inaysa benimki de cok emmiyor mama yedigi icin sadece uyuyacagi zaman bir de cok aciktigi zaman emiyor o da binbir guclukle...sinirleniyor bir daha almak istemiyor aglayarak istedigini yaptiriyor valla mamayi iciyor..coooooooooooook inattci..napicaz bilmiyorum
oo pembe sende kançiceğimin kızına göz diktin bakıyorum valla bende inannanı kısına talibim nil kızımız maşalalh hem çıtı pıtı hem güzel kıs inanna istemeye gelcem nili :))))))))))))
hera,sheeda saolun canıma.s.
valla nil hep oturur vaziyette,kendi kendine kalkmaya çalışıo,bi süredir de sırt üstü yatarken poposunu kaldırıp yan dönüodudelikafadulden.bugün itibariyle de yüz üstü koyunca dönüo :sm_cool:bem de kara kara düşünüorum ordan burdan düşer mi die:uhm:
hamileliğim esnasında burda bir annenin başına gelen şey benimde başıma geldi kızlar,o zaman alla alla nasıl dikkat etmemiş demiştim kendi kendime,ama inanın 1 sn lik bir olay herşey o anda oldu bitti,dün berrak koltuktan attı kendini,altını açmıştım,kakasını yapmış batırmış,koltığun kenarında bile deildi arka kısmındaydı,yalt açılınca böle bacaklarını sağa sola atıp duruodu ama hiç dönmemişti,ben eğilip bezini yere bırakmamla birlikte nasıl yaptı nasıl döndü bilemiorum yerde gördüm kendini,sırt üstü atmış kendini,halının üstündeydi,nasıl aklım çıktı o an anlatamam size,ewde tek başımayım,böle bir kan ter fışkırdı benden,yazık yavrum öle bana baktı,kucağıma aldım ağlamaya başladı,bi kaç dakıka sürdu ağlaması,o ağlıo ben ağlıorum napcağımı şaşırdım,bıryandanda ne kadar aptalım nasıl görmedim nasıl böle bir hata yaparım özür dilerim berrak die söylenıorum,ben böle konuşunca gülmeye başladı kuzum,hemen yatırıp kafasını kollarını bütün vücudunu kontrol ettım,hiçbiryerınde bişey yok,allahtan koltuğum alçak koltuklardan ve halımda iplikli kalın halılardan ,halı onu yumuşak tuttu,ama allah korur ya bebeklerı biraz daha öne atsa kendını direk parkeye düşecek,sırt üstu hiç bir yerını çarpmadan direk halıya yattı ,eşim geldi yarım saat sonra ona anlattım,oda kendimi suçlamamamı herkesin başına gelebilir demekki bundan sonra daha dikkat etmemiz gerektiğini söledi,1 defada kendisi kontrol etti kafasını vucudunu,3-4 saat uyutmadık ,allaha binlerce şükür olsun ki bunu böle atlattık,artık 1 sn ye bile gözümü ayırmam,kızlar nolur çok dikkat edin benim başıma geelmez demeyin,bende o kadar dikkat etmeme rapmen 1 snyede oldu,
ewet ianna çok dikkat et ,ilk dönmesınde bizim başımıza bu geldi
kızlar nil de az emiodu ,o emmeyince yeterli süt olmuodu ben de mama verdim 2 gün 1 'er kere 40ml falan içti ama bugün sütüm yok gene ıslanıo tişörtüm ama hemen bitio,süt bööle mi biter?emziremeyek miyim ben daha??tecrübeli analar şu işi bi yazın lütfen??
süt nası biter??
benden hiç akmıyo süt.herkes emzirirken yada bebek emmediği zaman süt kendiliğindn akıyor diyor ama bende hiç olmadı.sütüm azmı desem sıkınca geliyor.eymende ağlamıyor demekki doyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?