2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünürüm iiz bende gelininde,seninde kızının doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara inşallah
inaysa ben su werıorum canım çoktan zaten aşırı sıcak artık içleri kuruodur,bazen ağlarken susumadığında su vberıorum hemen susuo,biberonla verıorum ben artık önceden kaşıkla verıodum imdi daha çok içiıo,arada mama verdiğim için daha çok su içirıorum

Gunaydin hanimlar umarim guzel uyumussunuzdur biz uyuyamadik hic aglayarak uyanmalar bizdede basladi 2 gundur feci huysuz Ezgi mahvetti bizi

Aylincim nice yillara kizina nee guzel arkadas gibisiniz

Esra su pudink muhabbetinin basini bulamadim yaa:))) keke koysam bir paket yetiyormu kucuk kaliba bir bardak seker koyuyorum

esracım dünürün bize geldi bizim evde buluştuk cuma günü sen kaçırdın kahveler içtik çaylar börekler yedik canlı telefon bağlantısı ile yayına fifoşda katıldı , eguşla onatı yanyana koyduk resim çektik valla sorma pek güzel eğlendik

inci ben 3-4 gündür su veriyorum ama herün bir kaç damla kadar

marsg,
keke 1 paket muzlu pudıng koyarsam 1 bardak şekerle çok tatlı oluo,azalt şekerını benımde kalıbım küçük 1 bardak koyuyodum ama çok geldı
ama eğer ahudulu çilek sosu war dr Qtkerın onu koyarsan şekeri azaltmaya gerek yok o tatlı deil

inaysa çok teşekkür ederim canım, dün çok işim vardı açamadım pc hiç..yazarım sana telimi..ben daha su vermeye başlamadım ,ama sudan kusmamıştı heralde..15 aylık 9,5 kilo ,5 aylık 9 kilo :1shok:

dağevi sağol bizde iyiyiz ama dediğin gibi havalardan olabilir benimkide artık çok emmiyor sürekli kafasını çeviriyor 2 fırt çekiyor..

deryacım naber iyimisin benim oğlanda geçen haftadan beri ağlayarak uyanıyordu neyse 2 gecedir ağlamıyor herhalde bu zamanlarda böyle oluyor bende ne kadar telaşlanmıştım doktora bile götürdüm valla :)) dr da bana sizde bu evham oldukça çook dr dr gezersiniz dedi kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar a.s.

inaysa ben biberonla veriyorum suyu ne kadar içmek istiyorsa içiyor.

kaydirigubbakcemile3 ekinsu doktor lafını esirgememiş valla :)

linay 5. ayınız hayırlı olsun cnm

bunlarda kızına a.s. nice mutlu senelere inşallah

deryacım teşekkürler canım ,geçmiş olsun belki havalardan huysuzluk yapıyordur..

dünürüm sağol canım, ne kadar yaratıcı fkirler bulmuşsun tebrikler :) ama nispet gibi olmasında bizde kekleri artık kızım yapıyor :jeyyar: ona söyliyimde deneyelim senin tarifini..dün gece12 de yaptı acele acele öyle güzel kabarmışki..

emel ne haber komşucum :) onatın keyfi yerine geldimi ? ayy ogün çok güzeldi çok eğlendik emelcim de çok misafirperverdi :) tekrarını en kısa zamanda yapalım :)

bende valla çok sıcak çocuklar yanıyo sıcaktan su iyi geliyor

Esracim guzel fikir valla tsk

Aylin valla nispet yapiyorsun kizi kek yapiyormus bizimki Birakk keki gaz cikaramiyo :))))

Valla havalar feci gecengun yine uyumadi cami actim cok az resmen sakinlesti

Emelcim ankaralara kadar dayandinmi nee guzel yaa temmuzda antalyaya gidicez bakalim napicaz veletle

uff kuzular 5 aylık olmaya başlamış bile
ay nasıl geçiyo zaman:)
hayırlı sağlıklı ömürler inş tüm yavrulara

ya bnede hergün veriyorudum ama hiç dünkü gibi kusmuyordu anlamadım da sonrada bir daha muhallebi yapıp vermedim anne sütüne devam ama gece 1,5 2 saatte bir aklktı sürekli süt yetmiyor galiba heracım buralar böyle sıcaksa izmir yanıyordur zaten klima kullananlar dikkatli olsun çarptırmayın çocukları baurada facete gördüm sizi izmirin hatunları güzeldir derler hep sizinlede tescillemiş olduk :)

Benimm dr afrika sicandaki bebege bile anne sutu iciyorsa suu gerekmez dedi ama ben ezgiye arada tatli veriyorum o yuzden suu veriyorum biberonla yana yana iciyor
Ezginin yedigi tatlilar

Helva
Seker pare
Isitilmis dondurma :)))

Kasigi elimden bir kapiyor gormeniz lazim vermeyincede agliyor cok komicocuk yaa

dayandı valla deryacım biraz mızıkladı bir ara ama iyi gittik geldik

evet aylincim komşucum tekrarlayalım valla

yaa bizde temmuzda tatile gidelim istiyoruz ama ben şimdi tırsmaya başladım bir sürü turist olacak domuz gribi falan bulaşırsa diye

maşallah ezgiye ağzının tadını biliyor bu kız bende olsam bende kaparım kaşığı
valla biz ancak yakın biryerelere gidiecz çağanla 1 satlik yol bile işkenceye dönüşebiliyor bazende kuzu gibvi oluoır o yüzden göze alamıyorum yoksa bizim yazlık var gönende ama gidemeyiz bu sene

ay benim dünürüm (Barcli) ne yaptı acaba dün tırnağını çektirecekti kızcağız iyimiki acaba esra kız bende teli falan yok bi arasana sor bakalım iyimiymiş kıs

cnm belki midesini falan üşütmüştür ondan olabilir. büyüyorlar artık süt yetmiyor valla batuhanda gece uyandıgı zaman tek memeyle doymuyor ikisini de emiyor

bu arada iltifatların için teşekkürler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…