2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok guzelim ben dusunmedim hic kaza kursunu olursa kalir ama baska turlu zor kizim yeter bana :))

ay ne bilim canım aklımda öle kalmış sanki ikinciyi bazen düüşüüyorum falan dedin die kalmış aklım karıştırdım o zaman

özeline bak canım..
sevda nie gitti ya??
fifoşşş nasılsın canım,var mı ağrı sızı??

gitmedim canım burdayım

sevdacım ne oldu?

bişi olmadı sıkıldım bilgisayar başında azcık sohbet edelim kızlarla dedim ama kız yok piyasada :))

huuu sevda sen annenlere ne zaman gelcen ben delta da doguruyorum yakınız

canım ben pazar günü ordayım kısmetse .sen ne zaman doğuruyon ve ne zaman taburcu oluyon ayy ne çok isterim uğramayı seni ve bebişini görmeyi ablama bırakabilirsem kesinlikle gelicem canım ziyaretine malum iki tane var bende ikiside küçük

burdayım canım,esrayla konuşuoduk:))
ya nil de devamlı öpmeye çalışıo herkesi dudaklarından,oğlanların bazıları bozuluo:))
bizim evde de isa gibilere yer yokkaydirigubbakcemile3

iim filizcim
duyguyla kaynatıoduk,görüşcez bakalım kısmetse
sewdacım sen nasılsın nasıl duruyla kaan

28 haziran da kısmetse sevda gel beklerim ama iki cocugun var gelemesen de dogal....
duyguuuu agrım sızım var da tınlayan kim metin in peşine koşturmaktan
ooooo ne güzel görüşün bakalım

iiyim esracım koşturuyorum bebekler uyuyo benimde uyuyasım var ama kaan uyanır die uyumadım ikiside bibirlerine alıştılar artık duru arada sinirleniyo kaana ama okadarlasınırlı şuan için asabiyeti
sen nasılsın canım berrak çok şeker olmuş maşallah genç kız gibi

işallah valla ,hem o zamana daha da bi akıllı olurlar,biz de rahat rahat otururus işallah:))
ay metin de bak son günlerim de azcık durr de:))ay şimdiden hayırlı olsun canım :))
sevdacım duru çok akıllı bi çocuk sadece sinirlenmesi hem de arada bir ne kadar da ii niyetli..empati yapınca ben çoktan kırmıştım bi yerlerini:))maşallah,darısı metinin başına:))

valla kızlar bebekler ii ya çok şükür korktuğum başıma gelmedi canlar ben hamileyken çok fena seneryolar çizmiştim kafamdan hatta çok bunalım takılıyodum son günler ama en zoru hamilelikmiş yani Allaha şükür iiyim ben hatta kaan bana artı yaradı galiba birazda kilo versem çok daha ii olucamm sonrası Allah büyüktürr

hahahaha ozaman iiki sen benim kızım delsin ,çünkü ozaman bende kırmıştım senin biyerlerini :))))

iiz bizde sewda,napalım berrak hanımın peşindeyiz,büyüyolarya hızla,şöle eski resimlere baktımda ...
darısı kaana oda böle olcak seneye inşallah

kandırmıyosun dimisenağlamaben hiç iyi degilimeyvahedigeldismiledün kısmi bir cinnet gecirip metin e kafa göz giriştim sonra sarıldımbasladım aglamaya:kedi:

sevda doguma giderken pişik kremi koydun mu cantana yada bebek yagı
evde hametan var koysam mı acep bir de eldive takılmaz dimi bu havada
kaan dogduktan 3-4 saat sonra sünnet olucak teyzeleri onu da haber veriyim

iiz bizde sewda,napalım berrak hanımın peşindeyiz,büyüyolarya hızla,şöle eski resimlere baktımda ...
darısı kaana oda böle olcak seneye inşallah

inşallah canım doğan büyüyo ne olsun işte kaanda büyüycek inşalllah en çok birlikte oynamalarını görmek istiyorum ben civcivlerimin

kandırmıyosun dimisenağlamaben hiç iyi degilimeyvahedigeldismiledün kısmi bir cinnet gecirip metin e kafa göz giriştim sonra sarıldımbasladım aglamaya:kedi:

hayır canım kandırmıyorum ben çok iiyim kendimi durudan sonra hissettiğimden çok daha ii hissediyorum iiki doğurmuşum kaanımıda sendede şuan hamileliğin verdiği ağarlık ve yorgunluk var canım hele doğsun doğum acılarını unut bak nasıl herşey yoluna gircek senin düşünme bunları
metinede kafa göz girme lütfen odaha çok küçük annesi kötü etkilenir canının yanması biyerde ama ruhen bu ondan olumsuzluklara yol açar sabırlı olmaya çalış canım bizlere en gerekli şey sabır

hahhaa :))
kızlar nil uyandı ben kaçıorum,çok öpüorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

muckkkk

sevda doguma giderken pişik kremi koydun mu cantana yada bebek yagı
evde hametan var koysam mı acep bir de eldive takılmaz dimi bu havada
kaan dogduktan 3-4 saat sonra sünnet olucak teyzeleri onu da haber veriyim

pişik kremi koydum canım sendekoy çünkü ilk günler her bez kakalı oluyo genelde o nedenle pişik olması olası bi durum kullanmasanda yanında olsun yada sadece hametanda kullanabilirsin bi zararı olmas eldiven mutlaka bi tanede olsa götür hava sıcak amasen genede eve gelip tırnak bakımını yapana kadar tak yüzünü gözünü yırtmasın çocuk eve gelince keser takmassın
sünnet mii aaa metinde olmuşmuydu sünnet

ilk dogdugunda yeni dogan sünneti yapılıyo sünnet canıyla zaten hastanedeyiz göbegine pansuman yaplırken pipişine de yapsınlar cıksın aradan metin 5 aylıkken olmustu.....eldiven koydum pişik kremi de :))dün beni deli etti metin napıyım yaaaa sabır kalmadı bende .....
esraaaaaaaaa küçükken oluversin sünnet işte

rüyamda kendimi gördüm mafoldumben45 kilo filandım dar paça bir kot giymişimbirde kırmızı bir body ayyyy ne güzeldim bayanssulusmilealısveriş yapmayı özledimben bir zayıflayım eve haciz gelene kadar kartlarıma yüklenip alısveriş yapcam üç yıldır gebe giyimden giyiniyorum senağlamahamile külodu atleti beli lastikli hamile pantolonları ööööööööööööö geldi bana klava:

hayırlısı olsun canım ,çıksın aradan madem ...sonra 2 sine birden sünnet düğünü yaparsın:)

ayy doğmadan sünneti de konuşulurmuş,hadi oldu bitti maşallah,abi de olur işallah(böle miydi?)hahhahah
ii geceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…