2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy doğmadan sünneti de konuşulurmuş,hadi oldu bitti maşallah,abi de olur işallah(böle miydi?)hahhahah
ii geceler:)

böyleydi böyleydi
ayyyyy uykum kactı heyecan had safhada
sevdaaaaaaa basak nerde:ecrin_bebek:
kızlar bu ay asılar var dimi hepatit bilmiyorumkismilekim yaptırdı

günaydın kızlar

fifoş hadi bakalım hayırlısı olsun sağlıklı doğumlar canım hastane hangisi yine metiş gibi 10.30 damı doğuracan kız bugün olsaydın ya ikiside cuma günü doğmuş olurdu

başakcım rüyamda gördüm seni kızın olacakmış doğurucam kızımı çok seviyorum diyordun

günaydınopuyorumnanaktan
ay emell ne güsel rüya:))hayırlısı:))
fifoşum 18 ay aşısı var,bazı özel aşılarda var sanırım..

merhabalar,
4-5 gündür giremedim, geçmişide pek okuyamadım ama, gördüğüm kadarıyla yeni haberler var. Başak'cım zor bir karar, Allah yardımcın olsun, ama Kerem'le beraber büyüdüklerini görmek pek güzel olur herhalde.
Çağan hala hastaymış, İnşallah bir an önce düzelir. İnci'cim sende epey yıpranmışsındır, Allah gücünü artırsın.
Bizden de güzel bir haber vereyim, kızım artık tamamen yürüyor, hemde sorunsuz bir şekilde.
Hafta sonu giremem, evde net var ama hiç zamanım olmuyor. Hepinize iyi bir haftasonu diliyorum.

selamlar kıslar ay biz bugün daha iyiyiz şükür pek bişey yemedi ama olsu n öksürük azladı birde kaç gündür kakiş yapmıyordu ilaçlar kabızlık yapmıştı bugün onuda yaptı şükür ay işallah bir iki güne toparlar yavrum banyo yaptırdık şimdi uyuyor bakalım :)
ay filiz n kadar az klamış canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoz işallah sağlıcakla doğsun kağanımız da
oo hemşomda dün takılmış buaya özlettin hayatım kendini öpüyorum berrağımıda
duygucum hakkısıın canım rabbim dermansız dert vermesin yeterki ama çağan normalde yaramezdır ama huysuz değildir mesela kucakta falan durmayı sevmezdi bu hastalıktan sonra okadar huysuz olduki kucaktan inmez oldu huyu suyu değişti oda beni çok yordu canım birde hani 1 satliğine uyurken bile bakıcak kimse olmayunca hep vde insan bunaıyor neyse bunuda atlatıcaz işallah aallahın izniyle buarada nil resimlerde öle zayıf görünmğyor canım hiç kaç kiloki sen manken olyucak diyosun
meralim sen nasılsın canım geldimi annen
emlcim onat nasıl oldu canım bizimde hasatlıktan önce kollar bacaklar hep yara içindeydi hatta bu dentol varya ondan almıştık yara spreyi sürekli düşüyordu baya iyi geliyor arkadaşlar aklınızda lsun bulundurun evde bir tane
accu canım nabersin iştesindir sen şimdi yahyakaptandaki mikrosun 3 katında bebekler için oyun odası var oraya geliyormusunuz akşam gidicez biz çok hoş belki biliyosundur
ay gidim bir kahve alıim varmı isteyen filtre :)))

ah günün en güzel haberi işte bu maşallah acuccum çok sveindim kızının yürümesine keyfim yerine geldi valla şimdi işallah hep güğzel haberler veririz birbirimize

slm kızlarrrr nasılsınısss bis pek bi keyifliyis pazar günü gitces ya ondan ama hava kötü ggidiyo kaç gündür ya biran önce düzelse yav her zaman gidemiyom zaten bari gitmişken acık gezip dolaşim dimi ama
istanbullular hava nasıl orda
başak dedim türübünde görmüştüm filiz ama cvp yazmadan kayboldu o nedenden seslendim
seni seviyom canım Allah yardımcın olsun hayırlı ve kolay bi doğum yaparsın inşallah.ararım seni salı gibi..

