günaydın herkese
emel sen küçük yalıya yakınız demiştin..bu cuma annemler istanbula kardeşimin yanına gelicekler hafta sonuda kalacaklar o çevrede temiz uygun fiyatlı bir otel ya da pansiyon biliyormusun..
günaydın herkese
emel sen küçük yalıya yakınız demiştin..bu cuma annemler istanbula kardeşimin yanına gelicekler hafta sonuda kalacaklar o çevrede temiz uygun fiyatlı bir otel ya da pansiyon biliyormusun..
Canım hayırlısı olsun, ilk başlarda çok zor gelen bir düşünce, ama bence aldırmak doğru bir karar değil.Yine de karar sana kalmış.Ama kereme haksızlık etmek değil aslında, tamam onun zamanından çalacakmış gibi düşünüyorsun ama tüm zamanını keremle geçirmek, aslında yeterli değil.Birde çalışan anneleri düşünsene, mecburiyetten sabahtan akşama başka yerlerde olmak zorundalar.Onlar çocuklarının ilklerini göremiyorlar.Sen her ikisi ile de çok güzel ilgilenirsin bence.aldım arkadaşlar hamileyim.
Hatırlamaz olur muyuz canım.Hamileliğimizde az konuşmadık buradan:)))İkinci bebğin ocak annelerinin 3. hamileliği olacak demek ki:)))Seninde az kalmış, kolay bir doğum olur inşallah.Herkese merhabalar....
Uzun süredir yazamıyordum bende....hamileliğimin 7 ayını geçirdim...ağustosta doğum yapıcam ...2009 ocak annesiydim bende bilmem hatırlayanlarınız varmıdır...
Benim oğlumun adıda Kerem...başka bir kerem anneside hamileymiş galiba:) hayırlısı olsun...o duyguları bende çok iyi bilirim...ilk bebek kçük olunca haksızlık olduğunu düşünüyo insan...yalanda değil..mesela Kerem tam sevilme zamanında artık çoğu şeyi anlıyo..onunla bol bol vait geçirmek oynamak varken hamilelik sıkıntısından doğrudürüst ilgilenemiyosun...tabi alıp bi kenara atmıyosun ama genede doğumdu 2. bebeğin ihtiyaçları derken onun zamanından çalıcaksın...güzel taraflarıda var...arkadaş olabilicekler....bizler içinde rahata alışmadan bilgiler tazeyken 2. de büyüyücek.aha sonra herkes 2. lerle uğraşırken biz oraları geçmiş olucaz inşallah...
Olan olmuş tabi....benim içinde öyle anlıkta olsa bebeği aldırmak aklımdan geçmişti ama...ben yapamazdım yapmadımda....en güzeli eğer gerçekten istemiyorsan baştan tedbiri iyi almakmış...ama herşeyde bir hayır vardır...2 tane yaşları birbirine yakın bebek büyütücek olan biz değiliz...yapan birsürü kişi var...o yüzden hayırlısı olsun arkadaşım...iyi düşün...heleki nasılsa 2. bir bebek düşünüyosan bu neden o olmasın...sonra vicdan azabı çekebilirsin...ama tabi bütün bunları yaşıycak olan sensin ve sen bilirsin...hayırlısı olsun...
Ben 1 ay kadar kullandım canım.Yalnız ben çocuğun 6 aya kadar basmaması olayına pek inanmadığım için daha önceleride ayakta durmak istediğinde tutuyordum.4 aylıkken adım atmaya balamıştı.Ama 7-8 aylıkkken yürüteç kullandığımda tembellik yapmaya başladı, adım atmayı unuttu.Kendini yürütece bırakıp adım atmadan ayaklarını bir kez yere vurdurup daha sonra kaldırarark kaydırmaya başlayınca yürüteci kaldırdım.10.5 aylıkken yürümeye başladı,selam 2009 ocak anaları ben 2010 ocak analarından :1hug:
bir sey sormak için uğradım yanınıza
yürütec kullandınız mı ne zaman kullandınız....
