ah ya 2 dk oturmuolar ki:))günaydın kızlar
oğluşum dün koşarken evde bir düştü suratı yere çarptı halıyada sürttü tabi ki , burnucuğu kızarık oldu nokta nokta şiştide biraz korktum valla burnu kırıldı diye bütün gecem kötü geçti off off bu yavrucakların teline zarar gelse içimiz gidiyor valla
ya antib.öle her durumda verilmez,eğer verilecekse de başta verilir,nası dr bunlar anlamıorum ya!!sinir herifler...merhaba kıslar öncelikle geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum ama malesef atlatamadık hastalığı bugn yine dr gittik antibiyotiksiz geçmez deyip yeniden ilaç verdi buarada üç dr gezdik valla hala öksürük kusma ve hırlama devam ediyor çarşambaya kadar ilaçları kullanıcaz çarşamba tekrar çağırdı bu bir haftada oğlum 1 kilo vermiş zaten yemeyen çocuk birde iyice zayıfladı kemikleri sayılıyor nerdeyse drda eğer iyleştikten sonra k,lo almaya başlamassa yeni testler yaparız ded, ay bir iyileşsseydi kuzum gecem gündüzüme karıştı artık ne yapıyorum ne nerde h,ç bilmiyorum yardım edicek kimsede yok Allah sağlık sıhhat versin bütün yavrulara
emelcim sizede geçmiş olsun canım
derya maşallah ezgiye nekadar çabuk faydasını görmeye başlamıssın canım maşallah ona
duygucum valla çağanda araba ile gezmeyi seviyor ama koltuk boş duruyor o hep sağda solda eller ayaklar bir tarafa uzanma derdinde ay canım çıkıyor 5 dakişkalık mesafede bile biz deryanın dediği gibi tv bile koyduk arkadaiştan alıp ama hiç faydasını görmedik şekerim aynen iade ettik zaten çağan pek tv izlemiyor gün içinde trt çocukta pepe ve paytak var onu izliyor okadar
neyse arkadaşlarım hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
Var filizcim sevgilimiz isa :))
slm kızlar
duygucum şimdi okudum hayırdır izmire mi gelıosun,yardımcı olabıleceğim bişey varmı,ayrıca beklerım de görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?