teşekkürler incicim, adım arzu bu arada. Migros'a geliyoruz arada sırada ama 3. katta oyun odası olduğunu bilmiyordum. Ayyy bu akşam gelmek isterim ama evde ancak 19:00'da oluyorum, yemek ye falan 20:30 oluyo, sonra da Aslı'nın uyku vakti geliyo, o nedenle biz akşamları hiç bir yere çıkamıyoruz.

ah canım alışınca tabi zor oluyor canım ama migrosa gidince çıkmayı unutma 3. kata burgerkingin yanında hemen oyunxcaklarda var jetonlu ama onlar değil ayrıca oyun odası var tam miniklere göre içinde bir sürü oyuncak kaydırak falan doğum günü parti organizasyonları yapılıyor ayrıca orda bilgin olsun buarada sana başka bir yer daha tavsiye edeyim derincede harijkalar sahili var çok ama çok güzel nettende bakabilrsin kocaeli harikalar sahili diye gir hafta sonu götür kızını oraya koşmaya başlar canım işallah
ay yine yağmur başladı ya sevdacım istanbuldada yağmur varmış şimdi abimle konuştum havalar bir düzelmedi gitti nasılsın buarada

inci geçmiş olsun canım
accu bende çoksevindim yaaa süpere bi haber bu
ay bide gülsü güzel haberler verseydi vede 2009 nisan aannelerinden hasta bebekçik tabiiii
ya bebekler hastalanmasın yaa heleki o bebeğe çok üzüldüm Allahın sen koru heleki dermansız dertten

iiyim canım ya uğraşıyos işte bebelerle
hafta sonu istanbula gitcem 1 hafta kadar kalıcam kısmetse sıkıldım valla gerçi yazlık yer burası sezonda açıldı cıvıl cıvıl ama çıkamadıktan sonra bazen akşamları eşimle çocukları alıp çıkıyorus ama çok kalamıyorus ama istanbulda iki kız kardeşim bide ablam var onlar bakar bende dinlenirim valla annemi saymıyorum çünkü onun hiç ama hiç bi yararı dokunmas ama kızlar baya dinlendirir beni duruda bol bol gezerr inşallah ama havalar düzelsin yaaww

işallah sevdacım ya artık düzelsinn valla sende dinlenirsin canım 1 hafta bile rahatlatır seni

ya kıslar size bişey so5rucam ayran çorbası yapmayı bilen varmı bana bir tarif yazsanız

ya kıslar size bişey so5rucam ayran çorbası yapmayı bilen varmı bana bir tarif yazsanız

harikalar sahili çok güzelmiş bende gitemeye karar verdim saol, ayran çorbasımıdır bilemem ama yaptığım bir çorba var benziyor
biraz tereyağda az un kavuruyorum üzerine suyunu veriyorum azar azar içine azıcık tel şehriye atıyorum o kayanarken diğer yanda 1 yumurta sarısı biraz limon 2 çorba kaşığı yoğurdu biraz su ile karıştırıp kayanayan çorbaya ilave ediyorum çok güzel oluyor şimdi yazarken aklıma geldi birde eşimin annesi gümüşhaneli onların oarada bir ayran çorbası var onuda anlatıyım :) kuru fasülye ve yarma mısır ve aşurelik buğdaydan yapılıyor akşamdan kuru fasülyeyi ıslatıyorsun diğer yandanda yarma mısır ve buğdayı düdüklüde haşlayıp sabaha kadar içinde bekletiyorsun iyice şissin diye sabah fasülyeyide pişiriyorsun sonra içine mısır ve buğdayı ilave diyorsun biraz kaynadıktan sonra ılınınca içine süzme yoğurdu sulandırıp ekliyorsun birazda dereotu ekleniyor sonra soğuk servis ediyorsun

slm kızlar
nasılsınız,hava kapattı yine yağmur var burda
accu gözün aydın hemşom umarım daha iidir bugun çağan
ya dün sordum ama sanırım doğru,başakda mı hamileymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…