doktoruma kalsa izin vermez hatta 6 ay ayaklarına bastırmadı şimdi 6. aylık oldu hiç ayaklarına basmıyor... acaba yürütecmi kullansan diye düşünüyorum sizler ne zaman basladınız yada kullandınız mı
Yaa bakıcı olayı iyice çıldırtıyor insanı:)))) Ben dün kreş baktım.Marmariste küçük bebeklere de bakan bir kreş var.Gittim gördüm.Egehanı izledim:)))Çok hoşuna gitti.İlk önce kendi başına oyuncaklarla oynadı, daha sonra diğer çocuklar gelince onlarla kaynaştı.Çok güzeldi.Ücretini filan sordum.5 gün yarım gün olursa 400 diyorlar.Ben 3-4 gün yarım gün ya da 2 gün tam gün düşünüyorum.P.tesi sahibyle görüşeceğim tekrar.Annem didimdeydi, kız kardeşime söylemöiştik, o söylemiş anneme akşam tel.de konuşurken bozulduğunu ima etti yine:)))))Ama ne yapayım, o canı sıkıldığında gitmek istiyor, ben zor durumda kalıyorum.Hem de çocuk için değişiklik olur diye düşünüyorum.Eve bakıcı almak istemiştim o zmanada sorun çıkarmıştı:)))Bende boşvermişrtim ama bu sefer ciddi olarak düşünüyorum.Ayy çok uzattım, aslında söylemek istediğim, kreş olayına nasıl bakıyorsunuz kızlar.Aralarda hiç olmazsa bırakmayı düşünmüyor musunuz_?aa başak hamilemiymiş çok şaşırdım hakkında hayırlısı canım iaşşalh sağlıklı bir karar verirsin en doğru karar senin kararındır
sevda naber güzelim buldumu bakıcı benim arkadaş bu son bakıcıyıda çıkarmış işten ay valla bu bakıcı olayı yüzünden hiç çalışasım gelmiyor
iiyis inci sen nasılsın çağan nasıl toparladımı iice oğluş
canım bakıcı bulamadık henüz yani görüşmeye gelen varda işimize yarar bişi çıkmadı bakıyoruz canım çokta acele etmiyorum açıkçasıeşimin eczanesi alt katta orda çalışan çok özelllikle yazın 13-14 kişi çalışıyolar çok sıkışınca ordan yardıma kızlar geliyo ya ben işimi bitirene kadar çocuklarla ilgileniyolar yada duruyu parka falan götürüyolar arada halaya gidiyo duru arada babaanne gelip 1-2 saat kaana bakıyo öle geçiriyorus günleri o nedenle çok acele etmiyorum düzgün birini alıcam ama çocuklarım için almıycam buna karar verdim alıcağım kişiyi ev işine alıcam bütünev işlerini ona yaptırıcam ben çocuklarımla ilgilenicem bakıcaya baktırmıycam.ne gerek var ben çalışmazken ev işi yapcam koşturcam evdeki kadında çocuklarıma bakıcak hiç gerek yok tersi olmalı die düşündüm.bakalım canım kısmett
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanhahahaha duygu kız kendimi düşündükçe benimde doğurasım geliyo kıs :))))
canım ben de kullanmadım,mantıklı da gelmio zaten kızım 6,5 aylıkken koltuk kenarlarında gezmeye başladı (ama o zamana kadar bastı hep kucağımıza falan)selam 2009 ocak anaları ben 2010 ocak analarından :1hug:
bir sey sormak için uğradım yanınıza
yürütec kullandınız mı ne zaman kullandınız....
doktoruma kalsa izin vermez hatta 6 ay ayaklarına bastırmadı şimdi 6. aylık oldu hiç ayaklarına basmıyor... acaba yürütecmi kullansan diye düşünüyorum sizler ne zaman basladınız yada kullandınız mı
.
Yaa bakıcı olayı iyice çıldırtıyor insanı:)))) Ben dün kreş baktım.Marmariste küçük bebeklere de bakan bir kreş var.Gittim gördüm.Egehanı izledim:)))Çok hoşuna gitti.İlk önce kendi başına oyuncaklarla oynadı, daha sonra diğer çocuklar gelince onlarla kaynaştı.Çok güzeldi.Ücretini filan sordum.5 gün yarım gün olursa 400 diyorlar.Ben 3-4 gün yarım gün ya da 2 gün tam gün düşünüyorum.P.tesi sahibyle görüşeceğim tekrar.Annem didimdeydi, kız kardeşime söylemöiştik, o söylemiş anneme akşam tel.de konuşurken bozulduğunu ima etti yine:)))))Ama ne yapayım, o canı sıkıldığında gitmek istiyor, ben zor durumda kalıyorum.Hem de çocuk için değişiklik olur diye düşünüyorum.Eve bakıcı almak istemiştim o zmanada sorun çıkarmıştı:)))Bende boşvermişrtim ama bu sefer ciddi olarak düşünüyorum.Ayy çok uzattım, aslında söylemek istediğim, kreş olayına nasıl bakıyorsunuz kızlar.Aralarda hiç olmazsa bırakmayı düşünmüyor musunuz_?
