amann ben de izledim biras,Allh'ın cezası bi de örtülü!!aman kızlarr lütfen dikkat edin devamlı saatli saatsiz gidip kontrol edin çocuklarınızdaki kreş sonrası garip davranışların sebebini araştırın bizim bebeklerimiz çok küçükler dertlerini anlatamıycak kadar küçükler aaa burası güzel yer burda olmaz demeyin nerde kötü insan var belli olmazz siz siz olun bebeklerin kreş sonraki hal ve hareketlerini kontrol edin ve kreşi denetleyin
ben çok üzüldüm yaa(((
selam
duygu senin kiz arabasinda mi uyuyor ? bu adda olaylari da karisik durum..bizimki de seninkinin yolundan yuruyo...bakalim ben ne yapacam...sana da o yuzden bisi diyemiycem...
az once buzdolabimdan garip sesler gelmeye basladi cektim arkasini kontrol ettim levhayi kaldirip motora baktim anormal bisey yoktu...geri iterken sakarligim yanda tezgahta duran bardigi kirdim..simdi de garip ses gitti..of olan bardagima oldu..((
nil 1 ay öncesine kadar ölse uykusuzluktan uyumazdı ,şimdi tutturunca arabada uyuo,bazen evde gezerek,demin de yatağında dönerek..valla uyusun die ona uyuorum napim??
bardaklara çok düşkünümdür ben çok üzüldümbilmiyorumkismile
İyi akşamlar kızlar, egeyi yatırdım geldim:)))
Duygu ana kız gezenti oldunuz hayatım siz:))))Ege kesinlikle arabasında uyumuyor.Ne kadar uykusu olursa olsun arabasında uyutamıyorum.Ama bizim arabaya biner binmez uykudan uyanalı 1-2 saat bile olsa yarım saate kalmadan uyuyor.O yüzden oldukça rahat ediyorum arabada.
Egeye dün adını öğrettim:)))Şimdi adın ne deyince e de diyor.Köpek hav diyormuş:))))ouuu yada baba babası, adde ben, aaba araba, dedi kedi, tuş kuş, dede, atış alkış ...Bu bir iki haftadır epey kelime söylemeye başladı.Meral deirtmeye çalışıyorum ama söylemiyor.Diyemediği için söylemek istemiyor.
Yemeğini ben verirsem yemiyor, bu gün yaptığım makarnayı kendisi eli ile yediği için çok güzel yedi.Yemek konusunda biraz sorunlarımız var, ama şükür sağlık problemimiz yok.Bizden haberler bu kadar.
ama ben artık gezenti olmak istemiorum,popom koltuğu unuttukaydirigubbakcemile3
nil hala arabada (bizim)uyumuo:umursamaz:
gerçekten bu aralar acayip değişim var,nil de öle her an değişik bişi söölüo,şaşıp kalıorus:2:
maşallah e de 'ye ama kıskan nil duudu diozemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
bizde sabah 6.5 da kalkıyoruz bizim baba yorgun yada geç yatmış uykusuz oluyor Onatda tek başına oynamıyor illa bende uyanıcam dikiliyoruz sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?