sorma Arzu delirtiyor yine beni sabah 7 de kalktı hala ayakta uyumam diyor uyusa bende öğle tatiline çıkıcam ama :)
Bana geçen sefer gittiğimde sabah 8 de açıyoruz, 8,30- 9 gibi kahvaltı var dediler.Ondan sordum.Ben de saat 9 gibi götüreyim diye düşünüyorum.
Geçn sefer gittiğimde 2 saate yakın kaldık orada, 10 gibi falan gitmiştik, 12 de çııktık.Çok güzel eğlendi, çocuklarla oyunlar oynadı, kendi yaşıtı bir kız var sadece, diğerleri büyük 3-4 yaş grubu.Ama hiç yabancılık çekmedi onlarla da oynarken.Kendi yaşındaki kıza ise ismi duru gidip gidip sarılıp öptü:)))
Bakalım bugün gideyim sahibi ile de görüşeyim, bizde nasıl olacak durum.Seni arıyor mu peki_?Ben yanında olduğumdan geçen sefer rahattı, ama aralarda da beni kontrol ediyordu:)))
ben sormuştum burada bir kreşe 2 yaş öncesi anne ile birlikte alıyorlarmış 2 yaş sonrası yalnız dediler ama çok pahalıydı haftada 3 gün 2 saat ayda 600+KDV dediler gözlerimi çok açmışım herhalde kız garip garip baktı bana:))))
yuh gerçektende emelcim yaa, ne bu , 2 saatte çocuğa ne vereceklerde o kadar istiyorlar.Acaba normal tam olursa kaç lira istiyecekler:))))
Ben sahibi ile telde konuştum, haftada 5 yarım gün olursa 400, 3 yarım gün olursa 300 olur dedi.Ama ben biraz daha bişeyler yapabilir miyiz diyeceğim:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?