2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar herkese ben kızıma kullanmadım ama 5 yaşında kardeşim var ona kullanıyorduk bu şurubu canım geçmiş olsun bu arada umarım çabucak iyileşir

yarın aşısı var,babası da soğuk algınlığı geçiriyor..öksürüyodu şüphelendim..bu şurubu yazmış..henüz" almadım bi sorim dedim..çok teşekkür ederim cvp için chefkaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun lajoconde peditus çok bilinen bir üst solunum yolları şurubudur,çok kulladdık hiç zararını görmedim.

geçmiş olsun lajoconde peditus çok bilinen bir üst solunum yolları şurubudur,çok kulladdık hiç zararını görmedim.

teşekkürler ismiyecim..Acile götürmüştüm çok da güvenemedim dr a..kendi doktorumuza da ulaşamadım...Hastayken aşı yapmıyolar değil mi?gerçi tam olarak hasta da değil ama..Yarın aşısını yaptırsam mı?kafam karıştı

kızlar dün gece kızım çok uyandı..Nerdeyse her saat başı..Zaten gündüz uykusu da yok..Uyudu şimdi ben de hemen uyuyuversem çok güzel olur..hepinizi çok öpüyorum..cvplar için çok teşekkür ederim

iyi akşamlar kızlar.
lajonde bende aldım kızıma bu şurubu,korkmadan kullanabilirsin canım,ama tabi ölçüsüne uyarak..ben ilk kızımdada bu ilacı sıkça kullanmıştım hafif gribal enfeksiyonlarda veriyorlar bu ilacı..

ben kelesteyim canım çok bilinmez dağ ilçesi doğu görevi sayılıyor burası

kızlar nerdesiniz yav,siz trübünden inip 2 kelam edene kadar benim kız uyanacak:sm_confused:

evet chef,mudanya yolunda oturuyorum ben...dediğin gibi küçük bir kasaba görünümünde,oranın yerlisine sorarsan bir cennet doğrudurda muhakkak ama ben çok sıkılırdım eminim...bizim damat fırsat buldukça ava gider oraya..yanlız kocayayla muhteşem bir yer...

bende biliyorum chef kelesi ama hiç gitmedim bende bursalıyım ordan biliyorum annemler mudanyada oturuyor ama annem inegölden babam merkezden ben evlenince geldim buraya

talya kız senin adın ne hiç sormamışım ha şimdiye dek

evet bende çok sıkılıyorum burada işte havalar ısınınca kocayayla biraz sıkıntımızı alıyor bir de hafta sonları bursaya gidiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…