2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ii akşamlar:))
ayy bi dalamıo bu kız ya,ben uyudum sanırım o uyumadan:))
emelcim işallah aşı bi arıza çıkartmadı:))
ben de p.tesi gideceğim sağlık ocağına??
annesi maşallah berrak'a ,bırak pislensin azcık bişi olmass:))
opuyorumnanaktan

merhaba Duygucum yok aşı etkilemedi uyuyor şimdi hatta uyku yaptı bugün fazladan 1.5 saat uyudu akşamda kolay uyudu:)

ewt esra cok az kaldı heyecanlandım iyice annem geldi bugun eeee kızım agırlastın geliyim dedi:))
bende metin i bugun öglen uyutmadım aksam 9 da sızdı cok rahat ettim bu aksam bizimki de bizle yediginde harp cıkıyo bulamac yaptım bugun yedi yarın kalabalık olcaz kahvaltıda bizle yer .....esraaa bizim de nutellaya saldırıyo dün recelin yerini kesfetmiş kasedeydi on parmagıyla saplata suplata yemiş
bizimde ası tarihimiz temmuzmus ozaman olcaz
huuuuuuuu duygu nerdesin

Ay kaçgündür okuyorum ama yazamadan çıkıyorum. Aklımda kalan sadece Başak'ın hamile olması:) Hayırlı olsun, sağlıkla gelir inş...

Aybüke de 10-11 arası uyuyor 8-9 arası kalkıyor... Biberon tutmadığı için sabah ezanından sonra sürekli dızbız ederek uyuyor... Öğlende 1,5 gibi uyur 3,5 gibi kalkar... Bizimde düzenimiz oturdu sayılır bugün istisna.. Babası uyutmaya gitti ama hala sesi geliyor:)

günaydın kızlar , ateşimiz yok demiştim ama gece ateşlendik aslında çok değil 37.8 oldu ama çocuğu huzursuz etti sonuçta hala var aynı ateş geçer bugün herhalde bakalım

Fifoşcum hadi bakalım hayırlısı Allah bir nefeste kurtarsın canım

İyi günler herkese,
Emelcim, hadi hayırlısı ile aşıları atlattınız.İnşallah hafif ateşle atlatırsınız.Bizimki temmuzda bakalım.

tunaydin size bana da gunaydin

ay esnemekten agzim yirtilacak..boluk porcuk ama cok sukur uzun bi uyku cektim...dun tr.den misafirlerim vardi...son dkya birakinca hazirliklari kostur kostur mahvoldum ama degdi...cok guzeldi...of kizlar ya yine gurbette oldugumu oyle hissettim ki...bi turk gelince eve coook mutlu oluyorum...keske tr.de olsaydik ((( bu arada gelen misafirlerim biri doktordu..hem de asilarla ilgileniyormus..adilin kayitlari gosterdim fazlasi var eksigi yok dedi...hos verem eksik dedi ama onu da bu gidisimize yaptircam...

gecmis olsun emel...insallah ates de duser..bakalim bizim de var agustosta..asi olcak mi bilmiyorum...dunden de biraz okuduydum ama aklimda kalmadi...esra ugramis...berrak'a masallah yesin annesi isterse heryerini kirletsin...yeter ki yesin..aferin ona..benimki de yiycem diyo ama ne varsa herseyi agzina dolduruyo sonra tabi hooop geri cikariyo :) ya kusura bakmayin sabah sabah bu kafayla kalmadi aklimda...unuttugum varsa ((

simdi benimki de uyanir...optum sizleri...

bu arada size akil danisayim..ya benimki oto koltugunda aglar (hos ben takmiyorum artik) ama diyorum ki acaba arabayla uzaklara gitsem mi..adil cildiracak ..hos gittigi zaman bi yerlere cok mutlu oluyo ama iste giderken deli ediyo beni...takmayip yol kismini gitsek mi...bi sekilde oyalanir uyur falan...bu arada dusundugum yer 4 ve8 saat uzakliklarda...ailecek gezeriz hem bize iyi gelir hem de yol kismi haric adil icin de iyi olur diyorum..ne dersiniz?

