hangi doktor ki nihan var orda birde emine ikisini de iyi bilirim
merhaba hanimlar,
kuzicim yazik sana ya ben hamile degilim ama defnede bizimle yatiyor o bile yetiyor 2
buklum bazen yastiksiz siziyorum. bugunlerde uykusuz dolasmam adet oldu. Defne hanim
dis cikariyor ve ustune usuttu benim de canima okuyor. 2 yasina gelecek hala bir rahat uyuyamiyorum arkadas ben ne zaman rahata ericem ya bilen var mi?
Ikinci cocugu yapan yada yapacak olan annelerin cesaret ve sabirlarindan dolayida saygiyla egiliyorum. alkisalkisalkis
ben bu sebeple cesaret edemem uzuuuunca bir sure,
Ama bende kopege heves ettim kizlar ya besleyen varmi evinde, Labrodor veya golden istedim ama boyutlari buyuk diye vazgectim (bahceli evim olunca muhakkak bir labrodor birde golden alacagim) simdi ufak bir tane istiyorum ama defneye zarari olurmu? esimde evde istemiyor hijyen acisindan.. siz ne dusunuyorsunuz???
secil sanada demeden gecemicem yazini okudum cok uzuldum inanki. sen okadar ugras temizle bir anda sacma sapan bir sebep yuzunden ortalik batsin. Allah sabir versin. sana yardim edecek birini cagirsan kendinde cok yipranmazsin diye dusunuyorum. kardesini ablani yada anneni ???
metin e hamileyken nihan a gitmiştim kaan a hamileyken emine yeama dogum yapıcagım doktor basından beri belliydi muayenesi pahalı oldugu için bu doktorlara gitmiştim ikisi de iyi nihan bıcır bıcırdır mesela hastane de evime cok yakın gelirim ziyaretine
bak elif de abla olmus bir gece de uyumus ne güzel
kaan büyücek deeeeeeeeeeeeeeeeeee bende uyucamcok var cok
ya evet yatak ayirma konusunda coook gec kaldim ama ayiracam gercekten...gece cok sik kalkiyor diye usendim ayirmaya zaten cok miz miz bi oglum var komsum bile nasil yemek yapiyorsun bununladedi..ben de geceleri bari rahat edeyim dedim...ama yanlis aslinda ya tembellige vurdum biliyorum...
emel gercekten burda cocuk egitimine cok onem veriyorlar...o yuzden de boyle bedava yerler oluyor...ben de ocaktan sonra gonullu olarak orada calismak istiyorum...insallah olur..zaten bi yil calismistim burda hem de ogretmen olarak sanirim kabul ederler..oglumla gider calisiriz..
ya bana fatih civarlarinda kaliteli cocuk giyim yerleri der misiniz...biliyorum diyeceksiniz orda cok guzel seyler var ama ben tr.den de almak istiyorum...burda oraya gore daha pahali cocuk giyimi..neyse tavsiyelerinizi bekliyorum..
ya evet yatak ayirma konusunda coook gec kaldim ama ayiracam gercekten...gece cok sik kalkiyor diye usendim ayirmaya zaten cok miz miz bi oglum var komsum bile nasil yemek yapiyorsun bununladedi..ben de geceleri bari rahat edeyim dedim...ama yanlis aslinda ya tembellige vurdum biliyorum...
emel gercekten burda cocuk egitimine cok onem veriyorlar...o yuzden de boyle bedava yerler oluyor...ben de ocaktan sonra gonullu olarak orada calismak istiyorum...insallah olur..zaten bi yil calismistim burda hem de ogretmen olarak sanirim kabul ederler..oglumla gider calisiriz..
ya bana fatih civarlarinda kaliteli cocuk giyim yerleri der misiniz...biliyorum diyeceksiniz orda cok guzel seyler var ama ben tr.den de almak istiyorum...burda oraya gore daha pahali cocuk giyimi..neyse tavsiyelerinizi bekliyorum..
Yeşimcim hemen baştan sana söyleyeyim köpek konusunda bişeyler:)))Bende var.2 taneydi, egehan doğduktan sonra küçük olanı, 2 yaşındaydı verdim.7 yaşında olanı veremedim, kendi çocuğum gibi olduğundan.Evdeydiler.Annem de evde olunca illaki bahçeye bırak dedi, çocuğa bişey olur falan filan olayı diye.Aslında aşılarını filan yaptırdığım için içim rahattı, ama tüy olayı temizlemek gerçekten zor oluyor.merhaba hanimlar,
kuzicim yazik sana ya ben hamile degilim ama defnede bizimle yatiyor o bile yetiyor 2
buklum bazen yastiksiz siziyorum. bugunlerde uykusuz dolasmam adet oldu. Defne hanim
dis cikariyor ve ustune usuttu benim de canima okuyor. 2 yasina gelecek hala bir rahat uyuyamiyorum arkadas ben ne zaman rahata ericem ya bilen var mi?
