2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman kızlarr lütfen dikkat edin devamlı saatli saatsiz gidip kontrol edin çocuklarınızdaki kreş sonrası garip davranışların sebebini araştırın bizim bebeklerimiz çok küçükler dertlerini anlatamıycak kadar küçükler aaa burası güzel yer burda olmaz demeyin nerde kötü insan var belli olmazz siz siz olun bebeklerin kreş sonraki hal ve hareketlerini kontrol edin ve kreşi denetleyin
ben çok üzüldüm yaa (((

selam

okudum ama aklimda kaldi mi bilmem :)

filiz cok az kalmis..hadi hayirlisiyla sag salim al kucagina kaanini insallah...
duygu senin kiz arabasinda mi uyuyor ? bu adda olaylari da karisik durum..bizimki de seninkinin yolundan yuruyo...bakalim ben ne yapacam...sana da o yuzden bisi diyemiycem...

inci sevindim caganin durumuna...hadi bekliyoruz yaptigi yaramizlari ve nasil yoruldugunu yazmani :)

iki cocukla gezme mi sevda...anam ben tekiyle kafayi siyiriyorum...masallah sana..

emel biz de evde kafayi yedik kac gundur burda havalar cok sicakti..gelin bizde oturalim...bugun gayet iyi cok sukur...

ayran corbasi dediginiz yaylaya benzemiyor mu..sadece icerigi degisik gibi...ben adlarini pek bilmem ama corbaya ne kayacaksam (sehriye, nohut-bugday, pirinc vs) onceden suda pisirip suyunu dokmeden ayran (icinde yumurtasi ve unu koyulup cirpilmis oluyor) ekliyorum cok yavas...sonra da uzerine yagda kizdirilmis nane doktum mu tamamdir...ben yayla yapiyorum saniyordum buna ayran corbasi mi deniyormus:)

az once buzdolabimdan garip sesler gelmeye basladi cektim arkasini kontrol ettim levhayi kaldirip motora baktim anormal bisey yoktu...geri iterken sakarligim yanda tezgahta duran bardigi kirdim..simdi de garip ses gitti..of olan bardagima oldu..((

ay son olarak accu sevindim kizina masallah..artik hersey daha kolay olacak insallah..tabi yaptigi yaramazliklar disinda

ayy sevdaa ben sen deyince öğrendim şu kreş skandalını netten izledim çıldırdım tüylerim diken diken o kadının ağzını burnunu kırasım geldi nasıl sıkıyor çocuğun kollarını ayy içim fena oldu çok ben istemiyorum kreş falan

İyi akşamlar kızlar, egeyi yatırdım geldim:)))

İncicim çok sevindim çağanın biraz düzelmesine.İnşallah lısa zamanda eski yaramazlıklarına döner, sağlıklı olsunlarda herşeyleri çekilir:))))

Duygu ana kız gezenti oldunuz hayatım siz:))))Ege kesinlikle arabasında uyumuyor.Ne kadar uykusu olursa olsun arabasında uyutamıyorum.Ama bizim arabaya biner binmez uykudan uyanalı 1-2 saat bile olsa yarım saate kalmadan uyuyor.O yüzden oldukça rahat ediyorum arabada.

İncicim annem bugün telefon etti, ne zaman müsait olursanız gelin beni alın diye.Sanırım önümğzdeki hafta getirceğiz.Bu sefer ben ne kadar istersen kal, nasıl olsa işim yok , egeyle ilgilenirim demiştim.Sıkıldığında ararsın dedim, o da kafa dağıttı hiç olmazsa.

Ayşegül hoşgeldin, dinlenmişsindir sende.

Arzu çok sevindim kızının durumuna.Maşallah.Azimli kız.Bundan sonra yaramazlıklar katlanarak devam edecek desene:))))

Esracım nasılsın güzelim.Bucanın kampüse yakın yerlerine yeni siteler kurdular, teyzemin kızı orada oturuyor, yeni ev çok güzelmiş.Kirasıda ucuzmuş.Düşünebilirsin oralardan.Şirinyerde olabilir aslında ama dediğin gibi.Neyse hayırlısı olsun güzelim.

Sevdacım haberin sonuna denk geldim tam göremedim olayı ama anladım yaklaşık olaark.Haklısın, konuşmaya başladıklarında asıl göndermek lazım ama baksana bu çocuklar konuştukları halde yapıyor bunlar.Allah doğru insanlarla karşılaştırsın bizleride çocuklarımızıda.Neler neler yapıyorlar, allah korusun böylelerinden.

