4 ay doğum izni canım,su gibi geçti işte,heyet raporu uzun alıo ama onuda almak sorun,rapor üstüne rapor oluomu bilmem ,napalım bi şekilde idare etcez artık hazirana kadar,zaten 12-20 de bitio benım okul sabahçıyım,1 gibi ewde oluorum
merhabalar ...
benm 29 ocak doğumlu çok tatlı bi yeğenim var.maalesef kardeşiminde acemiliği ve bazı nedenlerden dolayı anne sütü alamadı.şu anda ap.....il mama kullanıyor.bebk maalesef pek gelişmiyor.annem çok tedirgin,bebeğin altını her açışta çöp gibi bacakları diyor.neyse sadede geleyim,mamanın bebeğe yaramadığını kilo aldırmadığını düşünüyoruz.aranızda mama kullanan var mı?eğer varsa hangi marka kullanıyorsunuz?ayrıca pirinç ununu mama yapıp veriyor musunuz?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,bebeklerinize ve sizlerede sağlıklı günler dilerim....
İyi geceler hanımlar.Ebser yeni katılmışsın aramıza hoşgeldin.OFF bu kilo mevzuuna hiç girmeyelim boşverin:))Ben napayım asıl ben 10kg duruyor olduğu gibi hiç bir giysim olmuyor üzerime ondan da geçtim ayakkabılarım(Hepsini de yeni almıştım daha giyememiştim doya doya (
ezracım geçmiş olsun berrak hanımcığımıza kıyamam ben ona , dediğin gibi artık tehlikeli yalnız bırakmamak gerek
meralcim hoşgeldin kolay gelsin, bakalım dr bi krem verdi ama 2 gündür değişme yok yavrucum kafasını durmadan sağa sola çeviriyor kaşınıyor muhtemelen geçmezse salı günü cildiye doktoruna gitmeyi düşünüyorum çok dikkat etmek gerek egzama pis bir şey inşallah alerjik egzama değildir
kızlar dr bana bu aylarda bebeklerin uykuya dalamama sorunu olduğundan ağladığını ve eğer memeyi uyumaya yakın veriyorsan ve bırakıyorsa bundan dolayı olduğunu söyledi, bizimkide emerken birden bırakıyor ve ağlamaya başlıyor aynı reklamlardaki gibi arabada evin içinde gezdirerek uyutuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?