2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kıslar öncelikle geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum ama malesef atlatamadık hastalığı bugn yine dr gittik antibiyotiksiz geçmez deyip yeniden ilaç verdi buarada üç dr gezdik valla hala öksürük kusma ve hırlama devam ediyor çarşambaya kadar ilaçları kullanıcaz çarşamba tekrar çağırdı bu bir haftada oğlum 1 kilo vermiş zaten yemeyen çocuk birde iyice zayıfladı kemikleri sayılıyor nerdeyse drda eğer iyleştikten sonra k,lo almaya başlamassa yeni testler yaparız ded, ay bir iyileşsseydi kuzum gecem gündüzüme karıştı artık ne yapıyorum ne nerde h,ç bilmiyorum yardım edicek kimsede yok Allah sağlık sıhhat versin bütün yavrulara
emelcim sizede geçmiş olsun canım
derya maşallah ezgiye nekadar çabuk faydasını görmeye başlamıssın canım maşallah ona
duygucum valla çağanda araba ile gezmeyi seviyor ama koltuk boş duruyor o hep sağda solda eller ayaklar bir tarafa uzanma derdinde ay canım çıkıyor 5 dakişkalık mesafede bile biz deryanın dediği gibi tv bile koyduk arkadaiştan alıp ama hiç faydasını görmedik şekerim aynen iade ettik zaten çağan pek tv izlemiyor gün içinde trt çocukta pepe ve paytak var onu izliyor okadar
neyse arkadaşlarım hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

slm kızlar inci gecmiş olsun bıldırcın yumurtası denesene....
masalah ezgiye yaaaa dar paca kotlar okula gitmeler parmak oyunları sarkılar filan yakında sevgili de yapar kendine benden söylemesi:))
canım sıkılıyo

emel cok gecmiş olsun düşe kalka büyücekler de bizim de ömrümüz gidicek işte
meralim nbr

Maşallah ezgiye, deryacım ne güzel olmuş ezgi için.Benim düşüncemin doğruluğuda kanıtlanmış oldu böylece.Sağol güzelim bilgiler için:))))

İncicim, çok üzülüyorum çağanla sana yaa.zaten çocuk yemiyor bir de bu hastalıklar hem seni hem çocuğu çok yoruyor.Allah bir an önce şifa versin canım.

Egehanda oto koltuğunda oturmayı pek sevmiyor, deryanın dediği gibi tv de koysam fayda etmez, çünkü tv seyretmiyor.Babası , ben ve egehan gidiyorsak kemerini de takıyorum çok sorun çıkartmıyor.Sıkılmaya başladığında da bir yerlerde duruyoruz uzun yolculuklarda, hem o rahatlamış oluyor hem biz.Daha sonra tekrar oturtuyorum koltuğuna.Ama anneannesi yanında oturursa, o zaman şımarıklık yapmaya çalışıyor, annem öyle alıştırdığı için.Normalde biz önde egehan arkada oluyoruz.

Emelcim çok geçmiş olsun.Sürekli koşturdukları için düşüyorlar güzelim, düşe kalka büyüyecekler, ne kadar anne yüreği hiç istemesede oluyor bunlar.
Gülhan yanlış anlamadık canım üzülme:)))))

slm kızlar
duygucum şimdi okudum hayırdır izmire mi gelıosun,yardımcı olabıleceğim bişey varmı,ayrıca beklerım de görüşelim

merhabaaa...
biz gene dışarda uyuyup eve girdik,anam bu kız kapıyı gördü mü ağlıo,(dışardan gelirken)
iice sürpük oldukkaydirigubbakcemile

ah ya 2 dk oturmuolar ki:))
sıkma canını canım,zararsız düşmüş Allahtan:))
ya antib.öle her durumda verilmez,eğer verilecekse de başta verilir,nası dr bunlar anlamıorum ya!!sinir herifler...
incicim toparlayacak işallah çağan ,sen de gerilmişsindir artık ama az kaldı annesi..
incicim ne hastalıklar var bırak şimdilik sayılsın kemikleri,biliorum insan bi tuhaf oluo öle görünce ama naapalım ,manken bizimkilerkaydirigubbakcemile2
Var filizcim sevgilimiz isa :))

ay ayy babası bilio mu??
bizim babamızın en hassas konusuzemuszemus

meral slm canım nasılsın egehan nasıl
bucanın üç kuyulardan aşağıda okulum,ew nerede olacak belli değil henüz şirinyerde olabilir,muhakkak görüşürüz

bu arada başak hamilemi???

slm kızlar
duygucum şimdi okudum hayırdır izmire mi gelıosun,yardımcı olabıleceğim bişey varmı,ayrıca beklerım de görüşelim

geliorum canı ağustos 29 da..
facebooktand ayazdım yazdım error veri esracım,var valla ,bi plana ihtiyacım var..
du özelden yazayımdelikafadulden

isa he dogru tahmin etmişimkaydirigubbakcemile3benim kızım olsa babamız isa yı dogrardıbilmiyorumkismilebu arada metin milli oldu gecen arkadasın kızı şap diye dudagından öptü oglumu şakkıdımetin bir bozuldu anlatamam pas vermedi kıza hiç kız dolandı durdu cevresinde kafamçokkarıştı
huuu sevdaaaaaaaaa napıyosun
aksama kaanımın bebek sekerleri gelcekgamyoncuiremsu
esraaaa nbr
duygu nere gittikötükedihüso
meral metin de yanında biri varken oturmuyo koltukta o yüzden ben ve babası bir yere gidiyosak önde oturuyoruz metin arkada millet diyodur anaya bak atmıs cocugu arkaya diye ama yoksa mahvediyo bizisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…