2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
linay nasılsın, egehan nasıl..kızın çok güzelmiş bu arada maşallah..seneye mi sınava girecek..bu kızlar başka topiklere takılıyolar..

sağol canım iyiyim bende sana yazıyordum kaydirigubbakcemile3 egehan waterfullun benimki ege kaan :) evet canım seneye kısmetse sınava girecek,bu hafta dershaneye yazılacak çokişimiz var busene allah bütün çocuklarımıza yardım etsin..

selamlar herkese ay niahyet eve geldik ay başımıza gelmeyen kalmadı bugün önce yenid aldığım tişörtün yakasından sökülen şey varya onu sökmemeişler adı aklıma gelmedi şimdi mağazaya götürmek yerine kendimiz sökelim dedik yaka yerinden delindi geri iade edelim götürüpte diye düşünürken fişleri atmışım neyse deyip hazırladık eşim bebek arabasını falan alırken anahtar çantaya takılıydı düş sen içerde bizde kapaıyı çekince içerde kaldı hade çilingir ara bulduk çilingir kapıyı açtır dık anahtarı aldık buu sırada site kapısı hızla kapandı hadi çağan korktu ağla bakalım ağla alayarak uyudu iç çeke çeke yavrum böle böle çıktık yola özdileğe uğradık çağana şapka ve niveadan güneş kremi aldık piknik yerine vardığımızda öğrenciler toplanmıştı komedi gibi yani 2 saat takıldık orda ordan haydi abimlere geçtik mangal yaptık falan derken şimdi eve geldik kociş çağanı uyutuyoır bende size bakayım hemde dinleneyim dedim

çok şükür iyi şimdi, uyuyo..takipteyim sürekli tekrarlar mı diye..
benden 2 yaş büyük abim ve 3 yaş büyük ablam var..biz çok güzel bir çocukluk geçirdik, hala da çok şey paylaşırız..oğlumun da bunları yaşamasını istiyorum, umarım Allah nasip eder..

ayça geçmiş olsun canım bizimde çıkmıştı ateş bu ikinci dozlar yapıyormuş zaten

bebeklerinize kısa kollu giydirmeye başladınızmı?

ben başladım ,hele bugün ev çok sıcaktı sadece badyle bıraktım..

ege kaan..bidaha olmaz kaydirigubbakcemile3
amin valla, işleri zor gerçekten. umarım istediği bir yer olur..

gerçekten komedi filmi gibiymiş, neyseki sonu tatlıya bağlanmış :))) bazen oluyo cnm, napıcan hayatın cilveleri..
emre iyi şimdi,mışıl mışıl uyuyo..ama dün çok korkuttu beni..yavrum çok ağladı, gözlerinden yaş aka aka, kıpkırmızı oldu..çaresizliği gördüm o an senağlama
neyseki eşim soğukkanlı da, olaya o hakim oldu..

ben bünyandayım kayserininde merkezini biliyorum biraz eskişehir bağlarını duymamıştım,sen buralısın herhalde

bugün bizde piknikteydik oğlum gece uykusuna erken daldı 9dan beri uyuyo hiç bu saatlerde uyumazdı....
bugün oğlum 2 saat kaka yapabilmek için ağladı....bende onunla ağladım vallahi okadar zorlandıki söylemesi ayıp koyun kakası gibi semsert azıcık azıcık çıkardı..... kavanoz maması kullananlar varmı acaba ondanmı oldu diyorum... hero baby nin meyve ve sebze mamalarına başladımda bu hafta o mu etkiledi acaba

daha hiç mama kullanmadım ama düşünüyordum,sen kendinmi başladın doktormu söyledi.muz gibi kabız yapıcak meyveler varsa olabilir.

ayça iyi geceler tatlı uykular oğluşunla birlikte :)

reyhan ek gıdalara mı başladınız ? ben hiç mama kullanmadım bilemiyorum ama benimkide anne sütü almasına rağmen bugün 3 gün oldu hala kaka yapmadı bazen olabiliyor yani..

evet 3 senedir burdayız bu sene gidicez,ilçede olunca çok öğrenemedik kayseriyi doktora nereye gidiyorsunuz.

ben kendim başladım oğlum zaten mama yiyodu... kavanozlardada 4.aydan itibaren yazınca deneyim demiştim.... artık zeytinyağıyla birlikte veririm

evet 3 senedir burdayız bu sene gidicez,ilçede olunca çok öğrenemedik kayseriyi doktora nereye gidiyorsunuz.

kızılaya gidiyoruz HACI BEY zaten doğumumuda orda yapmıştım ilk doktorumuz sevdik ii birisi benim tanıdığım herkez ona gidiyo.... ben çok sık götürmüyorum doktora

bende çok sık götürmüyorum en son iki buçuk aylıkken gitmiştik,buraya hastaneye yeni bir doktor gelmişti ona gittik,güzel ilgileniyordu başka bir yere götürmedim bende, yarın yine gidicem bazen acaba kayseriye götürsemiydim diye düşünüyorumda ondan sordum soğol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…