linay nasılsın, egehan nasıl..kızın çok güzelmiş bu arada maşallah..seneye mi sınava girecek..bu kızlar başka topiklere takılıyolar..
bebeklerinize kısa kollu giydirmeye başladınızmı?
beni merak etmiyormusun :dilcikar:
herkese iyi akşamlar
bugün oğluşum erkek oldu Allah'a bin şükür şu an uyuyor. ilk getirdiklerinde epey ağladı kocaelinde doğum yaptığım hastanede yapıldı sünnet çokda uygun eğer burada oturup da düşünen varsa tavsiye ederim sünnetini biz görmedik odaya yerleştikten yarım saat sonra hemşireler geldiler oğlumu hazırlayıp ameliyathaneye götürdüler gitmesi ve gelmesi toplam 45 dk sürdü gelirken asansörün kapısında bekliyorduk 2 kat aşağıdan ağlama sesi geliyordu kuzumun o an beni görmeliydiniz o asansörün kapısını açıpda oğlumu alasım geldi nitekim yukarıya çıktığında ölede oldu bir süre ağladı fitil yapıldı 5 dk sonra rahatladı ve uyudu ama uyurken hep içini çekiyordu kuzum dr iki kere gelip kontrol etti ve bazı bilgiler verdi ilaçlarımızıda alıp evimize geldik şimdi uyuyor dün gece elinede kına yakmıştık benki kına kokusunu hiç sevmem hatta kendi kına gecemde bile yakılanı hemen yıkamıştım bu sefer oğlumun kınası die seve seve yaktım demek evlat sevgisi buymuş
kızlar ya ben nasıl oğlumdan ayrılıp çalışıcam çok kötüyüm
canım yaa okurken içim sızladı resmen ama ne güzel bu işi halletmiş oldunuz Allah damatlığınıda göstersin..darısı bizim başımıza..
günaydınn herkese
sayfalar çok ilerlemiş okuyamıorum
umarımherkes iidir
ben koşturmadan giremıorum bu ara acayıp yoğun geçıo günler bilgisayarın başına bile oturmaya halim kalmıo
dünürüm nerelerdesin merak ediyoruz seni berrağımızı..
ben de hepinizi çok merak ediyorum , ben de istiyorum face te sizi görmek belki beni merak edende vardır. banada isimlerinizi yollarsanız seviniirim.. şimdi efe uyudu ben de uyumaya gideyim , dün hiiiiiiççç sütüm yoktu bugün eh işte belki uyuyup dinlenirsem bi işe yarar.
şekerim sibel tüzünle akrabalık varmı, ben çok benzettim seni ona :))
kıslar ben kaçtım ii geceler
ekşın dolu bir haftasonu olmuş..iyi geceler sanada..
sağol canım iyiyim bende sana yazıyordum kaydirigubbakcemile3 egehan waterfullun benimki ege kaan :) evet canım seneye kısmetse sınava girecek,bu hafta dershaneye yazılacak çokişimiz var busene allah bütün çocuklarımıza yardım etsin..
selamlar herkese ay niahyet eve geldik ay başımıza gelmeyen kalmadı bugün önce yenid aldığım tişörtün yakasından sökülen şey varya onu sökmemeişler adı aklıma gelmedi şimdi mağazaya götürmek yerine kendimiz sökelim dedik yaka yerinden delindi geri iade edelim götürüpte diye düşünürken fişleri atmışım neyse deyip hazırladık eşim bebek arabasını falan alırken anahtar çantaya takılıydı düş sen içerde bizde kapaıyı çekince içerde kaldı hade çilingir ara bulduk çilingir kapıyı açtır dık anahtarı aldık buu sırada site kapısı hızla kapandı hadi çağan korktu ağla bakalım ağla alayarak uyudu iç çeke çeke yavrum böle böle çıktık yola özdileğe uğradık çağana şapka ve niveadan güneş kremi aldık piknik yerine vardığımızda öğrenciler toplanmıştı komedi gibi yani 2 saat takıldık orda ordan haydi abimlere geçtik mangal yaptık falan derken şimdi eve geldik kociş çağanı uyutuyoır bende size bakayım hemde dinleneyim dedim
reyhan sen kayseride merkezdemi yoksa ilçedemisin
ben bünyandayım kayserininde merkezini biliyorum biraz eskişehir bağlarını duymamıştım,sen buralısın herhalde
evet 3 senedir burdayız bu sene gidicez,ilçede olunca çok öğrenemedik kayseriyi doktora nereye gidiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?