2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar, kızlar.
Esracım hafta sonu geleceğiz gibi görünüyor:))))Uygun olursan görüşelim seninle de:))))

merhaba arkadaşlar,
bizde çok zor günler geçiriyoruz kerem memeyi bırakalı iflah olmadı hala kerem deyince ağlıyo benzetme değil gerçekten herşeye ağlıyo yemiyo çok zayıfladı nerdeyse 1 kg çok moralim bozuk memeden mi böyle yoksa dişlermi anlayamadım..kreş olayına yarın bende bakmayı düşünüyorum yarım gün haftata 2-3 gün arkadaş edinip unutmasını kolaylaya bilir
eymene ve çağana ve yanlııış hatırlamıyorsam aybükeye gemiş olsun pek bişi aklımda kalmadı aklımd başımda değil zaten kızlar..iyi gecler
filiz gözün aydın canım..sağlıkla büyüt inşallah kaanını da..

merhaba koca güne kimse uğramamaış herkes tatile mi çıktı kıslar nerdesiniz bakim :)))

herkese ii geceler net sonunda oldu artık bende vakit buldukça aranızdaım hepinizi çok özledim inş herkes iiidir

merhabalr kıslar nasılsınız
arzu sanada iyi hafta sonları canım
burcu hoşgeldin güzelim özledik valla elvin naz nasıl bakalım

İyi akşamlar, kızlar.
Esracım hafta sonu geleceğiz gibi görünüyor:))))Uygun olursan görüşelim seninle de:))))

yaa ama bizde yarın gidiıoruz bodruma 1 hafta yokum(
tüh nasılda denk gelmiş ya,üzüldüm..

herkese ii geceler net sonunda oldu artık bende vakit buldukça aranızdaım hepinizi çok özledim inş herkes iiidir
canım slm ,özletme kendini,burcuuuu bu arada tayinim çıktı bucaya,bodrumdan dönüşte taşınıorum,bi gelemedin bana(

kızlar görüşemezsek öpüorum szileri 1 hafta yokum,gerçi gelincede taşınma işleri olacak pek giremem sanırım
kendinize ve bebişlere ii bakın..

slm kızlar dogurdum geldim aynı duyguları ikinci defa hatta daha yogun yasadım cok mutluyum metin le kaan ı aynı ortamda görünce içim cosuyo tam bir sevgi seli.....
bu arada metin cok kötü odadan dısarı cıkamıyorum özel korumalar eşliğinde emziriyorum gecen oldugum odanın kapısı kapalıydı herkesi uyutmus kacmıs karnıma cık bir zıpla ölüyorum sandım bütün günü sokaklarda geciyo annem teyzem kardeslerim seferber ona beni de kaanı da düşünen yok ac mıyız tok muyuz napıyoruzalsanaalsanasmilekaan ı görünce gidiyo öpüyo sonra zarar vermeye baslıyo ne zaman gecicek bu durum bilmiyorum logusalıgımdan bişiy anlamadım metin de 15 gün yataktan cıkmamıstım tüylü terlikler kırmızı taclar filan bayanssulusmileama şimdi nerdeeeeeeeeeeekötükedihüsobugun o kadar agladı ki kaan metin babası ben parka gittik salladım ettim düşünün logusayım bir ayaga kalksam dikişleim bir düzelse vaktimi metin le gecicem ama iyi degilim kansızım rengim kagıt gibi.....
kaanım da cok tatlı mini mini kokusu mis iyi ki dogurmusum metin e alısamamıs altını bile alamamıstım kaan oyuncak bebek gibi kucagımdan indirmiyorum gögsümde yatırıyorum kuzumu büyüyünce deliriyo çünkü bunlarkaydirigubbakcemilesarılıgımız var ısın almadık ama dgerlerimiğz sınırda bol bol emziriyorum da sütüm yok cok inş yarın ki degeri iyi cıkar...
neyse beni merak etmişsiniz iyi dileklerde bulunmussunuz hastane sayfamıza not bırakmıssınız hepinize cok tesekkürederim a.s.
neyse kactım ben ayyyy uyku ne tatlıymıs mirmirmirmirne zaman yatarım bilmem

burcu hoşgeldin güzelim özledik valla elvin naz nasıl bakalım
hoşbulduk cnm ya sorma bende çok özledim..elvin çok cadı oldu teyzesi yoruyo beni çok ama napalım idare ediyoz..senin paşa nasıl??
slm cnm ayy çok özledim ya arayamadım seni de bir türlü berrak napıo??eet gelemedim nasip olmadı..çk üzüldüm şimdi de tayin olayına..hiç olmazsa sen bana geliyodun..hayırlısı olsun artık...ii tatiller çok öpyrmm...

