2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim hastanwe olayına karşı çok acil olmadığı sürece götürmem dio.. bazen diorum aylık kontrol yaptırsak die ama o gerek duymuyo hayırlısı bakalımm Allah hastanelere düşürmesin.....
ben kaçtım oğlum da babasıda kaç saattir uyuyolar bende yatayım artık
herkeze hayırlı geceler..... deliksiz uykular inş..

bu arada nan aşık senin yazını ve dagevinin yazısını okuyunca çok ağladım biliyomusun siz var ya siz beni mahvettinizşimdi yoksun gelince bu yazımı okur tebessüm edersin umarım

sana özel mesaj atayım dedim, yasaklamışsın.. canım benim, bu kadar kararlıyken gitmemene yönelik birşey söylemeyeceğim artık.. yalnızca prenseslerin ve senin için dua ediyoruz. ben ve burdaki seni seven herkes.

kıyamam bitanem yasaklama falan değil yenisin tabi ondan bilmiyorsun canım benim
bana özel msj atabilmen için arkadaş listemde olmak gerek
aslında arkadaş olmadanda atabiliyorsun özel msj.ı yazdıktan sonra altta bi buton var
arkadaş listemde olmayanlarada gönder diye orayı aktif etmen gerek ondan gönderemiyorsun canım yoksa yasaklama diye bişey zaten sitede yok
kıyamam sorsaydın ben sana söylerdimdurum bu canım yinede atmak istersen özel msj dediğim şekilde yap eğer ki netim olursa yarın okur cevaplarım çünkü dediğim gibi net kesin kapanacak ama yarın mı olur salı mı bilemiyorum eşimin fırsat bulup gidip kapatmasına bağlı ama netim olursa kesin okur cevaplarım hele ki senin gibi geç tanıdığıma üzüldüğüm bi arkadaşımdan geliyorsa:asigim:

günaydınlar herkese bugün çok işim var yine ütü varya yine çamaşır oy anam oyyy karşıki dağı değilde benim kociş inledi sabah sabah o karga nerde diye :)))))))))) ara ara uğrarım öptüm hepinizi

kızlar bizde sizdeniz hatta daha fena1 ayda sadece 260 gr almışız
meyve suları prüe ver dedi ama yemiyo yemiyo

bizde 20 gündür 200 gr filan almışız.evde tarttığım kadarıyla.bu ayda yavaşlıyormu acaba kilo alımı.

kızlar benim kızımda çok yavaş kilo alıyor. doğduğundan beri sadece bir kez bir kilo aldı oda ilk ay... Sağlıklı olsunlar yeterki. Bize herobaby den numune ürünler gelmişti. İçinde meyve püresi vardı küçük kavanoz. Eşim dün yedirdi kızıma severse yine alırız diye.. oda sevmiş bi kaç kavanoz daha aldık....

Öncelikle eşini tebrik ediyorum cnm.. Çünkü bir paket sigara içen birinin sigarayı bırakması okadar kolay değil. Allah yardımcısı olsun, inş bidaha başlamaz. Benim eşim kullanmıyor çok şükür, ama babam ve abime izletmek lazım o videolardan...
Ben kızımı şimdiye kadar hiç tek yıkamadım yıkayamamda. Bi kaç kez kakasını çok yapıp bezden taşınca poposunu kendim yıkadım okadar.. Banyo yaptırırken ayaklarını suya vurup hertarafı ıslattı cadaloz,ben zaptedemem yalnız...

kavanoz maması kullananlar varmı acaba ondanmı oldu diyorum... hero baby nin meyve ve sebze mamalarına başladımda bu hafta o mu etkiledi acaba

cnm ben meyve püresi veriyorum, sütüm olmadığında da akşamları bebelac sütlü pirinç veriyorum.. Ama ben mama verdiğim gün mutlaka iki kaşıkta su veriyorum. hem havalar iyice ısındı, susuz kalırlarmış gibi geliyor bana... Benim kızım 2 günde bazen 3 günde bir yapıyor kakayı.

kolay gelsin inci, benimde ev temizlenecek ama kız uyurken makinayı çalıştıramıyorum..

günaydı arkadaslar inci nbrkaydirigubbakcemile2
arkadaslar zeynep inş. tez zamanda aramıza döner
KK benide cok oyalıyo bende aldıgım bir karar dolayısıyla daha az giricemartık topige,günde bir kere o da aksam kararımın arka:çok üzgünüm:sında durabilecek miyim bilmiyorum bakalım ilk gün denemem nasıl olcak önceden cok kitap okur film izler kültürel acıdan cok sey yapardım şimdi burası cok vaktimi alıyo......:1no2:
gün içinde aklım sizde olcak :1no2::çok üzgünüm:neyse aksama görüşürüz....
cok kaynatmayın okumakta zorlanmayın oldu mu anacıııııııııım öptüm kocamana.s.

Günaydın herkese,
eşim istanbula gitti haftasonuna kadar yok tabi biz de pılımızı pırtımızı topladık akşam anneme gidicez :) yani biraz tatil yapcam kaydirigubbakcemile3
ara ara girip size bakmaya çalışırım beni özleyin..

ben amedanıon süt sağma makinasını aldım çooookk memnunum almak isteyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.....

şekerim sibel tüzünle akrabalık varmı, ben çok benzettim seni ona :))

.

ben o kadını beğenirim sağol sabah sabah mutlu oldum bak şimdi alkisalkisalkis
daha öncede benzetenler olmuştu :)
sana çok özendim ne güzel kızın kocaman olmuş ve sen hala genç ve güzelsin. Erken evlenip doğurmak varmış... Bu arada kızına bayıldım çok güzel Allah nazarlardan saklasın seni ve aileni.....

ben biberonla veriyorum suyu uzun zamandır ne kadar içmek isterse içiyor

günaydın kızlar biz şimdi doktordan geldik,doktor kızımın kilosu normalmiş 5. ayda kilosunun 2 katına ulaşırsa normal demekmiş,şimdiden sonra ayda yarım kilo ancak alır dedi,sütümün az olduğunu söylediğim için yoğurtla ek gıdaya başlayabileceğimi söyledi biraz içim rahatladı,su bende veriyorum ama pek içmiyor,cildi çok kuruduğu için vermemi doktor söyledi içirmeye çalışacağım.

iyi maşallah bi sorun olmamasına sevindim, ben de çok ek gıdaya başlıyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum, hatta oğluma yoğurt anne bile buldum :) bi arkadaşım 2 yıldır kendi kızı için yoğurdu kendi yapıyor evde bizimde ilk yoğurdumuzu o yapcak böylece hazır yoğurttan mayalamamış olcam

shede yoğurdu hangi sütle yapıcaksın,ben burda bir kadından mayalanmış olarak alıyorum ama o yoğurdu bir hafta kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…