valla canım ben bayılıorum,kesinlikle gitmeleri gerek die düşünüorum,ama bence 1,5 yaş için 2-3 yarım gün daha mantıklı..tüm gün sıkılırsa bi süre gitmek ,istemess(nil'den biliorum)hem böölesi annene de ii olur o da bu arada işlerini halleder,herkes mutlukaydirigubbakcemile5
benim eşim de oyun grubuna destek veriodu ama kreş kelimesi buradaki insanlar yüzünden itici geliodu ama yarım günle arayı ısıtıorum ama bana uyan kreşler,eylülde açılıobilmiyorumkismileo zaman gidiosssempatiksalakcinni
merhaba
buarada oğlum hala iyileşemdi kıslar öksürük ve burun akıntısı devam ediyır daha öncede hasta olmulştu ama bukadar uzun sürmedi acaba dr şurupla geçirsin antibiyotiğe gerek yok dediği içinmi böle uzun sürüyor anlamadım buarada az önce pd,tus vereyim dedim yediği meyve pürseinide çıkardı of ya hergün bir postada kusuyor bir iyileşsseydi yavrum valla yaramazlıkları bile yormuyor artık beni yeterki iyi olsun
neyse buarada hava gene kapadı yağmutr başladı yazdanda bişey anlamadık 2 hafta sobrada tatile çıkıcaz valla artık çok kırkuyorum yollarda falan hasta ederiz diye çocuğu acaba gitmesekmi(
ah be çağanım nie bu kadar uzun sürdü,iileş artık bebeğim..opuyorumnanaktan
aman inci öle düşünme git tatile yoksa stresle daha da hasta olur yavrucakkaydirigubbakcemile
fazilet kardeşin küçükyalıdamı askerlik yapıyo eğer öyleyse gerçekten maşallah çok güzel bir yerde yani düşebiliceği en güzel yerlerden biri umarım oda öle düşünüyodur.ben evlenmeden önce kadıköyde oturuyordum istanbulun anadolu yakasını ii bilirim vede çok severim hatta annemlerde yaklaşık 17 senedir kartalda oturuyorlar bu hafta sonu gidicem kısmetse bi hafta kadar kalıcam ama oteller konusunda pek bilgim yok canım.p
faziletçim bende bilmiyorum otelleri ama eşime sorarım o bilir , tanıdığınız birileri varsa tedaşda çalışan bostancıda çok güzel misafirhaneleri var
Canım hayırlısı olsun, ilk başlarda çok zor gelen bir düşünce, ama bence aldırmak doğru bir karar değil.Yine de karar sana kalmış.Ama kereme haksızlık etmek değil aslında, tamam onun zamanından çalacakmış gibi düşünüyorsun ama tüm zamanını keremle geçirmek, aslında yeterli değil.Birde çalışan anneleri düşünsene, mecburiyetten sabahtan akşama başka yerlerde olmak zorundalar.Onlar çocuklarının ilklerini göremiyorlar.Sen her ikisi ile de çok güzel ilgilenirsin bence.
Hatırlamaz olur muyuz canım.Hamileliğimizde az konuşmadık buradan:)))İkinci bebğin ocak annelerinin 3. hamileliği olacak demek ki:)))Seninde az kalmış, kolay bir doğum olur inşallah.
Ben 1 ay kadar kullandım canım.Yalnız ben çocuğun 6 aya kadar basmaması olayına pek inanmadığım için daha önceleride ayakta durmak istediğinde tutuyordum.4 aylıkken adım atmaya balamıştı.Ama 7-8 aylıkkken yürüteç kullandığımda tembellik yapmaya başladı, adım atmayı unuttu.Kendini yürütece bırakıp adım atmadan ayaklarını bir kez yere vurdurup daha sonra kaldırarark kaydırmaya başlayınca yürüteci kaldırdım.10.5 aylıkken yürümeye başladı,
ama yürütecin yararı değil zararı oldu bence...
