2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorma Arzu delirtiyor yine beni sabah 7 de kalktı hala ayakta uyumam diyor uyusa bende öğle tatiline çıkıcam ama :)

sorma Arzu delirtiyor yine beni sabah 7 de kalktı hala ayakta uyumam diyor uyusa bende öğle tatiline çıkıcam ama :)

kaçta yatıyor akşam erken yatıyorsa erken uyanıyordur güzelim...

birde yorulması lazım bu veletlerin kolay uyuması için ezgi kreşten gelirken daha yolda uyukluyor evde kaldığı günler çok zor uyuyor öğle uykusunu evde yoramıyorum çocuğu :))

Merhabalar,
Filizcim, kolay doğumlar, bol sütler olsun inşallah.Şimdi baktım daha kaan beyimiz gelmemiş herhalde, resmini göremedim.

Deryacım çok tatlı çıkmış ezgi, maşallah.Evet yormak gerekiyor çocuğu:)))Kreşle konuşmaya gittiğimde , dediğin gibi yolda uyuklamaya başlamıştı, o gün öğle uykusunu 3 saat uyudu.
Sen sabah kaçta götürüyorsun, öğlen yemeğini yedikten sonra mı alıyorsun ezgiyi_?Ege uykudan uyansın, kreş sahibi ile görüşmeye gideceğim, bazı şeyleri netleştireyim istiyorum.Bir de haftada kaç gün veriyorsun, bir gün atlatarak mı yoksa arkası arkasına günler mi_?

sabah kahvaltısını egede doğru dürüst yapmıyor, bazı günler çok güzel yiyor ama ertesi günü hiç birşey yemiyor.Bizde meyva suyu, meyvalı yoğurt filan günü geçiriyoruz.Gündüz süt vermiyorum, gece yatarken bir biberon sütü var.Onu içip sabaha kadar uyuyor şükür.

Emelcim vınn olayını ben denedim.Evi taşıyacağımız sıralarda tel.i kapatınca vınn kullanmıştım.Çok yavaş, bir sayfa açmak yarım saatti.Ya da ben hızlı internete alışınca öyle geldi bilmiyorum.Kk ya bile girince çoğunlukla yazı yazmadan çıkıyordum çünkü sayfadan sayfaya 2 saatte geçiyordu.Ücret olarakta 29 lira dediklerine filan bakmayın, bir çok şeyi söylemiyorlar, ben 40- 45 arası ödedim hep.Hemde limiti filan aşmadığım halde, birde aşsaydım ne olurdu bilmiyorum.
Serpilcim, gözün aydın, hiç olmazsa kayınvalidenler geliyor.Bazen böyle şeyler olabiliyor boşver .Ne yapacaksın, herkesin kendi hayatı işte.

meralcim slm kreşe ver muhakkak inan ben çok faydasını gördüm. gerçi bazı çocuğa yaramıyormuş..

ben ilk görüşmeye gittiğimde kreş müdürü demişti gerileme fark ederseniz devam etmeyin hemen alın kreşten demişti ama bizim ki bugun oynaya oynaya girdi çok özelemiş hafta sonu gitmedi ya...

ben sabah 8 de kaldırıyorum kahvaltıya oturuyoruz hep ebraber birşeyler geveliyor 9,30 gibi kreşte oluyor orda onlar 10 a kadar kahvaltı veriyorlar oradada birşeyler geveliyormuş yiypr demiyorum dikkat et :))

sonra 12,30 gibi öğle yemekleri oluyor makarna pilav yiyor bizimki orada birtek halbuki bir sürü yemek çıkıyor ama tadına bakmıyor bile... ögle yemegini yediriyorlar alıyorum kreşten.

pazartesi çarşamba cuma gidiyor. 1 aya yaklaştık tüm haftaya çevirmeyi düşünüyorum... yine yarım gün vericem ama...

Derya normalde 6.5 da kalkar benimkide bu sabah 7 de kalktı ama öğlen uykusu hep 12 civarıdır ama bugün zar zor işte şimdi 1 de uyudu dediğin doğru yorulması lazım, Ece ile bir araya geldiklerinde koştururken yoruluyorlar iyi oluyor ama bugün göremedik Ecemizi

Meral sağol vınn hk bilgi verdiğin için öyle yavaşsa olmaz o zaman birde faturada öyleyse boşvereyim ben onu

erken kalkıyorsanız sen erken götür biz geç kalıyoruz ama kreş müdürü de demişti 9 ideal ezgi için küçük daha çok erken getirmeyin demişti ...

yani toplamda 3 saat kalıyor eve geliyor 2 saatte uyuyor zaten saat oluyor 3 ohh ondan sonra vakit çok çabuk geçiyor :)))))) emelcim duy sesimi bul onata bir kreş çocuk enerjisini atsın...