filizcim inanmıyrm yaa bi gittim geldim doğurmuşsun bile çok seindim sağ salim kucağına almaya...allah uzun ömürler versin ikisinide sana da sabır tabi:hulya:ama çok güzel olacak ilerde iksi bir büyücek rahat edeceksin...allahtan yalnız değilsin sana destek olan ailen var...inş sarılığıda ilerlemeden atlatır...kendimi senin yerine koydum bi anohaoldumsmilehem çok güzel hemde zor...sütünle kal cnm oğluşlarına ii bak gözünü 4 açıyodun şimdi 4*4 açkaydirigubbakcemile3öpyrm mis kokulunu

filiz ya aradım seni ama açmadın canım umarım dahada iisindr
canım şu sayfanın lincini yazarsan yada bilen bi arkadaş yazarsa pek bi memnun olucam ben açamadım bi türlü çokta merak ettim açıkçası kaanımızı maşallah size canım allahıın zniyle zamanla diğer durumlarda düzelicek başlarda böle durumlar oluyo

merhabalar herkese
hemşom iyi tatiller canım
burcucum bizde iyiyiz canım çağan 2 hafta hastaydı canım ama iyileşti şükür şuanda iyiyiz canım
filizicim işallah bugünler geçicek canım mis kokulu jkağanı bizim içinde öp annesi işallah bol bol sütün olucak canım sakın sıkıntı yapma senye keyif çatıcan unutma
başkada kimseler uğramamış yine sabah bizde kahvaltıya gittik harikalar sahiine bu sfere resimde çektim facekoydum kıslar kahvaltı çok iyi deildi ama çağan her sfer olduğu gibi bugünde çok keyif aldı valla okadar yorulmuşki eve geldik sızdı ay bende bir kahve yapim bari varmı isteyen :))

filizcim Allah analı babalı büyütsün bizi de özendirip duruosunuz doğuranlar..geçen her gün siz kardasınız biz zararda.böle kararsız kalmaktansa akışına bırakmak en güzeli sanırım kaderde varsa bakın nasıl buluyo kardeşler abilerini ablalrını:))
biz tatile gitmiycez bu sene istanbulu beklioruz yolu düşen olursa bizi ziyarete gelin sıkıntıdan ve sıcaktan patlamak üzereyim

Fifoşcum gözünüzaydın Allah analı babalı sağlık içinde büyütsün inşallah

Kızlar bende Bursadayım cuma günü burada Meralle buluştuk Meral eşi Egehan ben eşim Onat, beyler bir oturdular muhabbete biz Meralle çay bahçesinde çocuk koşturduk iki çift lafı zor ettik ilk başta iyi iyi giderken çocuklar bir kavga ettiler başaldılar ağlamaya bizim buluşmada son bulmak zorunda kaldı :)) çocuklarda dışarıda buluşmak olmuyor kesinlikle topu topu yarım saat oturabildik en azından tanışmış oldıuk Meral çok tatlı çok sevdim çok daha uzun muhabbet etmek isterdim inşallah yine kısmet olur bir araya gelmek Egehanda çok tatlı maşallah resimlerinden daha güzel Meralde çocukların bir iki pozu var marmarise dönünce ekler herhalde

kaan bebeği allah analı babalı büyütsün uzun ve güzel bir ömrü olsun inşallah

:))) seni gezenti anne ilan ediyorum bütün annelerle buluştun güzelim ne ankara kaldı ne marmaris :)) banada bekliyorum ben yakınım bide bak :))

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun allah kolaylık versin... bol bol su, komposto süt yapan çaylardan,vitamalt iç... sütün olsun güzelim ... valla nasıl özendim ama bende o cesaret yok

Bizim Bebeklerimiz - Küçükyalı Delta Hospital

burda güzelim bak yumuk yumuk maşallah çok sevimli

naber güzelim ne güzel dimi ikinciyi aldılar bile kucaklarına biz hala düşünüyoruz...

bazen çok güzel olur diyorum ikinci ezgi uyurken :))) sonra dünyaya dönüp biranda vazgeçiyorum :))

yakın olsan gelirdikte güzelim çok uzağız maglesef... havuzada inemiyorsundur naz rahat vermiyordur kesin .. benimki havuzdan çıkmak istemiyor sürekli suda durmak istiyor bagrış çağrış eve gidiyoruz havuz sefamız cefa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…