bugun ilk defa oglumu tek yıkadım bana koccccccccaman bir alkısalkisalkisalkis
bu arada nan aşık senin yazını ve dagevinin yazısını okuyunca çok ağladım biliyomusun siz var ya siz beni mahvettinizşimdi yoksun gelince bu yazımı okur tebessüm edersin umarım
kıyamam bitanem yasaklama falan değil yenisin tabi ondan bilmiyorsun canım benimsana özel mesaj atayım dedim, yasaklamışsın.. canım benim, bu kadar kararlıyken gitmemene yönelik birşey söylemeyeceğim artık.. yalnızca prenseslerin ve senin için dua ediyoruz. ben ve burdaki seni seven herkes.
kızlar bizde sizdeniz hatta daha fena1 ayda sadece 260 gr almışız
meyve suları prüe ver dedi ama yemiyo yemiyo
bizde 20 gündür 200 gr filan almışız.evde tarttığım kadarıyla.bu ayda yavaşlıyormu acaba kilo alımı.
bugun ilk defa oglumu tek yıkadım bana koccccccccaman bir alkısalkisalkisalkis
bir alkıs da kocama aksam sigara bırakmayla ilgili bir film izlemiş bu saat oldu içmedi normalde günde 1 paket içerdialkisalkisalkisaslan kocam benim:asigim:biliyorum basarcaksın eşi sigara içenlere gönderirim o filmikaydirigubbakcemile5
kavanoz maması kullananlar varmı acaba ondanmı oldu diyorum... hero baby nin meyve ve sebze mamalarına başladımda bu hafta o mu etkiledi acaba
şekerim sibel tüzünle akrabalık varmı, ben çok benzettim seni ona :))
.
cnm ben meyve püresi veriyorum, sütüm olmadığında da akşamları bebelac sütlü pirinç veriyorum.. Ama ben mama verdiğim gün mutlaka iki kaşıkta su veriyorum. hem havalar iyice ısındı, susuz kalırlarmış gibi geliyor bana...
ben biberonla veriyorum suyu uzun zamandır ne kadar içmek isterse içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?