Bana geçen sefer gittiğimde sabah 8 de açıyoruz, 8,30- 9 gibi kahvaltı var dediler.Ondan sordum.Ben de saat 9 gibi götüreyim diye düşünüyorum.
Geçn sefer gittiğimde 2 saate yakın kaldık orada, 10 gibi falan gitmiştik, 12 de çııktık.Çok güzel eğlendi, çocuklarla oyunlar oynadı, kendi yaşıtı bir kız var sadece, diğerleri büyük 3-4 yaş grubu.Ama hiç yabancılık çekmedi onlarla da oynarken.Kendi yaşındaki kıza ise ismi duru gidip gidip sarılıp öptü:)))
Bakalım bugün gideyim sahibi ile de görüşeyim, bizde nasıl olacak durum.Seni arıyor mu peki_?Ben yanında olduğumdan geçen sefer rahattı, ama aralarda da beni kontrol ediyordu:)))

evet deryacım sen anlattıkça özeniyorum zaten kafaya koyucam bende ilk önce haftada 2 * yarım gün gün başlarım sonra artırırız bakalım bi tatil faslımız bitsin artık eylül gibi bakarım ben şimdi git gel bölünür

ben sormuştum burada bir kreşe 2 yaş öncesi anne ile birlikte alıyorlarmış 2 yaş sonrası yalnız dediler ama çok pahalıydı haftada 3 gün 2 saat ayda 600+KDV dediler gözlerimi çok açmışım herhalde kız garip garip baktı bana:))))

yuh gerçektende emelcim yaa, ne bu , 2 saatte çocuğa ne vereceklerde o kadar istiyorlar.Acaba normal tam olursa kaç lira istiyecekler:))))

Ben sahibi ile telde konuştum, haftada 5 yarım gün olursa 400, 3 yarım gün olursa 300 olur dedi.Ama ben biraz daha bişeyler yapabilir miyiz diyeceğim:))))))

beni aramıyor güzelim ben orada 2 gün kaldım sınıfa soktular bahceye girdiler ben hep saklandım orada olduğum iki günü beni görmeden geçirdi sorun yaşamadık...

sabahları babası bırakıyor el sallayıp giriyor sınıfına...

yemek alışkanlığıda edinmesini istediğim için öğle yemeğine bırakıyorum ben...

minicik masa sandalyelerine oturuyorlar yemek yemeye ugraşıyorlar döke saça...

daha büyükler dua ediyor bide o da çok güzel..

:))) nereye sorsun güzelim sen oyun gurubumu bu sen çocuk evi bul... onlar alıyor 2 yaş altı

Aaa evet o dua olayı bizim gittiğimiz kreştede vardı, öğle yemeğine oturdular, dua ettiler:)))Çok tatlıydılar:)))

3 yarım gün 375 veriyorum bende güzelim...

şimdi annem aradı kreşten almış ezgiyi eve gelmişler uyuyormuş...

kreşte uykuya yatmış çocuklar bizimkide gitmiş ihsan var bir tane onun yanına yatmış sırtına vurup eeee diyormuş :))))))))))))) erkekleri uyutmaya başlamış benim velet ya :)))))))

Canım benim yaaaa, bizimki şimdilik küçük ayısını, topunu ayağında sallayıp ee diyor, bakalım, inşallah bizede iyi gelir kreş olayı.

vay Ezgiye bak ıhsanı uyutucak ha şimdiden başlıyor ilerde erkekleri ayakta uyutacak :))))))))))))))

Derya demiştim ama sen görmedin galiba Ankarada lajoconde var ya yani Gamze onun kızı Zeynep Bade o kadar çok benziyorki Ezgiye anlatamam görür görmez dedim

Hayırlısı ile doğumunu yapsın inşallah, kaanını da alsın kucağına:)))Dün gecede uyumamıştır heyecandan.Bu gecede kaandan uyuyamaz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…