Ikinci cocugu yapan yada yapacak olan annelerin cesaret ve sabirlarindan dolayida saygiyla egiliyorum. alkisalkisalkis
ben bu sebeple cesaret edemem uzuuuunca bir sure,
Ama bende kopege heves ettim kizlar ya besleyen varmi evinde, Labrodor veya golden istedim ama boyutlari buyuk diye vazgectim (bahceli evim olunca muhakkak bir labrodor birde golden alacagim) simdi ufak bir tane istiyorum ama defneye zarari olurmu? esimde evde istemiyor hijyen acisindan.. siz ne dusunuyorsunuz???
secil sanada demeden gecemicem yazini okudum cok uzuldum inanki. sen okadar ugras temizle bir anda sacma sapan bir sebep yuzunden ortalik batsin. Allah sabir versin. sana yardim edecek birini cagirsan kendinde cok yipranmazsin diye dusunuyorum. kardesini ablani yada anneni ???
Hoşgeldin lida.Çok iyi olmuş öyle yerlerin olması.hem sana hem adil emreye güzel bir değişiklik olur.selamlar herkese gunaydin mi desem yoksa...
cook oldu girmeyeli tasindim ettim derken internet baglanmasi krize dondu..baglandi derken de yogunluktan giremedim...biraz okudum yeni arkadaslar var hosgeldiniz...kuzi sana da hayirlisiyla kolay dogum diliyorum...ya biz de hala bocekle yatiyoruz ama yatagini benimkiyle birlestirdim yoksa beyefendi tarlada yatiryor gibi tum yatagi kapliyordu...emzirmeyi birakinca asamali olarak odayi bile ayiracagim yetti artik
kizlar cok guzel bi yere tasindim...cok guzel parklari var...havalar sogudu ama hala gidiyoruz..kum havuzu var bisuru araba bisiklet falan var adil emre deli oluyor oraya...bi de haftada bi gun 1 saat okula gidiyoruz...sarkilar soyluyoruz..anneler de olmak zorunda ben bile cok egleniyorum..bir de malum burda kiz uzun oluyor ve bu okulun oyun salonu var bi ton oyuncak...artik oraya takilacaz ve en onemlisi bedava :)
bu arada bizimki de cumle falan kurmuyor...kelimeleri tekrar ediyor ama cumle yok..bi de anne demiyor bana onun yerine kofte oglum parkta cocuklardan ogrenmis mommy diyor...anne de diyorum daha bi israrla ingilizcesini diyor...ustune gitmeyince unutur diyorum ama sanirim zor...neyse buyuyunce ogretecem ama ne hayaller kurdum anne diyecek diye...neyse ikinciye dedirtirim ...(bu arada tr donusun ikinciyi istiyorum Allah nasip ederse hazir kafayi yemisken adil emre ile, tam yeyim diyorum :))))b hayirlisi olsun artik insallah
bu arada cumaya turkiyedeyim insallah 1 ayligina..cok ozledim...uzun bi yolculuk beni bekliyor insallah ufaklik sorun cikarmaz..hos benim bile nevrim donuyor uzun yolda ama bakalim..
bu arada yesimcim alma kopek falan derim..burda herkeste var kopek...parkta bahcede heryerde...iyi hos guzel ama cocuklu aileye olmaz derim..cunku parkta benimkinin bile kasla goz arasinda geldi yanagini yaladi adami tersledim sahip cik kopegine diye ama iste...evde kopek ne yapar dusunemiyorum bile..ne kadar temizlesen de ne bileyim benim icime sinmez acikcasi...
Yaaa biz oralardan sipariş vermeye çalışıyoruz, sen buradan almak istiyorsun:)))))ya evet yatak ayirma konusunda coook gec kaldim ama ayiracam gercekten...gece cok sik kalkiyor diye usendim ayirmaya zaten cok miz miz bi oglum var komsum bile nasil yemek yapiyorsun bununladedi..ben de geceleri bari rahat edeyim dedim...ama yanlis aslinda ya tembellige vurdum biliyorum...
günaydın hanımlar nasılsınız...
hafta sonumuz berbat geçti bu sefer
kayınvalidem çok fenalaştı eşim ankaraya gitti aldı geldi
kadın kendinde değil idrar falan haberi yok şeker tansiyon aynı anda fırlamış...
ne olduğuda belli dedğil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?