Egeye dün adını öğrettim:)))Şimdi adın ne deyince e de diyor.Köpek hav diyormuş:))))ouuu yada baba babası, adde ben, aaba araba, dedi kedi, tuş kuş, dede, atış alkış ...Bu bir iki haftadır epey kelime söylemeye başladı.Meral deirtmeye çalışıyorum ama söylemiyor.Diyemediği için söylemek istemiyor.
Yemeğini ben verirsem yemiyor, bu gün yaptığım makarnayı kendisi eli ile yediği için çok güzel yedi.Yemek konusunda biraz sorunlarımız var, ama şükür sağlık problemimiz yok.Bizden haberler bu kadar.

Evet doğru.Ben dizi seyretmediğim için hangisi bitti, hangisi devam ediyor bilmiyorum aslında ama:))))Kesin bildiğim aşk-ı memnu bitmiş:)))

Onat gece hala sık uyanıyor mu_?

ii akşamlaropuyorumnanaktan

amann ben de izledim biras,Allh'ın cezası bi de örtülü!!
bi çocuun da ağzı bantlı!!

Meralcim bu arada biz didime gidiyoruz inşallah seneye sizin oradayız marmaris çok pahalı seneye erken rez. ile ayarlıcaz inşallah

evet kesinlikle.Sabahta erken kalkıyor sanırım ege gibi.

sabahları o uyanıyor, yatağından alıp bırakıyorum, kendim yatıyorum tekrar:))))Bir gün babasına bu gün sabah sen ilgilen diyorum, ertesi sabah babmız bugün sıra sende ben yatayım biraz diyor.Bu şekilde 8-8,5 uğa kadar idare edşiyoruz:))))

Sabah kahvaltılarını nasıl veriyorsun, ben 3-4 sabahtır mama şeklinde yapmaktan vazgeçtim.Normal kahvaltı şeklinde veriyorum.Az yiyor ama 11 gibi tekrara ara bişeyler yediriyorum.

Onat kahvaltıyı sevmiyor yedikleri sadece omlet, kaşar, yumurtanın beyazı yada 4-5 günde bir karışım bende genelde 2 sabah peynirli omlet yapıyorum 3. sabah karışım yapıyorum yoksa beyaz peynirmiş, zeytinmiş yemiyor

İnşallah canım, didime ne zaman gidyorsunuz_?Teyzemle anneannem didimde oturuyor.Orada olduğunuz bir sırada gelebilirsek gelelim:))))

bizde sabah 6.5 da kalkıyoruz bizim baba yorgun yada geç yatmış uykusuz oluyor Onatda tek başına oynamıyor illa bende uyanıcam dikiliyoruz sabah sabah

Egede zeytini alıyor bir iki ısırıktan sonra atıyor, kaşar peynirini seviyor, tuzlu olmazsa peyniri yiyor.Bir yumurta kesin yedirmeye çalışıyorum.Bu sabah kıymalı yumurta yaptım severek yedi.Omlet bir ara yapmıştım sevmemişti.Yarın tekrar deneyeceğim.

egehanı da bırakıyorum dedim ama o da tek başına oynamıyor pek.On dakika oyalanabşiliyor oyuncaklarıyla, sonra onları toplayıp getiriyor bizim yatağa, ya benim yanıma geliyor ya babasının tarafına gidip yatağa çıkıyor.İkimizin arasdına girip ikimizde uyandırmak favorisi zaten:))))

bizimki seviyor birde ben onu küçük küçük parçalıyorum onun tabağına koyuyorum çatalınıda veriyorum kendi kendine yiyor meraklı çok kendi yemeye

Evet çatalla kendileri yemeye çok meraklılar şimdilerde:)))
geçen gün yemek yaptım yedirmeye çalıştım yemedi, öğlen uykusuna yatırdım, uyandığında bir baktım ben tabağını masada unutmuşum, o da geçmiş masanın başına, sandalyeye oturmuş kendi yemeye çalışıyor:)))))

bizde sabah 6.5 da kalkıyoruz bizim baba yorgun yada geç yatmış uykusuz oluyor Onatda tek başına oynamıyor illa bende uyanıcam dikiliyoruz sabah sabah

ben demafoldumben

kızlar ya nil 2 aydır falan devamlı sucuk yiodu 2 gündür kesti gibi,şu karışım nası oluo??nil yemio öle e gerçi!!off..bi de sabah sabah meyve istioakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…