2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanna senin için foruma girdim işim olmasına rağmen :)

biraz önce radyo dinlerken biominera zayıflama sistemleri ile ilgili birşyeler anlattı bende google aratıp sitesine bakıcaktım, baktım kk da zaten hemen konu açılmış sana gönderiyorum işine yarar belki..bu arada bende düşünüyorum vaktim olunca iyice inceliyeceğim :))

http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...minera-biyolojik-zayiflama-sistemleri-15.html

ayyy inci yaa canım kurabie çektiii zaten çok severim eve gidince yapayım bari..benim yerime de ye :))
neyse çıktım şimdi işim var görüşürüz..

merhaba arkadaslar
gerıye donup okuyamadım kusura bakmayın emı
bugun kaan ası oldu ınsallah ateslenmez (
ay ne cok aglıyor ası olunca omrumun yarısı gıdıyor (
bu arada bı yere gıtmedım evdeyım ha bugun ha yarına dondu bızım ısımız sımdı de hafta sonu gıderız dıyor esım ama o da emın degıl :)))
hepınıze guzellıkler dıyorumm

linay kız benim bu halim ne olucak forumu okur okumaz çok heyecanlandım biraz daha araştırim dedim ama sonuç fiyasko kullananların çoğu şikayetçi sende bi araştır istersen((

MONTEEEE kız görüuonmu kısmeti hadi hayırlısı olur İnşallah kardeşin de güzel kızdı hanihihoyyyt

esra sağlık ocağı bize de verdi ama doktorumuz 6.aydan sonra kullanıcaz dedi..şu anda kullanmıyoruz..

bende beklıorum şimdilik

Son düzenleme:
kızlar şimdi geldim,geçmişe bi göz gezdirip geliyorum...

evet canım bu dediğim,bi okuyayımiteşekkür ederima.s.
hera tutamıorum anam bi umut işte:icecream:

geçmiş olsun esracım annene,umarım ameliyatlık bi durum olmadan atlatır.

emelcim geçmiş olsun canım,sen bi dr.una sorsana bu durumu,büyük ihtimalle önemli bişi değildir ama sen rahatlarsın en azından..

yap yap yap nereye kadar,bırak dağınık kalsın inaysacım.kaydirigubbakcemile5

nazo geçmiş olsun canım kısa zamanda iyileşir inşallah.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada...
damadım da aşımı olmuş bakiim,yerim ben onu,geçmiş olsun bebişime..
bende aldım tarifini,deniycem muhakkak,keki dün yaptım,ben içine muzlu kremole koydum yanlız pudingim yokmuş,yumuşacık süper bi kekim oldu,bu keki her yaptığımda seni anıcam arkadaşıma.s.

iyi akşamlar bayanlar. bugün hiç bakamadım geçmişe ya.. Umarım herkes iyidir. Hastalara geçmiş olsun.. Sizi seviyorum:)

kızlar cvp istiyorummm...kızımda öksürük vardı?,dr a götürdük..geniz akıntısı var dedi..peditus diye bi şurup verdi..aranızda böyle bi sorunu olan ve bu şurubu kullanan var mı?

iyi akşamlar herkese ben kızıma kullanmadım ama 5 yaşında kardeşim var ona kullanıyorduk bu şurubu canım geçmiş olsun bu arada umarım çabucak iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…