Yaa bakıcı olayı iyice çıldırtıyor insanı:)))) Ben dün kreş baktım.Marmariste küçük bebeklere de bakan bir kreş var.Gittim gördüm.Egehanı izledim:)))Çok hoşuna gitti.İlk önce kendi başına oyuncaklarla oynadı, daha sonra diğer çocuklar gelince onlarla kaynaştı.Çok güzeldi.Ücretini filan sordum.5 gün yarım gün olursa 400 diyorlar.Ben 3-4 gün yarım gün ya da 2 gün tam gün düşünüyorum.P.tesi sahibyle görüşeceğim tekrar.Annem didimdeydi, kız kardeşime söylemöiştik, o söylemiş anneme akşam tel.de konuşurken bozulduğunu ima etti yine:)))))Ama ne yapayım, o canı sıkıldığında gitmek istiyor, ben zor durumda kalıyorum.Hem de çocuk için değişiklik olur diye düşünüyorum.Eve bakıcı almak istemiştim o zmanada sorun çıkarmıştı:)))Bende boşvermişrtim ama bu sefer ciddi olarak düşünüyorum.Ayy çok uzattım, aslında söylemek istediğim, kreş olayına nasıl bakıyorsunuz kızlar.Aralarda hiç olmazsa bırakmayı düşünmüyor musunuz_?
Sevdacım sen düzenini oturttun maşallah:))))Ama sende duruyu kreşe vermeyi düşündün mü_?Her gün değil ama aralarda onun içinde iyi olmaz mı_?
Filizcim, allah kurtarsın canım 4 günün kalmış.Zaman geçti, çok yakın bir zamanda kaanınıda kucağına alacaksın.Hala kafanda sorular var anlıyorum ama bebişi kucağına aldığın anda bir çok sorun cevaplanmış olacak:)))Bu sorular aralarında 3 yaş bile olsa yine oluyor.Ben yaşadım çünkü:)))
acemi birliğini yapıyor orada cuma günü yemin töreni var annemlerde hafta sonu çıkartıcak dışarıya o yüzden kalacaklar hafta sonuna..bende çok istiyordum gitmeyi ama eymenle o kadar yolu göze alamıyorum eşim uçak biletlerine bakmış bugün gitceksen gidelim diyor ama benim oğlanla korkuyorum bir yere gitmeye yemesi uyku saati derken çok huysuzluk edecek diye korkuyorum
tedaşta çalışan bir tanıdığıız yok sanırım öğrenince bilgilendirirsen sevinirim
Basak tebrikler allah yardimcin olsun bende dusunemiyorum ikinciyi ama bak caliskanlar dogurdu buyuttu bir of demiyorlar
Kres olayina gelince ben cok memnunum Ezgi konusmasini ilerletti yemegini kendi yiyor parmak oyunlari ve bir suru cocuk sarkisi ogrendi resmen buyudu dolaptan kendine kiyafet seciyor giydirince babasina kosuyor gosteriyor
Yogurt ve sutu isimleriyle istiyor cok degisiklik var
arabada yolculuk adlı dersten istiorum,koltuğa nasıl alıştırılır?valla kucaamda canım çıkıo daha doorusu o her yerde benim kollarım nilin bedenindekaydirigubbakcemilevalla duruda kaanda doğduğundan beri yollarda devamlı seyehat halindeyiz alıştım artık.çok ii biliri arabada üst baş alt nasıl değişir kusmuk nasıl temizlenir,ağlayan bebek nasıl susturulur :))) biz zaten devamlı yollardaydık ama hamilelikler ve çocuklardan sonra dahada çoğaldı bu ayda en az 3-4 defa gidiyoz biyerlere ama tabi arabayla otobüz uçak seyehati yapmadık ama bugün olsa düşünmem yeterki yanımda eşim olsun :))) ikimiz her türlü idarev ederis bebeklerimizi
hayırlı olsun canım ,çok daha rahat olur artıkkaydirigubbakcemile2ay oku oku bitmedi...amma da yazmissiniz...selam herkese bu arada
neyse zaten ben kresimi buldumtasiniyoruz hem de turklerin cok oldugu bi yere...bizim sitede hatta 2 turk ve cocuklu aile var..tam adil emrelik..insallah arkadaslari olacak artik...zavallicik yabancilara bakip anlamazdi dillerinden..ben de komik duruma dusuyodum..adile turkce diger cocuklara ingilizce konusmak zorunda kaliyordum...ne ben anliyordum oyundan ne adilcik...insallah ona da iyi gelecek...
Basak tebrikler allah yardimcin olsun bende dusunemiyorum ikinciyi ama bak caliskanlar dogurdu buyuttu bir of demiyorlar
Kres olayina gelince ben cok memnunum Ezgi konusmasini ilerletti yemegini kendi yiyor parmak oyunlari ve bir suru cocuk sarkisi ogrendi resmen buyudu dolaptan kendine kiyafet seciyor giydirince babasina kosuyor gosteriyor
Yogurt ve sutu isimleriyle istiyor cok degisiklik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?