Yok guzelim ben dusunmedim hic kaza kursunu olursa kalir ama baska turlu zor kizim yeter bana :))
özeline bak canım..
sevda nie gitti ya??
fifoşşş nasılsın canım,var mı ağrı sızı??
sevdacım ne oldu?
huuu sevda sen annenlere ne zaman gelcen ben delta da doguruyorum yakınız
işallah valla ,hem o zamana daha da bi akıllı olurlar,biz de rahat rahat otururus işallah:))
ay metin de bak son günlerim de azcık durr de:))ay şimdiden hayırlı olsun canım :))
sevdacım duru çok akıllı bi çocuk sadece sinirlenmesi hem de arada bir ne kadar da ii niyetli..empati yapınca ben çoktan kırmıştım bi yerlerini:))maşallah,darısı metinin başına:))
valla kızlar bebekler ii ya çok şükür korktuğum başıma gelmedi canlar ben hamileyken çok fena seneryolar çizmiştim kafamdan hatta çok bunalım takılıyodum son günler ama en zoru hamilelikmiş yani Allaha şükür iiyim ben hatta kaan bana artı yaradı galiba birazda kilo versem çok daha ii olucamm sonrası Allah büyüktürr
hahahaha ozaman iiki sen benim kızım delsin ,çünkü ozaman bende kırmıştım senin biyerlerini :))))
iiz bizde sewda,napalım berrak hanımın peşindeyiz,büyüyolarya hızla,şöle eski resimlere baktımda ...
darısı kaana oda böle olcak seneye inşallah
kandırmıyosun dimisenağlamaben hiç iyi degilimeyvahedigeldismiledün kısmi bir cinnet gecirip metin e kafa göz giriştim sonra sarıldımbasladım aglamaya:kedi:
hahhaa :))
kızlar nil uyandı ben kaçıorum,çok öpüorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevda doguma giderken pişik kremi koydun mu cantana yada bebek yagı
evde hametan var koysam mı acep bir de eldive takılmaz dimi bu havada
kaan dogduktan 3-4 saat sonra sünnet olucak teyzeleri onu da haber veriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?