kızım sadece 2-3 dk emiyo bırakıyo bende sağıp kaşıkla veriyorum çok zor oluyo biberonla vermek istiyorum memeyi hiç almaz diye korkuyorum
selamlar saçımı kestirip geldim kıslar avuç avuç dökülüyordu anam kel kalıcam yoksa bir koşu gidip kestirdim :)
meralcim yorma kendini kıs erv işleri falan yapar durursun
ezra geçmiş olsun güzelim bende korkuyorum yatakta alıyorum o yüzden altını falan ama gözüm hep onda bizde pek halıda yok küçük orta halılar hep Allah yavrularımız korusun
dünürcüm sen neden biberonla veriyosun nil emmiyormuki vede mamaya neden başladın yetersizmi geliyordu beslenmesi
ay benim oğlanda anca okadar emiyor kaşıkla falanda almıyor sen yine şanslısın biberonlada almıyor bence alırsa biberonla ver canı9m uğraşmamış olursun
slm sabah yazmıştım ama kimse slm vermedi bakmayın siz yeni yazdığıma eskyim aslında hergün yazdıklarınızı takip ediyorum
Hoşgeldin canım, arkadaşların dediği gibi artık eskisi gibi selamlaşıp konuşamıyoruz.-tatlicadiarzu-
Tam uyuyor bir girelim diyorum, okurken uyanıyor, yazacaklarımın yarısını yazabiliyorum, o da düşük cümlelerle, o anda aklımda kalan ne olursalaelaelaelaelae
Egehan cuma , cumartesi kakasını yapmadı.Bu sabah 5 buçuktan beri her bezi kakalı.Yapmadığı günlerin acısını çıkartıyor herhaldedelikafaduldenSabahtan beri herhalde 10 bez değiştirdim, ama yine de kızardı hemen altı.
kançiçeğim senin kız da mı emmek istemiyor canım.hiç mi emmedi yoksa yeni mi bıraktı.Benim oğlan gibi inatçı demek seninki de.dün doktorda yine emzireyim belki bi umutla alır dedim kıyameti kopardı doktor bile şaşırdı:1shok:Herhalde bu ocak bebişlerinden en inatçı kız seninki en inatçı oğlan da benimki-tatlicadiarzu-Biz de senle beşik kertmesi yapalımnaniknanik
Ay evet canım bende öyle, pırtlatınca çok memnun oluyorum.2 gündür gazını çıkartacağım diye neler çektim, bakma hepsi kakalı diye şikayet ettiğime, sevindirik oldum, sabaha karşı kakasını yapınca-tatlicadiarzu-oyy geçmiş olsun egehancık
ben kaka yapınca pırtlayınca çok mutlu oluorum yahu:sm_cool:
Ya valla ne yapacağız bilmiyorum, ben izmirden kıyafet alışverişi yaptım:)))))Hamilelikten önce olanlar 36-38 beden.Şimdi artık 40 beden oluyor, eğer kesimi büyük olursa 38 beden:))))))Ama bikini almadım, hoşuma giden bi tane çıkmadı, onu ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum açıkçası.:1shok:selam kızlar ...
karar verdim eşim yarın ebru şallının plates dvd ni alıcak vede top alıcak kaydirigubbakcemile3yoksa bu kilolar gitmicek bakalım yapabilecekmiyim sırnaşık şeykızkardeşiimin düğünüde var ay bu kilo ile negiyerim:bbo:
siz ne yapıyosunuz hanımlar önümüz yaz:uhm:
senin de bebegin var galiba kac aylik ebsercim??
yarın iznim bitio benim,offf yarın sabah okula gidip sevk alıcam 20 gün rapor yazacak dr um,ama kaçış yok sonunda başlıcam işe,linay işe başladı hiç sesi çıkmıo artık.(((ewde olmaya o kadar alıştımki hiç çalışasım yok yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?