Geçmiş olsun nazo, gerçekten zor işin hayatım.
Duyguuuu, bu yazdığını anlamadım:)))))ama yerimde oturduğum için emin değilim kızımın Türkiye cumhuriyetinde yaşayacağını(
Maşallah eceye:)))))Şimdiden neyi nasıl yaptıracaklarını biliyor bu veletler:)))
Egehana da Anneannesi sen kimin oğlusun deyince anneanne diyor. Ben sorunca bana anne diyor, babası sorunca da baba diyor.
Bu şebeklikleri olmasa zaten:))))
canın sana tahinli kurabiye tarifi vericem hem kolay hemde mlz. az
2 çay bardağı sıvı yağ,
2 çay bardağı tahin
2 çarbağı pudra şekeri
alabildiğine un
şimdi canım karbartma tozu yok yazmadım zaten hamur zor toplanıyo şaşırma kulak memesi kıvamında olacak istediğin şekli verebilirsin ben yuvarlak şekil veriyiordum ama bir kere hamuru merdene yardımı ile çok az açtım tabi bi 2cm kalınlığında sonra bıçakla baklava şeklinde kestim 190 derece fırında pişene kadar anlıyon zaten ortlama 25 dk. ioluyo. ama çok hoş. ağızda dağılıyo bazı kişiler tereyağlı kurabiye bile zannediyo ayyyy bende özendim şimdi valla yapacam bende akşama çaya bence yap canım sonara bana haber ver ama nasıl oldu şimdiden afiyet bal şeker olsun
evet çok da anlamlı olmamış::
hiç politik olmayıp,her önüme gelene evet dediğim için cumhuriyetin kalıcılığından emin değilim demek istedim..
canım teşekkür ederim birazdan deneyeceğim:))
merhabalar:))
umarım iisiniz.
boncuk oğlun gayet ii yio nie dertleniosun??maşallah:)
esracım ya nasılsın,çok hayırsız oldum ne zaman niyetlensem bişi oldu arayamadım,berrak'ımı öp benim için:))
slm kızlar nasılsınız:hulya:metin yedide gece uykusuna yattı harika bir cmt gecesi beni bekliyobayanssulusmilekaanım kucagımda agulamaya basladı öpmeye doyamıyorum mis kafasını iyiki de dogurmusumbayanssulusmile
filiiiiiiiiiiiz bende hamileyken üçüz annelerini okumustum isimleri filan cok komikti demek aynı yollardan gecicezkaydirigubbakcemile3
okudum unuttum neyse burdayım daha
emeeeeeeeeel fotoları atsana bana
iyiki de doğurmuşum diyebilmene, hem senin adına hem kendi adıma çooookkk sevindim :)))
merabalar duygucum saydığım öğünü kendi isteğiyle yemiyo zorla veriyorum ama sizlerinde sanırım öğünleri böyle yani bu öğünlerin dışında ekstre bişey yok galiba aman sağlıklı olsunlarda dimi bi hastalanıyorlar gözlerinin içine bakıyoz gezsin dolaşsın bağırsın çağırsın diye :)
sevin tabii sekerim:ecrin_bebek:zor bir o kadar da güzel inan bana kaan biraz daha büyüsün en iyi oyun arkadası o olacak abisinin ....ne zaman kaan aglasa metin panik oluyo kagdeeeeeeşim diye acıklı bir sesle basından aglamıyo elif e de ablalık cok yakıscak annesi ama ben doguma yakın cok stres olup gözyası dökmüştüm keske yapmasaydım bunları keske
fifoşş yattı canım tam 1 saatte:))
naber??
sen nie burdasın kocişinle vakit geçirsene:))
hahahah nil sizin yarınız kadar yio hem de zorlakaydirigubbakcemile3inciden soona en garip anne benim sanırım ama biz koyverdik gitti,sağlık tek önemli şey:))
ii akşamlar:))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?