yok güzelim gündüz 1 kere uyuyor oda 1 saat ile 1 saat 15-20 dk arası en fazlagündüz kaç kere uyutuosun canım,belkide fazla geliodur gündüz uykusu
biz eskiden yapıyorduk aynısını lidacım emerek tepişerek dönerek uyuyordu akşam uykusuna yatarken ama artık ondan da bıktıdirek dalicam konuya benim cavus basimda
emelcim aynisini ben de yasadim...ama ogle uykusu icindi..ben de sallanmak istemeyince yataga goturdum yanina yattim az emzirip biraktim sonra debelene debelene kendi uyudu..o gun bugun gunduz boyle uyuyor...sen de bi dene istersen..huy degistirmis olabilir....
geçmiş olsun tuğbacım kurtulamadınız bi şu kulaklardan sizde Onatın da sol kulağı hassas hemen o kulaktan kapıyor, ağlamaları hırçınlıkları, huysuzlukları normalmiş 18-24 ay dönemine ait bir durummuş öfke nöbetleri geçirirlermiş sabırlı sakin kararlı olmak gerekiyormuşİyi geceler... Geçmişi okuyamıyorum..
İki üç gündür Aybüke de çok huysuz... Herşeye ağlıyor. Arkadaşıyla hiçbir şeyini paylaşmıyor... Hayır deyince ya odasına gidip ağlıyor yada yere yatıp deli gibi yuvarlanarakben de çok gerginim bu sıralar, Aybüke hiç mutlu değil. Köpek dişlerinden ikisi patlamış ikiside kabarmış. İki gün önce banyo yaptırdım hanımın burnu akıyor, hapşırıyor ve tıkanıyor... bunun sonunun herzamanki gibi kulaklara kadar gitmesinden korkuyorum ((
Bu arada bizde neti dondurmaya kara verdik. Yarından itibaren kapattırıp yaz dönüşü açtırmaya karar verdik...
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın... İyi geceler,
iyi geceler herkese nasılsınız
biz hiç iyi değiliz cuma gününden bu yana eymenin hastalığıyla uğraşıyoruz...bağırsak enfeksiyonu geçirdi sonra boğaz enfeksiyonu başladı ve dört tane köpek dişi birden geliyormuş kabarmış..iğne kullanıyoruz yarın bitecek ama ateşi yine var bir türlü normale dönmedi..pazar günü neredeyse havale geçirecekti ateşi 39.8 e çıktı banyonun fitilin şurubun zerre kadar faydası olmadı sabahın köründe bir doktor bulduk pazar günü sağolsun ilgilendi..iğne yaptı 1 saat kadar bekledik havale riski var diye sonra düştü ateşi..dün akşam üzeri yine ateşlendi..iğnesi yarın bitiyor belki serum takabiliriz dedi doktor çok kötüyüm ya..iğnevurulacağını anlıyorya nasıl sarılıyor beni bırakmıyor anne anne diye bir ağlayışı var o anda içim gidiyor.kaç gecedir uyku uyuyamıyoruz şuanda yorgunluktan uyumak üzeyim ama alışkanlık yapmış mutlaka buraya yazacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?