esra sağlık ocağı bize de verdi ama doktorumuz 6.aydan sonra kullanıcaz dedi..şu anda kullanmıyoruz..
günaydın kızlar
esra annene geçmiş olsun.kan damlasına bşiz 6. ayda başlıcaz.geçenlerde birisi söylemişti dişlerini çürütmesin diye bir tatlı kaşığı mevye suyunun içine koyup ver demişti.
saol canım tşkler,walla bende korktum rengi koyu çıkar die ,ii fikirmiş meyve suyu
.
slm kızlar ben geldim walla da ütülerimi yaptım yemeklerim hazır evde toplu:))
esra nazo gecmiş olsun arkadaslar....
esra kurabiye tarifini ölçülü verir misin...
QUOTE]
saol canım,
işte vanilyalı puding tozlu kurabiye tarifiamma uzun oldu isim ya)
1 paket yumuşamış margarin
10 yemek kaşığı un
1 paket vanilyalı puduing
1 paket kabatma tozu
arzuya göre tarçın
fırınınızın ayarına göre kurabiyeler pempe beyaz olduğunda çıkacak
afiyet olsun
saol canımoku oku bitmedi valla yazıp yazıp kaçmışsınız bişeyde aklımda kalmadı zati.
hastalara geçmiş olsun, anneannelere de geçmiş olsun (talya ve esranın annesine)
kızlar nerdesiniz yaa herkez nereye kayboldu:uhm:
hoşgeldin canım,görüşemedik epeydır,filizde aldık ii haberlerını emir iimiş maşallah
inanna senin için foruma girdim işim olmasına rağmen :)
biraz önce radyo dinlerken biominera zayıflama sistemleri ile ilgili birşyeler anlattı bende google aratıp sitesine bakıcaktım, baktım kk da zaten hemen konu açılmış sana gönderiyorum işine yarar belki..bu arada bende düşünüyorum vaktim olunca iyice inceliyeceğim :))
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...minera-biyolojik-zayiflama-sistemleri-15.html
geçmiş olsun esracım annene,umarım ameliyatlık bi durum olmadan atlatır.ooo dünürcüm selam,maşallah iş çok yoruo senı yoğunsun epeykaydirigubbakcemile3
ewet ewdeyim canım ama öğleden sonra annemle hastaneye gidicez rahminden biyopsi yapılacak,walla her dert kadında menapoza girion hala bitmıo dertler
emelcim geçmiş olsun canım,sen bi dr.una sorsana bu durumu,büyük ihtimalle önemli bişi değildir ama sen rahatlarsın en azından..kızlar günaydın acaip uykusuzum bir sürüde işim var valla dün akşam bizim oğlanı uyuttuk saat 9.30 gibi tam bir saat sonra acaip bir çığlıkla uyandı ve tam 1 saat boyunca çığlık çığlığa katıla katıla ağladı yavrum susturamadık bir türlü meme verdim 2 kez ikisindede güzel güzel emerken yine ağladı bıraktı memeyide iç çeke çeke emdi zaten neyse sonra uyutmayı başardık ama uyuduktan sonra bile uykusunda hep içini çekti yavrum neden böyle oluyor anlayamadım bir türlü, birde 2-3 gündür sanki nefessiz kalıyor gibi ağzını şapır şupur yapıyor sonra yutkunamazmış gibi yapıyor nefes alamıyomuş gibi sesler çıkarıyor anlayamadım yalandanmı yapıyor tükürüğündenmi yapıyor bir şeymi var off off inşallah bir şey yoktur
yap yap yap nereye kadar,bırak dağınık kalsın inaysacım.kaydirigubbakcemile5günaydınlar hanımlar güzel bir gün geçirmenizi diliyoırum
hemşom geçmiş olsun annene işallah sorun yoktur
emelcim sizede geçmiş olsun sen yinede dikkat et canım tedbirli olmakta fatda var
dünürüm toparlandınmı yoksa hala devammı
aylincim ne güzel işmiş seninki ne iş yapıyosun sen boş kadro varsa alsanıza çaycı olur temizikçi olur valla her iş gelir elimden ofisgirl olur olurda olur
bugün çok işim var yine dicem talyadan azarı işitçem ama napim dün bitireemdim hepisni üstüne birde kurabiye yapmaya niyetlendim bakalım hangisinden başlasam :))))))
nazo geçmiş olsun canım kısa zamanda iyileşir inşallah.günaydın kızlar uzun zamandır giremedim bi hafta annemdeydim sonra bana gelen giden oldu fırsat olmadı işte umarım herke iyidir bi sorun yoktur bi özet geçerseniz sevinirim
bugün evlilik yıldönümümüz ama hiç havamda değilim canım çok sıkkın
minik kelebeğim bi hafta önce ateşlenmişti bi gece ilk defa o ateşten sonra sık kakaya çıkmaya başladı çişi kokmaya başladı ve iştahı kesildi c.tes 5.ay kontrolümüz vardı doktora anlattım hemen idrar kan testi yapıldı ve kültürdü idrar yolu iltihabı çıktı ben çok takmadım olur böle şeyler die fakat doktorumuz bi ultroson çektirelim tedbir amaçlı dedi dün çektirdik henüz doktorumuz yorumlamadı kongreye gitti ultrosonu çeken hanıma sordm varmı bişey die bi böbreği olması gereken yerde değil daha aşağıda ve ortadaymış idrar yolunda iltihabı bu yapabilirmiş şok oldum sağlıklı bi böbrekkmiş ama yinede kafamı bir sürü şey takıldı sürekli bu iltihap yaparmı yada bu iltihap böbreği etkilermi offffffffffffffffffffffffffffffffff
damadım da aşımı olmuş bakiim,yerim ben onu,geçmiş olsun bebişime..merhaba arkadaslar
gerıye donup okuyamadım kusura bakmayın emı
bugun kaan ası oldu ınsallah ateslenmez(
ay ne cok aglıyor ası olunca omrumun yarısı gıdıyor(
bu arada bı yere gıtmedım evdeyım ha bugun ha yarına dondu bızım ısımız sımdı de hafta sonu gıderız dıyor esım ama o da emın degıl :)))
hepınıze guzellıkler dıyorumm
bende aldım tarifini,deniycem muhakkak,keki dün yaptım,ben içine muzlu kremole koydum yanlız pudingim yokmuş,yumuşacık süper bi kekim oldu,bu keki her yaptığımda seni anıcam arkadaşıma.s.işte vanilyalı puding tozlu kurabiye tarifiamma uzun oldu isim ya)
1 paket yumuşamış margarin
10 yemek kaşığı un
1 paket vanilyalı puduing
1 paket kabatma tozu
arzuya göre tarçın
fırınınızın ayarına göre kurabiyeler pempe beyaz olduğunda çıkacak
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?