyonu sağlansı hem hemde dibinde oynayacağı kadar su birikti çok daha kolay oldu hemde daha keyifle oynadık kafasını yıkarken bile usluydu ağlarız hep normalde o fasılda..

gamze canım gözlükler çok ayrı bi hava katmış sana,o yüzden tanıyamamıştırlar seni , ben çok beğendim çok yakışmış gerçektennnn..gerçi gamze suan cyprusss daaaa ohh deniz ve güneşin keyfini sürüyooo..biz daha tam 48 gün bekliycez bu mutlu son için ((

günaydın ..mutlu pazarlar kerem umutlarımı bu kadar boşuna çıkarabilir sabah 5 de ayaktaydı ve gece 5 kere uyandı emmek için pessssssss diyorum daha da bişey demiyorum

günaydın kızlar kimseler yok gerçi ama olsun
başakcım çok umutluydun üzüldüm
canım her uyandığında meme vermesen yani memeyi kes demiyorum ama uyandığında sadece su içirip uyutsan ilk bikaç denemende itiraz edebilir ama sonrasında alışır yani yazık valla sanada keremede uykunuzdan bişi anlamıyosunuz .

benim kaan bile gece boyunca yani 24-00 ile 10-30 arası sadece 3 kez kalkıyo emmeye yazık valla ya gündüz uyumuyo gerçi ama olsun yani gece uyusunda güzndüz bi şekilde idare ediyoruz

Günaydın...

Başak bende aynı durumdayım bugün. Dün bende biraz parkta yordum ama işe yaramadı. Gece sürekli ağladı ama gözünü açamıyor... Benimle yattı bütün gece yinede susmadı.. Başım çatlıyor

başakçım zor işte çocuklar napcaksın. benimki emmeyi kendisi bırkatı. geceleri biberonla süt iiçmeye alıştı. bende gündürz bişey yemiyo beslensin diye gece süt vermeye devam ettim bi süre. sonra bizimki 15 dk.da bir biberon için uyanmaya başlayınca süt vermeyi bıraktım su içirmeye başladım. ilk başlarda çok sık kalktı sonra azalttı. yine de su içmek için gece 4-5 kez en az kalkıyor. en sonunda bi tane suluk aldık damlatmayanlardan. ilk başta içmeyi beceremedi sonra kendiliğindne içti. bende gece yatağına koymaya başladım. ağlayınca yanına gidip suluğu gösterdim mecbur kalınca kendi alıp içmeye başladı bi süre sonra uyanmaları azaldı. biliyo ki anne vermiycek kendi içecek rahatını bozmuyo paşam. kalkınca kendisi alıp içiyo. suluk sayesinde uyku uyumaya başlamıştım ama geçen hafta gezerken suluğunu at yola. çıktım aradım ama vah gidene. van da da bulamadık aynısını.aventin damlatmayan suluğu. akıllı bardak diye geçiyo tutma kulpları var. eğer kullanıyorsanız kesinlikle bunu tavsiye ederim. 30 lira biraz pahalı ama rahatlığını düşününce heleki biz kaybettikten sonra vanda bulsam 50-100 deseler yine de alacaktım. neyse netten sipariş verdik. gelir yakında. bu arada nuby nin kini aldık ikinci günü gece damlamaya başla çağan yatıyo tabi sırılsıklam olmuş. allahtan hasta olmadı. götürdüm aldığımız yere ısırmış ondan damlatyo dediler. sinir oldum. koca dama değil ya di çıkaran elina ne alsa diş kaşıyan çocuğa veriyoruz na göre teknolojiyle yapın dimi. tabi böyle olunca suyu yanına bırakmamaya başladım. olan yine benim uykuya oldu. zırt pırt kalkıp su içiriyorum

işte böööle. bizim suluk hikayemiz.
bu arada sınavlardan yine 100 çektik. bakalım finalde nolcakkk

merhabaaaa...
ayy ne sıcak ya..
nil arabasında uyumak istedi ,dışarı çıkarttı bizi,hala yanıorum 1 saat oldu dönelisempatiksalakcinni

duygu naber canımmmm uyudumu nil
canım görmedim ya
uyudu tabi:))
nasılsın??
hahha çok tatlı yahu,ayy büyüolar artık şaka gibi,ee özlemeyecek miyiz bu hallerini??:sinifsinif:
küvete de ii çözüm bulmuşsunuz,
ay tatile mi kaçtı çılgın daha okullar kapanmadanii tatillerzemuszemus
günaydın ..mutlu pazarlar kerem umutlarımı bu kadar boşuna çıkarabilir sabah 5 de ayaktaydı ve gece 5 kere uyandı emmek için pessssssss diyorum daha da bişey demiyorum
ya nie kendinizi de bebekleri de bööle yıpratıosunuz anlamıorum:ecrin_bebek:
benim kaan bile gece boyunca yani 24-00 ile 10-30 arası sadece 3 kez kalkıyo emmeye yazık valla ya gündüz uyumuyo gerçi ama olsun yani gece uyusunda güzndüz bi şekilde idare ediyoruz

maşallah kuzuma,nil de öleydi küçükken ben de demiştim,gündüz önemli diil gece önemli die,gündüzü de öğrendi bak uyuokaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…