deryacım naber iyimisin benim oğlanda geçen haftadan beri ağlayarak uyanıyordu neyse 2 gecedir ağlamıyor herhalde bu zamanlarda böyle oluyor bende ne kadar telaşlanmıştım doktora bile götürdüm valla :)) dr da bana sizde bu evham oldukça çook dr dr gezersiniz dedi kaydirigubbakcemile3
dünürüm iiz bende gelininde,seninde kızının doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara inşallah
inaysa ben su werıorum canım çoktan zaten aşırı sıcak artık içleri kuruodur,bazen ağlarken susumadığında su vberıorum hemen susuo,biberonla verıorum ben artık önceden kaşıkla verıodum imdi daha çok içiıo,arada mama verdiğim için daha çok su içirıorum
ya bnede hergün veriyorudum ama hiç dünkü gibi kusmuyordu anlamadım da sonrada bir daha muhallebi yapıp vermedim anne sütüne devam ama gece 1,5 2 saatte bir aklktı sürekli süt yetmiyor galibaheracım buralar böyle sıcaksa izmir yanıyordur zaten klima kullananlar dikkatli olsun çarptırmayın çocukları baurada facete gördüm sizi izmirin hatunları güzeldir derler hep sizinlede tescillemiş olduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?