2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi de benlik:)sabah bi link vermiştim kimse bakmadı mı yahu???
biz demiri 1 kere kullanabildik,ben zaten kaka yapamıo bi de o zorlamasın die vermedim ama artık başlarım gene..off onun lekesi için bişi bulabilen var mı??
nil de bazen köpüklü ve sümükümsü kaka yapıodu ya bi de bıktınız nilin -okundan ama bayaa bi koyu renk oldu,ek gıdadandır di mi?

filiz o gün iyiki görüşmüşüz kardesim de geldi ya bak neye vesile oldun hayatının askıyla tanıstı:))orda

blooms tebrik ediorum canım:)nası verdin şu 9 kiloyu?canın isteyince ne yiosun??
aa bi de hotmaili esmeralda olan var mı??bana davet gelio da..

Herkese iyi günler hanımlar.. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir... Kuzumla ilgileneyim belki sonra geliriz...

Montee anca açabildim resmi ,metin çok tatlı olmuş yaa nasılda bilmiş bilmiş bakıyor :)

duygucum o eşofmanları çok duydum bende ama faydası varmı gerçekten bilemiyorum..

gülsü sağol cnm..yakın bi zamanda uzman olucaz, az kaldı..bizimki koşarak gitti bakalım ne çıkcak..

kızlar geldiiimmmm

Emir çok iyi teyzeleri ellerinizden öper:)))

monte metinimede pek yakışmış kız ne aşkı anlat bakem şu işi

inanna cnm 2 aydır akşam yemeği yok hep salata ekmeğin tadını unuttum:)))

doğru valla kolay olmuo:çok üzgünüm:
eşofman diil canım bu krem,1 haftada 1 bedenalkisalkisalkis
neys ben kaçıorum nil uyumuşken evi birazcık toplimmkötükedihüso

hani öbür kardesim geldi alısverişe migros a girdiler ya aksam da eniştem arkadasıyla almaya gelmil onları yıldırım askı işte su ana mutlu mesutlar....sen olmasaydın kahve içmeye gitmicektik kardesim gelmeseydi tanısmıcaklardı:))
ayyy acıdım filiz sana ac ac...hani börek neyim yicektik saray da

aman arkadaşlar zayıflayıpta ne yapcanız boşverin.ben eşime öyle söylüyorumda böyle daha güzelim zayıfken hiç iyi değilmişim diyorumda eşim tabi anladın artık zayıflayamıcaksın öyle söylersin şimdi diyorkaydirigubbakcemile3

selam kızlar bikaç gündür annemlerdeydim orda sadece okuyabildim oda bi iki sayfa sadece.umarım herkesler ve tüm bebişler iyidirler.
kızlar benim kızım kayahanın eşiyle sölediği ninniye bayılıyo tavsiye ederim bi dinletin hemen uyuyo bizimki.

oku oku bitmedi valla yazıp yazıp kaçmışsınız bişeyde aklımda kalmadı zati.

hastalara geçmiş olsun, anneannelere de geçmiş olsun (talya ve esranın annesine)

yeşil kaka ishal olmadıktan ve kakada kan olmadıktan sonra önemli değil kızlar bu kadar pimpirikli olmayın.

ha bu arada inanna zayıflama korsesi eşofmanı vs. inanma cnm onlara. öyle şeylerle zayıflansaydı annem şimdi manken olurdu. boğazına dikkat etmeyip spor yapmadıktan sonra hepsi boşşş

ben geldim bugünlük işlerimi bitirdim çağan uyanmassa biraz takılabilirm ana kimslerde kalmamış aşağıda bir ekinsu bir sedakt görünüyor nabersiniz kıslar

size yaptığım kurabiyenin hemen tarifini yazim margarin 200 gram civarı 2 yumurta sarısı 4 kaşık şeker 1 kabartmaozu un karıştırıp ceviz büyüklüğünde yuvarlıyorsun önce yumurta akına sonrada fındık içlerine buluyosun at fırına 150 derecede 35 yada 40 dakka üzeri pembeleştimi çıkar afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…