2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bir arkadasim hamileydi 3 gun vardi dogumunu bebek olmus karninda cok uzuldum ya biz ne sansliymisiz dimi sag salim aldik bebeklerimiz buyutuyoruz

ayyy filizin bebeğini gördüm maşallah çok tatlı,allah analı babalı büyütsün inşallah...
kıskandım walla ya,biz 1 taneyi idare edelim derken 2 .cide geldi ...:)))

kızlar benim oğlan yaklaşık 10 gündür gece uykusu için akşamları uyumak istemiyor çok direniyor ağlıyor eskiden uyku vakti belliydi 8-8.5 da uyurdu şimdi sapıttı birde ayağımda sallıyodum şimdi sallatmıyor dolayısıyla uyutmak çok zor oluyor neden acaba sizdede varmı böyle değişimler

direk dalicam konuya benim cavus basimda
emelcim aynisini ben de yasadim...ama ogle uykusu icindi..ben de sallanmak istemeyince yataga goturdum yanina yattim az emzirip biraktim sonra debelene debelene kendi uyudu..o gun bugun gunduz boyle uyuyor...sen de bi dene istersen..huy degistirmis olabilir..

filiz hayirli olsun..allah anali babali buyutsun

kus tepeme cikti bagiriyor..zor yaziyorum..yine gelirim...

günaydın kızlar
sinirlerim tepemde sabah sabah bu çocuk durmadan herşeye ağlıyor sabrımı zorluyor nerde abuk bişr şey onu istiyor örnek eski bozuk bir cep teli var onu açıcakmışım
gündüz kaç kere uyutuosun canım,belkide fazla geliodur gündüz uykusu
yok güzelim gündüz 1 kere uyuyor oda 1 saat ile 1 saat 15-20 dk arası en fazla
biz eskiden yapıyorduk aynısını lidacım emerek tepişerek dönerek uyuyordu akşam uykusuna yatarken ama artık ondan da bıktı

merhaba:))
ay daha gidemedim,dün kapattıramadık teli ve neti..
sabah da akşamda okudum ama valla şimdi hiç bişi yok aklımda:neys opuyorumnanaktan

ne aksiyon ne aksiyon sabah sabah...

ay duygu senden esinlendim adil'e waffle yapayim dedim..belki yer koydum bunu mutfak tezgahina(ki 9 ayliktan beridir koyarim orda etraftakilerle oynar ) bugun ilk defa serbest dusme yapayim dedi sanirim ama havada kaptim bi baktim ki alnini carpmis tezgahin koseye...ceviz kadar sismis yarilmis hafiften de kaniyor..buzluktan dondurulmus sebze paketini koymaya calistim ama ne yazar..neyse zar zor koydum 10 dk agladi kanama da durdu ama alin sisti biraz...sonra neyse soguk press ise yaramis sislik indi..tabi bizimki hala ac yaptik waffle.i yemedi..yumurta da haslamistim yogurtladim yemedi...ac ac dolandi...altini degistireyim kaka yapmis dedim( biz her alt degistirmeye yikiyoruz malesef hersey pisik yapiyor sudan baska..) sen banyoda nasil becerdin almis mumu (cam kasesinde) at yere kirildi cam ayaklarinin her tarafi ince ince cam kirigi..hemen suya tuttum yavasca temizledim camlari..yerleri de...neyse yika popoyu derken tekrar yiyecek hazirladim..yedi..bu defa da serseri bi o yana bi yana sallana sallana kafasinin saglam yerlerini de vurdu saga sola...ne masa kaldi ne kitaplik kafa gecirmedik...simdi de zor bela uyudu...4 saat oldu ben de ancak kahvalti yaptim...ay insallah aksama kadar devam etmez bu hali...

uzun oldu ama kusura bakmayin...kimseler de pek ugramamis yine demirbaslar burda :)

emelcim valla baska da aklima bisey gelmiyor...artik oynattiracaklar bize kafayi ama boyle buyuyorlar bizimkiler de...

duygu gitme sen...valla kim acacak tukani sen ve emelden baska :)

ayy gerçekten üst üste gelmiş geçmiş olsun canım iyiki yakalamışsın havada kötü düüyormuş çünkü cam kırığından da nefret ederim çok pis oluyor Allah korumuş
bizde bugün 3 kez vurduk kafayı, 1.si kapıya çarptık öğle saatlerinde şişti fındık kadar, 2. parkta kaydırağın merdivenine yanağını çarptı hafif kızardı akşam üzeriydi, 3. az önce kapının çerçevesine çarptı alnını kaşınada gelmiş biraz oda şişti biraz şimdi de ağlaa ağlaya bir hal oldu ama uyudu bakalım başka bir yerimizi vurmadan kurtardık

ıyi geceler... Geçmişi okuyamıyorum..

ıki üç gündür Aybüke de çok huysuz... Herşeye ağlıyor. Arkadaşıyla hiçbir şeyini paylaşmıyor... Hayır deyince ya odasına gidip ağlıyor yada yere yatıp deli gibi yuvarlanarak ben de çok gerginim bu sıralar, Aybüke hiç mutlu değil. Köpek dişlerinden ikisi patlamış ikiside kabarmış. ıki gün önce banyo yaptırdım hanımın burnu akıyor, hapşırıyor ve tıkanıyor... bunun sonunun herzamanki gibi kulaklara kadar gitmesinden korkuyorum((

Bu arada bizde neti dondurmaya kara verdik. Yarından itibaren kapattırıp yaz dönüşü açtırmaya karar verdik...
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın... ıyi geceler,

iyi geceler herkese nasılsınız

biz hiç iyi değiliz cuma gününden bu yana eymenin hastalığıyla uğraşıyoruz...bağırsak enfeksiyonu geçirdi sonra boğaz enfeksiyonu başladı ve dört tane köpek dişi birden geliyormuş kabarmış..iğne kullanıyoruz yarın bitecek ama ateşi yine var bir türlü normale dönmedi..pazar günü neredeyse havale geçirecekti ateşi 39.8 e çıktı banyonun fitilin şurubun zerre kadar faydası olmadı sabahın köründe bir doktor bulduk pazar günü sağolsun ilgilendi..iğne yaptı 1 saat kadar bekledik havale riski var diye sonra düştü ateşi..dün akşam üzeri yine ateşlendi..iğnesi yarın bitiyor belki serum takabiliriz dedi doktor çok kötüyüm ya..iğnevurulacağını anlıyorya nasıl sarılıyor beni bırakmıyor anne anne diye bir ağlayışı var o anda içim gidiyor.kaç gecedir uyku uyuyamıyoruz şuanda yorgunluktan uyumak üzeyim ama alışkanlık yapmış mutlaka buraya yazacağım..

Son düzenleme:
günaydın kızlar

geçmiş olsun tuğbacım kurtulamadınız bi şu kulaklardan sizde Onatın da sol kulağı hassas hemen o kulaktan kapıyor, ağlamaları hırçınlıkları, huysuzlukları normalmiş 18-24 ay dönemine ait bir durummuş öfke nöbetleri geçirirlermiş sabırlı sakin kararlı olmak gerekiyormuş

sizede geçmiş olsun faziletcim sizin hastalığınız da ağır geçiyor sanada zor uykusuz kalıyorsun , bu arada eşime sordum ama oda bilmiyor küçükyalıda otel sadece bostancıda 4 yıldızlı bir otel var orayı biliyor anadolu yakası pek diğer taraf gibi değil pek otel yok bu tarafta olanlarda 4 yıldızlı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…