2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı şeylere takılıyorlar Duygu sıkılmıştır şimdi sucuktan , karşıma gelince 4 bisküvi, yarım cici bebe ekmeği, 1 yumurta sarısı, biraz peynir , 1 çay kaşığı pekmez, ceviz-badem rendesi ve ıslatmak için süt

Karışım bebe bisküvisini farklı şeylerin içiğne karıştırmak güzelim:)))Kayııs kaynatıyordum, bal, pekmez, tere yağ, tahin filan karıştırıp veriyordum.Elime ne geçerse yani, bazen meyva suyu içine bazen kayısı kayanatıp içine bazen de süt.Ama bu pekte kahvaltı olmuyor artık.Normal kahvaltıyı yemesi lazım:)))
Geçen gün tv de bir programda vardı.Sabah kahvaltılarında meyva da verebilirsiniz demişti dr.Özellikle taze sıkılmış meyva suyunu önerdi, ama meyvada verilebilir kahvaltı tabağında dedi.
Egehan normalde doğru dürüst sadece bir yumurta yiyor.Arkasından taze meyva sıkıyorum ben evde ne varsa, hepsinden birer tane.Kahvaltı arkasından onu içiyor.

tabi sonuçta yesinler yada içsinler yeter..nil de kendi yio ve artık hiç de az yemio ilk zamanlarki gibi,benle ne kadar yiyecekse o kadar hatta bugün tabağını bitirdi,oyun yaptı kendine..:))işime geldi benim de :))bakalım yarın sabah yapacağız bişiler gene:hulya:

kızlar ben kaçıyorum çok uykum geldi malum sabah 6.5 da kalktım yine kalkacağım ayy bu çocuk annesine bi kıyak yapsada yarın 9 da falan kalksa :)))) öptüm sizi iyi geceler

iyi geceler kızlar,ne var ne yok bir bakayım dedim
hoşbuldum duygucum ne haber ?
önemli haberlerden biri Başak hamile anladığım kadarıyla
hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah..
birde accu nun kıız yürümeye başlamış sanırım gözünüzaydın canım..

bizleride soracak olursanız iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok :)
yarın kızım son sınavına girecek inşallah ondan sonra sonuçları bekliyeceğiz heyecanla
Ege Kaan da iyi yaramazlık tam gaz devam,yemek uyku sorunumuz yok çok şükür ama çok sinirli
atıyor kendini yerden yere hele ki uykusu varsa huysuzluğundan geçilmiyor..
inşallah sakinleşir zaman geçtikçe..herşeyi anlıyor artık ne desek yapıyor bazı kelimeleride söylemeye başladı yavaş yavaş,Meralcim bende adını öğretmeye çalışıyorum bu aralar ama söylemiyor daha :)
bizden haberler bu kadar şimdilik :)

iiyim canım işte cadıyla boğuşuorum tüm gün,konu komşu halime acıosempatiksalakcinni
yaaa eguş misafirleri kapıda karşılayıp ayakkabılarını bile alıo:))maşallah:))
sinir geçer heralde aylincim ya,onlarınki geçer de bizimki??
kızına da bol şanslar,hayırlısı ne ise o olsun:))
öpüorum sizi,ben de kaçıorumopuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun canım Nil cadısı bayağı yoruyor seni :)
seyrettin dimi videoyu bu aralar favorisi gelenlerin ayakkabılarını alıp dolaba yerleştirmek
bayılıyor :) sağol canım iyi dileklerin için
bende sizi öpüyorum iyi geceler

Ay hoşgeldin diyemeden gitmişsin aylincim:)))

Maşallah Eguşa, canım benim artık herşeyleri anlıyorlar.İnşallah kızınında sınavı iyi geçer.Bu akşam çok heyecanlısınızdır hepiniz.
Bizimde uyku sorunumuz yok allaha şükür, sabah erken kalkması olsa bile akşam 9 da yatıp sabah 7 ye kadar uyuyor.

sevda nbr
ayyyyyyyy ne videosu yaaa fransız kaldım
aylin gitmiş
metin e adını sordugunda dedin dedin diyo:)
kaan a da kaka:)

ay harika yaaaa, kendisi dedin, kaanda kaka:)))
çocuğum şimdiden anlamış kakalı biri gelecek:))))

Sevdanın dediği de bir kreşte çocuğun ağzına koli bandı yapıştırmışlar sanırım, öyle bişeyler yapmışlar.Onları söylüyordu.

günaydın kızlar akşamki duam tutmadı oğlum 9 a kadar uyumadı yine 6.5 da kalktık :)

komşum kaçırmışım seni ben yatmışım sen gelmişin Aylinin bahsettiği sanırım Eguşun videosu facebookdadır herhalde:)

Arzucum dün dememişim kusura bakma dedim sanıyorum çok sevindim Aslının yürümesine gözünüzaydın

slm metin de aksam 12 de yatıyo sabah 11 e kadar 3 saatte ögle uykusu uyuyo
emel koyamadım düzene erken yatsın erken kalksın istiyorum ama yok birazdan uyandırcam.....

merhabaaa:))
evet aylinin videosu faceboktaki:))
bi beter yağdı şimdi güneş açtı..nil gene dışarda uyudu ama bu sefer 10 dk da:))1 saat yürütmedi beni!
kahve içiorum çikolatam yok!(
nil'in dalması 10 u buluo sabah 7-8 arası uyanıo,ama öğlen 1,5 saate düşürüo(o da bana hiiççç yetmio..akşam 10 da geç bana (
neys güsel bi gün olsun opuyorumnanaktan

slmlarrr,
aylincim uzun zamandır görüşemioruz,kızına başarılar yarınkı sınavda
filiz hadi 1 gün kaldı,ayyy ben bile çok heyecanladm şimdi düşününce

berrakta akşam 10-11 arası uyuyo sabahta 8-9 arası uyanıo,en ideali bu oldu bize
kahvaltıda da 1 yumurtanın hepsini hapur hupur götürüo ekmeksiz çok sewıo,yanındada bazen kaşar bazen labne,bal reçel bazen salatalık yiyo,zeytini pek yemedi şimdiye kadar,birde eşim geçen e bebekten organik pekmezli fındık kreması almış,yoksa bizim nutellaya saldırıo,tabi normak kahvaltıyı ben hafta sonu yaptırıorum,hafta içi babası karışım verıo,çünkü normal kahvaltıyı yedirmek çok uğraştırıo,üstümüz başımız her yer batıo,kendısi yemek istıo hep,bugun sabah elini pekmezli fındık kremasının kavanozuna elini sokarak parmaklarıyla yedi mesela:)))

selam kızlar bizde bugün 1.5 yaş aşımızı olduk 5 li karma aşı atık bitti aşılarımız neyseki

Başakcım nasılsın gördüm seni tribünde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…