merhaba lidacım uzun yola biz çıkıyoruz ama tabiki bende yanında oluyorum babamız kullanıyor arabayı sıkıldıkça laıyorum kucağıma oynaşıp tekrar oturtuyorum yoksa bizimkide ağlıyor istemiyor

merhabaaa...
ay anca uyudu nil hanım ,bi bakayım dedim ama uyumak istiorum..bu arada sanırım yarın netimi kapatıorum şu vınn mı ne varya onlardan bakçam bi süre olmayabilirim merak etmeyin:))gerçi dükkanda bakabilirsem açarım ammazemuszemusösleyin beni olur musempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

işallah geçti canım,biz de yarın vurulacağızakannehir

ya tabi insanın kendi dilinden birisiyle konuşması farklı olur..
yol için de tabi git derim ,emelin dediğine katılıorum ben de öle yapıorumkaydirigubbakcemile
kaçtım benopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:içelim:

slm kızlr. dün nöbetçiydim. bugün koştur koştur iş güç yaptım. çağanın saçını kesmeye çalıştım tren yolu gibi oldu durmadı keselim. yorgunum ve yarın yine işe gitmek zorundayım. neyse
abizim bakıcı işi aksadı yine. 5 temmuzda başlayacaktı kız ama diğer baktığı ktadın 30undan önce gidemezsin demiş dün o kadar bunaldım ki anlatamam. eşimin izni bitti tam 5 temmuza kadrdı bizimde yıllık izinler durduruldu ne zaman izin alabiliriz belli değil. aetık eşim dün annesinii aradı kavga edicem artık dedi. ama gerek kalmadı annemle anneannem gelecekler haftaya. yani eşimin annesi gil işte. bizimkilerden daha vicdanlılar ne yalan söyliyim. anaların hakkı ödenmez tamamda ben kayananamın kini daha zor öderim valla. şimdilik böyle çözüldü bakalım bi aksilik çıkmazsa.. ne şanssızmışım yaaa hayatta hiçbişey beni bu kadar dara sokmamıştı lanet okuyasım geliyo neyse herhalde ne bende b hikaye biteceğe benzer nede çözümleneceğe..

slm kızlar nasılsınız ben cok heyecanlıyım dün gece gözümü kırpmadımbu gece de uyucagımı sanmıyorum kaydirigubbakcemile2kısmetse 10 saat sonra anne olucam kaanıma kavusucam hihoyyytdegişik bir duygu gamyoncuiremsuyarın oglumu bu adresten görebilirsinizhttp://www.deltahospital.com.tr/ebebek.php
çok dua edin tamam mı hersey yolunda olsun bol sütüm olsun sizleri cok seviyoruma.s.ben kacar:a015:

günaydın kızlar

filizcim hadi hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına oğluşunu

duygucum özletme şu vınn işini bende düşünüyorum ama hesaplımıdır acaba ona karar veremedim

Günaydın,
tebrikleriniz için hepinize çokkkkkkk teşekkür ederim kızlar.
Filiz bugün 2. kez bu güzel duyguyu yaşayacak, Allah'ım ınş. herşey çok mükemmel gider, bol sütün olur.
serpil gözün aydın canım sonunda kafan rahatlayacak.

günaydınnn

filizcim allah kurtarsın güzelim bol sütlerin olsun kaanın bol uykuları olsun :))))

ay şuan doğum falan ne uzak geliyor bana tam hayatım düzene girdi tekrar tepesi taklak gibi olur :))

hafta sonu harikalar sahiline gittik kocaelililer izmitliler bilir biz daha önce gitmiştik ezgiyide götürdük. burnu akıyordu ama çıktık yola genede iyileşti valla orda çok keyif aldı... bugunde koşa koşa okula gitti..

Son düzenleme:
akşam 9,30 yatış sabah 8 kalkış saatimiz gece bir kere süt içiyor.

biz sabahları bulamacı bırakalı 2 ay oluyor

kahvaltıda kendi ne isterse onu yiyor... minicik peynir kaşar salatalık sosis

yumurta reçel nutella falan yemiyor. kuş kadar yiyip kalkıyor masadan

öğlen 12,30 da süt içip yatıyor 2 saat uyuyor 3,30 da yogurt ve köfte vs yiyior.

arada bol bol ceviz yaban mersini meyva... akşam bizimle pilav yogurt makarna biraz yemek

akşam 9,30 da yatarkende süt içip yatıyor...

bu ara sebze çorba falan yediremiyoruz ve hepsini kendi yiyor bizede yedirtmiyor... okulda herkes kendi yiyor onlardan öğrendi...

bende enginarlı patatesli köfte yapıp veriyorum eline onu yiyor. yada bulgur pilavının içine koyuyorum enginar onu yediriyorum. yumurta koyuyorum birşeylerin içine öyle idare ediyoruz...

kuş kadar yiyor eskiden ne çok yiyormuş meger...

sağol emelcim, pazartesi sendromu ile çalışıyorum ... Sen nasılsın? Onat paşa ile mesai başladı herhalde!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…